Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Internet > ISP
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro 09.04.2020., 19:37   #91
Prezime
Premium
 
Datum registracije: Aug 2013
Lokacija: Zagreb
Postovi: 3,094
Citiraj:
Autor Nikox Pregled postova
Netgear Nighthawk M2 MR2100-100EUS
Ideeeešš.., ima se
Prezime je offline   Reply With Quote
Staro 09.04.2020., 20:03   #92
Nikox
Registered User
Moj komp
 
Nikox's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2017
Lokacija: Varaždin
Postovi: 552
��
Citiraj:
Autor Prezime Pregled postova
Ideeeešš.., ima se
A to mi je primarni internet mogučnosti 4G mreže su dobre pa zašto ne to iskoristiti naravno moraš uložiti u opremu. Ja nisam sretnik da mi optika dostupna ali brzinama koje imam kao i da je. Samo nije ping kao na optici al manim se igrica....��
Nikox je online   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 09.04.2020., 20:08   #93
LFC
Registered User
 
LFC's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2020
Lokacija: Zagreb
Postovi: 6
Novi sam na forumu i čini se tudum za ovo.. kad da zakeljim tu očitanje sa cellmaper appada vidite signal frekvencije... Pa po tome predložite nekaj..
Šaljem sa moba..

Hvala na razumijevanju.
LFC je offline   Reply With Quote
Staro 22.04.2020., 08:29   #94
Asterix040
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Feb 2012
Lokacija: Velika Gorica
Postovi: 40
Ekipa, koji je razmak između Iskrinih antena za Gigabox? Jel isto 34 cm kao i kod Tele2?
Asterix040 je offline   Reply With Quote
Staro 22.04.2020., 11:51   #95
Prezime
Premium
 
Datum registracije: Aug 2013
Lokacija: Zagreb
Postovi: 3,094
Citiraj:
Autor Asterix040 Pregled postova
Ekipa, koji je razmak između Iskrinih antena za Gigabox? Jel isto 34 cm kao i kod Tele2?
Teoretski razmak se racuna prema frekvenciji koju primas i vrsti upotrebljenih antena, a 34 +/- 5cm je teoretski najbolji razmak za 1800MHz za log_periodik antene.
Prezime je offline   Reply With Quote
Staro 20.05.2020., 18:17   #96
Hamanu
Registered User
Moj komp
 
Datum registracije: Jun 2014
Lokacija: Opatija
Postovi: 33
Meni gigabox inače normalno radi, ali ako, recimo, pokušavam skinuti igru za Playstation konstantno puca veza i moram svakih nekoliko minuta resetirati router... To se dogodi ponemad i na torrentima i rjeđe, na gledanju Netflixa/HBOa itd.

Je li to do routera (imam onaj njihov Alcatel) ili?
Hamanu je offline   Reply With Quote
Staro 20.05.2020., 23:33   #97
Xenon
Premium
 
Datum registracije: Oct 2005
Lokacija: Zagreb
Postovi: 1,428
Mreža. Mobilno nikad ne bu stabilno kao lajna.
Xenon je offline   Reply With Quote
Staro 21.05.2020., 06:57   #98
xlr
49%winner
Moj komp
 
xlr's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2007
Lokacija: PU
Postovi: 5,141
Kod mene je (za sad) jos uvijek sve cist fajn po pitanju mreze. Peti mj vec na gigaboxu sa b715 ruterom i nemam prigovora. Sve gorenavedeno mi radi normalno, uz steam platformu (nemam ps). Zadnjih 2mj radim od doma preko vpna i bez stabilnog neta bi imao ispade i opcenito sranja s aplikacijama koje koristim.

Probaj karticu ubaciti u mob i tetheraj net ili posudi neki drugi ruter. Poigraj se s brojem konekcija u torentu, mozda ruter to ne moze hendlati.
__________________
Keep calm and fastboot oem unlock.
xlr je offline   Reply With Quote
Staro 22.05.2020., 00:40   #99
Hamanu
Registered User
Moj komp
 
Datum registracije: Jun 2014
Lokacija: Opatija
Postovi: 33
Nakon što me potpuno izludio, stavio sam sim u rezervni mob (Huawei Mate 8) i radilo je kao urica... skinuo je 70 Giga u 4 sata.

Na kompu normalno na steamu povuče hrpu giga, preko gigaboxa, a Playstation ga sruši u roku 2 minute.. Inače se zna rušiti povremeno, na PS svaki put.

A vrag će ga znat. Očito taj Alcatel nije baš neka luda sreća od routera, a na servis ga nema smisla davati jer šansa da oni rekreiraju kvar je skoro pa nepostojeća.
Hamanu je offline   Reply With Quote
Staro 22.05.2020., 07:21   #100
axo
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Sep 2017
Lokacija: Pula
Postovi: 514
Citiraj:
Autor Hamanu Pregled postova
Nakon što me potpuno izludio, stavio sam sim u rezervni mob (Huawei Mate 8) i radilo je kao urica... skinuo je 70 Giga u 4 sata.

Na kompu normalno na steamu povuče hrpu giga, preko gigaboxa, a Playstation ga sruši u roku 2 minute.. Inače se zna rušiti povremeno, na PS svaki put.

A vrag će ga znat. Očito taj Alcatel nije baš neka luda sreća od routera, a na servis ga nema smisla davati jer šansa da oni rekreiraju kvar je skoro pa nepostojeća.
B535 pa sta bude, bar ces imat dobar ruter
Iskon webshop...
axo je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 27.05.2020., 12:18   #101
tabana
Registered User
Moj komp
 
Datum registracije: May 2017
Lokacija: Zagreb
Postovi: 60
Taj B535 je valjda toliko dobar da ga nema skoro nigdje

Našao sam u edigitalu ali bih volio izbjeći narudžbu od tamo ako ovaj išta valja:

DWR-921/E

Ili neki drugi savjet?
tabana je offline   Reply With Quote
Staro 27.05.2020., 12:29   #102
johnsmith
Premium
 
Datum registracije: Dec 2007
Lokacija: vž
Postovi: 724
Citiraj:
Autor tabana Pregled postova
Taj B535 je valjda toliko dobar da ga nema skoro nigdje

Našao sam u edigitalu ali bih volio izbjeći narudžbu od tamo ako ovaj išta valja:

DWR-921/E

Ili neki drugi savjet?
Preskupo i niš koristi. CAT4, fast ethernet, nema 2100mhz? Ima par B535-232 u EU na ebayju (otkud i ja uzeo), 82.84E trenutna cijena. Cca 5 radnih dana mu treba. Unlocked, isti sw ko i ovi iz Iskona.

https://www.ebay.de/itm/Huawei-B535-...E/184256131368
johnsmith je offline   Reply With Quote
Staro 27.05.2020., 12:30   #103
xlr
49%winner
Moj komp
 
xlr's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2007
Lokacija: PU
Postovi: 5,141
satshop.fi ih ima, ali koliko vidim nisu jeftini kao edigital
https://www.satshop.fi/huawei-b535-2...o-version.html

GLS shipping je oko 15 eura

Problem je sto za 10 eura vise mozes uzeti B715.
__________________
Keep calm and fastboot oem unlock.
xlr je offline   Reply With Quote
Staro 27.05.2020., 13:31   #104
tabana
Registered User
Moj komp
 
Datum registracije: May 2017
Lokacija: Zagreb
Postovi: 60
THX na odgovorima.

Nije da toliko nevolim edigital, budem od tamo naručio jer je jeftiniji

@johnsmith hvala i za najjeftiniju ponudu (e-bay) ali više mi odgovara dućan ovaj put

Zadnje izmijenjeno od: tabana. 27.05.2020. u 13:33. Razlog: dodao zadnji red
tabana je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na