Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Internet > Linkovi i ostalo vezano za Internet
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro 10.02.2012., 22:12   #1
summus
Premium
 
summus's Avatar
 
Datum registracije: Jul 2009
Lokacija: U kućici na stablu
Postovi: 244
Arrow Dropbox

Danas sam pričao sa par ljudi koji koriste dropbox ali nisu znali da se instaliranjem verzije sa foruma može dobiti do 5GB dodatnog prostora za upload multimedije, za svakih 500MB koje uplodate isto toliko dobijete u dropbox-u, poslije to možete obrisati i koristiti za druge stvari. Pa ako postoji netko na forumu da to još ne zna, evo sad ste informirani. Imao sam 12GB na dropbox-u a sada imam 17GB, to je na glavnom računu, na svakom od ostalih imam oko 10-ak GB....tako da ovo provjereno funkcionira. Evo i link za trenutnu verziju 1.3.17

Zadnje izmijenjeno od: summus. 21.02.2012. u 13:21. Razlog: Postavljen link za najnoviju verziju.
summus je offline   Reply With Quote
Staro 11.02.2012., 08:47   #2
lutherus
Premium
Moj komp
 
lutherus's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2011
Lokacija: Dubai UAE
Postovi: 700
Ne ništa. Idalje imam 4,25 kao i prije.
__________________
Note to the AMD haters: nobody cares
lutherus je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 11.02.2012., 10:10   #3
tomov
Premium
Moj komp
 
tomov's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2011
Lokacija: Zagreb
Postovi: 380
Citiraj:
Autor lutherus Pregled postova
Ne ništa. Idalje imam 4,25 kao i prije.
Moraš si sa kamere ili Android telefona shareat direktno na Dropbox da bi bilo aktivirano. Snimi si nešto na telefon pa preko wifi uploadaj...
tomov je offline   Reply With Quote
Staro 11.02.2012., 16:19   #4
mis
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Sep 2007
Lokacija: zagreb
Postovi: 58
Moze se i na usb sticku napravit DCIM folder i unutra strpat slike i video.Provjereno radi
mis je offline   Reply With Quote
Staro 11.02.2012., 16:21   #5
summus
Premium
 
summus's Avatar
 
Datum registracije: Jul 2009
Lokacija: U kućici na stablu
Postovi: 244
Ne, ne treba baš biti android (u mom slučaju nokia-symbian)...uglavnom treba biti neki uređaj ili čak samo memorijska kartica, pa je staviš u čitač karica...da odmah kažem da ti sa usb-a neće raditi.

Uglavnom najjednostavnije ti je na fotoaparatu snimiti više kratkih filmova (možeš i raditi fotke samo ćeš se onda naklikati) to bi bio korak broj jedan, a drugi korak je da spojiš fotoaparat na komp, i klikneš da se preko dropboxa prebaci multimedija....treći korak je da pričekaš dok se prebace slike/video i sve se to uploada a ti dobiješ dodatni prostor. Jednostavno.
summus je offline   Reply With Quote
Staro 11.02.2012., 16:24   #6
SilentException
Premium
Moj komp
 
SilentException's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2006
Lokacija: RI-KR
Postovi: 789
Hehe, Balkanska snalažljivost Ja sam odero 5g full HD video sa Androida i to je to.
__________________

| Dell XPS m1530 Red | 15,4'' UltraSharp WSXGA+ (1680x1050) | Intel Core2Duo T7500 2.2GHz 4MB | 3GB RAM (1x2GB + 1x1GB) | nVidia GeForce 8600M GT 256MB DDR3 | Seagate 200GB 7200RPM | Slot Loading Dual-Layer DVD+/-RW | 6-cell (2.5 sati) & 9-cell (4.5 sati) batteries | Media Remote Control IR | Intel 4965AGN Wireless (2.4GHz & 5GHz Radio), Bluetooth, Fingerprint Reader, 8in1 Card Reader, 2 MegaPixel WebCam, LAN, HDMI 1080p connector, 3xUSB, Firewire, S-Video, VGA, ExpressCard slot | Windows Vista Home Premium | Logitech VX Nano Cordless Mouse | Logitech Alto Cordless Notebook Stand & Keyboard | Logitech AudioHub Notebook Speakers |


