Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro 08.08.2009., 18:23   #121
LUXX
Vodenjak :)
Moj komp
 
LUXX's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2008
Lokacija: Križevci
Postovi: 667
Jel zna ko dal je u međuvremenu moguce otkljucat SE S302?
Znam da dosta dugo nije išlo.
Izašlo u međuvremenu nešto?
LUXX je offline   Reply With Quote
Staro 09.08.2009., 01:53   #122
xulos
Das Beste oder nichts
Moj komp
 
xulos's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2007
Lokacija: Osijek - Vukovar
Postovi: 5,893
Nije moguce od doma jer to nije SE, nego sagem, tj Neptun platforma tako da nist od toga.Samo kod unlockera
xulos je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 09.08.2009., 02:00   #123
domis
Premium
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: Hrvatistan
Postovi: 4,032
a zna li netko dal je moguće otključat nokiu n73 (osim kod unlockera ili turbo sim )?
domis je offline   Reply With Quote
Staro 09.08.2009., 02:25   #124
Inter1908
Registered User
 
Datum registracije: Aug 2009
Lokacija: Hrvatska
Postovi: 2
Kako otključati preko tog programa Nokiu 6233 ??
Inter1908 je offline   Reply With Quote
Staro 09.08.2009., 21:29   #125
walbandon
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Aug 2006
Lokacija: Valbandon-blizu Pule
Postovi: 969
zna netko kako ovog otkljucat?
http://www.t-mobile.hr/2/20-30-01-10...a=T-VAIRYTOUCH
http://www.gsmarena.com/reviews.php3...touch-2858.php
ima netko da radi u mobisu, da mi se javi na PM? thnx
__________________
C I C E.... TRGOVAC 1 , 2 ,
walbandon je offline   Reply With Quote
Staro 17.08.2009., 19:40   #126
kILE
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Feb 2008
Lokacija: Zagreb
Postovi: 80
Nokia 5000 - dekodiranje

Jel se to meni čini da nema na netu code za ovaj model ili sam ga ja nesposoban naći? Hvala na pomoći.
kILE je offline   Reply With Quote
Staro 17.08.2009., 20:42   #127
Router
Hejter
Moj komp
 
Datum registracije: Mar 2005
Lokacija: ZG
Postovi: 6,463
Citiraj:
Autor kILE Pregled postova
Jel se to meni čini da nema na netu code za ovaj model ili sam ga ja nesposoban naći? Hvala na pomoći.
Nisi nesposoban , besplatno ga na netu neces naci
Router je offline   Reply With Quote
Staro 17.08.2009., 21:20   #128
Bruno_Rv
Premium
 
Bruno_Rv's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2004
Lokacija: Rovinj
Postovi: 5,784
n73,6233 - bb5 modeli ne mogu se otkljucati free,treba ti bar jedan nokia box
nokia 5000 dct4+ model, ne ide free

Uglavnom, 99% novijih nokia ne ide free,NOVIJIH mislim na zadnje 2 godine

walbandon,sto se tice vairy touch-a to je kinesko smece sa naljepnicom TMOBILE. Nesto kao n95 copy. Nema nikakve veze sa slicnim windows mobile uredjajima. Mozda i ima nacina da se otkljuca , ako ima unutra klasicni pcb sa klasicnim kineskim chipsetima,ali to treba malo proceprkati po netu.
__________________

Case: Gigabyte GZ-X4 Black/Red
Mbo: Asrock Z68 Pro3-M
Cpu: Core i3 2100 SB
Ram: 2X4gb Gskill Sniper 1600
Gpu: Intel HD 2000
Hdd1: 1X WD1002FAEX Black 1TB/7200/64mb
Hdd2: 1X WD20EARX Green 2TB/5400/64mb
Drive: Asus DVD-RW DRW24B3ST
Psu: Corsair 620W HX620
Mon: Phillips 24" FullHD
OS: WIN 7 Ultimate x32/x64, Linux Backtrack 5
Ostalo:
-vent Scythe Gentle Typhooon 1150rpm (ispuh)
-tipk.+miš Logitech Desktop Wave Pro
-PLAZMA TV Panasonic 42X10y black



