|
![]() |
#92 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Jel tebe strah ak koristiš takve? ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#96 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Znaci prvo samo R pa R+B pa sve tri skupa, dobit ćeš sve jače i jače svjetlo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 | ||
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
počeo sam čitati i nakon ovoga ugasio: Citiraj:
![]() dajte ljudi jedno je teorija zavjere i neka kvalitetna diskusija oko stvari koje nas okružuju i oke svjestan sam da nas nadziru sa 200 kamera dnevno i oke stavljaju rfid-jeve u čokoladu gore spomenutog autora (koju je naravno svizac zamotao), ali jel ovakve gluposti stvarno treba linkat na jedan forum računalne/tehničke/stručnije tematike? da ne spominjem: Citiraj:
c'mon... Zadnje izmijenjeno od: syss. 10.01.2013. u 23:17. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
NITKOV
|
Ma znam, ima nebuloza, al ima i točnih stvari. Idem sutra kupit halogenu žarulju od 105 w u Maksimirskoj, baš da vidim kak to svijetli. Ak mi ni to nebu pasalo, stvarat zalihe običnih. ![]()
![]() |
#99 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
dal je icke u pravu, pokazalo bude vrijeme...al nebi me čudilo da se njegova proročanstva ostvare za par desetaka godina ![]() budem se ja sutra poslije faksa isto do njih zaletil, al na lokaciju kod učiteljskog ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Onda je full intenzitet odma. Hvala na odgovoru |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#101 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
NITKOV
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#103 | |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
Misliš da su elektronski elementi u "name" proizvodima isto "name" proizvodi? Nisu. Rasvjeta ionak radi pod nadzorom, tj. svijetli u prostoriji gdje se nalaziš |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Premium
|
Koliko sam skuzio, ova halogena spada u C/D razred i kao takva je deklarirana sa 30% manjom potrošnjom, tj 30% većom učinkovitošću. Obična 100w vs halogena 105w= troše gotovo podjednako, s tim da halogena svijetli 30% jače? Na svom lusteru imam kasičnu od 150W koje je spojena na dimmer i javlja se problem visoko frekventnog cvrčanja kad je jako smanjena, pa bi probao s ovom halogenom, čisto da se rijesim ove jako iritirajuće pojave ![]() Kakva su iskustva sa CFL koje se mogu regulirat dimmerom? Zadnje izmijenjeno od: srale7. 11.01.2013. u 11:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
NITKOV
|
Kupio ovu halogenu od 105 w. Nije 28 neg 21 kn. U kauflandu su po 20. Nije baš doba dana za usporedbu, al svakako svijetli jače neg klasična od 100 w. Svjetlo je malo bijelje neg klasična, al meni koji ne trpim štedne, skroz podnošljivo. Valja sačekat noć pa da velim konačni sud.
![]() |
#106 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Sve štima samo mi nije jasno kojeg vraga ti treba toliko jaka tj. lumena ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
NITKOV
|
Inače nigdje nemam žarulju manju od 100 W, jebga, tako sam navikao. A rupa je u ponudi, ne nalazim nigdje 75-80 w halogenu koja bi bila ekvivalent 100 W klasičnoj. EDIT; zajeb, ima 70 w halogena za kupit. Nisam vidio. No nema veze, volim fino osvjetljene prostore.
Zadnje izmijenjeno od: fanATIk. 11.01.2013. u 15:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Premium
|
Danas mi je stigla jedna LED sijalica koja "nije radila" ali nakon rastavljanja i sitnog tweak-a ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Jest da su brzine internet veza u Hrvata uznapredovale,ali koji je smisao stavljat slike od 2MB-3MB? Jel teško bilo otvorit samo u paintu i stisnut save ili smanjit na 1600x i spremiti? Ne da si trošim promet ili nešto, nego mi se uopće ne da gledati kad moram čekati 15 sekundi da mi otvori jednu sliku, koja bi identično izgledala i u manjim dimenzijama. Ne moraju si znati da imaš dobar mobitel ![]()
Zadnje izmijenjeno od: Facelessone. 11.01.2013. u 18:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Guest
Datum registracije: Jun 2012
|
Direkt sa digitalca na net :facepalm: Ladno nisam ni jednu sliku pogledao, kad mi se krene takva slika učitavat odma gasim tab. Stavi rez. 800x600 i gotovo, nikome ne trebaju rezolucije 34566x24463... |
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Premium
|
Biti će riješeno kroz sat vremena.. Žurio sam se i htio sam to tada riješiti pa nisam imao vremena za dva klika mišem po svakoj slici ![]() EDIT: Riješeno.. Manje od ovoga nema smisla jer se gube detalji.. ![]()
We are the best, *uck all the rest.. MiR Odgovoran trgovac:1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Zadnje izmijenjeno od: Omerta. 11.01.2013. u 20:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Premium
|
Ovako, zvao sam frenda (radi kao električar) da ga pitam jer znam da on ima dimmer. U sobi od djeteta ima žarulju od 60W koja je spojena na dimmer i to sve fino radi. Također kaže da žarulje od cirka 100W na više pište i slično, ali one slabije od kakvih 40-50W ne funkcioniraju najbolje ili čak nikako.. Kaže da naročito CFL zbog malih snaga nikako ne funkcioniraju, ponekad samo brzo trepere ali u najviše slučajeva uopće ne rade.. Eto, ako još netko ima kakvo iskustvo neka potvrdi, jer imam namjeru stavljati dimmer pa i mene zanima, ali očito da pogotovo na LED-u neće funkcionirati.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Ja na dimer imam spojene 2 ledice od 8w (philipsove koje podržavaju dimanje) i rade super bez obzira što na dimeru piše minimum opterecenje od mislim 60w. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Premium
|
Pretpostavljam, sve ove LED sa Baje ne podržavaju dimanje? ... čim to nisam pronašao u opisu od sellera.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Premium
|
Ima i dimabilnih ali nema ih bas puno i koštaju dosta vise od običnih..Uglavnom brand zarulje tipa Philips ili Osram podržavaju dimanje kako spada. |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Premium
|
srale7 - e jbg, nije mi to spomenuo (vjerojatno ni on nezna).. Već je rekao da CFL stroboskop-ira i to je to.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
imaš u baumaxu sa ugrađenim dimmerom ako sam dobro vidio... mislim da nije samo detekcija dan/noć nego i intenzitet svjetlosti u prostoriji pa se ona solo prilagođava. možda i fantaziram ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|