| TBA |


| Silverstone GD01B-MXR | Corsair HX620 620W Modular PSU | ASUS P5W DH Deluxe | Intel Core2Duo E6600 2.4GHz (3.0GHz) | nVidia GeForce 8800GTX 768MB DDR3 | AverMedia AverTV Hybrid Duo PCI-E | Creative Labs X-Fi Elite Pro | 200GB Seagate Barracuda 7200.8 7200RPM | BenQ DW1650 | Scythe Ninja Mini & Sharkoon Silent Eagle 92mm | 2x Sharkoon Silent Eagle 80mm | Case separated in two termal zones (CPU, HDD, DVDRW, TV Card & PSU, GPU, Sound Card) | AZiO BTD603-132 USB 2.0 Bluetooth Adapter | Logitech MX Revolution Cordless Laser Mouse | Logitech diNovo Edge Keyboard |


| D-Link DNS-323 A1 v1.05 fun_plug-ed + many mods | 2 x 320GB Seagate Barracuda 7200.10 7200RPM RAID0 | Cat6 Gigabit Network | 9k Jumbo Frames | Average (WRITE): 19,32 MB/sec | Average (READ): 28,60 MB/sec |


| D-Link DNS-323 B1 v1.05 fun_plug-ed + many mods | 2 x 1TB Samsung HD103UJ F1 7200RPM | Cat6 Gigabit Network | 9k Jumbo Frames | Average (WRITE): XX,XX MB/sec | Average (READ): XX,XX MB/sec |


| TBA (work in progress ) |

SilentException je offline   Reply With Quote
Staro 11.02.2012., 16:26   #7
summus
Premium
 
summus's Avatar
 
Datum registracije: Jul 2009
Lokacija: U kućici na stablu
Postovi: 244
Citiraj:
Autor mis Pregled postova
Moze se i na usb sticku napravit DCIM folder i unutra strpat slike i video.Provjereno radi
Da, ovako može i sa usb-a.
summus je offline   Reply With Quote
Staro 11.02.2012., 16:44   #8
Fadolf
Premium
 
Fadolf's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2007
Lokacija: Zagabria
Postovi: 490
Odličan trik!

P.S. Ne treba se čak ni uploadati, dovoljno je da se importa i odmah se dobije prostor!
Fadolf je offline   Reply With Quote
Staro 11.02.2012., 17:05   #9
domy_os
EMP moderator
 
domy_os's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2005
Lokacija: Zagreb - Osijek
Postovi: 15,814
Može li netko korak po korak objasniti jer meni ne ide nikako. Napravim DCIM folder na sticku, uploadam, ništa. Prebacim file na mobitel, uploadam, ništa. Što krivo radim?
__________________
Member Of FKT Team


MBO: ASRock Z68 Pro3
CPU: Intel Core i5-2500 + Arctic Cooling Freezer 7 Pro
RAM: 2 x 2 GB + 2 x 4 GB G.Skill DDR3-1600
VGA: Intel HD Graphics
SB: Creative X-Fi Xtreme Music
TV Tuner: Leadtek WinFast DTV1800 H
SSD: Samsung 840 Pro 128 GB
HDD: 3 x WD Caviar Green 2 TB + 2 x Samsung SpinPoint F1 1 TB
ODD: LG GSA-H62N
PSU: Corsair VX450W
Case: Sharkoon Rebel 9 Economy Edition > Link To Case Mod
OS: Windows 10 Home x64

LCD monitor: LG 27MA73D + LG L1920P Flatron
LCD TV: Philips 26PFL3312
Keyboard: Logitech Wave Cordless
Mice: Logitech MX1100 Cordless Laser
Remote: iMON Inside Black
Gamepad: Logitech Cordless Rumblepad 2
Speakers 1: Creative Labs Inspire T6100
Speakers 2: Aiwa P22 Amplifier + C22 Preamplifier & 2 x Pioneer 80 W @ 8 Ohm
Headphones: Canyon CN-HS2
Printers: Canon Pixma iP4300 + MP240 & HP LaserJet 6L
Scanner: Canon CanoScan 4400F + CanoScan LiDE 60
External storage: Sharkoon SATA QuickPort Pro + 2 x Samsung SpinPoint F1 1 TB + 2 x WD Caviar Green 1 TB + WD Caviar Green 2 TB
AP/Router: Linksys WRT54GL rev. 1.1 with DD-WRT v24-sp2 (08/12/10) vpn

