Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Internet > ISP
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro 08.09.2019., 11:22   #9391
Juice
Fresh Juice
 
Juice's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 3,808
Jel moguće uređivat Favorit liste?
Imam listu, al nikak da nađem opciju za uređivanje.
Juice je offline   Reply With Quote
Staro 08.09.2019., 11:37   #9392
bertone
Premium
Moj komp
 
bertone's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2010
Lokacija: Zagreb
Postovi: 1,240
Citiraj:
Autor Juice Pregled postova
Jel moguće uređivat Favorit liste?
Imam listu, al nikak da nađem opciju za uređivanje.

(Na Kaonu) odeš na korisničke postavke, pa na listu favorita i onda slažeš programe kako ti odgovara.
__________________
ThinkPad T440p: [ i5 4300M | 16 GB DDR3 | 2x240 Intel 1500 Pro | 1920x1080 IPS ]




bertone je offline   Reply With Quote
Staro 08.09.2019., 11:51   #9393
Juice
Fresh Juice
 
Juice's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 3,808
Citiraj:
Autor bertone Pregled postova
(Na Kaonu) odeš na korisničke postavke, pa na listu favorita i onda slažeš programe kako ti odgovara.
Al kad stisnem listu samo me prebaci na nju. Mogu samo kreirat novu, ne i uredit postojeće dvije koje imam.
Juice je offline   Reply With Quote
Staro 08.09.2019., 12:44   #9394
bertone
Premium
Moj komp
 
bertone's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2010
Lokacija: Zagreb
Postovi: 1,240
meni > korisničke postavke > favoriti > uredi

Evo brzinski snimljeno (ja sam nazvao listu favorita moje, kod tebe je nešto drugo):

__________________
ThinkPad T440p: [ i5 4300M | 16 GB DDR3 | 2x240 Intel 1500 Pro | 1920x1080 IPS ]





Zadnje izmijenjeno od: bertone. 08.09.2019. u 13:23.
bertone je offline   Reply With Quote
Staro 08.09.2019., 13:25   #9395
Juice
Fresh Juice
 
Juice's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 3,808
A jbt, u postavkama je.
Zazujao sam bio pa sam samo trazio po Favoritima.
Hvala
Juice je offline   Reply With Quote
Staro 08.09.2019., 13:26   #9396
bertone
Premium
Moj komp
 
bertone's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2010
Lokacija: Zagreb
Postovi: 1,240
Nema na čemu
__________________
ThinkPad T440p: [ i5 4300M | 16 GB DDR3 | 2x240 Intel 1500 Pro | 1920x1080 IPS ]




bertone je offline   Reply With Quote
Staro 09.09.2019., 11:08   #9397
rak21
COD2 expert
Moj komp
 
rak21's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2007
Lokacija: Osijek
Postovi: 1,730
S ciljem da mi ne uđe pretplata u 7. mj., 27.06. odem ja razvrgnuti bnet uslugu interneta. rekli su mi da to traje do 2 tjedna i da će mi tek sa 10.07. biti pretplata ugašena nakon čega moram vratiti ruter na njihovu adresu. Hajde, platiti ću još tih 10 dana i dobro..

Nakon mjesec dana stiže mi račun na 91kn. Kako su došli do tog iznosa, nije mi jasno. Plaćao sam mjesečno samo net+150mbit brzinu = 164kn. Zdravom računicom dolazim do iznosa od cca 50ak kn za 1/3 mjeseca.

Ništa, poziv SZK sa upitom da mi pojasne taj zadnji račun. Nakon sto je provjerio, agent mi hladno kaže; "mogu vam smanjiti račun na 53kn a ako niste zadovoljni s time morat cete pisati višim instancama. Mislim, nisam trebao platiti niti tih 50 da je prekid usluge bio realiziran na vrijeme ali hajde, tako sam otprilike i računao.

