Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro 11.01.2016., 13:17   #61
bubimir13
Registered User
Moj komp
 
bubimir13's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2008
Lokacija: Kutina, CRO
Postovi: 439
Citiraj:
Autor Roberto Pregled postova
Kakav vam je onscreen time na Z3?

Testirao sam malo bateriju. 47 sati izgurao od 100% do 3%.
od toga 9,5 sati aktivno, no samo 2,5 sata on screen timea. To mi se čini nekako malo, obzirom na testove koji pokazuju i nekoliko puta više.

No opet, izgurao je dva dana bez punjenja, to sa smartphoneom još nisam doživio ni izbliza
SoT ne mora značit ništa a može značit sve. Vidio sam panjeva koji su na XDA temi Z5 svako malo dopunjavali mobilni da bi došli do 7 il 10 sati SoTa i hvalili se a na SS koji su postali ljepo se vidi da je pražnjeno pa punjeno itd. Tako da 2,5h SoTa na 47 sati uopće nije loše, to znači da baš i nisi težak korisnik i ne buljiš previše u ekran
__________________
bubimir13 je offline   Reply With Quote
Staro 11.01.2016., 13:43   #62
Juice
Fresh Juice
 
Juice's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 3,544
Za Z3 je to loše zapravo.
Juice je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 11.01.2016., 13:54   #63
schetz
Premium
 
schetz's Avatar
 
Datum registracije: Jul 2008
Lokacija: Rijeka
Postovi: 1,132
I meni se čini. Obično u dva dana imam prosječno 6 sati (malo manje sad na Conceptu, ali to je ionako beta program,tu je recimo 5 sati ) .
schetz je offline   Reply With Quote
Staro 11.01.2016., 16:09   #64
Roberto
Premium
Moj komp
 
Roberto's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2006
Lokacija: Zagreb
Postovi: 1,969
Citiraj:
Autor bubimir13 Pregled postova
SoT ne mora značit ništa a može značit sve. Vidio sam panjeva koji su na XDA temi Z5 svako malo dopunjavali mobilni da bi došli do 7 il 10 sati SoTa i hvalili se a na SS koji su postali ljepo se vidi da je pražnjeno pa punjeno itd. Tako da 2,5h SoTa na 47 sati uopće nije loše, to znači da baš i nisi težak korisnik i ne buljiš previše u ekran
Znam da ne mora značiti ništa ali mi je čudno da toliko odudara od brojki na koje nailazim na webu.

Milsim, ako mi u praksi bude gurao dva dana, tako svejedno za SoT

Istina je doduše da ovih dana nije bila gužva na poslu, a ja mobitel, pazi ovo, najviše koristim za pozive i poruke
Pa tek onda mail, office, muzika i igre tek tu i tamo. U ta dva dana je bilo nekih sat vremena surfanja i sat vremena igranja i instalacija/deinstalacija.

Vidjet ću krad krene žešće na poslu.



Citiraj:
Autor Juice Pregled postova
Za Z3 je to loše zapravo.
Citiraj:
Autor schetz Pregled postova
I meni se čini. Obično u dva dana imam prosječno 6 sati (malo manje sad na Conceptu, ali to je ionako beta program,tu je recimo 5 sati ) .
Pa da, djeluje i meni loše, ali budem vidio kad sve sjedne na svoje mjesto, poinstaliravam i maknem sve što treba. Pratim s GSam battery monitorom, nema ništa sumnjivog za sad.


