Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro 13.01.2020., 12:05   #1
guerra
Premium
Moj komp
 
guerra's Avatar
 
Datum registracije: May 2019
Lokacija: Zagreb
Postovi: 127
Riotoro Enigma 750w - čudan zvuk pri gašenju

Prije dva dana sam uzeo novo napajanje iz naslova i primjetio da se pri gasenju cuje nekakav cudan klik tj odzvanjajuci zvuk. Prilozit cu video da cujete o cemu se radi, prvi zvuk je klik misa dog gasim PC, a ovaj zvuk o kojem pricam se cuje na samom kraju videa.

https://www.youtube.com/watch?v=GuQm...ature=youtu.be

Kontaktirao sam i Riotoro support objasnivsi o cemu se radi, ali dok cekam njihov odgovor zanima me da li se netko od vas susreo sa slicnim problemom, da li mozda zna sto bi moglo prouzrokovati taj zvuk i u krajnju ruku da li bi trebao nositi napajanje na reklamaciju?
guerra je offline   Reply With Quote
Staro 13.01.2020., 12:20   #2
John Creasy
TossACoinToYourWitcher!
Moj komp
 
John Creasy's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2005
Lokacija: Slavonski Brod
Postovi: 2,096
imam seasonic focus plus, a riotoro je isti seasonic prepakirani, i isto čujem klik kad se gasi.. pretpostavio sam od početka da je to normalno

btw ne može se video otvoriti, piše da je private
John Creasy je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 13.01.2020., 12:27   #3
The Exiled
McG
Moj komp
 
The Exiled's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2014
Lokacija: Varaždin
Postovi: 1,810
Pisalo se već o tome, napajanje ima relej koji proizvodi taj zvuk i nije ništa vrijedno reklamacije.
The Exiled je offline   Reply With Quote
Staro 13.01.2020., 12:27   #4
Mommistake
Moderator
Moj komp
 
Mommistake's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2008
Lokacija: Varaždin
Postovi: 11,439
Mommistake je offline   Reply With Quote
Staro 13.01.2020., 12:37   #5
guerra
Premium
Moj komp
 
guerra's Avatar
 
Datum registracije: May 2019
Lokacija: Zagreb
Postovi: 127
Hvala svima na objasnjenju.

@John Creasy

Malo me i sram reci, al prvi put uploadam nesto na yt pa nisam valjda oznacio postavke za video kako spada. Sto je najbolje uopce mi ga ne prikazuje na kanalu, a kada kliknem na link otvara mi se video posto sam ulogiran na yt...

edit: Mislim da bi se video sad trebao vidjeti

Zadnje izmijenjeno od: guerra. 13.01.2020. u 12:42.
guerra je offline   Reply With Quote
Staro 13.01.2020., 12:43   #6
Mommistake
Moderator
Moj komp
 
Mommistake's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2008
Lokacija: Varaždin
Postovi: 11,439
Da ti ga prikaže na kanalu mora proći neko vrijeme. Upload je jedno, ali video može biti dostupan kasnije. Masu puta sam čekao i satima

Rendering itd.
Mommistake je offline   Reply With Quote
Staro 13.01.2020., 12:59   #7
guerra
Premium
Moj komp
 
guerra's Avatar
 
Datum registracije: May 2019
Lokacija: Zagreb
Postovi: 127
Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Da ti ga prikaže na kanalu mora proći neko vrijeme. Upload je jedno, ali video može biti dostupan kasnije. Masu puta sam čekao i satima

Rendering itd.
Jep, o tome isto nisam razmisljao, ali video je stvarno bio stavljen private kako je kolega rekao pa sam to promijenio. Evo odlogirao se iz yt i video se otvara pa bi ga pretpostavljam i drugi trebali vidjeti.
guerra je offline   Reply With Quote
Staro 13.01.2020., 13:31   #8
trex
Premium
Moj komp
 
trex's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2005
Lokacija: Bjelovar
Postovi: 630
Za te pare su mogli staviti solid state relej koji se ne čuje i ne iskri, ali meni je osobno ljepše od ičega čuti klik od releja :-)
trex je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Isključeno

Idi na