|
![]() |
#901 |
Barveraj
Datum registracije: Aug 2007
|
Nema. Doom i Doom Eternal nemaju opciju QuickSavea tj "ručnog" kako ga ti nazivaš. |
![]() |
![]() |
![]() |
#902 | |
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#903 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Trebam preporuku multiplayer pucačine u stilu Battlefield 1942 ali nešto modernije ![]() EDIT: Zbog konfiguracije kompova, ne mogu najnovije naslove pokretati Zadnje izmijenjeno od: henri_007. 03.04.2020. u 13:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#904 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Jedno praktično pitanje vezano za Steam. Vidim da ima opciju "Move game to another folder"? Jel to radi u praksi? Npr. prebacio bi Doom na SSD dok je igram,jer mi je trenutno na HDDu. Rijetko, ali ponekad nešto doučita sa diska pa mi igra zašteka dok učitava par sekundi |
![]() |
![]() |
![]() |
#905 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#907 | |
Barveraj
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#909 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#910 |
Barveraj
|
Nemaš frke. Samo si napravi neki folder. Ja npr na D disku imam Steam a na J disku Steam Ext ![]() I sad kad mećem nove igre, pita me u koji Library želim, u D ili J. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#911 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#912 |
Premium
Datum registracije: Feb 2016
|
Da li je Gamers gate (dobije se ključ sa Steama?) stranica legit? Mislim si kupiti Unreal kolekciju... |
![]() |
![]() |
![]() |
#913 | |
Registered User
Datum registracije: Aug 2019
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#914 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2016
|
Citiraj:
Update: @Dalthor thnx još jednom, sve prošlo uspješno, platio, odmah dobio Steam ključ, svi Unrealovi su tu Zadnje izmijenjeno od: Old.machine. 16.04.2020. u 16:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#915 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#916 |
Premium
|
Može preporuka nekakve RPG igre gdje se levela, skuplja gear, napreduje itd. Po mogućnosti 3. ili 1. lice. Igrao: Witcher 1 i 3 Zelda - Breath of the Wild (igram trenutno) Dragon Age: Origins i Inquisition ME serijal Skyrim Fallout 3, NV i 4 AC Origins i Odyssey Outer Worlds Division 2 Kingdom Come Nešto ala Witcher ili Zelda, s dužim gameplayom i velikom open world mapom bi bilo odlično. Googlam, ništa mi pametno ne iskače. Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 04.05.2020. u 12:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#917 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#919 | |
¯\_(ツ)_/¯
Datum registracije: Sep 2016
|
Citiraj:
E sad, probaj možda Elex, euro RPG, jako je janky ali definitivno ima ono nešto što te, barem mene je, tjera da ideš dalje... Svijet je odličan, detaljan i velik, neka post apokalipsa, 3 frakcije (neki ala vikinzi sa magijom i sjekirama, pa onda imaš one luđake ko iz Mad Maxa sa nekakvim puškama i drogama i na kraju neke futurističke ninja robote sa laserima i plazma mačevima ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#922 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#923 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
days gone Sent from my SM-A510F using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#926 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#927 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#928 | ||
Premium
|
E, nasmijah se: Citiraj:
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#929 |
¯\_(ツ)_/¯
Datum registracije: Sep 2016
|
Iako, po meni, istinito ali isto tako witchera mi je jako teško ponovno odigrati, nikako nemam volje za uložiti pol godine u igru. Godine rade svoje i nemam živaca za te ogromne igre a nikad mi se zapravo nisu ni sviđale te heroj spike - save the world. Više sam volio stil Witchera 1 i 2 i/ili gothic 2 koji po meni ima najbolji "svijet" od svih igara koje sam do sada odigrao a nije ni na odmet što mislim da je to najbolji RPG - skoro pa ikad. Iako je evolucija Geralta nekako prirodna i išla je tokom kojim i treba - nekako mi nije baš legao taj scenarij spašavanja svijeta od te apokalipse (ili odgađanje)... 1. i 2. su mi puno draže po tom pitanju - a opet kad bi me netko pitao da ocijenim 3. dao bi joj bez beda 10 - a nema šanse da je opet pokrenem... A stalkera SOC jednom godišnje s nekim novim modom pokrenem i uvijek me oduševi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#930 |
Premium
|
Meni je to najbolja igra (single player) koju sam igrao, bez jebemti. Baš planiram krenuti ponovo nakon što riješim The Last of Us 1 i 2. Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 12.05.2020. u 11:31. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|