Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Overclocking > Hlađenje
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro 19.11.2005., 15:39   #1
sNNooPY
Premium
Moj komp
 
sNNooPY's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2001
Lokacija: ZG
Postovi: 1,853
ajmo slozit dobro hladjenje za moj komp

dakle, u igri je ovo:
Abit AN7
Barton 2500+ (trenutno na njemu WhisperRock III+silver grease)
768MB DDR, Kingmax
Sapphire Radeon 9000, 128MB
Fortron 350W
Pioneer DVR-108D
Pioneer DVD-120
D-Link mrezna
Seagate 160GB SATA + 80GB PATA (u ladici)
...
sa strane zrak UPUHUJE Enermarx 80mm, a onaj straznji kuler ISPUHUJE.

slike su prilozene ovdje:



o cem se radi? o ovome:


katastrofa. najvise ide do 75-78,a u idleu je oko 60. ZA BARTON! NISTA U KOMPU NIJE OVERCLOCKANO.

pa ajmo da se to rjesi. Isus mi je na Žderonjama predlozio FalconRock II.
any other suggestions? mozda nes ova 2 case coolera mogu pomoci? i sami vidite u kakvom je kucistu a i "boxu" cijeli komp. drugdje nemoze...tu mu je lijepo, samo vruce.
sNNooPY je offline   Reply With Quote
Staro 19.11.2005., 15:45   #2
domy_os
EMP moderator
 
domy_os's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2005
Lokacija: Osijek
Postovi: 16,274
Za početak:

1. Pogledaj da ti ploča možda ne laže. Možda ima BIOS koji to ispravlja.

2. Vidi jel cooler sjeo kak treba. Očisti prašinu.

3. Promjeni pastu. Preporučam AS 5.

4. Spusti voltažu proca dokle ide, al da bude stabilan. Moj Barton 2500+ sasvim dobro radi na 1.4 V.

Kad to odgovoriš, možemo dalje.
__________________
Member Of FKT Team


MBO: ASRock Z68 Pro3
CPU: Intel Core i5-2500 + Arctic Cooling Freezer 7 Pro
RAM: 2 x 4 GB G.Skill DDR3-1600
VGA: Intel HD Graphics
SB: Creative X-Fi Xtreme Music
TV Tuner: Leadtek WinFast DTV1800 H
Capture: Blackmagic Design Intensity Pro
SSD: Samsung 840 Pro 128 GB
HDD: 2 x WD Gold 8 TB
ODD: LG GSA-H62N
PSU: Corsair VX450W
Case: Sharkoon Rebel 9 Economy Edition > Link To Case Mod
OS: Windows 10 Home x64

LCD monitor: LG 27MA73D + LG L1920P Flatron
LCD TV: Philips 26PFL3312
Keyboard: Logitech Wave Cordless
Mice: Logitech MX1100 Cordless Laser
Remote: iMON Inside Black
Gamepad: Logitech Cordless Rumblepad 2
Speakers 1: Creative Labs Inspire T6100
Speakers 2: Aiwa P22 Amplifier + C22 Preamplifier & 2 x Pioneer 80 W @ 8 Ohm
Headphones: Canyon CN-HS2
Printers: Canon Pixma iP4300 + MP240
Scanner: Canon CanoScan 4400F + CanoScan LiDE 60
External storage: Sharkoon SATA QuickPort Pro + 12 x Hitachi/Samsung/Seagate/WD 1/2 TB

Connected To B.net



HP ENVY x360 - 15-w100nm

CPU: Intel Core i7-6500U @ 2.5 GHz
RAM: 2 x 8 GB Crucial DDR3-1600
VGA: Intel HD Graphics 520 + nVIDIA GeForce 930M
SSD: Samsung 850 Evo 1 TB
LCD: 15.6" LG Philips IPS @ 1920 x 1080
Other: Intel Dual Band Wireless-AC 7265, Realtek RTL8168/8111 Gigabit-LAN, Bluetooth 4.0, 2 x USB 3.0 + 1 x USB 2.0, HDMI, SD card reader, accelerometer, compass, gyroscope,...
OS: Windows 10 Home x64

Mice: Logitech VX Nano
External HDD: Maxtor M3 Portable 4 TB

domy_os je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 19.11.2005., 15:53   #3
MRKONJA
M.U.P.
 
MRKONJA's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2004
Lokacija: Zagreb
Postovi: 2,277
Drugi vent na whisper rock. Poliranje baze.
Imaš nešto da upuhuje zrak?
__________________



Abit AX8 VIA k8t890//Venice 3000@2250//1x1gb PQI//POV 7600gs silent//Seagate 7200.10 250gb(16mb//sata)//Hitachi 7k160 120gb@mobile kučište//Seagate 7200.7 200gb
//Samsung SH-w163A//Seasonic S-12 380w//Sharkoon silvation



MRKONJA je offline   Reply With Quote
Staro 19.11.2005., 16:11   #4
sNNooPY
Premium
Moj komp
 
sNNooPY's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2001
Lokacija: ZG
Postovi: 1,853
Citiraj:
1. Pogledaj da ti ploča možda ne laže. Možda ima BIOS koji to ispravlja.
ne laze. u BIOSu ista stvar.
Citiraj:
2. Vidi jel cooler sjeo kak treba. Očisti prašinu.
tu sve sljaka
Citiraj:
4. Spusti voltažu proca dokle ide, al da bude stabilan. Moj Barton 2500+ sasvim dobro radi na 1.4 V.
um...no.


Citiraj:
Imaš nešto da upuhuje zrak?
pa pise hebemu:
"sa strane zrak UPUHUJE Enermarx 80mm, a onaj straznji kuler ISPUHUJE."
sNNooPY je offline   Reply With Quote
Staro 19.11.2005., 16:15   #5
domy_os
EMP moderator
 
domy_os's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2005
Lokacija: Osijek
Postovi: 16,274
Citiraj:
um...no.
A zašto ne?
__________________
Member Of FKT Team


MBO: ASRock Z68 Pro3
CPU: Intel Core i5-2500 + Arctic Cooling Freezer 7 Pro
RAM: 2 x 4 GB G.Skill DDR3-1600
VGA: Intel HD Graphics
SB: Creative X-Fi Xtreme Music
TV Tuner: Leadtek WinFast DTV1800 H
Capture: Blackmagic Design Intensity Pro
SSD: Samsung 840 Pro 128 GB
HDD: 2 x WD Gold 8 TB
ODD: LG GSA-H62N
PSU: Corsair VX450W
Case: Sharkoon Rebel 9 Economy Edition > Link To Case Mod
OS: Windows 10 Home x64

LCD monitor: LG 27MA73D + LG L1920P Flatron
LCD TV: Philips 26PFL3312
Keyboard: Logitech Wave Cordless
Mice: Logitech MX1100 Cordless Laser
Remote: iMON Inside Black
Gamepad: Logitech Cordless Rumblepad 2
Speakers 1: Creative Labs Inspire T6100
Speakers 2: Aiwa P22 Amplifier + C22 Preamplifier & 2 x Pioneer 80 W @ 8 Ohm
Headphones: Canyon CN-HS2
Printers: Canon Pixma iP4300 + MP240
Scanner: Canon CanoScan 4400F + CanoScan LiDE 60
External storage: Sharkoon SATA QuickPort Pro + 12 x Hitachi/Samsung/Seagate/WD 1/2 TB

Connected To B.net



HP ENVY x360 - 15-w100nm

CPU: Intel Core i7-6500U @ 2.5 GHz
RAM: 2 x 8 GB Crucial DDR3-1600
VGA: Intel HD Graphics 520 + nVIDIA GeForce 930M
SSD: Samsung 850 Evo 1 TB
LCD: 15.6" LG Philips IPS @ 1920 x 1080
Other: Intel Dual Band Wireless-AC 7265, Realtek RTL8168/8111 Gigabit-LAN, Bluetooth 4.0, 2 x USB 3.0 + 1 x USB 2.0, HDMI, SD card reader, accelerometer, compass, gyroscope,...
OS: Windows 10 Home x64

Mice: Logitech VX Nano
External HDD: Maxtor M3 Portable 4 TB

domy_os je offline   Reply With Quote
Staro 19.11.2005., 16:29   #6
MRKONJA
M.U.P.
 
