|
![]() |
#11281 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ako je vjerovati glasinama, S23 sigurno dolazi sa SD8G2 čipsetom, a S24 bi mogao imati Samsungov novi čipset https://www.gsmarena.com/tm_roh_coul...news-57124.php
![]() |
#11282 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Evo nakon 3 tjedna korištenja SOT mi ide do 6h tako da je ok. S22+. Ipak treba pričekati da napravi svoje ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11283 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2020
|
To vrijedi za svaku bateriju pa i onu na pametnom satu. 5 dana cca da "dodje k sebi" i nauči navike, da se "optimizira". Ja to svima kažem pa me u čudu gledaju a poslije "vidi stvarno". |
![]() |
![]() |
![]() |
#11284 | |
In the lab...
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() Evo još jedno pitanje vezano za ove novije samsung mobitele...na starom S8 kad bih dobio neku poruku, poziv ili nešto slično od različitih aplikacija onda bi mi svjetlila led lampica u gornjem desnom kutu i to različite boje ovisno o tome o kakvoj se notifikaciji radi (viber-ljubičasta, messenger-plava, whatsapp-bijela, itd...). Ne mogu naći gdje se to namjesti u S21 ultra i ima li uopće takve opcije. Vidio sam da postoji neki program aod Notifier, ali kao prvo nije besplatan i ima reklame a ako drugo traži me hrpu nekakvih dozvola da odobrim. Ima li neko elegantnije rješenje za te led notifikacije.
** AMD FX-4300 @ 3.8 Ghz ** Asrock 990FX Deluxe 3 **16 GB G-Skill 1600Mhz ** Intel 545s 500 GB + 2xWD 1 TB ** MSI GTX 660 2GB ** DVD-RW LG H42N ** Corsair HX620 ** Logitech MX Master 2S ** Dell U2414 **SAMA Vulture |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11285 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11286 | |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Aplikacija ti mora moći čitati notifikacije, te mora moći imati mogućnost crtati po zaključanom zaslonu, za šta većini treba Admin prava.
![]() |
![]() |
#11287 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Bolje od aod notifiera nema. Koristio ga otpocetka na samsungu, a sad na pixelu. A permissioni su normalna stvar. App nema vezu na net sto je dodatno naglaseno kod setupa.
![]() |
![]() |
#11290 |
Premium
|
Ako je u pitanju S21 FE sa SD čipsetom, onda ne.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11292 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Da, moj S21 FE ima SD čipset. Više manje sam u potpunosti zadovoljan njime, jedino bi mi bilo draže da ima esim, ali bože moj.. Mislim da ću ga nastaviti koristiti do kraja godine i onda se počastiti sa S23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11293 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2022
|
Mislim da su ti trenutno neke druge stvari bitnije od esima. Esim nemaju svi operateri kod nas a jedina prednost meni kao korisniku od esima je kad idem npr. u inozemstvo i tam si kupim njihov broj za razgovore pa ne moram vadit kartice i kopat po mobitelu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11294 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Jedini problem što u inozemstvu tj. na nekom kiosku nije dostupan eSIM. Nije problem ukoliko mobitel pdržava nanoSIM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11296 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Imam S9 kojeg je do prije par dana koristio stari. I jučer idem slagat taj mob staroj i kak se instalira/sinkronizira hrpa stvari mobitel se dosta zagrijao, odjednom ekran počne mijenjat boje i javljat se kao da je panel otišao. Čim se mobitel ohladi ekran se isto vrati u normalu. To je negdje neki loš spoj ili je do flat kabela il čega već? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11297 |
AMD Hammer
Datum registracije: Jan 2008
|
Pozz. Skršen neki godinu dana star Samsung S nešto. Mob radi,nema slike niti radi digitizer. Vidim za kupit adapter sa USB C na jedan manji hub koji ima na sebi USB i HDMI. Znači li to da mogu dobit sliku u monitor i upravljat mišem a sve u svrhu spašavanja podataka? Sent with my Poco X4 Pro 5G using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#11298 |
49%winner
|
Samsung S nesto (nadam se da nije S7 ili stariji) bi trebao podrzavati Dex, ali da bi dosao do Dexa moras nesto i pokliktati. Ima tu kolega koji koriste Dex pa ce ti iz prve ruke reci. Ja ti nemam kabel za probati pa pricam po sjecanju. Siguran sam da prvo spajanje nije bilo plug n play.
![]() |
![]() |
#11299 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
od S8 pa nadalje postoji Samsung Dex. Pri prvom spajanju moraš potvrditi da želiš uključiti Samsung Dex, nakon toga automatski se prebacuje.
![]() |
#11300 |
AMD Hammer
|
Problem mi je sto nemam kontrolu nad mobitelom i bilo koji pop up na ekranu mobitela ne vidim niti ga mogu kliknut. Jedino sto mogu jest upaliti mob pa sam mislio metodom plug and play dobiti sliku i mišem upravljati po potrebi. Izgleda da to ne ide bas tako. 😶 Sent with my Poco X4 Pro 5G using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#11301 |
Premium
|
Lupaj po ekranu, možda pogodiš OK. Na S2x kada se priključi na HDMI, onda je OK u doljnjem lijevom kutu.
![]() |
#11302 |
49%winner
|
Moras ga prvo otkljucati nakon paljenja, pin/pattern/password, stogod da je odabrano kao lock metoda. Otisak ne radi kod prvog otkljucavanja, pa je i to dodatni dealbreaker.
![]() |
![]() |
#11303 |
Premium
|
Procurile cijene S23 serije u USA. btw, +(DM2)/U(DM3) dolaze sa 256Gb prostora https://i.redd.it/5ynpivljzwca1.jpg "Additionally, the source claims that those who pre-book the S23/S23+ from individual retailers in Germany will have the option to buy the phone with double storage for the same price. So if you purchase the Galaxy S23's 128GB variant, you will get the 256GB model without spending extra. And if you purchase the top-end model, you have to pay the price of the "next smaller version." IZVOR: GSMA
![]() |
#11304 | |
AMD Hammer
|
Citiraj:
Sent with my Poco X4 Pro 5G using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11305 | |
Premium
|
Citiraj:
Anyway, sve specke su poznate. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11306 |
Premium
|
Deal sigurno neće vrijediti izvan DE. Možda bi se moglo pokušati preko Mailboxa. Ali to važi smao za kupnju u prodavaonici, a kod nas rulja takve mobove uzima na foru produženja pretplate.
![]() |
#11307 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2020
|
A kako drugačije prosječni rvat kupit skuplji mob. Ovo je meka za banke, teleoperatere i slične naguzičare. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11308 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Imam stariji samsung, htio bi zamjeniti sam bateriju. Jel to neki veliki "zahvat". Imam onaj fen, jedino ne znam trebao bi još neki alat za povući poklopac stražnji. Ako netko ima savjet neki gdje to nabaviti ili bilo kakav savjet vezano za to sve kako otvoriti unaprijed hvala. Na njuškalu sam našao bateriju, iako sumnjam da su original, al dobro. Pretpostavljam da će funkcionirati. Na upit u ovlaštenom samsung servisu kažu mi da baterija ta više nije dobavljiva. Time ne razumijem kako onda po njuškalu ima, a isto tako ima i po lokalnim servisima za mobitele u kojim sam se raspitao. Sent from my SM-A530F using Tapatalk
![]() |
#11309 |
Premium
|
Imaš na netu valjda milijun tutoriala. Sve ovisi o kojem se modelu radi. Na starijim modelima se baterija mogla promijeniti bez ikakvog alata - rukom se otvorio poklopac, izvadila stara i stavila nova baterija.
![]() |
#11310 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Citiraj:
Sent from my SM-A715F using Tapatalk
![]() |
|
|
Oglas
|