Connected To B.net



HP ENVY x360 - 15-w100nm

CPU: Intel Core i7-6500U @ 2.5 GHz
RAM: 2 x 8 GB Crucial DDR3-1600
VGA: Intel HD Graphics 520 + nVIDIA GeForce 930M
SSD: Samsung 850 Evo 1 TB
LCD: 15.6" LG Philips IPS @ 1920 x 1080
Other: Intel Dual Band Wireless-AC 7265, Realtek RTL8168/8111 Gigabit-LAN, Bluetooth 4.0, 2 x USB 3.0 + 1 x USB 2.0, HDMI, SD card reader, accelerometer, compass, gyroscope,...
OS: Windows 10 Home x64

Mice: Logitech VX Nano
External HDD: Hitachi Travelstar 5K1000 1 TB in LC Power LC-25USB3-II

domy_os je offline   Reply With Quote
Staro 11.02.2012., 17:07   #10
mis
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Sep 2007
Lokacija: zagreb
Postovi: 58
moras skinuti dropbox iz prvog posta
mis je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 11.02.2012., 17:08   #11
domy_os
EMP moderator
 
domy_os's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2005
Lokacija: Zagreb - Osijek
Postovi: 15,814
Skinuo sam i instalirao.
__________________
Member Of FKT Team


MBO: ASRock Z68 Pro3
CPU: Intel Core i5-2500 + Arctic Cooling Freezer 7 Pro
RAM: 2 x 2 GB + 2 x 4 GB G.Skill DDR3-1600
VGA: Intel HD Graphics
SB: Creative X-Fi Xtreme Music
TV Tuner: Leadtek WinFast DTV1800 H
SSD: Samsung 840 Pro 128 GB
HDD: 3 x WD Caviar Green 2 TB + 2 x Samsung SpinPoint F1 1 TB
ODD: LG GSA-H62N
PSU: Corsair VX450W
Case: Sharkoon Rebel 9 Economy Edition > Link To Case Mod
OS: Windows 10 Home x64

LCD monitor: LG 27MA73D + LG L1920P Flatron
LCD TV: Philips 26PFL3312
Keyboard: Logitech Wave Cordless
Mice: Logitech MX1100 Cordless Laser
Remote: iMON Inside Black
Gamepad: Logitech Cordless Rumblepad 2
Speakers 1: Creative Labs Inspire T6100
Speakers 2: Aiwa P22 Amplifier + C22 Preamplifier & 2 x Pioneer 80 W @ 8 Ohm
Headphones: Canyon CN-HS2
Printers: Canon Pixma iP4300 + MP240 & HP LaserJet 6L
Scanner: Canon CanoScan 4400F + CanoScan LiDE 60
External storage: Sharkoon SATA QuickPort Pro + 2 x Samsung SpinPoint F1 1 TB + 2 x WD Caviar Green 1 TB + WD Caviar Green 2 TB
AP/Router: Linksys WRT54GL rev. 1.1 with DD-WRT v24-sp2 (08/12/10) vpn

Connected To B.net



HP ENVY x360 - 15-w100nm

CPU: Intel Core i7-6500U @ 2.5 GHz
RAM: 2 x 8 GB Crucial DDR3-1600
VGA: Intel HD Graphics 520 + nVIDIA GeForce 930M
SSD: Samsung 850 Evo 1 TB
LCD: 15.6" LG Philips IPS @ 1920 x 1080
Other: Intel Dual Band Wireless-AC 7265, Realtek RTL8168/8111 Gigabit-LAN, Bluetooth 4.0, 2 x USB 3.0 + 1 x USB 2.0, HDMI, SD card reader, accelerometer, compass, gyroscope,...
OS: Windows 10 Home x64

Mice: Logitech VX Nano
External HDD: Hitachi Travelstar 5K1000 1 TB in LC Power LC-25USB3-II

domy_os je offline   Reply With Quote
Staro 11.02.2012., 17:10   #12
mis
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Sep 2007
Lokacija: zagreb
Postovi: 58
onda kad ustekas stick u autoplayu izaberes dropbox
mis je offline   Reply With Quote
Staro 11.02.2012., 17:17   #13
domy_os
EMP moderator
 
domy_os's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2005
Lokacija: Zagreb - Osijek
Postovi: 15,814
A što ako nemam autoplay? To mi je isključeno već ohoho...
__________________
Member Of FKT Team


