|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() Firma treba veću količinu tonera za 10-ak različitih laser pisača, do sad smo uzimali manje-više sve originalne tonere, a sad bi zamjenske. Imate li neku preporuku koji su dobri? Ovo malo iskustva koje imam sa zamjenskim tonerima pokazali su mi se dobrima MS i Orink. Ono što me zanima, pri kupnji trebamo li tražiti/izbjegavati određenog proizvođača ili da samo uzmemo što je povoljnije? npr. HP P2055 HP M402 Lexmark E360 Lexmark MS310 Xerox 3320 Samsung ML4510 Ricoh SP450 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
ovdje mi uzimamo https://microteam.hr/ prije smo drugdje, pa je znalo doć i poluprazno, a kinez kojeg su držali nema čip ni niš pa mi nisu nikad uvažili reklamaciju ovi nisu kinez i za sad su se pokazali ok
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Zar nitko više nema iskustva sa zamjenskim tonerima u malo većim količinama? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Mi uzimamo od refill-bar.hr Toneri su kvalitetni, nema većih problema, reklamacije riješavaju expresno. Osjeti se razlika u količini isprintanih papira, originalni toneri su daleko više printali ali su i 10 puta skuplji. cca 100 printera je u igri. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|