Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Internet > ISP
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro 19.06.2009., 23:34   #151
alen.s
Premium
Moj komp
 
alen.s's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2007
Lokacija: Split
Postovi: 1,355
ma i ja sam , nadam se samo da nece bit zajeb ko oni logitech zvucnici ; kad god neko upali ili ugasi svitlo ili se upali motor na frizideru ( ili bilo sta vezano za struju ) svaki put lipo pukne iz njih...trebam li spominjat "besplatnu radio postaju" ... stoput san proklea i njih ( t-com ) a i sebe sta san ih uzea .
alen.s je offline   Reply With Quote
Staro 19.06.2009., 23:38   #152
Bambusha
Premium
 
Bambusha's Avatar
 
Datum registracije: May 2008
Lokacija: Čepin
Postovi: 297
hehe, stavi zvučnike na pola snage (tako da "rupica" gleda gore) i pojačavaj preko tipkovnice/windowsa
__________________
Intel G1610; ASUS B75M-LX Plus; 4096 MB; Intel HD; Hitachi 7K1000.C 500 GB; LG GH24NS95; Silverstone Strider Essential 400 W; Logitech K200; Logitech B110; Logitech X-240 2.1; Philips 200V4LAB 20" DVI; Windows 7 64-bit Professional
Bambusha je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 23.06.2009., 17:39   #153
Schone
Premium
 
Schone's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2009
Lokacija: Zagreb, Croatia
Postovi: 88
se ko razumije tu u one online peticije i sl da nam t-com poveca upload barem na 256kbs a ne kbit posto je nemogu s ovim ista uploadat
Schone je offline   Reply With Quote
Staro 23.06.2009., 17:55   #154
danij3l
Lux Aeterna
Moj komp
 
danij3l's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2005
Lokacija: OS
Postovi: 2,620
Citiraj:
Autor Trnjan Pregled postova
se ko razumije tu u one online peticije i sl da nam t-com poveca upload barem na 256kbs a ne kbit posto je nemogu s ovim ista uploadat
ROTFLMAO
danij3l je offline   Reply With Quote
Staro 23.06.2009., 19:47   #155
viper
super user
Moj komp
 
viper's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2007
Lokacija: //ZAGREB\\
Postovi: 1,803
Citiraj:
Autor Trnjan Pregled postova
se ko razumije tu u one online peticije i sl da nam t-com poveca upload barem na 256kbs a ne kbit posto je nemogu s ovim ista uploadat
lol ti bi 2mbita uploada na Adslu !!!!
na optici u t-koma je 1mbit upload
__________________
viper je offline   Reply With Quote
Staro 02.07.2009., 19:09   #156
nikola8
RiDe Or DiE-O.G.
Moj komp
 
nikola8's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2006
Lokacija: cakovec
Postovi: 319
mene zanima jeda stvar,frend uzeo maxadsl s ps2...dali je taj ps2 cipiran ili nije?ili ga treba cipirat?
nikola8 je offline   Reply With Quote
Staro 02.07.2009., 19:12   #157
žile
Banned
 
žile's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2005
Lokacija: Slavonski Brod
Postovi: 3,074
Je,sigurno su vam u T-Comu stavili čip da se možete igrat piratskim igrama
žile je offline   Reply With Quote
Staro 02.07.2009., 19:51   #158
pinkskin
Premium
Moj komp
 
pinkskin's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: Daruvar
Postovi: 1,690
Koje se skinu preko MaxADSL-a
__________________

pinkskin je offline   Reply With Quote
Staro 02.07.2009., 20:39   #159
nikola8
RiDe Or DiE-O.G.
Moj komp
 
nikola8's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2006
Lokacija: cakovec
Postovi: 319
Citiraj:
Autor pinkskin Pregled postova
Koje se skinu preko MaxADSL-a
zasto ne lool dobro samo pitam ne morate biti bezobrazni a i ja sam reko da nema,al frend mi uporan...
nikola8 je offline   Reply With Quote
Staro 07.07.2009., 15:54   #160
jacbri
Registered User
Moj komp
 