Sony softver mi je kriminalno loš u odnosu na HTC, već sam maknuo galeriju, dialer, tipkovnicu i još ponešto
__________________
i5 2500k / asrock p67se / 4x4gb DDR3/ samsung evo 250gb ssd / 2 tb wd hdd / Gigabyte windforce GTX 950 / super flower 650w / CM 690
Roberto je online   Reply With Quote
Staro 11.01.2016., 17:13   #65
lutherus
Premium
Moj komp
 
lutherus's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2011
Lokacija: Dubai UAE
Postovi: 700
Meni na z3 baterija izdrži 2 i pol dana a stvarno ga puno koristim.
__________________
Note to the AMD haters: nobody cares
lutherus je offline   Reply With Quote
Staro 11.01.2016., 19:02   #66
bubimir13
Registered User
Moj komp
 
bubimir13's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2008
Lokacija: Kutina, CRO
Postovi: 439
Ovo za softver ti je subjektivno, meni je recimo bolji i više mi odgovara nego ičiji drugi
__________________
bubimir13 je offline   Reply With Quote
Staro 11.01.2016., 19:39   #67
Roberto
Premium
Moj komp
 
Roberto's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2006
Lokacija: Zagreb
Postovi: 1,969
Citiraj:
Autor bubimir13 Pregled postova
Ovo za softver ti je subjektivno, meni je recimo bolji i više mi odgovara nego ičiji drugi
Sve je to subjektivno, naravno.

Meni je neshvatljivo da primjerice origigi sony tipkovnica nema brojke na dugom kliku slova, već svaki put moraš prebacivati s posebnom tipkom na brojke. Nekom drugom je to možda smiješno i nebitno, no kad moram napisati poduži mail gdje svako malo switcham radi jedne ili dvije brojke, to je za popizdit.

Ili dialer na kojem nema nekih opcija koje većina brandova ugrađuje, ili užasno nepregledna i neprilagodljiva galerija (već je napisano zašto, da se ne ponavljam).

Razumijem da nekom može upravo to biti super, no meni nije. Evo i bratić neki dan kupio z3 compact, i ima apsolutno iste prigovore na softver.
__________________
i5 2500k / asrock p67se / 4x4gb DDR3/ samsung evo 250gb ssd / 2 tb wd hdd / Gigabyte windforce GTX 950 / super flower 650w / CM 690
Roberto je online   Reply With Quote
Staro 11.01.2016., 19:54   #68
Juice
Fresh Juice
 
Juice's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 3,544
Citiraj:
Autor Roberto Pregled postova
Sve je to subjektivno, naravno.

Meni je neshvatljivo da primjerice origigi sony tipkovnica nema brojke na dugom kliku slova, već svaki put moraš prebacivati s posebnom tipkom na brojke. Nekom drugom je to možda smiješno i nebitno, no kad moram napisati poduži mail gdje svako malo switcham radi jedne ili dvije brojke, to je za popizdit.

Ili dialer na kojem nema nekih opcija koje većina brandova ugrađuje, ili užasno nepregledna i neprilagodljiva galerija (već je napisano zašto, da se ne ponavljam).

Razumijem da nekom može upravo to biti super, no meni nije. Evo i bratić neki dan kupio z3 compact, i ima apsolutno iste prigovore na softver.
Ono najbitnije od svega je prvo upoznati svoj uređaj pa ga tek onda pljuvati. Ti svoj uređaj nisi upoznao a kamoli pogledao opcije uopće.

Npr. brojeve na dugi pritisak ima vidi čuda. Settings-language & keayboard-symbols-prvu opciju uključit

Koje su to opcije kod dialera koje nedostaju?

Za galeriju koristim Quickpic godinama i nema mu premca (hint: verzija prije nego je prodan Cheetah Mobile firmi).
Juice je offline   Reply With Quote
Staro 11.01.2016., 20:09   #69
Roberto
Premium
Moj komp
 
Roberto's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2006
Lokacija: Zagreb
Postovi: 1,969
Citiraj:
Autor Juice Pregled postova
Ono najbitnije od svega je prvo upoznati svoj uređaj pa ga tek onda pljuvati. Ti svoj uređaj nisi upoznao a kamoli pogledao opcije uopće.
Pa ne pljujem, za sad ga još istražujem i navodim što me smeta.
dakako, ima i ogromnih pluseva, puput baterije i fotića.

