|
![]() |
#64621 | |||
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Slažem se, meni doma (5. kat) ako prođem malo glasnije u blizini zgrade, pas se diže i traži kroz prozor. Citiraj:
Idioti. Ima i onaj sa Mondeom što ima FIUUUUU zvuk kada šalta, pa ga stišće i šalta da ga čuješ 3 ulice. Ja navečer nakon nogometa upalim ECO mode da bude što tiši dok idem kroz grad ![]() Citiraj:
I30N FL (htio sam i ja Sivi + Fastback, ali žena je htjela plavi + hatch...). Ma zadovoljan sam, čak i "normal" ovjes je ok, iako da ti budem najiskreniji, zadnjih par godina sam vozio isključivo Focus ST/RS/I30N sada i u međuvremenu od žene Ecosport, i bogami sam rekao i njoj, sljedeći auto teško da bude ovakve visine. Neki Formentor, nešto tako, da ne moram gledati kada idem u Gorski Kotar gdje mogu proći, a i lakše je i konkretnije za svakodnevni život. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#64622 |
Premium
Datum registracije: Jul 2019
|
Nedavno mijenjao gume na autu, i gledam ispred KIA centra sparkano par novih XC60 Volva, i sad mi vrag neda mira i upiknut moram jednog, i u svom raspredanju samog s sobom opcija B je Formentor. Ima tko ga ovdje, Formentora mislim, povoljnija mi je opcija od Volva, a i kupujem za gušt, ne trebaju nam dva auta na dvorištu, možda jednom tjedno je takva situacija, ali ženi ću to podvalit ko izliku za kupnju. Kakva su iskustva s udobnošću i držanjem u zavoju, ne pitam radi lude vožnje, nego čisto radi komocije, ne volim kad se naginje auto ko čamac u vožnji. U siječnju ću se naručiti za probnu vožnju i Volva i Formentora, nadam se da imaju crvene na lageru. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#64623 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Mnoge smeta što Formentor sve komande klime i ventilacije ima na touchscreenu. Pa ti to štelaj dok voziš 130 km/h po autocesti...
![]() |
#64624 |
Premium
|
Nisam ljubitelj ekrana, ali ako je samo to problem, nije frka. Više me zanima pošto je sad neko vrijeme u prometu, škripava armatura, jeftine plastike koje se habaju, jel već sad ima lufta na volanu, kak se drži podvozje nakon godine/dvije na našim cestama i sl. |
![]() |
![]() |
![]() |
#64626 |
Vršni visioc
Datum registracije: Jun 2005
|
![]() |
#64627 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ljudi su ovdje pisali da su servisi za Volvo skupi i da ih se čeka dok dođeš na red.
![]() |
#64629 |
Premium
Datum registracije: May 2020
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64630 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Pa da, ovaj forum je kao i facebook, samo starkelje ![]() Ali da, neki dan me uhvatila ledja jer mi je Wragg udijelio neke preparate sto je dobio od Hamma. Ugl. bilo mi je drago da mogu uspravno uci i sjesti u auto bez previse gimnastike. #starise
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#64631 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Al evo sad ne kontam radi cega su te ledja uhvatila... ![]() Kad tad ce svi skuziti da su SUV-ovi zakon. Ako nista, onda kada budi imali jednoga ili ga barem vozili duze od par tjedana. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64632 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
235/35r19 na hothatch sigurno super izgleda, daj par fotki da vidimo. Kod mene su na prednjim kotacima neobicno uske 225/40r19, na straznjima 255/35r19, udobnost ubij boze, ali dobro izgleda ![]() Da li osjetis ikakvu razliku udobnosti zimske i ljetne posto su istih dimenzija pa mozes usporediti? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64633 | |
In the ghetto
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
XC60 i Formentor su dvije razlicite klase auta. XC40 i Formentor je lakse za usporediti.
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64635 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2016
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64637 |
Premium
|
![]()
![]() |
#64638 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Svicarska krece u restrikcije za vlasnike EV-a... https://www.spiegel.de/auto/schweiz-...b-a2d0f6d03081 |
![]() |
![]() |
![]() |
#64639 | |||
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Citiraj:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#64640 | |
Premium
|
Citiraj:
Auto.mi je star 10 mjeseci, nemam ga namjeru mijenjati bar 3 ili 4 godine, drugi auto za ženu bi dobro došao. Cijena je manje važna. Nista nemam na kredit/leasing, nemam minusa ni kreditnih kartica. Kupujem što želim u datom trenutku. Moje pitanje je bilo za iskustva s 2 auta, a ne njihova usporedba. Zadnje izmijenjeno od: DoxyTheCroat. 03.12.2022. u 16:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64642 | |
Premium
Datum registracije: May 2020
|
Citiraj:
Poslano sa mog POCOPHONE F1 koristeći Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64643 | ||
Premium
|
Citiraj:
Pirelli P Zero. Pretpostavljao sam da će tako biti sa gumama, masovno se žale vlasnici I20N/I30N da gume idu kroz 10-15tkm, tako da mi nije bilo čudno vidjeti. Što se tiče razlike, mekše su dosta ove zimske. Primijetio sam dmah nakon prvih 100m. Pirelli gume izgledaju kao da su "navučene" preko felgi, zato ću vjerojatno nakon još 2 mj sljedeće godine mijenjati u Michelin Pilot Sport. Evo dvije slike, morao tražiti u WA jer ne slikam baš često: ![]() ![]() Citiraj:
Realno, veći je komfort i bolja preglednost. Ja koji ih ne volim, moram priznati da mi je dosta često zafalio nakon prodaje. Možeš ići preko bilo kojeg terena, ako je bijeli put, ne moraš razmišljati ako je negdje kiša napravila rupe itd. Djeca, ulaz/izlaz, gepek, sve je na strani SUV naspram običnih. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#64644 | |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#64645 |
Premium
|
Sta se ovo događa na ovom forumu? Ljudi pricaju pozitivno o SUV-ovima? Evo sve se okrecem oko sebe i gledam da nije skrivena kamera ![]() Gesendet von meinem SM-G991B mit Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#64646 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#64647 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64648 | |
Premium
|
Citiraj:
Veci je problem sto je unazad zadnjih par mjeseci na ovom informatickom forumu ova tema najaktivnija ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#64649 | |
Premium
|
Citiraj:
Meni je kod EV najveći problem što mi nije pouzdan za svakodnevni život. OK kao drugi za po gradu (prijatelj uzeo onaj WV UP, preporodio se za grad i mala okolica), ali ako ja moram kroz dan otići PU - RI - ZG - PU i to gledam da sam što prije doma, onda jebiga...makar da se ne lažemo, kojih 80% potrebe bi mi jedan EV mogao odraditi, ali zbog onih 20% je ogromno NE od mene. Sa time da nema puno punionica ako sam vani, a i kada dođe ljeto, a ono još 10 auta ispred mene. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64650 |
Premium
|
Dobro izgleda ovaj Hyundai i30N, nisam ih iskreno primjecivao, vjerojatno i nema puno na kod nas na cestama.. 275ks u hot hatchu = zabava na maks, ne cudim se sto si pojeo one ljetne gume |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|