|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Senzor alarm
Treba mi onaj alarm koji kad se nešto pomakne počne zvoniti, dakle na senzor. Jel zna netko gdje toga ima za kupiti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2016
|
Pevec,Bauhaus,Građa .... Neka trgovina el.opremom .... čak su i Protis,links,hgspot nekada imali takve stvari ... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Ovo po "bauhausima" je dosta glomazno i onak za mase, jel ima nešto manje i kao nevidljivo? može biti skuplje od ovih iz bauhausa. Tražio sam po amazonu ali uopće ne znam kako da to tražim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2016
|
Imaš onda onaj zigbee iz lidla, senzori su dosta manji i neuočljiviji .... Jedino kaj moraš si sprogramirati kaj da okineju,znači moral bi napraviti plan kaj s čime ... senzor kad okine, da upali utičnicu na koju je spojeno zvono ili slično ... Imaš i magnetnih kontakata za recimo vrata ... isto za taj zigbee ... pogledaj pod DIY podgrupu ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Nažalost ništa i dalje za sada, ovo su sve neke debele velike home verzije koje nisu praktične za ovo. Meni treba motion senzor koji je usmjeran na objekt i kada se objekt pomakne (npr. ukrade) da se onda aktivira alarm. Mislio sam da je to danas neki normalni standardni zahtjev i lako za naći ali kad ono ništa :-( |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|