MBO: ASRock Z68 Pro3
CPU: Intel Core i5-2500 + Arctic Cooling Freezer 7 Pro
RAM: 2 x 2 GB + 2 x 4 GB G.Skill DDR3-1600
VGA: Intel HD Graphics
SB: Creative X-Fi Xtreme Music
TV Tuner: Leadtek WinFast DTV1800 H
SSD: Samsung 840 Pro 128 GB
HDD: 3 x WD Caviar Green 2 TB + 2 x Samsung SpinPoint F1 1 TB
ODD: LG GSA-H62N
PSU: Corsair VX450W
Case: Sharkoon Rebel 9 Economy Edition > Link To Case Mod
OS: Windows 10 Home x64

LCD monitor: LG 27MA73D + LG L1920P Flatron
LCD TV: Philips 26PFL3312
Keyboard: Logitech Wave Cordless
Mice: Logitech MX1100 Cordless Laser
Remote: iMON Inside Black
Gamepad: Logitech Cordless Rumblepad 2
Speakers 1: Creative Labs Inspire T6100
Speakers 2: Aiwa P22 Amplifier + C22 Preamplifier & 2 x Pioneer 80 W @ 8 Ohm
Headphones: Canyon CN-HS2
Printers: Canon Pixma iP4300 + MP240 & HP LaserJet 6L
Scanner: Canon CanoScan 4400F + CanoScan LiDE 60
External storage: Sharkoon SATA QuickPort Pro + 2 x Samsung SpinPoint F1 1 TB + 2 x WD Caviar Green 1 TB + WD Caviar Green 2 TB
AP/Router: Linksys WRT54GL rev. 1.1 with DD-WRT v24-sp2 (08/12/10) vpn

Connected To B.net



HP ENVY x360 - 15-w100nm

CPU: Intel Core i7-6500U @ 2.5 GHz
RAM: 2 x 8 GB Crucial DDR3-1600
VGA: Intel HD Graphics 520 + nVIDIA GeForce 930M
SSD: Samsung 850 Evo 1 TB
LCD: 15.6" LG Philips IPS @ 1920 x 1080
Other: Intel Dual Band Wireless-AC 7265, Realtek RTL8168/8111 Gigabit-LAN, Bluetooth 4.0, 2 x USB 3.0 + 1 x USB 2.0, HDMI, SD card reader, accelerometer, compass, gyroscope,...
OS: Windows 10 Home x64

Mice: Logitech VX Nano
External HDD: Hitachi Travelstar 5K1000 1 TB in LC Power LC-25USB3-II

domy_os je offline   Reply With Quote
Staro 11.02.2012., 17:24   #14
Baja 001
Banned
Moj komp
 
Baja 001's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2006
Lokacija: Split
Postovi: 7,504
Citiraj:
Autor mis Pregled postova
onda kad ustekas stick u autoplayu izaberes dropbox
Koliko mora bit slika za dodatne MB?
Baja 001 je offline   Reply With Quote
Staro 11.02.2012., 17:31   #15
domy_os
EMP moderator
 
domy_os's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2005
Lokacija: Zagreb - Osijek
Postovi: 15,814
Uključim autoplay, uvalim USB stick s DCIM folderom u kojem su slike i video s fotoaparata (nešto preko 5 GB) i nemam nigdje stavke Dropbox, đubre...

Citiraj:
Autor Baja 001 Pregled postova
Koliko mora bit slika za dodatne MB?
Do 5 GB, piše ti gore.
__________________
Member Of FKT Team


MBO: ASRock Z68 Pro3
CPU: Intel Core i5-2500 + Arctic Cooling Freezer 7 Pro
RAM: 2 x 2 GB + 2 x 4 GB G.Skill DDR3-1600
VGA: Intel HD Graphics
SB: Creative X-Fi Xtreme Music
TV Tuner: Leadtek WinFast DTV1800 H
SSD: Samsung 840 Pro 128 GB
HDD: 3 x WD Caviar Green 2 TB + 2 x Samsung SpinPoint F1 1 TB
ODD: LG GSA-H62N
PSU: Corsair VX450W
Case: Sharkoon Rebel 9 Economy Edition > Link To Case Mod
OS: Windows 10 Home x64

