|
![]() |
#1 |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
PCEMining - Discord kanal
Zadnje izmijenjeno od: FRipper. 24.05.2018. u 21:34. |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2017
|
Super ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Oct 2017
|
mozda sam slijep, ali ne vidim nacin kako resetirati password za account. Kaze da mi je mail vec registriran al nemam blage koji je pass |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Super! Mislim da ce se kvaliteta foruma popraviti (mada je i ovako OK ![]() Koristio sam do SAD Telegram, pa mi je ovo malo novo! Registrirao sam se stavio br.tel. dobijem SMS sa kodom za potvrdu, Ali Kad otvirim SMS i pročitan kod, ugasim SMS aplikaciju, jednostavno se i aplikacija od Discorda vrati korak nazad i ponovo traži da unesen broj telefona ![]() Neće da ostane na polju di se unosi SMS kod??? :/ I onda se vrtom u krug! Sve iz počwtka, ostavim broj, dobijem SMS, SAD ga nemoguće pročitati iz padajuceg izbornika!!! Moram otvorit SMS poruke vidim broj, idem nazad, na discor, ono se i on vratio korak nazad i traži broj telefona da mi ponovo pošalje SMS verif... Hmmm ![]() Edit: SAD je ok! (y)
MinigRig*H110-D3A*5*rx570nitro8GB OC. Zadnje izmijenjeno od: gloginjaR. 24.05.2018. u 22:40. |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2017
|
Meni je Discord na firefoxu dugo radio probleme, da moram claimati account, pa kad sam krenuo claimati, da je mail vec registriran...i tako u krug. Nasao sam na redditu workaround za firefox, doduse lose objašnjen, ovo je mozda jasnije, koliko sam si zapisao u jednoj noti. ctrl shift i (Developer tools) Storage tab Lokalno spremište (Local storage) u tree koji se otvori odabrat discordapp.com nać "token" -> delete desna tipka ctrl R (reload) izać iz dev toolsa |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Što nije bolji i brži ulaz na discord s automatskim inviteom? |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2017
|
Citiraj:
radi ovo. user friendly reset ![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Ja sam isto mislio Telegram! Samo jedan kanal, nešto kao Chat, di svi mi možemo neobavezni "drobiti" dnevna događanja ![]() neki ispušni ventil ![]() Tako da bi ovaj forum rasteretiti s tim komentarima i raspravama! Forum bi bio pregledniji i manje bi bilo nepotrebnih rasprava. A ovako iste teme na dvi strane!!! Nevidim koristi. ( ![]() Poslano sa mog A0001 koristeći Tapatalk
#10 |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
Imate forum, sada imate i Discord za lupanje prazne slame, ako želite Telegram, facebuk, Sisice čet, sami si napravite... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|