Model: Samsung NP300E5X-A03RS
Cpu: Intel Pentium B940 Sandy Bridge
Ram: 1X4GB Samsung DDR3 1333
Gpu:Intel HD2000
Hdd:1X 500gb Samsung 7200
OS: Windows XP SP3//Windows 7 Ultimate x32



Prisilno privikavanje na ČŠŽĐĆ na tipkovnici u tijeku.....
Bruno_Rv je offline   Reply With Quote
Staro 18.08.2009., 23:25   #129
walbandon
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Aug 2006
Lokacija: Valbandon-blizu Pule
Postovi: 969
znam da je kinez, bez brige, nisam toliki noob, ali stvarno jemali fora
__________________
C I C E.... TRGOVAC 1 , 2 ,
walbandon je offline   Reply With Quote
Staro 13.09.2009., 00:38   #130
Corporal Clegg
Outlaw Torn
Moj komp
 
Corporal Clegg's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 399
Sad cu pobrati ban ali imam pitanje oko dekodiranja K800. Jedna totalna sitnica, ali ipak.

Proucio sam tutorial s Cafe Mobilea, verzija mog firmwarea pase do u detalj (CID53), tutorial sam skuzio, sve potrebne fileove sam skinuo, ali...

Imam na njemu T-Mobileov softver (posto je i zakljucan na doticnu mrezu), a koliko se sjecam te teme, to bi moglo biti potencijalno problematicno.

Ili brijem bezveze? :-k Jedan je tip napisao da je W880 otkljucao unatoc T-Mobile softu, ali ipak me zanimaju i tudja iskustva, ne bih htio syebati mob.
__________________
The sun sets forever over Blackwater Park
Corporal Clegg je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 15.09.2009., 15:55   #131
Hrvoje S
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Apr 2007
Lokacija: Garešnica
Postovi: 43
unlock SE F500i pomocu koda ako je moguce pls brza pomoc thx
Hrvoje S je offline   Reply With Quote
Staro 15.09.2009., 15:58   #132
Router
Hejter
Moj komp
 
Datum registracije: Mar 2005
Lokacija: ZG
Postovi: 6,463
Citiraj:
Autor Hrvoje S Pregled postova
unlock SE F500i pomocu koda ako je moguce pls brza pomoc thx
Djabe kod nece ici
Router je offline   Reply With Quote
Staro 15.09.2009., 16:10   #133
Hrvoje S
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Apr 2007
Lokacija: Garešnica
Postovi: 43
sta samo preko kabla?
Hrvoje S je offline   Reply With Quote
Staro 15.09.2009., 16:16   #134
Router
Hejter
Moj komp
 
Datum registracije: Mar 2005
Lokacija: ZG
Postovi: 6,463
Da .
Router je offline   Reply With Quote
Staro 22.09.2009., 10:33   #135
doblo
Registered User
Moj komp
 
Datum registracije: Mar 2008
Lokacija: Velika Gorica
Postovi: 20
Pozdrav svima, kupio bi sutra start paket od Tele2-jer s kuponom Jutarnjeg je još 200HRk jeftiniji-to znači 755HRK- ali vele da se ne može dekodirati! Jel to istina, a ako je jel Turbo Sim kartica rješava problem, jel netko probao i opčenito iskustvas njom-gledo sam ju na Ebay ima po par dolara već, naravno ako se ne može normalno dekodirati! Thx svima i molim za žurnost akcija mi traje samo sutra, a ako ga kupim a mora biti na Tele2=pušiona!
doblo je offline   Reply With Quote
Staro 22.09.2009., 11:02   #136
Router
Hejter
Moj komp
 
Datum registracije: Mar 2005
Lokacija: ZG
Postovi: 6,463
Citiraj:
Autor doblo Pregled postova
Pozdrav svima, kupio bi sutra start paket od Tele2-jer s kuponom Jutarnjeg je još 200HRk jeftiniji-to znači 755HRK- ali vele da se ne može dekodirati! Jel to istina, a ako je jel Turbo Sim kartica rješava problem, jel netko probao i opčenito iskustvas njom-gledo sam ju na Ebay ima po par dolara već, naravno ako se ne može normalno dekodirati! Thx svima i molim za žurnost akcija mi traje samo sutra, a ako ga kupim a mora biti na Tele2=pušiona!
Cekaj da uzmem kristalnu kuglu i vidim o kojem tocno modelu se radi

Sljedeci put ako nesto i oces pitati , budi precizniji .