LCD monitor: LG 27MA73D + LG L1920P Flatron
LCD TV: Philips 26PFL3312
Keyboard: Logitech Wave Cordless
Mice: Logitech MX1100 Cordless Laser
Remote: iMON Inside Black
Gamepad: Logitech Cordless Rumblepad 2
Speakers 1: Creative Labs Inspire T6100
Speakers 2: Aiwa P22 Amplifier + C22 Preamplifier & 2 x Pioneer 80 W @ 8 Ohm
Headphones: Canyon CN-HS2
Printers: Canon Pixma iP4300 + MP240 & HP LaserJet 6L
Scanner: Canon CanoScan 4400F + CanoScan LiDE 60
External storage: Sharkoon SATA QuickPort Pro + 2 x Samsung SpinPoint F1 1 TB + 2 x WD Caviar Green 1 TB + WD Caviar Green 2 TB
AP/Router: Linksys WRT54GL rev. 1.1 with DD-WRT v24-sp2 (08/12/10) vpn

Connected To B.net



HP ENVY x360 - 15-w100nm

CPU: Intel Core i7-6500U @ 2.5 GHz
RAM: 2 x 8 GB Crucial DDR3-1600
VGA: Intel HD Graphics 520 + nVIDIA GeForce 930M
SSD: Samsung 850 Evo 1 TB
LCD: 15.6" LG Philips IPS @ 1920 x 1080
Other: Intel Dual Band Wireless-AC 7265, Realtek RTL8168/8111 Gigabit-LAN, Bluetooth 4.0, 2 x USB 3.0 + 1 x USB 2.0, HDMI, SD card reader, accelerometer, compass, gyroscope,...
OS: Windows 10 Home x64

Mice: Logitech VX Nano
External HDD: Hitachi Travelstar 5K1000 1 TB in LC Power LC-25USB3-II

domy_os je offline   Reply With Quote
Staro 11.02.2012., 17:32   #16
mis
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Sep 2007
Lokacija: zagreb
Postovi: 58
Mislim da ne moze bez autoplaya jer moras importat slike ili video.
Moras doci do ovakvog prozora

[IMG][/IMG]
mis je offline   Reply With Quote
Staro 11.02.2012., 17:34   #17
domy_os
EMP moderator
 
domy_os's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2005
Lokacija: Zagreb - Osijek
Postovi: 15,814
Aha, kod mene tog prozora nema nigdje. Ako prebacujem klasičnim putem preko Windows Explorera, samo se vrti ikona u system trayu. Na mobitelu ne da preko cca 180-200 MB u komadu. Lud sam već...
__________________
Member Of FKT Team


MBO: ASRock Z68 Pro3
CPU: Intel Core i5-2500 + Arctic Cooling Freezer 7 Pro
RAM: 2 x 2 GB + 2 x 4 GB G.Skill DDR3-1600
VGA: Intel HD Graphics
SB: Creative X-Fi Xtreme Music
TV Tuner: Leadtek WinFast DTV1800 H
SSD: Samsung 840 Pro 128 GB
HDD: 3 x WD Caviar Green 2 TB + 2 x Samsung SpinPoint F1 1 TB
ODD: LG GSA-H62N
PSU: Corsair VX450W
Case: Sharkoon Rebel 9 Economy Edition > Link To Case Mod
OS: Windows 10 Home x64

LCD monitor: LG 27MA73D + LG L1920P Flatron
LCD TV: Philips 26PFL3312
Keyboard: Logitech Wave Cordless
Mice: Logitech MX1100 Cordless Laser
Remote: iMON Inside Black
Gamepad: Logitech Cordless Rumblepad 2
Speakers 1: Creative Labs Inspire T6100
Speakers 2: Aiwa P22 Amplifier + C22 Preamplifier & 2 x Pioneer 80 W @ 8 Ohm
Headphones: Canyon CN-HS2
Printers: Canon Pixma iP4300 + MP240 & HP LaserJet 6L
Scanner: Canon CanoScan 4400F + CanoScan LiDE 60
External storage: Sharkoon SATA QuickPort Pro + 2 x Samsung SpinPoint F1 1 TB + 2 x WD Caviar Green 1 TB + WD Caviar Green 2 TB
AP/Router: Linksys WRT54GL rev. 1.1 with DD-WRT v24-sp2 (08/12/10) vpn

Connected To B.net



HP ENVY x360 - 15-w100nm

CPU: Intel Core i7-6500U @ 2.5 GHz
RAM: 2 x 8 GB Crucial DDR3-1600
VGA: Intel HD Graphics 520 + nVIDIA GeForce 930M
SSD: Samsung 850 Evo 1 TB
LCD: 15.6" LG Philips IPS @ 1920 x 1080
Other: Intel Dual Band Wireless-AC 7265, Realtek RTL8168/8111 Gigabit-LAN, Bluetooth 4.0, 2 x USB 3.0 + 1 x USB 2.0, HDMI, SD card reader, accelerometer, compass, gyroscope,...
OS: Windows 10 Home x64

Mice: Logitech VX Nano
External HDD: Hitachi Travelstar 5K1000 1 TB in LC Power LC-25USB3-II

domy_os je offline   Reply With Quote
Staro 11.02.2012., 17:36   #18
mis
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Sep 2007
Lokacija: zagreb
Postovi: 58
pa da to mi se pojavi samo kada pokrenem iz autoplaya
mis je offline   Reply With Quote
Staro 12.02.2012., 11:58   #19
summus
Premium
 
summus's Avatar
 
Datum registracije: Jul 2009
Lokacija: U kućici na stablu
Postovi: 244
Pa što ako ne možeš snimiti više od 180-200MB "u komadu" na mobitelu - još bolje ako ti pukne veza ideš opet od početka uplodati taj file, bolje snimi više kraćih clipova.

Vidim da ima već podosta gluposti gore napisanih, pa evo za sve kratke i jednostavne upute:

1. Skineš i instaliraš dropbox sa dropbox foruma (link sam stavio u prvom postu)
2. Kad spojiš kameru/fotoaparat/memorijsku karticu/usb stick sa DCIM folderom/mobitel (ne treba biti android, trula jabuka...jednostavno mobitel(u mom slučaju nokia-symbian)) u autoplayu klikneš na dropbox.
3. Pričekaš da se multimedija prebaci u folder Camera Uploads i pričekaš da se to uploada (nije istina da se ne treba uploadati kako je gore netko napisao, može se eventualno dobiti samo 500MB odmah nakon što se 500MB prebaci u dropbox i za svakih sljedećih 500MB uplodanih dobije se 500MB dodatnog prostora).
4.Nema.
summus je offline   Reply With Quote
Staro 12.02.2012., 12:15   #20
Baja 001
Banned
Moj komp
 
Baja 001's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2006
Lokacija: Split
Postovi: 7,504
Citiraj:
Autor summus Pregled postova
Pa što ako ne možeš snimiti više od 180-200MB "u komadu" na mobitelu - još bolje ako ti pukne veza ideš opet od početka uplodati taj file, bolje snimi više kraćih clipova.

Vidim da ima već podosta gluposti gore napisanih, pa evo za sve kratke i jednostavne upute:

1. Skineš i instaliraš dropbox sa dropbox foruma (link sam stavio u prvom postu)
2. Kad spojiš kameru/fotoaparat/memorijsku karticu/usb stick sa DCIM folderom/mobitel (ne treba biti android, trula jabuka...jednostavno mobitel(u mom slučaju nokia-symbian)) u autoplayu klikneš na dropbox.
3. Pričekaš da se multimedija prebaci u folder Camera Uploads i pričekaš da se to uploada (nije istina da se ne treba uploadati kako je gore netko napisao, može se eventualno dobiti samo 500MB odmah nakon što se 500MB prebaci u dropbox i za svakih sljedećih 500MB uplodanih dobije se 500MB dodatnog prostora).
4.Nema.
Odustajem. Neman toliki UPLOAD speed.
Baja 001 je offline   Reply With Quote
Staro 12.02.2012., 12:34   #21
Fadolf
Premium
 
Fadolf's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2007
Lokacija: Zagabria
Postovi: 490
Citiraj:
Autor summus Pregled postova
3. Pričekaš da se multimedija prebaci u folder Camera Uploads i pričekaš da se to uploada (nije istina da se ne treba uploadati kako je gore netko napisao, može se eventualno dobiti samo 500MB odmah nakon što se 500MB prebaci u dropbox i za svakih sljedećih 500MB uplodanih dobije se 500MB dodatnog prostora).
Ponavljam, NE TREBA uploadati već samo pričekati da se fileovi indeksiraju. Napravio sam tako na 3 accounta.
Fadolf je offline   Reply With Quote
Staro 12.02.2012., 13:15   #22
Baja 001
Banned
Moj komp
 