Citiraj:
Npr. brojeve na dugi pritisak ima vidi čuda. Settings-language & keayboard-symbols-prvu opciju uključit
Uf, ovo mi je skroz promaklo jer sam vidio opciju za brojeve, ali mi je brojke dodala red iznad slova što mi se ne sviđa, no kad je to isključeno a uključeni simboli, onda je ok. Thanks

No, fali mi brzo prebacivanje jezika tipkovnice na istoj, strelice za kretanje kroz tekst, ali dobro, to je manje bitno.


Citiraj:
Koje su to opcije kod dialera koje nedostaju?
To da imam sve kontakte, grupe i favorite unutar dialera.

Citiraj:
Za galeriju koristim Quickpic godinama i nema mu premca (hint: verzija prije nego je prodan Cheetah Mobile firmi).
Njega sam i ja stavio, ali najnoviju verziju s google playa.
__________________
i5 2500k / asrock p67se / 4x4gb DDR3/ samsung evo 250gb ssd / 2 tb wd hdd / Gigabyte windforce GTX 950 / super flower 650w / CM 690
Roberto je online   Reply With Quote
Staro 11.01.2016., 20:44   #70
bubimir13
Registered User
Moj komp
 
bubimir13's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2008
Lokacija: Kutina, CRO
Postovi: 439
Citiraj:
Autor Roberto Pregled postova
Pa ne pljujem, za sad ga još istražujem i navodim što me smeta.
dakako, ima i ogromnih pluseva, puput baterije i fotića.



Uf, ovo mi je skroz promaklo jer sam vidio opciju za brojeve, ali mi je brojke dodala red iznad slova što mi se ne sviđa, no kad je to isključeno a uključeni simboli, onda je ok. Thanks

1. No, fali mi brzo prebacivanje jezika tipkovnice na istoj, strelice za kretanje kroz tekst, ali dobro, to je manje bitno.



2. To da imam sve kontakte, grupe i favorite unutar dialera.



Njega sam i ja stavio, ali najnoviju verziju s google playa.
1. Da možda nema ali možeš zato označit sve jezike koje koristiš i potom na dugi pritisak dodavat simbole pri pisanju, kao npr. njemačko ß što je opet bolje nego pritisak-promjena jezika-pritisak na tipku. I ovce i novce

2. Ummm pa imaš na jedan pritisak, gornji desni ugao kraj 3 točkice ima simbol imenika stisneš i gle čuda sva imena, svajp uljevo i dobiješ Favorite (Omiljeni) još jedan svajp uljevo i dobiš grupe. A u samom Dialeru ispod trake za pretraživanje svih kontakata (btw. di ćeš lakše od toga ako ne znaš broj a imaš hrpu kontakata) imaš slike najčešće pozivanih kontakata.

Galerija meni osobno je jedna od boljih i intuitivnijih (svajp ljevo ili desno za povećanje ili smanjenje broja kvadratića) mogućnost skrivanja fotografija i integracija sa FBom i Flickrom, servisima koje najčešće koristim za fotke.
__________________
bubimir13 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 11.01.2016., 21:05   #71
Roberto
Premium
Moj komp
 
Roberto's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2006
Lokacija: Zagreb
Postovi: 1,969
Vidio sam ovu opciju za jezike, nije loše, ali mi je ono recimo na HTC u elegantnije s tipkom za brzi switch. Ali dobro, bitnije mi je ovo s brojkama.

Ovo s dialerom mi nije neko rješenje. Ovo je puno elegantnije i brže:
__________________
i5 2500k / asrock p67se / 4x4gb DDR3/ samsung evo 250gb ssd / 2 tb wd hdd / Gigabyte windforce GTX 950 / super flower 650w / CM 690
Roberto je online   Reply With Quote
Staro 11.01.2016., 22:00   #72
bubimir13
Registered User
Moj komp
 
bubimir13's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2008
Lokacija: Kutina, CRO
Postovi: 439
Ok, da su svi OEMi isti, konkurencije ne bi ni bilo. Ti možeš rootat svoju Z3 (čak nije ni teško, bez bootloader unlocka) i portat Dialer i tipkovnicu. Siguran sam da je već netko objavio port na XDA ili ruskom 4PDA.ru

To je Android, nije iOS, tako da je fleksibilnost velika po pitanju toga ako ti nešto nedostaje a postojeće riješenje te nervira.
__________________
bubimir13 je offline   Reply With Quote
Staro 12.01.2016., 08:22   #73
Roberto
Premium
Moj komp
 
Roberto's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2006
Lokacija: Zagreb
Postovi: 1,969
Da, dobro je da imamo mogućnost izbora, svatko može naći nešto za sebe.