Evo moja kristalna kugla kaze da se radi o SE C702 , i moze ga se dekodirati , nece biti potrebna turbo sim kartica .
Router je offline   Reply With Quote
Staro 22.09.2009., 13:13   #137
doblo
Registered User
Moj komp
 
Datum registracije: Mar 2008
Lokacija: Velika Gorica
Postovi: 20
Citiraj:
Autor Router Pregled postova
Cekaj da uzmem kristalnu kuglu i vidim o kojem tocno modelu se radi

Sljedeci put ako nesto i oces pitati , budi precizniji .

Evo moja kristalna kugla kaze da se radi o SE C702 , i moze ga se dekodirati , nece biti potrebna turbo sim kartica .
Moja greška - ne namjerna, a kristalna kugla ti krivo kaže: sutra je akcija za Nokia 3600s model! Inače će Tele2 u suradnji s Jutarnjim svaka 10-14 dan imati takvu akciju!
doblo je offline   Reply With Quote
Staro 22.09.2009., 13:24   #138
Router
Hejter
Moj komp
 
Datum registracije: Mar 2005
Lokacija: ZG
Postovi: 6,463
Aha , prosli tjedan je bio C702

za nokiu 3600s nisam siguran , ali mislim isto da se moze rijesiti kupovinom koda , bez trubo sima .
Router je offline   Reply With Quote
Staro 22.09.2009., 14:21   #139
doblo
Registered User
Moj komp
 
Datum registracije: Mar 2008
Lokacija: Velika Gorica
Postovi: 20
Ma mene taj turbo sim brine gledam po net-u i ne znam jel to stvarno funkcionira ili ne, jedno je kaj pišu prodavači ali stvarni korsnici kolko su zadovoljni, jer cijena je stvarno niska ako rješava problem!
doblo je offline   Reply With Quote
Staro 22.09.2009., 14:24   #140
Router
Hejter
Moj komp
 
Datum registracije: Mar 2005
Lokacija: ZG
Postovi: 6,463
Turbo sim funkcionira ako podrzava uredjaj u koji ga ubacujes , to treba uzeti u obzir jer ima raznih modela i neki ne podrzavaju neke uredjaje .
Router je offline   Reply With Quote
Staro 22.09.2009., 21:44   #141
doblo
Registered User
Moj komp
 
Datum registracije: Mar 2008
Lokacija: Velika Gorica
Postovi: 20
Citiraj:
Autor Router Pregled postova
Turbo sim funkcionira ako podrzava uredjaj u koji ga ubacujes , to treba uzeti u obzir jer ima raznih modela i neki ne podrzavaju neke uredjaje .
Danas naručio sa ebay i u popisu je, kod nekih piše 3600 classic ali kod ovog baš piše 3600 slide- živi bili pa vidjeli, šteta šta nema netko da je već provjereno iskušao i model i karticu!
doblo je offline   Reply With Quote
Staro 22.09.2009., 22:22   #142
Skull_trail
Premium
Moj komp
 
Skull_trail's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2009
Lokacija: Požega
Postovi: 37
Citiraj:
Autor Corporal Clegg Pregled postova
Sad cu pobrati ban ali imam pitanje oko dekodiranja K800. Jedna totalna sitnica, ali ipak.

Proucio sam tutorial s Cafe Mobilea, verzija mog firmwarea pase do u detalj (CID53), tutorial sam skuzio, sve potrebne fileove sam skinuo, ali...

Imam na njemu T-Mobileov softver (posto je i zakljucan na doticnu mrezu), a koliko se sjecam te teme, to bi moglo biti potencijalno problematicno.

Ili brijem bezveze? :-k Jedan je tip napisao da je W880 otkljucao unatoc T-Mobile softu, ali ipak me zanimaju i tudja iskustva, ne bih htio syebati mob.
T-mobile ima brand samo na fs-u,main je generic,pa to nema nikakve veze.

Samo deri
Skull_trail je offline   Reply With Quote
Staro 22.09.2009., 22:39   #143
Corporal Clegg
Outlaw Torn
Moj komp
 
Corporal Clegg's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 399
Citiraj:
Autor Skull_trail Pregled postova
T-mobile ima brand samo na fs-u,main je generic,pa to nema nikakve veze.

Samo deri
Steta sto sam ga prodao jucer... Ali sad makar znam da bih uspio svejedno hvala na odgovoru
__________________
The sun sets forever over Blackwater Park
Corporal Clegg je offline   Reply With Quote
Staro 22.09.2009., 22:54   #144
Skull_trail
Premium
Moj komp
 
Skull_trail's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2009
Lokacija: Požega
Postovi: 37
Hehe oke onda

Ma da je bilo koji brandani soft,mozes otkljucat,samo generiras patch i to je to

Lagano
Skull_trail je offline   Reply With Quote
Staro 26.09.2009., 18:57   #145
Doink the Clown
Jack of all, master of none
Moj komp
 
Doink the Clown's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2009
Lokacija: Matulji - Rijeka
Postovi: 6,209
Free unlock za Sony Ericsson T303?
__________________

C L O W N I N G A R O U N D

Zadnje izmijenjeno od: Doink the Clown. 26.09.2009. u 19:17.
Doink the Clown je offline   Reply With Quote
Staro 27.09.2009., 09:42   #146
Router
Hejter
Moj komp
 
Datum registracije: Mar 2005
Lokacija: ZG
Postovi: 6,463
Citiraj:
Autor Doink the Clown Pregled postova
Free unlock za Sony Ericsson T303?
Nisi mogao tako u google napisati ? Nema free za taj model .
Router je offline   Reply With Quote
Staro 14.10.2009., 05:49   #147
gulger
Registered User
Moj komp
 
Datum registracije: Oct 2009
Lokacija: INDIA
Postovi: 1
SAMSUNG otključavanjem POMOĆ

Želim otključati Samsung SGH-A300 model iz T-Mobile US.I naći slobodan otključati upute, kodeksa u mjestu http://www.unlock-free.com/samsung/s...-sgh-a300.html Ali ja Želite prijedlog od vas da je, prijatelji mogu koristiti kod za otključavanje samsung ili softvera za otključavanje Mobile ..
gulger je offline   Reply With Quote
Staro 14.10.2009., 08:46   #148
T0mB1ll
Premium
Moj komp
 
T0mB1ll's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2006
Lokacija: CPS
Postovi: 1,537
Samsung A300, A400, A800
Enter following code into the phone
*2767*637#


NAPOMENA: Ovo radiš na vlastitu odgovornost. Napravi si backup poruka, imenika...
T0mB1ll je offline   Reply With Quote
Staro 14.10.2009., 10:33   #149
Mylo
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Sep 2008
Lokacija: HR
Postovi: 180
Question C902 unlock opcije?

Htio bi skinut TMobile urok sa C902 mobitela


Dali to mogu preko nekog online kao recimo UU


Aerix mi se nije uspio spojit, šta mi je nekako i drago, ipak nakon šta nije uspio se spojit nisam pokušavao dalje radi onih priča sa baterijom

Dali je UU pouzdan ili netko drugi možda ko to radi preko neta?


Napominjem da sam već flashirao mobitel, dali ću morat opet nakon otključavanja?
Mylo je offline   Reply With Quote
Staro 14.10.2009., 10:38   #150
MASVA
MIUI HR Translator
Moj komp
 
MASVA's Avatar
 
Datum registracije: Jul 2007
Lokacija: Krapina
Postovi: 564
napravi unlock s UU
mene zeza baterija nakon aerix-a
nećeš trebati opet flešati
__________________
http://www.miui.website/
MASVA je online   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na