|
![]() |
#11221 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Do sada sam imao 7 Galaxy S modela. Ni s jednim od njih nisam nikada imao ikakvih problema.
![]() |
#11222 |
Banned
Datum registracije: Dec 2022
|
Pa tko kaze da ima netko problem? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11223 |
Premium
Datum registracije: Nov 2013
|
Kupio sam nedavno na stranom webshopu S21 Ultra,piše nov,2 godine garancije.Kao i svaki,dosadi mi,stavim ga na njuškalo i čovjek mi traži da mu slikam račun i onda mi odgovori da taj račun nije vjerodostojan i pošalje mi ovo,kao garancija uskoro istječe: Inače,mobitel je došao zapakiran i bez crtice,radi odlično i baterija je odlična,nikakvih problema s mobom nema. Svako mišljenje i savjet dobro došli. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11224 |
Čika Zeljeni
Datum registracije: Sep 2013
|
Moguće da si kupio refurbished, iliti popravljen uređaj. Probat ću provjerit svoj S20 FE koji sam isto nedavno uzeo nov pa da vidim što će meni javit Samo me zanima gdje je on to provjeravao |
![]() |
![]() |
![]() |
#11226 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
S23 i dalje ostaje na brzini punjenja od pi**ivih 25W, dok se +/U podržavati 45W https://www.seekdevice.com/news/gala...ging-revealed/
![]() |
#11227 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Po trenutnim informacijama izgleda da će Samsung tek od S24 serije uvesti 65W+ punjenje, tim ujedno i dvostruke baterije u svoje flagship modele. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11228 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2022
|
https://imeicheck.com/imei-check Citiraj:
... Zadnje izmijenjeno od: nepalac. 26.12.2022. u 16:03. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11229 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2020
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11230 | |
Čika Zeljeni
Datum registracije: Sep 2013
|
Citiraj:
Imaš račun, to je dokaz i nemaš brige. A takve pametnjakoviće zaobiđi ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11231 |
Premium
|
Točno to, no naravno, marketing odrađuje svoje i zbog toga su neki ljudi u zabludi... Iako je sama kemija unutar baterija nešto napredovala zadnjih godina i dalje su to mali pomaci, a kako svi znamo - ne možeš protiv fizike. Ono što će stvarno promijeniti način na koji punimo mobitele (a vremenom i ostale stvari na el. energiju) tek dolazi u narednim godinama. Samsungova devizija za baterije uz ostale OEM-e imaju u pripremi nekoliko naprednih tehnologija koje bi trebale zaživjeti u nadolazećim generacijama mobitela... |
![]() |
![]() |
![]() |
#11232 | ||
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
Radije kvalitetan, stabilan punjač i kvalitetan kabel. Brzina punjača niti me zanima. Možda je degradirala sa S20 Ultre. Ravno mjesec dana korištenja i iz čista mira ne reargira na tipke. Black screen, nedostupan korisnik. Otada više ne punim 45w.
__________________ |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#11233 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2018
|
ne znam kome je bitna ta brzina...ja punim sporim punjacem svoj s21 ,jer brzi ni nisam ni kupovao..(punjac od S osmice) |
![]() |
![]() |
![]() |
#11236 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
Neznam zasto ste protiv brzog punjenja. Punite i vi dalje na 5v po noci ili wirelessu, ali kada zatreba fast charge usred dana i za 10-20 min je pun, je super opcija. Radije baterija koja mi traje jedan dan i brzi punjac, nego super baterija koja traje dan i po, ako mi moze krepat usred tog drugog dana. Jer onda tko ce cekat 2+h da se napuni. Poslano sa mog SM-S908B koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#11237 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11240 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Sent from my SM-A528B using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11241 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11242 | ||
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Samsung mobiteli - 2. dio
Citiraj:
Kupiš jeftini c-c kabel i brzo punjenje uspori za 20-30% unatoc tome sto na ekranu pise “Brzo punjenje” Citiraj:
Najveća razlika u brzini je između 0 i 50% |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#11243 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Sent from my SM-A528B using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11244 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
Drugi primjer je OP8T, kojeg sam prodao poznaniku prije godinu i tri mjeseca. I sad ga još koristi. Tvrdi da nema nikakvih problema s baterijom i puni priloženim 65W punjačem. Još jedan primjer je Realme X50 Pro kojeg sam prodao u Hercegovinu i s čovjekom ostao u kontaktu. On ga ima skoro 2god. više manje. Nikakve probleme s baterijom nema unatoč 65W punjenju... Imam i loš primjer. Kupio godinu i pol star Oppo Find X2 Pro, na kojem je baterija bila baš loša....Šta je radio s njim, nemam blage veze. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11245 | |
Premium
|
Citiraj:
Kao što rekoh mnogo puta, meni je osobno brzo punjenje pri kraju liste bitnih faktora po kojima biram mobitel, samo zato što 99% vremena punim preko noći i nije me briga hoće li to trajati 30min ili 3h. S druge strane, nemam ništa protiv same mogućnosti brzog punjenja. Kad zatreba da imam opciju, to definitivno... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11247 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Zato i nisam protiv brzog punjenja, iako nije neki problem ako punim i sporije. jasno je da baterija više degradira, ali ne toliko koliko su neki spominjali kad su se pojavili brzi punjači... Kinezi su tu napravili dobar posao, jer nigdje nisam pročitao da je nekome ekplodirao punjač ili baterija od pregrijavanja... |
![]() |
![]() |
![]() |
#11248 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]()
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11249 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Samsung nije ima brzo punjenje pa je bilo blokiranja na svjetskoj razini.... ![]() Kao sta sam vec reka, puuunoo Xiaomija sa brzim punjenjem, nikakve degradacije nema sta se baterije tice.
![]() |
#11250 |
Registered User
|
A vidiš meni je 10ka dosta pala s baterijom u samo 6mj a ta ima 30W punjač. Oni morjau negdje štedjeti da bi imali tu cijenu. Ma nek svako uzima što mu više odgovara, ja se na kineze ne vraćam. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|