MRKONJA's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2004
Lokacija: Zagreb
Postovi: 2,277
Citiraj:
Originally posted by sNNooPY

pa pise hebemu:
"sa strane zrak UPUHUJE Enermarx 80mm, a onaj straznji kuler ISPUHUJE."
Stavi i naprijed da ti radi propuh i u prednjem djelu casea
__________________



Abit AX8 VIA k8t890//Venice 3000@2250//1x1gb PQI//POV 7600gs silent//Seagate 7200.10 250gb(16mb//sata)//Hitachi 7k160 120gb@mobile kučište//Seagate 7200.7 200gb
//Samsung SH-w163A//Seasonic S-12 380w//Sharkoon silvation



MRKONJA je offline   Reply With Quote
Staro 19.11.2005., 17:48   #7
buljo
Strichek Moderator
Moj komp
 
buljo's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2005
Lokacija: Zg
Postovi: 8,908
šta BIOS kaže kolika je voltaža proca, jer je abit poznat po svojim over/under voltanjima..
jesi probao sa nekim drugim coolerom?
meni je na 3000+@3550+ sa 1,75V u idleu bila oko 47C sa Artic Cooling copper silentom 2, gore je bila i AS 5.
buljo je online   Reply With Quote
Staro 19.11.2005., 20:21   #8
GoGzS
Premium
 
GoGzS's Avatar
 
Datum registracije: Jul 2005
Lokacija: Novi Zagreb
Postovi: 851
78....BIOS laže 100%, meni se na 65 C sistem restarta u nedogleda....sve dok se ne ohldai....flashaj novi bios i javi rezultate....
Eh, pošto je socket A, imaš u Linksu Coolermaster Jet7 za 67 kn, smanjiš broj okretaja na min. i postaje nečujan, a hladi hebeno....ako flash biosa ne pokaže rezultate razmisli o njemu
GoGzS je online   Reply With Quote
Staro 19.11.2005., 20:51   #9
Router
Hejter
Moj komp
 
Datum registracije: Mar 2005
Lokacija: ZG
Postovi: 6,474
Ovo je previsoka temperatura i isto mislim da nesto ne valja sa senzorom . pa meni je max temperature 51c , a clockan je proc .
Router je offline   Reply With Quote
Staro 19.11.2005., 22:41   #10
sNNooPY
Premium
Moj komp
 
sNNooPY's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2001
Lokacija: ZG
Postovi: 1,853
Citiraj:
Originally posted by GoGzS
78....BIOS laže 100%, meni se na 65 C sistem restarta u nedogleda....sve dok se ne ohldai....flashaj novi bios i javi rezultate....
Eh, pošto je socket A, imaš u Linksu Coolermaster Jet7 za 67 kn, smanjiš broj okretaja na min. i postaje nečujan, a hladi hebeno....ako flash biosa ne pokaže rezultate razmisli o njemu
ma BIOS je zadnji to je fora...al i ja vidim da nest nije u redu. jer kad upalim doticni uGuru, temp. skokovi kroz jednu sekundu su od cca. 10-15 stupnjeva.
pas mater. ma kupit cu ja Falconrock II i Arctic Silver. pritom jos jednom dobro usisat kuciste, ocistit proc i slozit to kak spada. hebemu lebac ovo je vec pre...cudno.
sNNooPY je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 20.11.2005., 00:19   #11
Seagate
Premium
 
Seagate's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2005
Lokacija: Bj-Zg
Postovi: 271
Postoji par mogućnosti:

1-Imaš previše paste na procu?
2-Nemaš ništa paste za proc?
3-Ne valja CPU cooler(ne radi ili sl.)?
4-Senzor laže,probaj prst stavit na cooler pa procjeni da li je 70(budeš osjetio,tj.opeći češ se ako je toliko)
__________________

Sempron64 2800+@318x8@1.55V
DFI LanPartY nForce3 250Gb
2x512 OCZ Plantium EL@285 2.5-4-4-8
Leadtek 6800LE 16,6@411/893(GPU 1.4V)
Seagate Barracuda 80Gb PATA
voda na cpu,gpu i nb
Seagate je offline   Reply With Quote
Staro 20.11.2005., 00:20   #12
Tooma
Premium
 
