|
10.09.2022., 21:36 | #1 |
..starija garda
Datum registracije: Dec 2002
|
Google email/workspace free alternativa?
Da pitam, možda netko tko ima iskustva s webhostingom mi može pomoći. Naime za web/.com domenu koji imam, email sam bio davno povezao s googleom pa sam imao u biti gmail account (domain based email). E sad su to oni nakon godina i godina free usluge komercijalizirali i žele mi naplaćivati 6usd mjesečno, nude i hrpu gluposti koje mi ne trebaju i ne želim to plaćati. E sad, prebacio bi email na neku sličnu alternativu ako postoji? Samo mi bitno aktivirati opet email. Arhiva me ne interesira. Opcija dva je da povezem email sa serverom, ali to za sada ne bi iz nekih svojih privat razloga. Imam doslovno dve email adrese koje su bile aktivne, i to mi je cilj opet aktivirati, pa ako ima prijedloga bio bih zahvalan?
__________________ MojSkuter ---------------------------------PEACE Zadnje izmijenjeno od: Eladio. 10.09.2022. u 22:23. |
10.09.2022., 22:26 | #2 |
..starija garda
Datum registracije: Dec 2002
|
PS.. malo googlam, nisam primjetio da ima free, ali ima ipak za 1USD mjesecno sto je ipak bolje nego 6usd lol https://www.cloudways.com/blog/email...caAlaNEALw_wcB hm
__________________ MojSkuter ---------------------------------PEACE |
|
|
Oglas
|
|
10.09.2022., 22:42 | #3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Ruski Yandex je to nudio free. Koliko znam i dalje nudi. |
13.09.2022., 12:58 | #6 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ja sam nastavio na google workspacekao legacy free ali imao si datum do kojeg si morao prihvatit free a to je bilo do nedavno. "We previously notified you that you’ll need to upgrade from the G Suite legacy free edition to Google Workspace by June 1, 2022,*or your account would be automatically upgraded. However, we've recently updated our timeline for the transition and you now have until*June 27, 2022*to take*action. Along with this change, we’ve added an offer for those using G Suite legacy free edition for non-commercial use, such as individuals and families, to opt out of the transition." Sent from my SM-G996B using Tapatalk |
|
|
Oglas
|
|
Uređivanje | |
|
|