Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mining
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro 05.01.2018., 21:14   #3781
BBminer
Premium
 
Datum registracije: Dec 2017
Lokacija: Sisačko-moslavačka županija
Postovi: 166
Citiraj:
Autor goran047 Pregled postova
ako je claymore miner bat file ti mora izgledat ovako

EthDcrMiner64.exe -epool eu1.ethermine.org:4444 -ewal ADRESA.RIGNAME -epsw x -dpool stratum+tcp://sia-eu1.nanopool.org:7777 -dwal SIAADRESA/RIGNAME/EMAIL -dcoin sia
Claymore v10.2, bat file izgleda potpuno identično a na nanopoolu se ne mijenja ništa
Adresa je ispravna, jer da nije, ne bi se vidio balance/share
BBminer je offline   Reply With Quote
Staro 05.01.2018., 21:31   #3782
goran047
Premium
Moj komp
 
goran047's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2016
Lokacija: zg
Postovi: 93
ma onda je do njih, ispravit ce to valjda za dan - dva
goran047 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 05.01.2018., 23:33   #3783
livada2
Registered User
 
livada2's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2017
Lokacija: zagreb
Postovi: 298
Pise tamo da rating mora bit 10. ako si 3 sata radio to bi trebao ispunit al provjeri dole dal ti je rating preko 10. kod mene pise ovako i prima za ETN bez problema promjene preko setingsa : adresa.livada/livada@gmail.com
livada2 je offline   Reply With Quote
Staro 05.01.2018., 23:47   #3784
BBminer
Premium
 
Datum registracije: Dec 2017
Lokacija: Sisačko-moslavačka županija
Postovi: 166
Upaljeno je od 13:00 i još ništa ne piše. Evo link sa adrese poola https://sia.nanopool.org/account/9fb...8891d57fd2a6bd

Poslao sam im email, pa ako se ne sredi samo valjda će nešto riješiti..
BBminer je offline   Reply With Quote
Staro 06.01.2018., 16:53   #3785
adam
Registered User
Moj komp
 
Datum registracije: Jun 2017
Lokacija: osijek
Postovi: 25
Imam jedno pitanje imam 1005 sia coina na poloniexu i sada vidim narasno je na skoro 0.1 $ to bi značilo ako se ne varam da bi to trebalo iznositi 100$ i naravno njihov neki postotak za transakcije se odbije i ok, a meni piše da imam 1005 siacoina i da je protuvrijednost u dolarima 60$ kako je to moguce?? unaprijed hvala
adam je offline   Reply With Quote
Staro 06.01.2018., 17:01   #3786
segregator
Propali Amigaš
Moj komp
 
segregator's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2003
Lokacija: Nin
Postovi: 5,712
Citiraj:
Autor adam Pregled postova
Imam jedno pitanje imam 1005 sia coina na poloniexu i sada vidim narasno je na skoro 0.1 $ to bi značilo ako se ne varam da bi to trebalo iznositi 100$ i naravno njihov neki postotak za transakcije se odbije i ok, a meni piše da imam 1005 siacoina i da je protuvrijednost u dolarima 60$ kako je to moguce?? unaprijed hvala
lako...na poloniexu je cijena upola kao na drugim exchangeovima jer neko vara ili se bavi nekim sumnjivim radnjama...cijena niska jer drže veliki wall, a sia se ne može prebaciti sa poloniexa drugdje



Što se problema s majnanjem tiče, nemojte dual majnati siu još 20-ak dana dok se ne riješe neki problemi na sia blockchainu
segregator je offline   Reply With Quote
Staro 06.01.2018., 17:26   #3787
adam
Registered User
Moj komp
 
Datum registracije: Jun 2017
Lokacija: osijek
Postovi: 25
Hvala punoo na savjetu, ne znam više gdje majnati, kakav je exodus wallet?(iako vidim da tamo nema opcije za siacoin, ali lako promjenim majnati nešto drugo) još jednom hvala puno
adam je offline   Reply With Quote
Staro 06.01.2018., 22:40   #3788
BBminer
Premium
 
Datum registracije: Dec 2017
Lokacija: Sisačko-moslavačka županija
Postovi: 166
Ja majnam sia coin na nanopoolu. Sve super, nisam jos dosao do isplate jedino ne pokazuje aktivni rig..
BBminer je offline   Reply With Quote
Staro 07.01.2018., 08:16   #3789
BlackDwarf
Pixels team
Moj komp
 
