|
![]() |
#1022 |
Premium
Datum registracije: Apr 2017
|
Bome i ja sa Turskom, onda napravio na Ukrajinu i od tad ne diram ništa i sve se automatski odvija putem revoluta već mjesecima. Dok ide ide. Jedino što bi probao Nigeriju al meni ne prolazi, a ovaj kom prolazi nije nam napisao točnu proceduru. Ne bi gasio Ukrajinu već samo na novi acc dodao još par ljudi jer ima kandidata hhh |
![]() |
![]() |
![]() |
#1023 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Danas sam uspio aktivirati Tursku -napravio sam novi Apple id -promjenio u postavkama lokaciju na tursku -instalirao vpn -logirao se u YouTube sa svojim računom -kupio gift Card za turski app store -aktivirao premium Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#1024 |
Premium
Datum registracije: Mar 2011
|
ja početkom godine uspostavio ukrajinu i od tada svaki mjesec sve uredno prolazi (revolut naplata). a isto tak, dok ide ide, pa ćemo dalje gledat kaj možemo skemijat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1025 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Tražim i ne mogu naći, a znam da sam negdje ovdje naletio... Koja je alternativa za gledanje youtube -a bez reklama ? Zadnje izmijenjeno od: zwizard1. 09.08.2024. u 13:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1027 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Za mobitel koristiš Revanced. Zadnje izmijenjeno od: Deamon101. 09.08.2024. u 14:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1032 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2018
|
vi sta vam je otislo...jeste sta mjenjali ili je samo od sebe prestalo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1039 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2018
|
kako sam ja nekad imao opciju clanstva nekog yt kanala...i to bi placao argentinskom trarifom..bubam clanstvo je 10 eura a preko argentine je bilo 1 euro..to mi bilo nestalo samo od sebe...dal se moze vratiti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1041 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2017
|
Citiraj:
Ali, pun mi je taj obiteljski, a imam upita od prijatelja il familije da ih ubacim,pa bi probao Nigeriju složit, neko je pisao da mu je prošlo ali ne detaljno na koju foru. Ak neko zna nek napiše pls. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1042 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Meni nikako nije htjelo preko Revolut Mastercard ni Visa,na kraju sam morao sa Mastercardon od ZABE i prošlo je. YT premium Argentina Poslano sa mog motorola edge 50 pro koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#1043 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1045 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Meni 1.56 euro turska. Mami ponestalo prostora na google photos, otvorio joj urbanvpn, stavio tursku i za nekih 2 eura godišnje uzeo 100gb google one. Bez beda, čak ni adresu nije tražilo, prošla revolut mastercard
![]() |
#1048 | |
Registered User
Datum registracije: May 2017
|
Citiraj:
Poslano sa mog SM-A546B koristeći Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1049 | |
cyborg
Datum registracije: Dec 2016
|
Citiraj:
https://speedify.com/download/ Prva 2 gb mjesečno besplatno, ne treba account. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|