|
![]() |
#1 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Pitanja, odgovori, problemi, preporuke, savjeti, info, svaštara vezana za igre
Evo posto su mi malo dosadile sve utrke i voznje trazim sada nekakvu igru koja se odvija kao nesto tipa Just Cause 2...veliki prostor, sloboda, a uz sve to da je i zanimljiva. Moze igra bit i starija nema veze... Sto preporucujete? [Edit] I ako je moguce da je u normalnom vremenu, ne buducnost...
![]() |
#2 |
Registered Abuser
Datum registracije: Oct 2008
|
GTA
Fractal Design Define XL Titanium Gray, XFX XXX 750W, ASR Z77 Extreme 4, Corsair Vengeance DDR3 16GB 1600Mhz, i7 3770K @ 4.4Ghz + Spire TherMax III, GTX980, OCZ Vertex 4 SATAIII 128GB SSD, WD Black 1TB SATA 6 GB/s SAAIII 64M and BLU-RAY DVD combo @ Win 8 Pro x64 + Samsung Es8000 1,2,3
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Never Forgetti
|
Prisao sve nastavke do sada ![]()
![]() |
#5 |
Never Forgetti
|
CoD serijal mi nema dovoljno slobode, zelim vise da mogu setati naokolo, voziti, bla bla bla... S.T.A.L.K.E.R jos nisam igrao mozda ga kupim budem vidio jos, izgleda mi pomalo dosadan ![]() Opet govorim, trazim nesto sto slicnije dakle Just Cause-u...velika mapa, dosta opcija, istrazivanje, auti, avioni, ....
![]() |
#7 |
Never Forgetti
|
Saints Row jos nikada nisam vidio...sta nema patch za te bugove koje ima?
![]() |
#9 |
Never Forgetti
|
Too bad izgleda mi kao zanimljiva stvar ![]()
![]() |
#10 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2009
|
far cry 2 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Never Forgetti
|
Ma strategije mi nikada nisu bile drage, niti sam ih igrao. Cast CoH-u kojeg sam jedino odigrao..
![]() |
#15 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
S.T.A.L.K.E.R SoC,CS,CoP nikako dosadan odlična igra FPS sa primjesama RPG-a koji je odlično odrađen.Inaće neigram ništa osim FPS-ova ali ova igra mi je super,istraživanja,questovi,mape,dobra radnja,zanimljiva tj. preporuka za odigrati komplet triologiju pa onda još sa ubačenim modovima(odlična) ![]() Odigrao komplet i sad opet igram sa uključenim modovima što daje posebnu draž igri i gameplay. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Never Forgetti
|
To je nekako kao Fallout? Jer sam vidio na YT-u da imam dosta mracnih prostora i nekakvih cudnih bica...je li to u danasnjem dobu ili post nesto?
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Imaš sreće da tu nije Drug Brko ( enciklopedija serijala stalker) ![]() ![]() http://en.wikipedia.org/wiki/S.T.A.L...w_of_Chernobyl ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Never Forgetti
|
@Hardflat: A svak voli nesto drugo ![]() @Thund3rman: Mafia 2 je jako zanimljiva i privlacna ali toliko mi se ucinila kratkom...presao sam je vec...
![]() |
#20 |
Never Forgetti
|
OK S.T.A.L.K.E.R dolazi...da li netko zna kako se zove igra jedna, danas sam vidio SS-ove ali mi se ponistilo sve u browseru i ne mogu je naci opet. Radi se o nekakvoj pucacini, mmoguce je koristiti automobile, trgovati, dosta se puca, mislim da je na nekakvom otoku. Izasla je prije sigurno jednu godinu, mozda vise...vidio sam je i u jednom BUG-u, lik s RPG-om ganja helic.. Svaki prijedlog dobrodosao ![]()
![]() |
#22 |
Never Forgetti
|
Nije JC 1, 2...jao nikako da se sjetim imena te igre, a bas me zanima ![]()
![]() |
#23 |
Registered Abuser
|
Fractal Design Define XL Titanium Gray, XFX XXX 750W, ASR Z77 Extreme 4, Corsair Vengeance DDR3 16GB 1600Mhz, i7 3770K @ 4.4Ghz + Spire TherMax III, GTX980, OCZ Vertex 4 SATAIII 128GB SSD, WD Black 1TB SATA 6 GB/s SAAIII 64M and BLU-RAY DVD combo @ Win 8 Pro x64 + Samsung Es8000 1,2,3
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Never Forgetti
|
Bullseye, Hvala puno. Je si igrao ti ovo ili?
![]() |
#25 |
Registered Abuser
|
da, neš sitno, pogledaj si gameplay po jubitotu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Požuri polako
Datum registracije: Jun 2010
|
Trebam neku igru u kojoj je radnja oko 2. svjetskog rata, ali da ima i avione, i brodove, i podmornice i tenkove. Znaci kao da si ti neki vojnik u 2. svjetskom i da su misije u kojim pozis brod, podmornicu i avion i tenk. A i da ima kao pjesadija misije. Igro sam cod 1, ima tenkova i brodova i aviona, ali nije to to. Jedna misija je da moras raznesti brod, 2. je dok se vozis u avionu i 3. dok vozis tenk, a pno misija si kao pjesadija. I cod 2 isto. Imao aviona ali je misija tako da moras srusiti avione, nije to to. Valjda me razumijete sto zelim reci.
![]() |
#28 |
Registered Abuser
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Požuri polako
Datum registracije: Jun 2010
|
hvala, znam za to, a i da, malo je starija Citiraj:
hvala svima
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
U just causu 2 ima fakat puno slobode, ako netko zna tako nesto slicno neka napise!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|