BlackDwarf's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2006
Lokacija: Novska
Postovi: 1,672
Da li je netko prebacivao i konvetirao btc na paypal? Moguce, kako?
__________________


MBO: Asrock Z68 Pro3
CPU: Intel i5 3570
RAM: 12GB DDR3 Corsair
VGA: Gainward GTX 1060 3GB
HDD: OCZ Agility 4 128GB, WD640GB Black, WD1TB Black, WD500GB Blue
PSU: Corsair 600W
Case: Antec Three Hundred
OS: Windows 10

LCD monitor: Dell U2412m



MBO: Gigabyte EP43-DS3L
CPU: Intel E7500 @2,9GHz
RAM: 3 x 1 GB Kingmax DDR2 800 MHz, 1GB DD2 Buffalo
VGA: Palit GF210
HDD: Seagate Barracuda 250 GB
PSU: Fortron BS2 400W
Case: Antec Three Hundred
OS: Windows 7 Ultimate

LCD monitor: Samsung 205BW



Laptop: Lenovo G580, 59-366677, Intel, Core i5 3230M 2,60 GHz, 8GB, SATA 1000 GB, Win 7/Mint 15, NVIDIA GeForce GT 635M 2GB

BlackDwarf je offline   Reply With Quote
Staro 07.01.2018., 09:49   #3790
buljaka
Premium
 
Datum registracije: Aug 2014
Lokacija: Osijek
Postovi: 1,670
Citiraj:
Autor BlackDwarf Pregled postova
Da li je netko prebacivao i konvetirao btc na paypal? Moguce, kako?
Anycoindirect.eu
buljaka je online   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 07.01.2018., 11:20   #3791
adam
Registered User
Moj komp
 
Datum registracije: Jun 2017
Lokacija: osijek
Postovi: 25
I ja isto siacoin na nanopoolu i što se tiće majnanja super je, ali isplatu računaj upola u vrijednosti siacoina, sad gledam dali mogu sa poloniexa poslati siacoin u neki drugi wallet pa od tamo isplatiti možda je neka realnije cijena.
adam je offline   Reply With Quote
Staro 07.01.2018., 13:24   #3792
Vanh3lsing
Premium
Moj komp
 
Vanh3lsing's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2007
Lokacija: Osijek
Postovi: 65
Koji Claymore miner koristite? Official ili NoFee?
Vanh3lsing je offline   Reply With Quote
Staro 07.01.2018., 14:48   #3793
renaTq
Registered User
Moj komp
 
renaTq's Avatar
 
Datum registracije: May 2017
Lokacija: Zagreb
Postovi: 383
Official,necemo propast za fee.
__________________
#propo
renaTq je offline   Reply With Quote
Staro 07.01.2018., 14:58   #3794
BlackDwarf
Pixels team
Moj komp
 
BlackDwarf's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2006
Lokacija: Novska
Postovi: 1,672
Citiraj:
Autor buljaka Pregled postova
Anycoindirect.eu
ne primaju nove clanove
__________________


MBO: Asrock Z68 Pro3
CPU: Intel i5 3570
RAM: 12GB DDR3 Corsair
VGA: Gainward GTX 1060 3GB
HDD: OCZ Agility 4 128GB, WD640GB Black, WD1TB Black, WD500GB Blue
PSU: Corsair 600W
Case: Antec Three Hundred
OS: Windows 10

LCD monitor: Dell U2412m



MBO: Gigabyte EP43-DS3L
CPU: Intel E7500 @2,9GHz
RAM: 3 x 1 GB Kingmax DDR2 800 MHz, 1GB DD2 Buffalo
VGA: Palit GF210
HDD: Seagate Barracuda 250 GB
PSU: Fortron BS2 400W
Case: Antec Three Hundred
OS: Windows 7 Ultimate

LCD monitor: Samsung 205BW



Laptop: Lenovo G580, 59-366677, Intel, Core i5 3230M 2,60 GHz, 8GB, SATA 1000 GB, Win 7/Mint 15, NVIDIA GeForce GT 635M 2GB

BlackDwarf je offline   Reply With Quote
Staro 07.01.2018., 23:04   #3795
Trip
Registered User
Moj komp
 
Datum registracije: Jul 2005
Lokacija: Zg
Postovi: 6
Citiraj:
Autor renaTq Pregled postova
Jel nekome jos zeza deposit ETH-a na Binance? Posalo 0.045ETH sinoc i jos nije doslo,pise da transakcija jos uvijek nije ni potvrdena(pending) a kad otvorim etherchain da vidim transakciju stalno pise kao da je poslana prije 15 min i updatea se(npr sad je 13:45,pise da je poslana po njihovom vremenu u 12:30)
Vjerovatno su povećali minimum deposit na 0.1 ETH isto kao i Bittrex.

"Your deposit address must hold more than 0.1 ETH before we will credit your account. If you deposit less than 0.1 ETH you will need to deposit more until your balance on the block chain holds greater than 0.1 ETH"
Trip je offline   Reply With Quote
Staro 08.01.2018., 09:15   #3796
Matty
Registered User
 
Datum registracije: Jan 2018
Lokacija: Varaždin
Postovi: 2
Pozdrav, interesira me da li znate kako platit porez na rudarenje, to sam nešto isprobavao tokom 6. mjeseca prošle godine i preko HR mjenjačnice izvadio nekih 550kn. Interesira me kako platiti porez, ovdje pitam zato jer ne znam gdje drugdje pitati uglavnom svugdje na internetu piše kako platit porez na kupovinu, a ne na rudarenje. Hvala unaprijed na odgovoru.
Matty je offline   Reply With Quote
Staro 08.01.2018., 09:26   #3797
segregator
Propali Amigaš
Moj komp
 
segregator's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2003
Lokacija: Nin
Postovi: 5,712
Citiraj:
Autor domy_os Pregled postova
Jesi li probao ili rekla-kazala? Ja ću sad probati Burst iz edukativnih pobuda na laptopu.
A probaj...računaj na oko 6 centi zarade po iznajmljenom terabajtu (mjesečno)

Edit: ispravljam se, otkad sam zadnji put gledao cijena bursta je skočila, sad je čitav dolar po terabajtu mjesečno

ali moraš stalno držati upaljeno računalo, ako je uptime recimo 95% a ne 100%, ne dobiješ skoro ništa...čak i na
98% dobit se prepolovi

Zadnje izmijenjeno od: segregator. 08.01.2018. u 09:44.
segregator je offline   Reply With Quote
Staro 09.01.2018., 10:08   #3798
dadoremix
Premium
Moj komp
 
dadoremix's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2006
Lokacija: Cakovec
Postovi: 2,111
pošto se 570/580 grafa nema
ali mi se nude 470 .. jel ima ko takvih .. koliko su lošije naspram ovih gore..
koliko te hasha potegnu?
jer sad svi trkeljimo o 570/580 i nvidia 1060/70 .. pa ne nađem taj info ..
dadoremix je offline   Reply With Quote
Staro 09.01.2018., 10:21   #3799
FRipper
MiningMod
Moj komp
 
FRipper's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2005
Lokacija: Zagreb
Postovi: 8,162
koje 470 točno?
FRipper je offline   Reply With Quote
Staro 09.01.2018., 20:02   #3800
dadoremix
Premium
Moj komp
 
dadoremix's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2006
Lokacija: Cakovec
Postovi: 2,111
@FRipper
Sapphire RX470 4GB DDR5 Mining Quad Bulk - 2149kn
dadoremix je offline   Reply With Quote
Staro 09.01.2018., 20:26   #3801
segregator
Propali Amigaš
Moj komp
 
segregator's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2003
Lokacija: Nin
Postovi: 5,712
Citiraj:
Autor dadoremix Pregled postova
@FRipper
Sapphire RX470 4GB DDR5 Mining Quad Bulk - 2149kn
Iz naziva pretpostavljam da kartica nema resale vrijednost, tj kad ne bude valjala za mining, može se baciti?
segregator je offline   Reply With Quote
Staro 09.01.2018., 20:32   #3802
Alister
Premium
Moj komp
 