Kakvim se oni trikovima služe, ako prođe plati 90 ako ne onda moze i pošteno..
rak21 je offline   Reply With Quote
Staro 09.09.2019., 20:17   #9398
jp_rv
Premium
 
Datum registracije: May 2014
Lokacija: rijeka
Postovi: 1,404
ljudi, mi se čini ili a1 throtla promet prema youtubu?
prvih par minuta ide max koliko može, a onda me otpili na 1MB/s.
skidam neku muziku, prvih cca 200njak MB letilo, i sad mili na 700-900 KB/s sa pikovima na 1MB/s. a nije u pitanju 1 video, imam na download listi oko 30tak videa, svi tako.
jp_rv je offline   Reply With Quote
Staro 09.09.2019., 21:40   #9399
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp
 
Mirkopoter's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2009
Lokacija: Zagreb
Postovi: 2,899
Citiraj:
Autor jp_rv Pregled postova
ljudi, mi se čini ili a1 throtla promet prema youtubu?
prvih par minuta ide max koliko može, a onda me otpili na 1MB/s.
skidam neku muziku, prvih cca 200njak MB letilo, i sad mili na 700-900 KB/s sa pikovima na 1MB/s. a nije u pitanju 1 video, imam na download listi oko 30tak videa, svi tako.

Bilo je priče da to rade na Homebox-u i žalilo se stvarno dosta ljudi, a sad na koax-u.. pojma nemam.
__________________
Hala Madrid!
Mirkopoter je offline   Reply With Quote
Staro 11.09.2019., 21:07   #9400
Overvide
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Sep 2003
Lokacija: Zagreb
Postovi: 521
Pozdrav,

je li moguce na Technicolor TC7200:
- postaviti druge DNS servere umjesto defaultnih bnetovih
- postaviti fiksno dodjeljivanje IP adrese za odredene klijente unutar LAN-a

Thx
Overvide je offline   Reply With Quote
Staro 11.09.2019., 23:05   #9401
Nikky
Moderator
 
Nikky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: St
Postovi: 16,876
Otvori pa vidi, koliko se sjećam može.
Nikky je online   Reply With Quote
Staro 11.09.2019., 23:21   #9402
Drug Brko
Retired S.T.A.L.K.E.R.
Moj komp
 
Drug Brko's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2007
Lokacija: Chernobyl Exclusion Zone, Kiev Oblast, Ukraine
Postovi: 20,399
Ubee je zakon.
Tehnikolorac je stvarno zadnje smeće naspram ovog čuda.

WiFi ubija. U paru sa DLinkovim repeaterom, imam signal 50 metara od zgrade na igralištu

Tehnikolorac na 2.4GHz i isti DLink repeater, dobro da sam imao u stanu svuda signala misim, bilo hr OK. Ali ovo je rapsodija.
__________________

CPU: AMD Ryzen R5 3600 MTS-B0 Matisse 3600MHz @ 4200MHz (100x42 @ 1,330V) SMT enabled
CLR: THERMALRIGHT Venomous X Black w/ TRUE Universal BTK + NOCTUA NF-F12 PWM chromax.black.swap 120mm Fan
MBO: ASUS ROG Crosshair VI Hero
RAM: G.SKILL Trident Z RGB DDR4-3200 2x8GB (16GB) @ 3466MHz -- 14-14-14-34 1T @ 1,40V
VGA: EVGA GeForce GTX 1080 FTW Gaming 8192MB
HDD: SAMSUNG 960 EVO 250GB SSD M.2 ++ SAMSUNG 860 EVO 500GB SSD SATA3 ++ CRUCIAL MX500 1000GB SATA3 ++ WD Red 2000GB WD20EFRX ++ WD Red 3000GB WD30EFRX
OPT: LG GH24NS90
PSU: SEASONIC X-750 (SS-750KM3) 750W 80+Gold Modular
BOX: FRACTAL DESIGN Define R5 Blackout Edition Midi Tower w/ window panel
LCD: DELL UltraSharp U2715H 27" LCD @ 2560x1440
OS1: MICROSOFT Windows 10 Professional x64