Baja 001's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2006
Lokacija: Split
Postovi: 7,504
Citiraj:
Autor Fadolf Pregled postova
Ponavljam, NE TREBA uploadati već samo pričekati da se fileovi indeksiraju. Napravio sam tako na 3 accounta.
Indeksiram 5G i iman 5G?
Baja 001 je offline   Reply With Quote
Staro 12.02.2012., 13:24   #23
vedranzeman
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Aug 2005
Lokacija: Kloštar Podravski
Postovi: 895
Citiraj:
Autor Baja 001 Pregled postova
Indeksiram 5G i iman 5G?
Tako je. Napravio to sa dva accounta.
__________________
Danas oglašivač, sutra 'rvacki poduzetnik.
P: "Pozdrav, šaljete li poštom i kolika bi bila poštarina za ovu stvar?
Lijep pozdrav, VZ"
O: "saljem. neznam ja koliko bi bila postarina, ne radim u posti."
vedranzeman je offline   Reply With Quote
Staro 12.02.2012., 13:28   #24
Baja 001
Banned
Moj komp
 
Baja 001's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2006
Lokacija: Split
Postovi: 7,504
Citiraj:
Autor vedranzeman Pregled postova
Tako je. Napravio to sa dva accounta.
synca se

Baja 001 je offline   Reply With Quote
Staro 12.02.2012., 14:02   #25
domy_os
EMP moderator
 
domy_os's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2005
Lokacija: Zagreb - Osijek
Postovi: 15,814
Evo i meni uspjelo, tek s drugog PC-a. Nisam ništa uploadao, samo pustio da indexira 5 GB sa sticka i onda prekinuo.
__________________
Member Of FKT Team


MBO: ASRock Z68 Pro3
CPU: Intel Core i5-2500 + Arctic Cooling Freezer 7 Pro
RAM: 2 x 2 GB + 2 x 4 GB G.Skill DDR3-1600
VGA: Intel HD Graphics
SB: Creative X-Fi Xtreme Music
TV Tuner: Leadtek WinFast DTV1800 H
SSD: Samsung 840 Pro 128 GB
HDD: 3 x WD Caviar Green 2 TB + 2 x Samsung SpinPoint F1 1 TB
ODD: LG GSA-H62N
PSU: Corsair VX450W
Case: Sharkoon Rebel 9 Economy Edition > Link To Case Mod
OS: Windows 10 Home x64

LCD monitor: LG 27MA73D + LG L1920P Flatron
LCD TV: Philips 26PFL3312
Keyboard: Logitech Wave Cordless
Mice: Logitech MX1100 Cordless Laser
Remote: iMON Inside Black
Gamepad: Logitech Cordless Rumblepad 2
Speakers 1: Creative Labs Inspire T6100
Speakers 2: Aiwa P22 Amplifier + C22 Preamplifier & 2 x Pioneer 80 W @ 8 Ohm
Headphones: Canyon CN-HS2
Printers: Canon Pixma iP4300 + MP240 & HP LaserJet 6L
Scanner: Canon CanoScan 4400F + CanoScan LiDE 60
External storage: Sharkoon SATA QuickPort Pro + 2 x Samsung SpinPoint F1 1 TB + 2 x WD Caviar Green 1 TB + WD Caviar Green 2 TB
AP/Router: Linksys WRT54GL rev. 1.1 with DD-WRT v24-sp2 (08/12/10) vpn

Connected To B.net



HP ENVY x360 - 15-w100nm

CPU: Intel Core i7-6500U @ 2.5 GHz
RAM: 2 x 8 GB Crucial DDR3-1600
VGA: Intel HD Graphics 520 + nVIDIA GeForce 930M
SSD: Samsung 850 Evo 1 TB
LCD: 15.6" LG Philips IPS @ 1920 x 1080
Other: Intel Dual Band Wireless-AC 7265, Realtek RTL8168/8111 Gigabit-LAN, Bluetooth 4.0, 2 x USB 3.0 + 1 x USB 2.0, HDMI, SD card reader, accelerometer, compass, gyroscope,...
OS: Windows 10 Home x64

Mice: Logitech VX Nano
External HDD: Hitachi Travelstar 5K1000 1 TB in LC Power LC-25USB3-II

domy_os je offline   Reply With Quote
Staro 12.02.2012., 14:21   #26
summus
Premium
 
summus's Avatar
 
Datum registracije: Jul 2009
Lokacija: U kućici na stablu
Postovi: 244
Ja sam stavio više od 5GB u Camera Uploads folder ali nisam odmah dobio dodatnih 5GB. Evo od jučer uploadam na drugom accountu isto više od 5GB i svakih par sati dobijem po 500MB više prostora. Ne bih ni ja uploadao da odmah dobijem tih 5GB, ali kod mene očito tako ne ide.
summus je offline   Reply With Quote
Staro 12.02.2012., 14:46   #27
domy_os
EMP moderator
 
domy_os's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2005
Lokacija: Zagreb - Osijek
Postovi: 15,814
Meni se pojavilo odmah kad je indexirao. Provjeri kapacitet preko weba ili resetiraj Dropbox aplikaciju.
__________________
Member Of FKT Team


MBO: ASRock Z68 Pro3
CPU: Intel Core i5-2500 + Arctic Cooling Freezer 7 Pro
RAM: 2 x 2 GB + 2 x 4 GB G.Skill DDR3-1600
VGA: Intel HD Graphics
SB: Creative X-Fi Xtreme Music
TV Tuner: Leadtek WinFast DTV1800 H
SSD: Samsung 840 Pro 128 GB
HDD: 3 x WD Caviar Green 2 TB + 2 x Samsung SpinPoint F1 1 TB
ODD: LG GSA-H62N
PSU: Corsair VX450W
Case: Sharkoon Rebel 9 Economy Edition > Link To Case Mod
OS: Windows 10 Home x64

LCD monitor: LG 27MA73D + LG L1920P Flatron
LCD TV: Philips 26PFL3312
Keyboard: Logitech Wave Cordless
Mice: Logitech MX1100 Cordless Laser
Remote: iMON Inside Black
Gamepad: Logitech Cordless Rumblepad 2
Speakers 1: Creative Labs Inspire T6100
Speakers 2: Aiwa P22 Amplifier + C22 Preamplifier & 2 x Pioneer 80 W @ 8 Ohm
Headphones: Canyon CN-HS2
Printers: Canon Pixma iP4300 + MP240 & HP LaserJet 6L
Scanner: Canon CanoScan 4400F + CanoScan LiDE 60
External storage: Sharkoon SATA QuickPort Pro + 2 x Samsung SpinPoint F1 1 TB + 2 x WD Caviar Green 1 TB + WD Caviar Green 2 TB
AP/Router: Linksys WRT54GL rev. 1.1 with DD-WRT v24-sp2 (08/12/10) vpn

Connected To B.net



HP ENVY x360 - 15-w100nm

CPU: Intel Core i7-6500U @ 2.5 GHz
RAM: 2 x 8 GB Crucial DDR3-1600
VGA: Intel HD Graphics 520 + nVIDIA GeForce 930M
SSD: Samsung 850 Evo 1 TB
LCD: 15.6" LG Philips IPS @ 1920 x 1080
Other: Intel Dual Band Wireless-AC 7265, Realtek RTL8168/8111 Gigabit-LAN, Bluetooth 4.0, 2 x USB 3.0 + 1 x USB 2.0, HDMI, SD card reader, accelerometer, compass, gyroscope,...
OS: Windows 10 Home x64

Mice: Logitech VX Nano
External HDD: Hitachi Travelstar 5K1000 1 TB in LC Power LC-25USB3-II

domy_os je offline   Reply With Quote
Staro 12.02.2012., 17:55   #28
imaticx
Default
Moj komp
 
imaticx's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2006
Lokacija: Požega
Postovi: 1,241
Evo uspio. Stavio 5GB filmova na usb stick (DCIM folder), instalirao dropbox iz prvog posta, desni klik na usb stick i onda Autoplay, te izabrati Dropbox. Sacekati dok indeksira i sad sam na 7.25 GB
__________________
imaticx je offline   Reply With Quote
Staro 12.02.2012., 18:31   #29
srale7
Premium
Moj komp
 
srale7's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 4,764
Totalno nelosa stvar, u par klikova dobijes 7,25gb prostora
__________________

srale7 je offline   Reply With Quote
Staro 12.02.2012., 19:03   #30
Baja 001
Banned
Moj komp
 
Baja 001's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2006
Lokacija: Split
Postovi: 7,504
Citiraj:
Autor imaticx Pregled postova
Evo uspio. Stavio 5GB filmova na usb stick (DCIM folder), instalirao dropbox iz prvog posta, desni klik na usb stick i onda Autoplay, te izabrati Dropbox. Sacekati dok indeksira i sad sam na 7.25 GB
Indexiralo mi slike, ali i dalje stoji 3.25GB
Baja 001 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na