Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Internet > ISP
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro 03.08.2018., 22:07   #1
gogy3d
Registered User
 
Datum registracije: Jul 2018
Lokacija: Split
Postovi: 9
Smile MF 286 FIRMWARE

gogy3d je offline   Reply With Quote
Staro 03.08.2018., 22:38   #2
Nikky
Moderator
 
Nikky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: St
Postovi: 17,843
A da napišeš prosto proširenu rečenicu sa objašnjenjem / upitom šta tražiš,
ili da admin temu briše kao spam ?
Nikky je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 04.08.2018., 02:31   #3
EdoFazlinovic
Registered User
 
EdoFazlinovic's Avatar
 
Datum registracije: Jul 2018
Lokacija: Split
Postovi: 40
Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
A da napišeš prosto proširenu rečenicu sa objašnjenjem / upitom šta tražiš,
ili da admin temu briše kao spam ?
a najvjerojatnije mu treba stock firmware ...

https://easy-firmware.com/home/brows...gory/id/26939/

Zadnje izmijenjeno od: EdoFazlinovic. 04.08.2018. u 02:39.
EdoFazlinovic je offline   Reply With Quote
Staro 04.08.2018., 12:08   #4
gogy3d
Registered User
 
Datum registracije: Jul 2018
Lokacija: Split
Postovi: 9
Tražim tele2 firmware ili stock firmware jer mi treba za internet.Problem je u tome što neče da se spoji na internet niti hoče da se resetira..
gogy3d je offline   Reply With Quote
Staro 04.08.2018., 12:25   #5
gogy3d
Registered User
 
Datum registracije: Jul 2018
Lokacija: Split
Postovi: 9
Citiraj:
Autor EdoFazlinovic Pregled postova
a najvjerojatnije mu treba stock firmware ...

https://easy-firmware.com/home/brows...gory/id/26939/
Tu se plača..
gogy3d je offline   Reply With Quote
Staro 04.08.2018., 12:40   #6
Filc
Registered User
 
Datum registracije: Sep 2017
Lokacija: Rijeka
Postovi: 210
Ja sam imao sličan problem. Bio pod garancijom i dali mi drugi. Nisam ga nikako mogao resetirati a pokušao sam mu ubaciti firmware, poslije 5 % ubačenog f. stao. Ako ti nije pod garancijom nemojte mu ubacivati firmware jer je u stanju da se zablokira, ako je pod garancijom ako zablokira daju drugi.
Filc je offline   Reply With Quote
Staro 04.08.2018., 15:49   #7
gogy3d
Registered User
 
Datum registracije: Jul 2018
Lokacija: Split
Postovi: 9
Citiraj:
Autor Filc Pregled postova
Ja sam imao sličan problem. Bio pod garancijom i dali mi drugi. Nisam ga nikako mogao resetirati a pokušao sam mu ubaciti firmware, poslije 5 % ubačenog f. stao. Ako ti nije pod garancijom nemojte mu ubacivati firmware jer je u stanju da se zablokira, ako je pod garancijom ako zablokira daju drugi.
neman garanciju,negdi se zagubila..ajd ako imaš firmware link pošalji ga,pa ću provat..ništa drugo mi ne preostaje.
gogy3d je offline   Reply With Quote
Staro 04.08.2018., 16:08   #8
Prezime
Premium
 
Datum registracije: Aug 2013
Lokacija: Zagreb
Postovi: 3,094
Ako se taj router neda resetirat, onda je najvjerojatnije la-pa-pa.

Probao sam jedan slican s tim problemom spasit (malo ga je munjara pomilovala) ali nista ga nije moglo vratit u operativno stanje...
Prezime je offline   Reply With Quote
Staro 04.08.2018., 20:45   #9
gogy3d
Registered User
 
Datum registracije: Jul 2018
Lokacija: Split
Postovi: 9
Evo naša san sad kako se flešuje jer u folderu se nalazi samo download i boot file..hm?
http://3ginfo.ru/downloads2067.html
gogy3d je offline   Reply With Quote
Staro 05.08.2018., 07:19   #10
Filc
Registered User
 
Datum registracije: Sep 2017
Lokacija: Rijeka
Postovi: 210
.

