|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2011
|
preporuka za printer A4 koji se rijetko koristi
Pozdrav, dosad sam odgadjao kupnju ali kako malci lagano krecu u skolu, povremeno moram neke dokumente isprintati, pa ako mi mozete preporuciti printer koji bi se koristio u takvim nekim rijetkim intervalima. Znaci ne mora biti u boji.... Hvala unaprijed! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2014
|
bilokoji laserski? prelistaj starije teme |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
Brother FTW. I razmisli o printer/scanner kombinaciji, zna ustrebati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Bježi od novih HPa kao od kuge. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Mi smo uzeli Epson L3250, isto tako zeni povremeno zatreba i maloj za skolu par puta godisnje. Ima skener, boja traje tisucama stranica, skužili smo da mozemo printati slike na glosy papiru tako da nam je jedan zid u hodniku ukrašen našim slikama a cijena je po meni itekako prihvatljiva za ovo sto nudi. Neznam koliki ti je budjet ali pogledaj tog.
ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | R* Social Club: vandal_zd | DayZ: VandaL | battle.net: VandaL #2220 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: May 2014
|
to je cis inkjet. use case se doslovno kosi sa onim šta OP pita. that said - imam i ja cis epson. ali ja ga barem znam održavati, nije nikad van upotrebe više od nekh 3 tjedna. so far so good, imam ga 4 godine. OP treba neki laser, a tu je sve manjeviše slično, razlikuje se cijena tonera. uzeti printer koji ima najbolji omjer cijene tonera vs količina stranica. a tu je HP bio najbolji, fejk toner za 100kn za 3 soma stranica. danas vjerojatno više nije, u poslovnom okruženju sam i ne kupujemo fejk toner, a cijena originala su manjeviše slične kod svih marki. možda je brother mrvu jeftiniji. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Kao sto su ostali vec vecinom napisali - Laser, monokromatski ne kosta vise tak puno. Inkjet za povremenu upotrebu mozes zaboravit jednostavno, tinta se zasusi i mos ga fuckat. Brother je OK: https://www.links.hr/hr/multifunkcij...-usb-100710308 Kolko si mislio uopce potrositi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
To je to! Ja sam čak u svoje doba dobio 2+3 garanciju i gratis toner, očigledno se dobro prodaju pa više Brother nemora mamiti ljude. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
Hvala svima na odgovorima. Budjet je do 150 eur. Bas ako nesto uleti za klasu bolje, dodam jos neku sicu. Ali sve mi se cini da idem s ovim Brother. Hvala jos jednom! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|