|
![]() |
#1171 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Pa ja sam mu ukratko objasnio. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#1172 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Da al vidiš da imamo već drugu temu gde idemo opet jovo nanovo ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1173 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
al tip je u austriji..kak tamo može bit slab komp? ![]()
![]() |
#1174 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2020
|
Kupio bi za unuke nešto slično:X12 5.1 Inch PlayStation Gamepad Video Game Console 8GB Player FC GBA NES Built-in 10000 Game Console Game Console pa me zanima vrijedi li to išta i kakvu TF karticu trebam dodatno nabaviti za snimanje igara. Ili ovo: X1 Gamepad 4.3-inch Game Console 8GB Handheld For PSP 128 Bit Game Console Retro Built-in 10000 Classic Games Console Camera. Trebam uz to još nešto osim TF kartice i gdje ju kupiti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1175 |
Premium
Datum registracije: Aug 2016
|
Ufffff, te kineske kopije ... Bojim se da se tu osim tih igrica niš drugo nemože staviti ... Radije bi gledao uzet neki PSP ili PSP go prek njuške koji je krekan i na koji se .iso fileki mogu stavljati i igrati, manje igrica gore, ali se mogu mjenjat ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1177 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Sklepao sam klincu komp za igranje, najviše fortnite. Dakle, ROG X470 itx, Ryzen 7 1700, 2x8GB 3200, XFX RX480 8GB, SSD. I komp se muči držati 60+ fps na 1080p, ima opake dropove na par sekundi kad je neka akcija, baš iritira kad se tako zaguši. Čitao sam da ima problema sa novijim gpu driverima, stavio stariji koji se preporuča ali isto. Nekako sam očekivao bolje performanse. Jel može neki komentar, savjet? Očekujem previše? Sent from my Redmi K20 Pro using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#1178 | |
Premium
|
Citiraj:
Fortnite bi trebao biti barem na 100 s tim specifikacijama. CPU i GPU na koliko % rade? Temperature? Friški OS? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1179 |
Premium
|
Ma kakvo ultra, probavam i medium I koješta pa nema neke razlike, dx11, dx12. Friški os, bios, friška pasta, temperature niske. OK, znači ne brijem da bi trebalo biti bolje Sent from my Redmi K20 Pro using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#1180 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1181 |
Premium
|
Zanimljivo. Malo sam prema videu popratio postavke za Windowse i čini mi se bolje sa fps oko 100 i kad padnu nije tako jako, kao da je sistem drzao sve pod ručnom. I po ventilatorima čujem razliku. Hvala Sent from my Redmi K20 Pro using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#1182 |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Ekipica, koristi li netko Batoceru? Meni su draži ''normalni'' emulatori, ali sam iz zezancije instalirao na jedan lap i moram priznat da je to sve skupa totalno fora i radi odlično i na intelovoj integruši i 2 jezgre. Podržava xbox gamepad čim se spoji i sve radi. Ali nigdje ne mogu naći koje su tipke što, mogu samo mapirati ispočetka, a to ne želim. Ima li netko informaciju koje su tipke što? Htio bih potpuno eliminirat tastaturu, pa mi treba npr sa kojim tipkama se ubacuje ''novčić'' u MAME i kojom tipkom se starta, a i kojom kombinacijom tipki se vraća iz igre u glavni meni. Fala lipa ![]() Inače je ovo čudo zamišljeno da se pokreće sa npr USB sticka ili vanjskog HDD-a na normalnom kompu, a postoje verzije za sve živo i neživo tipa RPI4 i slično. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1183 |
Premium
|
Eikipa trebao bi controler-joypad za Pc. Što se preporuča, većinom će ga klinci koristiti ali ga i ja znam ponekad uzeti u ruke. Nešto malo bolje me zanima, da nije neprecizan kao ovi jeftini. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#1185 |
Premium
|
Microsoft original??? Ne pronalazim original nego neke PDP koji su Microsoft approved, jel su to original možda ili su isto Ok? EDIT: https://www.mall.hr/gamepad/microsof...utm_medium=cse Jel to taj??? I jel uz njih ide Bt ili je posebno?? Ako ne ide jel prolazi bilo kakav Bt? Zadnje izmijenjeno od: Prki. 05.12.2022. u 15:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1186 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Slucajno vidim ovaj post. Neki dan na rpi4 puknuo batocera game pack image iz videoteke i izgubio nekoliko sati zivota. Miljon igri, radi super s xbox kontrolerom, a cijeli image je slozio netko drugi. Ne znam odgovor na tvoje pitanje, nisam dosao do toga. Mislim da cu si od ovog rpi-ja sloziti neku masinu za igre s par gamepadova ili nesto slicno... Koristio sam jedno vrijeme retroarch na shield pro, ali mi je tlaka to sve podesavati od nule, pa nadji igre, pa postavke emulatora itd...
