Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Internet > ISP
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro 29.04.2020., 10:37   #2371
flajpan
.....
Moj komp
 
flajpan's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2004
Lokacija: Zagreb, Centar
Postovi: 1,714
Može li se ispregovarati neka dobra ponuda za produljenje Homeboxa? Istječe mi ugovor za 3 mjeseca.
flajpan je offline   Reply With Quote
Staro 30.04.2020., 09:53   #2372
selk
Registered User
 
Datum registracije: Jan 2017
Lokacija: Garešnica
Postovi: 157
Citiraj:
Autor flajpan Pregled postova
Može li se ispregovarati neka dobra ponuda za produljenje Homeboxa? Istječe mi ugovor za 3 mjeseca.
Može, ali samo preko službe za zadržavanje korisnika ako im najaviš raskid i prekid usluge.
Preko službe za korisnike ništa, oni nude samo ono što je aktuelno i istaknuto na njihovoj stranici.
selk je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 30.04.2020., 10:28   #2373
axo
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Sep 2017
Lokacija: Pula
Postovi: 514
Citiraj:
Autor flajpan Pregled postova
Može li se ispregovarati neka dobra ponuda za produljenje Homeboxa? Istječe mi ugovor za 3 mjeseca.
Trazi raskid 7 dana prije isteka. Ak ides sad dobit ces figu.
axo je offline   Reply With Quote
Staro 30.04.2020., 10:44   #2374
flajpan
.....
Moj komp
 
flajpan's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2004
Lokacija: Zagreb, Centar
Postovi: 1,714
Citiraj:
Autor axo Pregled postova
Trazi raskid 7 dana prije isteka. Ak ides sad dobit ces figu.
Znači tek krajem srpnja. Ok, probat ću tako.
flajpan je offline   Reply With Quote
Staro 30.04.2020., 11:46   #2375
Filc
Registered User
 
Datum registracije: Sep 2017
Lokacija: Rijeka
Postovi: 210
.
Pitaj sada prodaju 08001317 koji su uvjeti da se znaš ravnati krajem sedmog mjeseca. Kod produžetka se dobije 200 GB prometa, 300 min bespl. tel. razgovora prema svima + ono redovno što dobivaš = za 135 kn. Ja sam dobio i novi ruter ali to sve ovisi o njihovim akcijama i trenutnim promocijama koje imaju. Možda ti ponude sada više nego krajem 7 mjeseca, nije teško pitati?
/135 kn jer imam 2 homboxa pa su vezali i dali mi manju cijenu/.
.

Zadnje izmijenjeno od: Filc. 30.04.2020. u 11:54.
Filc je offline   Reply With Quote
Staro 30.04.2020., 11:59   #2376
flajpan
.....
Moj komp
 
flajpan's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2004
Lokacija: Zagreb, Centar
Postovi: 1,714
Citiraj:
Autor Filc Pregled postova
.
Pitaj sada prodaju 08001317 koji su uvjeti da se znaš ravnati krajem sedmog mjeseca. Kod produžetka se dobije 200 GB prometa, 300 min bespl. tel. razgovora prema svima + ono redovno što dobivaš = za 135 kn. Ja sam dobio i novi ruter ali to sve ovisi o njihovim akcijama i trenutnim promocijama koje imaju. Možda ti ponude sada više nego krajem 7 mjeseca, nije teško pitati?
/135 kn jer imam 2 homboxa pa su vezali i dali mi manju cijenu/.
.
Ok hvala

Edit: Evo zvao sam i za produženje nude samo 1TB opciju (smanjenje na 5Mb/s nakon 200GB) za 165kn. Pričekat ću istek ugovora pa pokušat ponovo.

Zadnje izmijenjeno od: flajpan. 30.04.2020. u 14:09.
flajpan je offline   Reply With Quote
Staro 30.04.2020., 16:06   #2377
Filc
Registered User
 
Datum registracije: Sep 2017
Lokacija: Rijeka
Postovi: 210
.
Ne moraš čekati istek ugovora, za cca mjesec dana ponovno zovi, često oni to mijenjaju.
.
Filc je offline   Reply With Quote
Staro 30.04.2020., 16:29   #2378
selk
Registered User
 
Datum registracije: Jan 2017
Lokacija: Garešnica
Postovi: 157
To što su ti ponudili to je sada aktuelna ponuda i na njihovoj stranici, ništa ti oni povoljnije neće ponuditi, neku drugu cijenu i opciju može napraviti samo služba za zadržavanje i brigu o korisnicima.
selk je offline   Reply With Quote
Staro 05.05.2020., 17:50   #2379
sharkri
Premium
Moj komp
 
sharkri's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2007
Lokacija: Rijeka
Postovi: 458
Dali sam dužan vratiti mobitel od vipa koji sam dobio kao homebox telefon, znaći nije bilo rutera već samo telefon, na Facebooku su rekli da ne moram a ovdje me traže da im vratim.
__________________
Sig-5 redova normalne veličine max
sharkri je offline   Reply With Quote
Staro 06.05.2020., 18:06   #2380
sharkri
Premium
Moj komp
 
sharkri's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2007
Lokacija: Rijeka
Postovi: 458
Anyone jako mi je hitno.
__________________
Sig-5 redova normalne veličine max
sharkri je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 11.05.2020., 11:35   #2381
tom2001
Registered User
 
Datum registracije: May 2020
Lokacija: zagreb
Postovi: 2
Pred 2 tjedna uzeo sam zte 286R i imam problem da svaka dva dana priblizno u isto vrijeme ujutro gubi konekciju na internet i nemogu se ulogirati u njegove postavke jer cak ni pocetnu stranicu ulogiravanja na router ne prikazuje ispravno. Nakon gasenja i paljenja sve se poslozi i bez problema funkcionira cca 48 sati. Sluzba za korisnike je poslala novu konfiguraciju koja ocito nije pomogla. Da li netko ima iskustva sa ovakvim problemom. Znam da uskoro dolazi novo azuriranje pa mozda to popravi.
tom2001 je offline   Reply With Quote
Staro 12.05.2020., 01:53   #2382
Cuky
jedan i jedini :D
Moj komp
 
Cuky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2005
Lokacija: novi zagreb
Postovi: 3,961
Kupi si mehanicki timer i namjesti da mu prekida napajanje u neko doba dana koje ti odgovara i problem rijesen
Cuky je offline   Reply With Quote
Staro 29.05.2020., 08:36   #2383
tom2001
Registered User
 
Datum registracije: May 2020
Lokacija: zagreb
Postovi: 2
Citiraj:
Autor tom2001 Pregled postova
Pred 2 tjedna uzeo sam zte 286R i imam problem da svaka dva dana priblizno u isto vrijeme ujutro gubi konekciju na internet i nemogu se ulogirati u njegove postavke jer cak ni pocetnu stranicu ulogiravanja na router ne prikazuje ispravno. Nakon gasenja i paljenja sve se poslozi i bez problema funkcionira cca 48 sati. Sluzba za korisnike je poslala novu konfiguraciju koja ocito nije pomogla. Da li netko ima iskustva sa ovakvim problemom. Znam da uskoro dolazi novo azuriranje pa mozda to popravi.

Poslali mi novi ruter koji je 2 tjedna radio bez problema, morao sam ga isključiti iz struje i premjestiti i sada ponavlja obrazac ponasanja prvog rutera da se zablokira svaka 2 dana. Nevidim razlog zasto to radi ako je radio iz komada 2 tjedna vjerojatno je ispravan, cini mi se da kod dohvacanje nove ip adrese se zablokira.
tom2001 je offline   Reply With Quote
Staro Jučer, 16:13   #2384
selk
Registered User
 
Datum registracije: Jan 2017
Lokacija: Garešnica
Postovi: 157
Imam ruter ZTE 283+ i na njemu ne mogu podesiti da mi se spaja stalno na mrežu (ćeliju) od 1800 MHz 4G nego nekada se spoji i na 800 MHz.
Znači kada je spojen na 1800 MHz onda imam brzinu oko 25-30 mbita, dok je na 800 MHz onda je 10-15 mbita
Kako riješiti taj problem da bude stalno na 1800 MHz
selk je offline   Reply With Quote
Staro Jučer, 19:11   #2385
Filc
Registered User
 
Datum registracije: Sep 2017
Lokacija: Rijeka
Postovi: 210
.
To riješiš tako da uzmeš drugi ruter Huawei b535 ili zte MF 286 koji mogu raditi sa obe frekvencije. Druge mogućnosti i ne vidim, jer ako ga i staviš preko neke aplikacije na 1800 on će sam pobjeći nakon nekog vremena na 800 MHz. Bit će i dupla brzina.
Njuškalo ovog prodaš dodaš siću i kupiš onog koji radi na dvije frekvencije.
.

Zadnje izmijenjeno od: Filc. Jučer u 19:28.
Filc je offline   Reply With Quote
Staro Jučer, 21:11   #2386
Nikox
Registered User
Moj komp
 
Nikox's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2017
Lokacija: Varaždin
Postovi: 552
Da dodaš siću od 700kn za B535-232
Nikox je offline   Reply With Quote
Staro Jučer, 21:41   #2387
selk
Registered User
 
Datum registracije: Jan 2017
Lokacija: Garešnica
Postovi: 157
Citiraj:
Autor Nikox Pregled postova
Da dodaš siću od 700kn za B535-232
Jel ima nešto cca 400 kn , puno mi je ovo od 700 kn
selk je offline   Reply With Quote
Staro Jučer, 22:06   #2388
silver_tip
Premium
Moj komp
 
silver_tip's Avatar
 
Datum registracije: May 2010
Lokacija: doma
Postovi: 2,490
Citiraj:
Autor selk Pregled postova
Jel ima nešto cca 400 kn
Ima, trazi po njuskalu Huawei B310 ili 315, jedan je iz A1 a drugi iz tele2. Oba imaju manualnu mogucnost podesavnja frekvencija da ih zakljucas na zeljeni band.
Nadju se i za 300kn, samo dezuraj. Sto se tice ZTE MF 286 kako se ovdje mogao procitati prijedlog, ako je iz Tele2 NE KUPUJ jer i dalje neces moci podesavati band.

Oba gore sto sam naveo nisu LTE-A, dakle ostajes na brzini 25-30MBps sa tog na 1800MHz.
__________________
trebaš seedbox?
silver_tip je offline   Reply With Quote
Staro Danas, 01:20   #2389
selk
Registered User
 
Datum registracije: Jan 2017
Lokacija: Garešnica
Postovi: 157
Citiraj:
Autor silver_tip Pregled postova
Ima, trazi po njuskalu Huawei B310 ili 315, jedan je iz A1 a drugi iz tele2. Oba imaju manualnu mogucnost podesavnja frekvencija da ih zakljucas na zeljeni band.
Nadju se i za 300kn, samo dezuraj. Sto se tice ZTE MF 286 kako se ovdje mogao procitati prijedlog, ako je iz Tele2 NE KUPUJ jer i dalje neces moci podesavati band.

Oba gore sto sam naveo nisu LTE-A, dakle ostajes na brzini 25-30MBps sa tog na 1800MHz.
A Huawei e5186-22a, da li je on LTE-A možda bi on bio onda bolji izbor, šta misliš za njega.
selk je offline   Reply With Quote
Staro Danas, 02:30   #2390
silver_tip
Premium
Moj komp
 
silver_tip's Avatar
 
Datum registracije: May 2010
Lokacija: doma
Postovi: 2,490
Ako je otkljucan da prima sve SIM kartice trebao bi biti OK, CAT-6 je ( LTE-A ) no nisam se susreo s njim tako da mi nije poznato
jel uredno radi automatika na njemu i dali i sa kojim programom se moze forsirati spajanje vise bandova, za Huawei B525s-23a je sve provjereno i zna se a za ovoga osobno ne znam, istrazi svakako sve informacije prije kupnje.
__________________
trebaš seedbox?
silver_tip je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na