CPU: INTEL Xeon E5450 C0 Harpertown 3000MHz @ 3717MHz (413x9 @ 1,328V)
CLR: THERMALRIGHT Ultra 120 Extreme rev.C w/ Venomous X BTK II + XILENCE Red Wing 120mm Fan
MBO: ASUS P5Q-E w/ USB 3.0 PCI-E controller
RAM: TRANSCEND JetRAM DDR2-800 4x2GB (8GB) @ 826MHz -- 5-5-5-12 @ 1,85V
VGA: GIGABYTE AMD Radeon HD5450 Silent Series 1024MB
HDD: WD Blue 320GB WD3200AAKS ++ SEAGATE Enterprise ES.2 500GB ST3500320NS
OPT: TSST SH-S223
PSU: SEASONIC S12II-380 (SS-380GB) 380W 80+Bronze Sleeved
BOX: AKYGA AKY012BK Midi Tower w/ window panel
LCD: BENQ E900W 19" LCD @ 1440x900
OS1: MICROSOFT Windows 7 Professional N x64 w/ SP1



GSM: SAMSUNG Galaxy S9+ SM-G965F Midnight Black
ROM: Android Pie v9.0.0 SEE
MSD: KINGSTON 128GB Canvas React MicroSDXC Class 10 U3


GSM: SAMSUNG Galaxy S7 SM-G930F Black Onyx
ROM: Android Oreo v8.0.0 SEE
MSD: SANDISK 64GB Extreme MicroSDXC Class 10 U3



Reputacija: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40
Drug Brko je offline   Reply With Quote
Staro 12.09.2019., 10:07   #9403
Master_Hrc
Premium
Moj komp
 
Master_Hrc's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 864
ja imam samo Ubee, bez dodatnog AP i znam loviti mrezu vani na igralištu isto nekih 50 metara od zgrade
Master_Hrc je offline   Reply With Quote
Staro 12.09.2019., 10:14   #9404
T0X1C
n00b
Moj komp
 
T0X1C's Avatar
 
Datum registracije: May 2004
Lokacija: Split
Postovi: 236
Kad ste već spomenuli tog što Ubija, kako sam se preselio na novu adresu i ponovno ugovorio coax, zanima me par stvarčica oko njega pošto ću ga najvjerojatnije i ja dobiti.

1. Kako podnosi 150Mbps? Stari Tehnicolor se znojio i pregrijavao sa tom brzinom dok ga nisam prebacio u bridge mode.
2. Port forward radi uredno? Ili ima blesavih bugova oko toga?
3. 5GHz WiFi? Kakve su brzine, ima li nekih posebnih problema?
4. Generalno, koliko je stabilan, zna li mu se dogoditi da se zblesi pa ga treba restartat?
__________________
PC #2:
[ASUS P4P800S]-[P4 1.8 @ 2.8 GHz]-[Infineon 512 Mb DDR]-[GeForce 4 MX]-[Seagate 160GB]
T0X1C je offline   Reply With Quote
Staro 12.09.2019., 10:30   #9405
Master_Hrc
Premium
Moj komp
 
Master_Hrc's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 864
1. Neznam jer imam 70 Mbit brzinu.
2. Port forwarding nisam koristio jer mi sve radi. Ali imas za podesiti i DZ. Na proslom Amisovom tomsonu () se to nije dalo podesiti nego sam morao zvati korisnicku da mi to podesi za plejku.
3. Odlicno radi. Imam oko 68Mbit. Zasad bez ikakvih problema. Neka ekipa se zalila da ne preswitcha kako bi trebao ali se onda rucno podesi kanal i onda je navodno ok.
4. jedanput u 4 mjeseca ga restartam reda radi
Master_Hrc je offline   Reply With Quote
Staro 12.09.2019., 11:53   #9406
bertone
Premium
Moj komp
 
bertone's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2010
Lokacija: Zagreb
Postovi: 1,240
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Ubee je zakon.
Tehnikolorac je stvarno zadnje smeće naspram ovog čuda.