Na ovoj Finskoj stranici naći češ sve, od alata za ubacivanje do firmware. Imaš i upute za sve situacije pa potraži:

https://tuki.dna.fi/org/dna-fi/d/uus...eaa-/#c2629338

Ako imaš w10 on ti odmah prevodi.


Zadnji firmware ti je B013 a od 15.08. izlazi B016, na mojem je mf286 je B09 i nemam ga namjeru mjenjat, dok ok radi.

Zadnje izmijenjeno od: Filc. 05.08.2018. u 07:25.
Filc je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 05.08.2018., 12:57   #11
gogy3d
Registered User
 
Datum registracije: Jul 2018
Lokacija: Split
Postovi: 9
Citiraj:
Autor Filc Pregled postova
.

Na ovoj Finskoj stranici naći češ sve, od alata za ubacivanje do firmware. Imaš i upute za sve situacije pa potraži:

https://tuki.dna.fi/org/dna-fi/d/uus...eaa-/#c2629338

Ako imaš w10 on ti odmah prevodi.


Zadnji firmware ti je B013 a od 15.08. izlazi B016, na mojem je mf286 je B09 i nemam ga namjeru mjenjat, dok ok radi.
Hvala..ali baš se ne snalazin za alat za fleshovanje..našao sam firmware ali za A verziju..
gogy3d je offline   Reply With Quote
Staro 05.08.2018., 13:20   #12
chief_wolfinjo
Premium
Moj komp
 
chief_wolfinjo's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2009
Lokacija: DS9
Postovi: 2,832
ja sam još na B03

jel ima kakvih pomaka uopće ili ?
__________________
Ovo je moj sin Vlado
chief_wolfinjo je offline   Reply With Quote
Staro 05.08.2018., 15:47   #13
EdoFazlinovic
Registered User
 
EdoFazlinovic's Avatar
 
Datum registracije: Jul 2018
Lokacija: Split
Postovi: 40
Evo sto ja mrzim. Imam B03 ali kad stisnem update nemam nista
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2018-08-05-15-46-07-380_com.android.chrome.png‎
Views:	269
Size:	110.2 kB
ID:	19981  
EdoFazlinovic je offline   Reply With Quote
Staro 05.08.2018., 18:45   #14
gogy3d
Registered User
 
Datum registracije: Jul 2018
Lokacija: Split
Postovi: 9
Zna li ko kako se zove flasher za MF286 i di se može skinit.Kako da flesham DNA firmware?
gogy3d je offline   Reply With Quote
Staro 05.08.2018., 21:38   #15
EdoFazlinovic
Registered User
 
EdoFazlinovic's Avatar
 
Datum registracije: Jul 2018
Lokacija: Split
Postovi: 40
Citiraj:
Autor gogy3d Pregled postova
Zna li ko kako se zove flasher za MF286 i di se može skinit.Kako da flesham DNA firmware?
Ja sam zva tele2 i zvat ce me sutra ili kroz koji dan u vezi toga.
Ti uopce nemos automatski update-ovat firmware
EdoFazlinovic je offline   Reply With Quote
Staro 05.01.2020., 14:18   #16
KR-DI
Premium
Moj komp
 
KR-DI's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2007
Lokacija: Zabok
Postovi: 272
Da li je netko možda uspio nadograditi ovu verziju B03?


I na koji način?
__________________

KR-DI je offline   Reply With Quote
Staro 23.01.2020., 01:34   #17
alh84001
Registered User
 
Datum registracije: Jul 2008
Lokacija: Zagreb
Postovi: 1
To i mene zanima. Router mi faila otvorit SMS stranicu iz nekog razloga, i ne vidim DDNS postavke nigdje. Kod prvog nije pomogao ni hard reset, jos uvijek sve isto.
alh84001 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na