jacbri's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2008
Lokacija: Kršan
Postovi: 27
je li moguće da mi je brži download sa starom smrdljivom kasdom (210kbit/s) nega sa novim mirišljavim siemensim sx763(130kbit/s).možda je problem u firmware u novom siemensu???
pošto je centrala dugo od mene oko 5 km moram biti sretan s tom brzinom

no vidjet ćete jednog lijepog sunčanog dana 2030 god. kad mi dođe optika
jacbri je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 07.07.2009., 16:25   #161
Matth€w
Premium
Moj komp
 
Matth€w's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2006
Lokacija: NaN
Postovi: 3,425
Imam pitanje u svezi optike i pinga. Oće li se moći pararelno igrat online i skidat torrente (recimo 70% brzinom skidanja/uploadanja) bez degradiranja pinga do neigrivosti?
Matth€w je offline   Reply With Quote
Staro 08.07.2009., 14:51   #162
Pink_Floyd
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Oct 2004
Lokacija: Split
Postovi: 324
Takodjer me zanima pitanje u vezi optike , znaci kad optika dodje u ponudu i vi ste taj sretnik kojemu je dostupna , znaci da li se vasa linija automatski prebacuje na optiku ili je to odvojeno kao neka poptuno druga usluga, to pitam jer me zanima ako sam recimo pod ugovornom obvezom i dobijem mogucnost optike mogu li se prebacit na nju bez obzira na recimo ugovornu obvezu.I zna li netko mozda , da li ce iskon imat mogucnost koristenja optika s obzirom da je on prakticki t-com?
Pink_Floyd je offline   Reply With Quote
Staro 09.07.2009., 07:21   #163
lVlark
All rights reversed
 
Datum registracije: Jan 2009
Lokacija: Zagreb Awesomeness: 10000
Postovi: 85
Citiraj:
Autor Matth€w Pregled postova
Imam pitanje u svezi optike i pinga. Oće li se moći pararelno igrat online i skidat torrente (recimo 70% brzinom skidanja/uploadanja) bez degradiranja pinga do neigrivosti?
Ja sam na 100/100 konekciji imao game server i utorrent, i cim bi upalio utorrent, iako je brzina limitirana na 1/1, ping bi nam se svima povecao za barem 20 i jako je varirao (mislim da je ovo drugo puno opasnije za igranje).
Znaci, nista od toga
lVlark je offline   Reply With Quote
Staro 09.07.2009., 22:34   #164
Matth€w
Premium
Moj komp
 
Matth€w's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2006
Lokacija: NaN
Postovi: 3,425
Citiraj:
Autor lVlark Pregled postova
Ja sam na 100/100 konekciji imao game server i utorrent, i cim bi upalio utorrent, iako je brzina limitirana na 1/1, ping bi nam se svima povecao za barem 20 i jako je varirao (mislim da je ovo drugo puno opasnije za igranje).
Znaci, nista od toga
Fak. Kaj mi znači ti silni Mbiti kad nemrem to

Mislim ok, čak i ako se digne za 20 ping, jer je i inače fuuuul nizak, ali variranje...
Ma ubiti meni najviše ping shebe upload, znam ja igrat bez problema DoTU, COD da ostavim, ne znam, down na 50% i upload na 5-10%.
Matth€w je offline   Reply With Quote
Staro 21.07.2009., 12:29   #165
era111
Registered User
 
Datum registracije: Nov 2007
Lokacija: Osijek
Postovi: 29
Imam pitanje.

kada ugovor s t scumom istekne, jel meni ostaju svi ruteri što sam dobio i kablovi itd, ili moram vracat??

Konkretno se radi o ruterima kasda i gigaset sx763...
era111 je offline   Reply With Quote
Staro 21.07.2009., 12:34   #166
danij3l
Lux Aeterna
Moj komp
 
danij3l's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2005
Lokacija: OS
Postovi: 2,620
sve ti ostaje. oprema se vraca (i to samo stb) ako si bio u probnom periodu maxtv-a, u svim ostalim slucajevima oprema je tvoja.
danij3l je offline   Reply With Quote
Staro 23.07.2009., 14:33   #167
FATALNI_CEVAP
Registered User
 
FATALNI_CEVAP's Avatar
 
Datum registracije: Jul 2009
Lokacija: osijek
Postovi: 15
ma bjezi od t coma sto prije heh, kad mi istekne ugovor ako optimu prosire i do mene prebacujem se jer je t-com bezobrazno najskuplji
FATALNI_CEVAP je offline   Reply With Quote
Staro 15.08.2009., 15:46   #168
ThePornstar
Premium
Moj komp
 
ThePornstar's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2007
Lokacija: -
Postovi: 4,021
Kako je sve bilo super kad su mi zamjenili zyxela sa siemensom 763, rekoh dobri ljudi.
Aha, moš mislit. Zovem neki dan da vidim kaj imaju u ponudi za produljenje ugovora, kad veli meni ženska "Pa vi ste produljuili ugovor u 6.mj na 2 godine". Rekoh wtf, znam samo da su mi zamjenili ruter jer je "kao" crko, bez ikakvog produljenja ugovora i to, i bez ikakvog potpisa.
Veli ona da su serviseri valjda mislili da želim produljit ugovor pa se "produljio", ali da su trebali to napomenut. Jer da su mi popravljali zyxel koštalo bi me. Rekoh u pm pa treba pitat za takve stvari, uostalom trebao bih poptpisat nekaj ne? Ona se naravno ispričava u ime njih, ali nemože mi pomoć :S

Koja yebena gamad, ne vjerujem. Mislim ajd dali su mi router, i sami prodluljili ugovor bez ikakvog pitanja i mojeg potpisa da to želim.
__________________


CPU: Intel i5 5300u

RAM: 12 GB

VGA: Intel HD 5500

SSD1: Crucial MX300 275 GB 2.5" SATA

SSD2: Transcend T430s 256 GB m.2 2242 SATA

LCD: AUO B140HAN01.3 / 14" IPS FHD

OS: Win 10 Pro x64

Battery: 3 cell internal + 3 cell / 6 cell external







CPU: Intel i5 8250u

RAM: 16 GB

VGA: Intel UHD 620

SSD1: Samsung PM981 NVMe 256 GB

LCD: 14" IPS FHD

OS: Win 10 Pro x64

Battery: 57 Wh internal






ROM: Android 9
ThePornstar je offline   Reply With Quote
Staro 17.08.2009., 14:05   #169
Paxton
Expert from the shadow
Moj komp
 
Paxton's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2006
Lokacija: Sibinj
Postovi: 643
Ja sam uzeo zvucnike u prvom mjesecu 2008, a danas mi "dobri" ciko sa korisnicke sluzbe kaze da je ugovor poceo teci od 5og mjeseca, i da on ne moze nista uciniti povodom toga... gamad... ima li svrhe zvati ponovo, prijetiti, ili što god već? Uzeo bi receiver, a ni to sad ne mogu do 11.mjeseca...
Paxton je online   Reply With Quote
Staro 19.08.2009., 13:30   #170
Moree
Guest
Moj komp
 
Datum registracije: Jun 2007
Lokacija: Osijek
Postovi: 328
Meni upravo provlace optiku kroz zgradu
Moree je offline   Reply With Quote
Staro 19.08.2009., 14:27   #171
Vteh
Premium
Moj komp
 