![]() |
![]() |
#1187 | |
Prvoklasni Krkan
|
Citiraj:
A kako na RPI izlaziš iz igre? Imaš spojenu tastaturu ili ga samo gasiš? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1188 |
Premium
|
Drzis "hotkey" koji je meni "Xbox key" i pritisnes start Batoceru ja ga imam na RPI Zero 2W radi skroz dobro ali igrao sam samo GBA i NES/SNES igre N64 mi neke nece da upali ali vjerojatno je do roma. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1189 | |
Prvoklasni Krkan
|
Citiraj:
![]() To je to. Puno hvala. Čudi me da nigdje nemaju napisano. I sada kad si mi otkrio tu foru sa Hotkeyem, probao sam i ubacivanje novčića u MAMEu, ide sa hotkey+select tj back ili kako se to zove na XB gamepadu. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1190 |
49%winner
|
Mislim da je N64 rak rana rpi-ju, ako nisam nesto pobrkao. Jedan od tih nintendo sustava je ful tezak cak i za rpi4. Hotkey na gamepadu je kljuc svega (trebalo mi je vremena da skuzim to), a mislim da je sve ostalo opisano ovdje pa baci oko: https://wiki.batocera.org/basic_commands
![]() |
![]() |
#1191 | |
Prvoklasni Krkan
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1192 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1193 |
Premium
|
Poplava unreal 5 igara, bit će veselo za hardver- 00:00 Blight Survival 04:43 The Lost Wild 05:56 Project M 07:29 The Callisto Protocol (UE4 with UE5 elements) 09:28 Senua´s Saga: Hellblade 2 15:05 Repo Man 16:36 Remnant 2 18:28 Pioner 21:15 Layers of Fears 23:09 Instinction 24:53 Fort Solis 25:53 Honor of Kings 29:10 Enotria: The Last Song 30:56 Flintlock: The Siege of Dawn 00:00 The Lords of the Fallen 01:29 The Perceiver 07:14 Star Wars Jedi: Survivor 09:13 Routine 10:41 Lost Soul Aside 12:16 Level Zero 15:19 Black Myth: Wukong 20:52 The First Descendant 22:25 The Day Before 23:23 Luto 24:27 The Lord of the Rings: Conquest Reimagined |
![]() |
![]() |
![]() |
#1194 | ||
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Cek cek, najbitnije nisi reko. ![]() U njemu (Unreal 5 enginu) ne koristi se Nvidia RTX vec Unrealov Lumen koji nije FPS taxing + nativno ima FSR 1 & 2. ![]() Pod "bit će veselo za hardver" misliš teško ce se vrtjet na low i midrange karticama ili ??? Citiraj:
![]() Isprobajte sa klizacem: Lumen Global Illumination and Reflections , Temporal Super Resolution https://docs.unrealengine.com/5.0/en...release-notes/ Citiraj:
Blue Spirit: IMDB popis i preporuke filmova... 100 najboljih filmova 21. stoljeća!...IMDB Top 1,000 movies .... Find similar movies https://i.imgur.com/Y9m9Ove.png COD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Blue Spirit. 02.01.2023. u 02:33. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1197 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1198 |
Prvoklasni Krkan
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1199 |
49%winner
|
Naletio slučajno na podužu listu. možda pomogne ako titlovi isto igraju: https://www.reddit.com/r/croatia/com...nguage_option/
![]() |
![]() |
#1200 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Hvala svima na savjetima |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas