|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Upravljanje LED božićnom rasvjetom
Planiram kuću okititi sa ukrasnim lampicama itd. Razmišljam da napravim da se lampice uključuju i isključuju u isto vrijeme, a da pri tome potrošim što manje novca. Ideja mi je uzeti sonoff/tuya basic switcheve, staviti ih u OG kutiju i na to spajati lampice. Ima li kakvo bolje/jeftinije/dimenzijama manje rješenje? Shelly 1 je manji, ali dosta skuplji od tuye... Postoje li možda lampice za već ugrađenim timerom (tj. Schedulerom) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Pazi si samo kad budeš uzimao tuyu, ili bilo koji prekidač da ideš na wifi verziju, jer ćeš u protivnom morati kupiti i nekakav (zigbee) bridge. S druge strane, potrošnja lampica nije velika(naravno, ako ih imaš u normalnim količinama ![]() ![]() Ako ti je timer dovoljan, možeš ići i na ovako nešto: https://pevex.hr/programator-spojni-...cki-tajmer-lux
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Jasno mi je ovo za wifi, imam par sonoffa kod kuće pa bi ih možda iskoristio, iako mi se ovo što si linkao čini ok. Jel se može namjestiti početak uključenja i završetak? Nije mi do uštede energije nego da ne moram razmišljati o uključenju i isključenju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Ali to je sve skuplje od ovoga HRK 29.90 50%OFF | 16A Wifi Smart Switch Smart Home Light Switches Module 2-way Control Work with Tuya Smart Life Alexa Alice Google Home Switch https://a.aliexpress.com/_mO0QB7E Kakav je taj tuya relej, vidim da he po funkcionalnosti sličan sonoff mini r2? Zašto su tuya releji osjetno jeftiniji? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Pa naruci tu tuyu onda ![]() ![]()
|
|
Oglas
|