Zapravo sam s većinom stvari na mobu zadovoljan, ako se pokaže da će raditi ok, neću rootati.

Našao odgovarajuće aplikacije na playu - True Phone Dialer (to je ovaj gore sa slike), a za tipkovnicu Adaptxt. Zadovoljan jako s oboje
__________________
i5 2500k / asrock p67se / 4x4gb DDR3/ samsung evo 250gb ssd / 2 tb wd hdd / Gigabyte windforce GTX 950 / super flower 650w / CM 690

Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 12.01.2016. u 10:56.
Roberto je online   Reply With Quote
Staro 12.01.2016., 19:40   #74
Hawker
Banned
Moj komp
 
Datum registracije: Nov 2014
Lokacija: Split
Postovi: 1,972
Što se SoT tiče,na experia z5 mi je rekord 5:30. Najčešće je oko 4:45
MM će donijeti poboljšanja jer ovo sa mobile radio active bugom je problem.
Hawker je offline   Reply With Quote
Staro 12.01.2016., 20:27   #75
bubimir13
Registered User
Moj komp
 
bubimir13's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2008
Lokacija: Kutina, CRO
Postovi: 439
Bilo bi dobro da nam za početak vele kad će MM u optjecaj...
Svi drugi OEMi su manje više dali roadmap, samo je Sony specijalan...
__________________
bubimir13 je offline   Reply With Quote
Staro 13.01.2016., 12:11   #76
Hawker
Banned
Moj komp
 
Datum registracije: Nov 2014
Lokacija: Split
Postovi: 1,972
Evo danas opet klasicno sranje.

2 sata sota i baterija na 50% s tim što je Android os spržio 38%,MRA skoro 6 sati.
Ovaj lollipop bug je stvarno pain in the ass.
Edit: time on: 13 sati.
S tim što je po noći palo samo 2%

Zadnje izmijenjeno od: Hawker. 13.01.2016. u 12:16.
Hawker je offline   Reply With Quote
Staro 13.01.2016., 12:16   #77
Juice
Fresh Juice
 
Juice's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 3,544
Citiraj:
Autor Hawker Pregled postova
Evo danas opet klasicno sranje.

2 sata sota i baterija na 50% s tim što je Android os spržio 38%,MRA skoro 6 sati.
Ovaj lollipop bug je stvarno pain in the ass.
Edit: time on: 13 sati.
Neki custom rom i riješio si problem, npr. Existenz. Nikad vidio taj bug osobno na njemu
Juice je offline   Reply With Quote
Staro 13.01.2016., 12:17   #78
Hawker
Banned
Moj komp
 
Datum registracije: Nov 2014
Lokacija: Split
Postovi: 1,972
Citiraj:
Autor Juice Pregled postova
Neki custom rom i riješio si problem, npr. Existenz. Nikad vidio taj bug osobno na njemu
Cell stand by 5%,13 sati
MRA samo 14min u cell standby
Hawker je offline   Reply With Quote
Staro 13.01.2016., 12:21   #79
Hawker
Banned
Moj komp
 
Datum registracije: Nov 2014
Lokacija: Split
Postovi: 1,972
Citiraj:
Autor Juice Pregled postova
Neki custom rom i riješio si problem, npr. Existenz. Nikad vidio taj bug osobno na njemu
Ne želim root još,mobitel leti i UI mi je odličan.
Valjda će MM riješit ovaj MRA bug.
Hawker je offline   Reply With Quote
Staro 13.01.2016., 12:39   #80
Roberto
Premium
Moj komp
 
Roberto's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2006
Lokacija: Zagreb
Postovi: 1,969
Kod mene je trajanje baterije došlo bliže većim brojkama.
45-47h, 2.5h razgovora, 4.5h SoT.

Phone radio mi cucla cca 10% baterije. Danas mi je aktivan od jutra otkad sam mob skinuo s punjača. Odnosi li se to na taj bug?
__________________
i5 2500k / asrock p67se / 4x4gb DDR3/ samsung evo 250gb ssd / 2 tb wd hdd / Gigabyte windforce GTX 950 / super flower 650w / CM 690
Roberto je online   Reply With Quote
Staro 13.01.2016., 14:18   #81
schetz
Premium
 
schetz's Avatar
 
Datum registracije: Jul 2008
Lokacija: Rijeka
Postovi: 1,132
Citiraj:
Autor Juice Pregled postova
Neki custom rom i riješio si problem, npr. Existenz. Nikad vidio taj bug osobno na njemu
Većina custom rom-ova je primjenila fix. Gugle nije
schetz je offline   Reply With Quote
Staro 17.01.2016., 00:13   #82
fishkal
Premium
Moj komp
 
fishkal's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2009
Lokacija: Ogulin/Zagreb
Postovi: 960
Ljudi, jel netko probao puniti Xperiu u autu?

Do sad sam imao 3 modela, Z3C, Z1 i sad Z2. Niti jednog neće puniti u autu. Bez problema mi punilo LG, Samsung. U čemu je problem?
__________________
Gledam, čitam, kad ne znam pitam!
fishkal je offline   Reply With Quote
Staro 17.01.2016., 00:16   #83
trouble
Banned
Moj komp
 
Datum registracije: Jun 2008
Lokacija: u zabrani
Postovi: 2,571
Puni bez greške.
trouble je offline   Reply With Quote
Staro 17.01.2016., 03:06   #84
Drug Brko
Retired S.T.A.L.K.E.R.
Moj komp
 
Drug Brko's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2007
Lokacija: Chernobyl Exclusion Zone, Kiev Oblast, Ukraine
Postovi: 16,714
Citiraj:
Autor fishkal Pregled postova
Ljudi, jel netko probao puniti Xperiu u autu?

Do sad sam imao 3 modela, Z3C, Z1 i sad Z2. Niti jednog neće puniti u autu. Bez problema mi punilo LG, Samsung. U čemu je problem?
Glupo pitanje ali... da ti nije rikno auto-punioc?
Moram priznat da ovo nikad do sad nisam čuo.
__________________

CPU: AMD Ryzen R5 1600 ZP-B1 Summit Ridge 3200MHz @ 4025MHz (100x40,25 @ 1,373V) SMT enabled
CLR: THERMALRIGHT Venomous X Black w/ NOCTUA NF-P12 120mm Fan @ 1300 rpm
MBO: ASUS Crosshair VI Hero
RAM: G.SKILL Trident Z RGB DDR4-3200 2x8GB (16GB) @ 3200MHz -- 14-14-14-34 @ 1,35V
VGA: EVGA GeForce GTX 1080 FTW Gaming 8192MB
HDD: SAMSUNG 960 EVO SSD M.2 ++ SAMSUNG 850 EVO 250GB SSD SATA3 ++ WD Caviar Red 2000GB WD20EFRX ++ WD Caviar Red 2000GB WD20EFRX
OPT: LG GH24NS90
PSU: SEASONIC X-750 (SS-750KM3) 750W 80+Gold Modular
BOX: FRACTAL DESIGN Define R4 Black Pearl Midi Tower
LCD: LG Flatron IPS231P-BN 23" LCD @ 1920x1080
OS1: MICROSOFT Windows 10 Enterprise x64
OS2: MICROSOFT Windows 7 Professional N x64 w/ SP1
OS3: MICROSOFT Windows XP Professional w/ SP3



CPU: INTEL Xeon X5450 E0 Harpertown 3000MHz @ 3000MHz (333x9 @ 1,200V)
CLR: INTEL FOXCONN Stock HSF
MBO: FOXCONN G31MX
RAM: BUFFALO Firestix DDR2-1066 1x1GB ++ KINGSTON ValueRAM DDR2-800 1x2GB (3GB) @ 800MHz -- 6-6-6-18 @ 1,8V
VGA: INTEL G31 OnBoard
HDD: SEAGATE Barracuda 7200.10 160GB ST3160815AS ++ SEAGATE Enterprise ES.2 500GB ST3500320NS
OPT: TSST SH-S223
PSU: FORTRON 250W w/ Active PFC
BOX: MS Apollo Midi Tower
LCD: LG Flatron IPS231P-BN 23" LCD @ 1920x1080
OS1: MICROSOFT Windows XP Professional w/ SP3
OS2: MICROSOFT Windows 7 Professional N 32bit w/ SP1
OS3: MICROSOFT Windows 8.1 Professional N 32bit
OS4: MICROSOFT Windows 10 Professional N 32bit



GSM: SAMSUNG Galaxy S7 SM-G930F Black Onyx
ROM: Android Nougat v7 VIP
MSD: SANDISK 64GB Extreme MicroSDXC Class 10 U3



Reputacija: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33
Drug Brko je offline   Reply With Quote
Staro 17.01.2016., 08:30   #85
Roberto
Premium
Moj komp
 
Roberto's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2006
Lokacija: Zagreb
Postovi: 1,969
Hm. Ne vidim razloga zašto ti ne bi punio, vjerojatno rikavela ili nisi dobro uštekao punjač.
__________________
i5 2500k / asrock p67se / 4x4gb DDR3/ samsung evo 250gb ssd / 2 tb wd hdd / Gigabyte windforce GTX 950 / super flower 650w / CM 690
Roberto je online   Reply With Quote
Staro 17.01.2016., 09:02   #86
Hawker
Banned
Moj komp
 
Datum registracije: Nov 2014
Lokacija: Split
Postovi: 1,972
Najvjerojatnije autopunjac, dosad mi je crkla hrpa tih punjaca.
Ili loš spoj na 12v u autu.
Hawker je offline   Reply With Quote
Staro 18.01.2016., 08:34   #87
fishkal
Premium
Moj komp
 
fishkal's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2009
Lokacija: Ogulin/Zagreb
Postovi: 960
Na taj isti punjač, nakon što skinem Sony koji ne želi puniti, puni bez problema curin Samsung, Nokiu od starog, Huawei od šogora. Bez ikakvih problema.

Samo Sony neće niti jedan. Čak sam prije, dok sam imao Z3C imao drugi punjač, i preko njega nije htjelo puniti. Mislim, ja sam se već pomirio da ništa od toga u autu, a sad vi kažete da nemate problem, ne znam.
__________________
Gledam, čitam, kad ne znam pitam!
fishkal je offline   Reply With Quote
Staro 18.01.2016., 19:26   #88
bubimir13
Registered User
Moj komp
 
bubimir13's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2008
Lokacija: Kutina, CRO
Postovi: 439
Tak je meni bilo sa powerbankovima na Xperiji M prije 2 godine, na generičke kineske sa ebaya nije htio, samo na oriđiđi Sony. Z3c i Z5c bez problema pune i na generičke...
__________________
bubimir13 je offline   Reply With Quote
Staro 18.01.2016., 20:11   #89
schetz
Premium
 
schetz's Avatar
 
Datum registracije: Jul 2008
Lokacija: Rijeka
Postovi: 1,132
Kad si već spomenuo xperia m, na justarchi lollipop custom romu radi ko blesava. Otišao u mirovinu kod žene, pa se malo igram. Sljedeće probam miui 7
schetz je offline   Reply With Quote
Staro 18.01.2016., 23:13   #90
bubimir13
Registered User
Moj komp
 
bubimir13's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2008
Lokacija: Kutina, CRO
Postovi: 439
šteta što je na mojoj bio Bootloader unlock allowed: NO pa je tu svaka igra prestala, jer recoveryja za LB na 4.3 nije bilo, što je tužno...
__________________
bubimir13 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na