Vteh's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2007
Lokacija: Rijeka
Postovi: 51
Citiraj:
Autor Moree Pregled postova
Meni upravo provlace optiku kroz zgradu
Srećković
Vteh je offline   Reply With Quote
Staro 20.08.2009., 12:43   #172
crocro25
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Jan 2008
Lokacija: Sisak
Postovi: 589
dali ima netko problema sa adslom danas?
meni vec nekoliko h po speedtestu,speedmeter itd itd pokazuje 1,8mb vezu a i kad probam skidati bilo torrent ili rapidshare pa cak i preuzimanje filea sa tcom stranice max speed je 190kbps dok je inace 480kbps
crocro25 je offline   Reply With Quote
Staro 20.08.2009., 13:52   #173
Joke
N00B
Moj komp
 
Joke's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2006
Lokacija: Split
Postovi: 3,876
Citiraj:
Autor crocro25 Pregled postova
dali ima netko problema sa adslom danas?
meni vec nekoliko h po speedtestu,speedmeter itd itd pokazuje 1,8mb vezu a i kad probam skidati bilo torrent ili rapidshare pa cak i preuzimanje filea sa tcom stranice max speed je 190kbps dok je inace 480kbps
Imao takav isti problem samo sto sam ja na 10mbita.. Uglavnom nakon mjeseci prepucavanja sa tekom supportom i drugim indjiancima iz tekoma, problem je bio sljedeci.. Nakon prijave kvara na centrali se kreira novi profil (automatski) koji stavlja onu brzinu koja je po ugovoru, ta brzina je meni bila 8mbita po ugovoru i tu je bio problem.. Onda je kreiran novi profil (manualno) i stavljeno je u profilu 10mbita i sad je sve ok! Eto samo kazem koji sam ja imao problem pa mozda se tebi to desilo ako si prijavljivao kvar?
__________________
IE6
Linux is Not Windows
Joke je offline   Reply With Quote
Staro 20.08.2009., 14:17   #174
E-mil
Oppa Gangbang Style
Moj komp
 
E-mil's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2009
Lokacija: Varaždin
Postovi: 1,702
@ Joke & ostali
kako se (i u kojem roku) mijenja taj profil: prijavom kvara ili je dovoljno teti u službi za korisnike to reći ?

Naime, meni je promijenjen profil kad sam naručio probni period maxTV i stoji kao takav još uvijek, iako sam MaxTV otkazao prije cca 20 dana.

Ne bi li se on trebao automatski promijeniti (vratiti) na početnih 4 mbita koliko imam po ugovoru.


edit: zaboravio sam reći najbitnije: da je brzina ostala na 1,7-1,8 mbita, koliko je ostalo "slobodno" nakon što je svoje "uzeo" maxTV

Zadnje izmijenjeno od: E-mil. 20.08.2009. u 14:48.
E-mil je offline   Reply With Quote
Staro 20.08.2009., 14:55   #175
Joke
N00B
Moj komp
 
Joke's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2006
Lokacija: Split
Postovi: 3,876
Eto vidis to je to.. Ali oni iz supporta te vozaju danima/mjesecima da tvoj router nevalja itd.. Uglavnom te profile na dslamu odraduje automatika koja jako lose obavlja taj posao i onda je potrebno da tamo onaj koje na centrali to rucno sredi.. Sta se tice mjenjanja profila mene su vizali dva mjeseca skoro i onda sam preko ovoga sta ga znam sta radi ko tehnicar u t-coma direktno pricao odma gore sa ovim na centrali i sve je bilo rijeseno u 5 minuta! Znaci samo preko veze izgleda drukcije ne ide, jer oni u supportu su mutavi uvijek iste stvari govore a kad ne mogu rjesit problem i vide da nisi neki balavac da ne znas o cemu se radi onda kazu zovite kasnije i slicne stvari (meni cak par puta prekinuli) a na pocetku kad zoves kaze automat tebi da ne prekidas vezu eto toliko o tekomu i njihovom supportu!
__________________
IE6
Linux is Not Windows
Joke je offline   Reply With Quote
Staro 20.08.2009., 23:52   #176
Kristijan1
Premium
Moj komp
 
Kristijan1's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2006
Lokacija: Čepin
Postovi: 1,363
Pa ocijeni onda radno mjesto sa jedinicom !
Žali se i budi uporan .
Primjetio sam da nisu svi službenici u supportu isti , neki su naravno potkovaniji sa znanjem od drugih a neki te odjebu dok si rekao keks !
Pitanje je na koga ćeš u danom trenutku naletjeti i pitati za pomoć .
Kristijan1 je offline   Reply With Quote
Staro 21.08.2009., 00:28   #177
danij3l
Lux Aeterna
Moj komp
 
danij3l's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2005
Lokacija: OS
Postovi: 2,620
NIGDJE nisu svi isti

uglavnom, biti uporan se isplati.
biti nekulturan ne.

imajte na umu da su s druge strane ljudi koji mozda nemogu rijesiti vash problem, nego ga samo mogu proslijediti dalje - sto i naprave
danij3l je offline   Reply With Quote
Staro 21.08.2009., 01:58   #178
Joke
N00B
Moj komp
 
Joke's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2006
Lokacija: Split
Postovi: 3,876
U 2 mjeseca koliko sam cekao da se srede smetnje (kvar) sam ih nazvao barem 10 puta..Ali onda mi se vise nije dalo jer nemam ni zivaca ni volje se sa njima prepucavat i slusat kojekakve price!
__________________
IE6
Linux is Not Windows
Joke je offline   Reply With Quote
Staro 21.08.2009., 12:02   #179
DANCI
Premium
Moj komp
 
Datum registracije: Feb 2006
Lokacija: ZG
Postovi: 724
ljudi ovako imam samo jedno pitanje prvo da objasnim stvar, bio sam kod dvijema curama koje su mi sestricne i dobiju normalno ruter siemens sx763 cekale su mjesec dana od zahtijeva tad su dobili i papir na kojem je bilo korisnicko ime i lozinka, i tada naravno to je islo preko WLAN da izbijegnemo zice posto je ruter u prizemlju, a komp na katu i slozim tocno prema uputama na hr kako konfigurirati, imo sam vezu između kompa i rutera jbg nisam bas glup posto sam zavrsio cisco, pa tada nije radila konekcija na internet i nista 5 puta upisem korisnicko ime i lozinku da nebi bilo i nikak se nije htijelo prestekati na net zovem ja sluzbu veli, zovi na slijedeci broj reko ok, zovem i oni prek centrale podesili ruter i to mi napaltili jer nije bilo besplatno na isti nacin kak i ja i proradi no dobro, ja tada nakon zavrsetka razgovora ocu provjeriti i promet na njihovoj stranici i opet nece ni nakon 5 puta ponovnog upisivanja korisnickog imena i lozinke ?

i nista zovem ja opet sluzbu da vidim koji je kurac i vele mi da je promjenjen password kak je moguce da su promijenili password bez icijeg zahtijeva i obavijesti kranjeg korisnika ???
pa jel to normalno i jos se radi o paketu od 10gb ???
to mi je prvo negativo iskustvo koje sam dozivio da me tak prave budalu od mene
DANCI je offline   Reply With Quote
Staro 21.08.2009., 12:27   #180
Nikky
Moderator
 
Nikky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: St
Postovi: 17,843
A ćuj, da parafraziram onu, imperija uzvrača udarac. Neka se cure žale ako žele povrat onoga šta je naplaćeno za podešavanje. Kao osnov neka navedu da je različit user/pass na acauntu od onog šta su im poslali na kućnu adresu. Zbog toga i nije htjelo proradit kad si sam podešavao.

Ja sam imao drugačije iskustvo na jednom mjestu, isto sa SX763. Papir sa podacima (user/pass) još nije došao na kućnu adresu. Ja sam podesio sve osim toga sa routerom off-line. Vremenski malo iza prvog spajanja adsl linije a vjerojatno kroz remote pristup u uređaj je unesen user/pass i napravljen reboot. Tako da ima i pozitivnih primjera.
Nikky je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na