|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2009
|
Rename datoteke na desktopu i prebacivanje
Ne znam je li bila već tema, ali problem je sljedeći - Windows 11 Pro (sve up-to-date) i prilikom preimenovanja datoteke (rename) na desktopu mi datoteku prebaci u lijevi gornji kut. Dakle, ne ostane datoteka na istom mjestu gdje je (recimo u sredini desktopa), nego je baš uvijek premjesti. Može li se to isključiti? Googlam, ali ne pronalazim rješenje (npr. https://answers.microsoft.com/en-us/...e-f666e4594d08). |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Meni to zvuči kao da ti je uključena opcije Sort by - Date Modified pa ti datoteku prebaci kao prvu i lijevi kut. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Meni win11 smeće vrlo često kod kopiranja datoteke na desktop stavi tu datoteku na prvo mjesto gore lijevo u kut i pomakne mi sve ostale ikone ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
AI-generated and most optimized icon sorting parameters in action™ Ikone vise ne slazem lijevo nego desno, ali ne uz desni rub nego blize sredini ekrana jer nekad mi kod prebacivanja inputa na ekranu samo jedna od tih ikona s desne strane zavrsi gore lijevo u kutu. I nema jebene sile da ikone ostanu na svom jebenom mjestu. Ako ih slazem skroz uz rub onda se cesce poremete. Desktop mi izgleda ko da ga je slagala moja mater. Na win 10 sam ikone poredao 2022. i eno ih jos stoje. Win 11 komp sam dobio ima oko godinu dana i svakih par dana neka ikona razvije inteligenciju i proseta po desktopu. Edit: sad vidim ima opcija align icons to grid. Cemo je ugasiti, mozda pomogne. Desktop ce izgledati ko jakusevac
![]() |
![]() |
#6 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |