|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Dell u2414h problem
Kupio sam u2414h prije par mj i vise manje od pocetka imam problem, monitor mi se tu i tamo sam ugasi (i upali ako je ugasen ![]() problem nije nesto strano al posto je stvar nova trebala bi da radi 100%, nisam jos vratio iako imam garacnciju 3 god, izgubio racun Trazeci po dellovom forumu vidim da dosta ljudi ima slican prob ali ne vidim rjesenje? Iko s slicnim iskustvima? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Kontaktiraj ovlašteni servis: System One http://hr.s1see.com/kontakt/ Nek ti po serijskom broju provjere garanciju ako mogu,i pošalji im onda monitor. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
cool thx hocu, ako neke zna nesto vise, prob mi izgleda lako softwarsiki rjesiv |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Spojen DisplayPortom, mozda da probam ove Minidispay ili Hdmi? Iza novih godina i bozica cu rjesavat servis ako se niko s nekim quick fixom ne pojavi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Poslao sam im danas monitor, zaboravio staviti u kutiju poklopac koji dode preko kablova ![]() valjda nece pravit prob zbog toga |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Jači sam imo problema na svom dellu samo originalni dvi kabl je prihvaćao, dok jedan drugi duži dvi od 150kn je pravio probleme razne..to je stariji 22inch monitor, al još me dobro služi..
![]() |
#10 |
Premium
|
Probao sam sve moguce kombinacija i s kablovina i drugim izvorima signala, prob je i dalje bio tu, valjda mi daju drugi, monitor je prekul |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Isti problem imam na samsungu t200. Sam od sebe salta source. Mijenjao kablove, ulaze, no nema pomoci.Ako nije problem pitaj ih koja je dijagnostika pa javi tu, thanks! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|