WiFi ubija. U paru sa DLinkovim repeaterom, imam signal 50 metara od zgrade na igralištu

Tehnikolorac na 2.4GHz i isti DLink repeater, dobro da sam imao u stanu svuda signala misim, bilo hr OK. Ali ovo je rapsodija.

Godinu dana kasnije Drug Brko piše post:

"Ubee je zakon, WiFi i dalje ubija dometom,... ok, počelo mi je rasti treće uho i nemam više obrve ali koga briga dok je signala svuda"

__________________
ThinkPad T440p: [ i5 4300M | 16 GB DDR3 | 2x240 Intel 1500 Pro | 1920x1080 IPS ]




bertone je offline   Reply With Quote
Staro 12.09.2019., 12:04   #9407
Nikky
Moderator
 
Nikky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: St
Postovi: 16,876
1. Podnosi bitno bolje jer je novije generacije, koristi više up/dn kanala.
2. Radi uredno.
3. Radi odlično, poželjno promijeniti SSID od 5GHz (npr. dodati _5) jer je po defaultu isti,
kao i kod drugih nekad je bolje manualno postaviti kanal(e) za koje znaš da su "slobodniji" nego da radi automatika.
4. Kod prvog ulaza u web konfig definirati user / pass (pita) a ne preskočiti,
držati ga uspravno (ima stalak) i negdje gdje "ima zraka" a ne zabit ga negdje.
Samo u rijetkim slučajevima ljudi nisu bili zadovoljni / imali nekih problema pa su tražili nazad na TC7200.

Sve smo to već naveli / ima u temi.

@bertone
A ne kolega, ispravak krivog navoda, treba pisati: "... počelo mi je rasti treće oko ..."
Nikky je online   Reply With Quote
Staro 12.09.2019., 12:10   #9408
Stipest
Registered User
 
Stipest's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2010
Lokacija: Split
Postovi: 1,132
Citiraj:
Autor T0X1C Pregled postova
Kad ste već spomenuli tog što Ubija, kako sam se preselio na novu adresu i ponovno ugovorio coax, zanima me par stvarčica oko njega pošto ću ga najvjerojatnije i ja dobiti.

1. Kako podnosi 150Mbps? Stari Tehnicolor se znojio i pregrijavao sa tom brzinom dok ga nisam prebacio u bridge mode.
2. Port forward radi uredno? Ili ima blesavih bugova oko toga?
3. 5GHz WiFi? Kakve su brzine, ima li nekih posebnih problema?
4. Generalno, koliko je stabilan, zna li mu se dogoditi da se zblesi pa ga treba restartat?

1. Odlično, žično na 4 uređaja i preko switcha non stop full brzina, samo ga stavi uspravno radi hlađenja.
2. Ne znam
3. Brzina oko 130 Mbit/s. Nema prekida kao kod TC-a
4. U godinu dana jedan ili dva restarta.
Meni jedino smeta što svjetli ko božično drvce, ali to sam riješio sa crnim izolirom preko lampica. Ako mi je to najveći problem, onda ti je jasno kako radi .
Stipest je offline   Reply With Quote
Staro 12.09.2019., 12:18   #9409
Drug Brko
Retired S.T.A.L.K.E.R.
Moj komp
 
Drug Brko's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2007
Lokacija: Chernobyl Exclusion Zone, Kiev Oblast, Ukraine
Postovi: 20,399
Citiraj:
Autor T0X1C Pregled postova
Kad ste već spomenuli tog što Ubija, kako sam se preselio na novu adresu i ponovno ugovorio coax, zanima me par stvarčica oko njega pošto ću ga najvjerojatnije i ja dobiti.

1. Kako podnosi 150Mbps? Stari Tehnicolor se znojio i pregrijavao sa tom brzinom dok ga nisam prebacio u bridge mode.
2. Port forward radi uredno? Ili ima blesavih bugova oko toga?
3. 5GHz WiFi? Kakve su brzine, ima li nekih posebnih problema?
4. Generalno, koliko je stabilan, zna li mu se dogoditi da se zblesi pa ga treba restartat?
1. Odlično podnosi tu brzinu. Baš sam jučer skidao nešto od 117 GB i bez greške je to sažvakao. Grije se manje od Tehnikolorca ali zato što stoji uspravno.

2. Portforward sam napravio za 5 sekundi.

3. Radi onako valjda kako i treba raditi. Dakle, radi dolično. 120 Mbps mi mobitel baca na Speed testu.

4. Imam ga tek 24 sata pa ne mogu dati detaljniji odgovor. Ali radi ko mutav.

Citiraj:
Autor Stipest Pregled postova
Meni jedino smeta što svjetli ko božično drvce, ali to sam riješio sa crnim izolirom preko lampica. Ako mi je to najveći problem, onda ti je jasno kako radi .
Doduše, meni je van vidokruga (iza TV-a je) ali da, svijetli ko betlehem
__________________

CPU: AMD Ryzen R5 3600 MTS-B0 Matisse 3600MHz @ 4200MHz (100x42 @ 1,330V) SMT enabled
CLR: THERMALRIGHT Venomous X Black w/ TRUE Universal BTK + NOCTUA NF-F12 PWM chromax.black.swap 120mm Fan
MBO: ASUS ROG Crosshair VI Hero
RAM: G.SKILL Trident Z RGB DDR4-3200 2x8GB (16GB) @ 3466MHz -- 14-14-14-34 1T @ 1,40V
VGA: EVGA GeForce GTX 1080 FTW Gaming 8192MB
HDD: SAMSUNG 960 EVO 250GB SSD M.2 ++ SAMSUNG 860 EVO 500GB SSD SATA3 ++ CRUCIAL MX500 1000GB SATA3 ++ WD Red 2000GB WD20EFRX ++ WD Red 3000GB WD30EFRX
OPT: LG GH24NS90
PSU: SEASONIC X-750 (SS-750KM3) 750W 80+Gold Modular
BOX: FRACTAL DESIGN Define R5 Blackout Edition Midi Tower w/ window panel
LCD: DELL UltraSharp U2715H 27" LCD @ 2560x1440
OS1: MICROSOFT Windows 10 Professional x64



CPU: INTEL Xeon E5450 C0 Harpertown 3000MHz @ 3717MHz (413x9 @ 1,328V)
CLR: THERMALRIGHT Ultra 120 Extreme rev.C w/ Venomous X BTK II + XILENCE Red Wing 120mm Fan
MBO: ASUS P5Q-E w/ USB 3.0 PCI-E controller
RAM: TRANSCEND JetRAM DDR2-800 4x2GB (8GB) @ 826MHz -- 5-5-5-12 @ 1,85V
VGA: GIGABYTE AMD Radeon HD5450 Silent Series 1024MB
HDD: WD Blue 320GB WD3200AAKS ++ SEAGATE Enterprise ES.2 500GB ST3500320NS
OPT: TSST SH-S223
PSU: SEASONIC S12II-380 (SS-380GB) 380W 80+Bronze Sleeved
BOX: AKYGA AKY012BK Midi Tower w/ window panel
LCD: BENQ E900W 19" LCD @ 1440x900
OS1: MICROSOFT Windows 7 Professional N x64 w/ SP1



GSM: SAMSUNG Galaxy S9+ SM-G965F Midnight Black
ROM: Android Pie v9.0.0 SEE
MSD: KINGSTON 128GB Canvas React MicroSDXC Class 10 U3


GSM: SAMSUNG Galaxy S7 SM-G930F Black Onyx
ROM: Android Oreo v8.0.0 SEE
MSD: SANDISK 64GB Extreme MicroSDXC Class 10 U3



Reputacija: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40
Drug Brko je offline   Reply With Quote
Staro 12.09.2019., 12:51   #9410
T0X1C
n00b
Moj komp
 
T0X1C's Avatar
 
Datum registracije: May 2004
Lokacija: Split
Postovi: 236
Ma super, tnx na infu, nek svijetli bit će maloj zanimljiv, barem ću bit miran 3-4 dana dok joj bude zanimacija.
__________________
PC #2:
[ASUS P4P800S]-[P4 1.8 @ 2.8 GHz]-[Infineon 512 Mb DDR]-[GeForce 4 MX]-[Seagate 160GB]
T0X1C je offline   Reply With Quote
Staro 12.09.2019., 16:25   #9411
Overvide
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Sep 2003
Lokacija: Zagreb
Postovi: 521
Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
Otvori pa vidi, koliko se sjećam može.
Nisam lijen, nego sam mozda blesav ili corav jer ne nalazim pa pitam...
Overvide je offline   Reply With Quote
Staro Danas, 01:00   #9412
Stipest
Registered User
 
Stipest's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2010
Lokacija: Split
Postovi: 1,132
Sport Klub u reklami za vrijeme NFL utakmice najvio 4K kanal !!!!
Stipest je offline   Reply With Quote
Staro Danas, 07:43   #9413
Mate22
Registered User
Moj komp
 
Mate22's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2017
Lokacija: Zagreb
Postovi: 192
Citiraj:
Autor Stipest Pregled postova
Sport Klub u reklami za vrijeme NFL utakmice najvio 4K kanal !!!!
Da u srbiji ga već neko vrijeme imaju...
ali naravno postoji u bližoj budučnosti šanse da će polako puštat više sadržaja u UHD rezoluciji jer zasad je slučaj da samo puste koji derbi španjolske lige i mislim utrke F1 ali nisam siguran.
Kad puste Laligu i Premier ligu cijelu u 4K i neke druge sportske sadržaja u većem obimu nego dosad, onda će to bit to!
Mate22 je offline   Reply With Quote
Staro Danas, 08:11   #9414
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp
 
Mirkopoter's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2009
Lokacija: Zagreb
Postovi: 2,899
Bolje da prebace 4, 5 i 6 u HD, nego da izmišljaju s 4K.
__________________
Hala Madrid!
Mirkopoter je offline   Reply With Quote
Staro Danas, 08:20   #9415
acmevagabundo
Premium
 
Datum registracije: Jul 2015
Lokacija: ZG
Postovi: 148
Nogomet u 4K, ajde da i to vidimo.


Vezeno za ovo, sjećam se da je tehničar u Kaonu stavio da je postavka slike 720p, a i TV (Sony UHD) ponekad javi da je izvor 720p. Što to znači, ide li 4K preko Kaona i HDMI-ja? Na bnetu programi su svakakvi, prilagođava li se Kaon izvoru? Da li je 720p maksimum koji propušta po postavci, trebam li staviti 1080p?
acmevagabundo je offline   Reply With Quote
Staro Danas, 09:57   #9416
Nikky
Moderator
 
Nikky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: St
Postovi: 16,876
Normalno da je default 720p jer se nezna unapred na kakav tv će se spajati.
Pošto imaš noviju / ok tv slobodno prebaci na 1080p.

Zadnje izmijenjeno od: Nikky. Danas u 10:33.
Nikky je online   Reply With Quote
Staro Danas, 10:19   #9417
Drug Brko
Retired S.T.A.L.K.E.R.
Moj komp
 
Drug Brko's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2007
Lokacija: Chernobyl Exclusion Zone, Kiev Oblast, Ukraine
Postovi: 20,399
Ali čabe onda 4K program i kvaliteta istog ako Kaon daje 1080P. Ili nije?
__________________

CPU: AMD Ryzen R5 3600 MTS-B0 Matisse 3600MHz @ 4200MHz (100x42 @ 1,330V) SMT enabled
CLR: THERMALRIGHT Venomous X Black w/ TRUE Universal BTK + NOCTUA NF-F12 PWM chromax.black.swap 120mm Fan
MBO: ASUS ROG Crosshair VI Hero
RAM: G.SKILL Trident Z RGB DDR4-3200 2x8GB (16GB) @ 3466MHz -- 14-14-14-34 1T @ 1,40V
VGA: EVGA GeForce GTX 1080 FTW Gaming 8192MB
HDD: SAMSUNG 960 EVO 250GB SSD M.2 ++ SAMSUNG 860 EVO 500GB SSD SATA3 ++ CRUCIAL MX500 1000GB SATA3 ++ WD Red 2000GB WD20EFRX ++ WD Red 3000GB WD30EFRX
OPT: LG GH24NS90
PSU: SEASONIC X-750 (SS-750KM3) 750W 80+Gold Modular
BOX: FRACTAL DESIGN Define R5 Blackout Edition Midi Tower w/ window panel
LCD: DELL UltraSharp U2715H 27" LCD @ 2560x1440
OS1: MICROSOFT Windows 10 Professional x64



CPU: INTEL Xeon E5450 C0 Harpertown 3000MHz @ 3717MHz (413x9 @ 1,328V)
CLR: THERMALRIGHT Ultra 120 Extreme rev.C w/ Venomous X BTK II + XILENCE Red Wing 120mm Fan
MBO: ASUS P5Q-E w/ USB 3.0 PCI-E controller
RAM: TRANSCEND JetRAM DDR2-800 4x2GB (8GB) @ 826MHz -- 5-5-5-12 @ 1,85V
VGA: GIGABYTE AMD Radeon HD5450 Silent Series 1024MB
HDD: WD Blue 320GB WD3200AAKS ++ SEAGATE Enterprise ES.2 500GB ST3500320NS
OPT: TSST SH-S223
PSU: SEASONIC S12II-380 (SS-380GB) 380W 80+Bronze Sleeved
BOX: AKYGA AKY012BK Midi Tower w/ window panel
LCD: BENQ E900W 19" LCD @ 1440x900
OS1: MICROSOFT Windows 7 Professional N x64 w/ SP1



GSM: SAMSUNG Galaxy S9+ SM-G965F Midnight Black
ROM: Android Pie v9.0.0 SEE
MSD: KINGSTON 128GB Canvas React MicroSDXC Class 10 U3


GSM: SAMSUNG Galaxy S7 SM-G930F Black Onyx
ROM: Android Oreo v8.0.0 SEE
MSD: SANDISK 64GB Extreme MicroSDXC Class 10 U3



Reputacija: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40
Drug Brko je offline   Reply With Quote
Staro Danas, 10:20   #9418
Ag008
RESPECT MY AUTHORITAH
Moj komp
 
Ag008's Avatar
 
Datum registracije: Jul 2008
Lokacija: Rijeka
Postovi: 5,665
Samo za 4K kanale treba i 4K stb. A ovaj Kaon kojeg sada imamo to nije, on ima max 1080p (na mojoj 4K tv)
__________________
Povoljno prodajem tv od 100cm
Ag008 je online   Reply With Quote
Staro Danas, 10:39   #9419
Nikky
Moderator
 
Nikky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: St
Postovi: 16,876
Nisu počeli uzimati / kupovati / distribuirati HD materijal a vi bi 4k ?!?
4K program downscale na 1080p sigurno bolje izgleda nego neki SD program upscale na 4K, to je tek kuku lele slika.
Nikky je online   Reply With Quote
Staro Danas, 11:22   #9420
Stipest
Registered User
 
Stipest's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2010
Lokacija: Split
Postovi: 1,132
SK već odavno ima odlične FHD programe.
Stipest je offline   Reply With Quote
Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na