Alister's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2009
Lokacija: Dugo Selo
Postovi: 1,031
to je ona što ima jedan video ili čak niti jedan video izlaz
Alister je offline   Reply With Quote
Staro 09.01.2018., 20:34   #3803
segregator
Propali Amigaš
Moj komp
 
segregator's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2003
Lokacija: Nin
Postovi: 5,712
Citiraj:
Autor Alister Pregled postova
to je ona što ima jedan video ili čak niti jedan video izlaz
segregator je offline   Reply With Quote
Staro 09.01.2018., 20:52   #3804
dadoremix
Premium
Moj komp
 
dadoremix's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2006
Lokacija: Cakovec
Postovi: 2,111
barem ti ne treba dummy vga
je nika.. hg spot trenutno šuti
sutra povrat para i kamata na paru
dadoremix je offline   Reply With Quote
Staro 09.01.2018., 21:29   #3805
charlie1410
Registered User
 
Datum registracije: Aug 2017
Lokacija: Sa
Postovi: 7
Pozdrav

Imam problem sa MSI AB pa bih molio pomoć ako se već neko susreo sa istim.
Do danas je sve radilo bez problema do trenutka kad sam se igrao sa MC prilikom čega je AB zaglupio nakon čega sam morao restartati WIN. Iza toga MSI jednostavno ne vidi niti jednu karticu.
Probao sam da reinstaliram MSI - pa probao i starije verzije, izbrisao driver od grafičkih (4x1070 3x1060 Asus dual) sa DDU instalirao nove 390 i nista. Iako sam uvjeren da sam ugasio win update vidim da ima novih update win na kojima trenutno radim (Uninstall).
Sve grafičke se vide u device Manager.
charlie1410 je offline   Reply With Quote
Staro 09.01.2018., 22:13   #3806
Vanh3lsing
Premium
Moj komp
 
Vanh3lsing's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2007
Lokacija: Osijek
Postovi: 65
Evo mali update s mojim rigom.

Stigla je jučer još jedna Nitro+ 4 Gb (3 komada sad). Elipda memorija također.
Stavio sam postavke kao i za prethodne dvije te dobio potrošnju od 565w iz zida u dualu. To je jako fino opteretilo napajanje (Seasonic 620w) te je do tad nečujni rig pretvorilo u avion! Nije mi se sviđalo kako to radi pa sam preko noći ostavio da dvije grafe rade u dualu a treća samo eth (s tim sam skinuo 30w).

Danas sam se pozabavio s tom potrošnjom te sam uspio skinuti 65w. Cijeli rig sad troši gotovo u bobu 500w.
U solo miningu dobijam 92,7 Mh/s sa 410w iz zida. Za dual (eth+dcr) dobijam 91,5/2745 Mh/s uz 500w.

Postavke clockova i napona su sljedeće (iste su za solo i dual mining):
Jezgra: 1150/800
Memorija: 2050/825 (jedna grafa je bolja pa uspijem izvući 2125/825)

Temperature su ispod 55 stupnjeva a ventovi ne prelaze 30%.

Btw onaj moj problem sa "Socket was closed remotely by pool" sam riješio prelaskom na official Claymore 10.3.
Vanh3lsing je offline   Reply With Quote
Staro 10.01.2018., 03:33   #3807
I Don't Know
Registered User
 
Datum registracije: Sep 2013
Lokacija: Podgorica
Postovi: 100
imam 6 komada rx 570, jel ok ventilatore da drzim na 60 odsto? Nategao sam grafike do max uz normalnu potrosnju i sve ok radi danima. Ako spustim ventilator pocinje greske claymore da prikazuje...
I Don't Know je offline   Reply With Quote
Staro 10.01.2018., 10:06   #3808
FRipper
MiningMod
Moj komp
 
FRipper's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2005
Lokacija: Zagreb
Postovi: 8,162
Ok je, rekao bi savršeno. Meni svi rade preko 70
FRipper je offline   Reply With Quote
Staro 10.01.2018., 19:18   #3809
Vladimir Lukic
Registered User
 
Datum registracije: Dec 2017
Lokacija: O
Postovi: 25
Zanima me da li instalirate nekakav antivirusni program?
Vladimir Lukic je offline   Reply With Quote
Staro 10.01.2018., 19:53   #3810
Adzivu
Registered User
Moj komp
 
Datum registracije: Jun 2017
Lokacija: Vukovar
Postovi: 83
Nema potrebe.
Adzivu je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Isključeno

Idi na