Tooma's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2003
Lokacija: malo st, malo vz
Postovi: 2,043
aj probaj izvadit kuciste iz te kutije na koji sat pa pogledaj kakve su ti temperature onda
__________________
Untitled Document
Abit AN7 w AMD Barton XP-M 2500+@2530MHz (11.5x220,1.813V) Water Cooled
Chieftec ca-01bbsl-w, big mesh
Enermax 460w, eg465ax-ve(g)fma
Gainward GF4 Ti4200 (260/520 MHz)
2x256MB Corsair TwinX512-3200C2
2xSegate Baracuda 80GB sata (Raid 0)
2x IBM Deskstar 40 GB
Pioneer DVD+-RW DVR-107D
Cretaive Live Player 5.1
bolje zivit pet dana kao kralj nego jedan dan kao prosjak
Tooma je offline   Reply With Quote
Staro 20.11.2005., 12:55   #13
Denzil
Secret Undercover Agent
Moj komp
 
Denzil's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2004
Lokacija: Parallel Universe
Postovi: 1,126
Mislim da kutija nije problem jer ima dovoljno mjesta oko samog kucista za protok zraka.. ali nisam skuzio gdje su ti ventovi? Na kutiji ili kucistu?? jer iz one druge slike se moze zakljucit da ti je bocni vent na kutiji i da puse po zatvorenom kucitu - i koja onda korist od toga? Stavi 2 venta, napred i otraga, da propuhuju kuciste i dobit ces barem 10 stupnjeva manju temperaturu.. i definitivno provjeri prstom temperaturu CPU coolera jer ak je na 70 neces moc drzat prst gore ni sekundu..mozda imas previse paste ili nesto.
__________________
"I can resist everything except temptation"
Denzil je offline   Reply With Quote
Staro 20.11.2005., 14:41   #14
domy_os
EMP moderator
 
domy_os's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2005
Lokacija: Osijek
Postovi: 16,274
Izrezo je komad stranice stola pa mu odatle vent vuče zrak.
__________________
Member Of FKT Team


MBO: ASRock Z68 Pro3
CPU: Intel Core i5-2500 + Arctic Cooling Freezer 7 Pro
RAM: 2 x 4 GB G.Skill DDR3-1600
VGA: Intel HD Graphics
SB: Creative X-Fi Xtreme Music
TV Tuner: Leadtek WinFast DTV1800 H
Capture: Blackmagic Design Intensity Pro
SSD: Samsung 840 Pro 128 GB
HDD: 2 x WD Gold 8 TB
ODD: LG GSA-H62N
PSU: Corsair VX450W
Case: Sharkoon Rebel 9 Economy Edition > Link To Case Mod
OS: Windows 10 Home x64

LCD monitor: LG 27MA73D + LG L1920P Flatron
LCD TV: Philips 26PFL3312
Keyboard: Logitech Wave Cordless
Mice: Logitech MX1100 Cordless Laser
Remote: iMON Inside Black
Gamepad: Logitech Cordless Rumblepad 2
Speakers 1: Creative Labs Inspire T6100
Speakers 2: Aiwa P22 Amplifier + C22 Preamplifier & 2 x Pioneer 80 W @ 8 Ohm
Headphones: Canyon CN-HS2
Printers: Canon Pixma iP4300 + MP240
Scanner: Canon CanoScan 4400F + CanoScan LiDE 60
External storage: Sharkoon SATA QuickPort Pro + 12 x Hitachi/Samsung/Seagate/WD 1/2 TB

Connected To B.net



HP ENVY x360 - 15-w100nm

CPU: Intel Core i7-6500U @ 2.5 GHz
RAM: 2 x 8 GB Crucial DDR3-1600
VGA: Intel HD Graphics 520 + nVIDIA GeForce 930M
SSD: Samsung 850 Evo 1 TB
LCD: 15.6" LG Philips IPS @ 1920 x 1080
Other: Intel Dual Band Wireless-AC 7265, Realtek RTL8168/8111 Gigabit-LAN, Bluetooth 4.0, 2 x USB 3.0 + 1 x USB 2.0, HDMI, SD card reader, accelerometer, compass, gyroscope,...
OS: Windows 10 Home x64

Mice: Logitech VX Nano
External HDD: Maxtor M3 Portable 4 TB

domy_os je offline   Reply With Quote
Staro 20.11.2005., 14:47   #15
Denzil
Secret Undercover Agent
Moj komp
 
Denzil's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2004
Lokacija: Parallel Universe
Postovi: 1,126
Citiraj:
Originally posted by domy_os
Izrezo je komad stranice stola pa mu odatle vent vuče zrak.
Pa koja korist od toga onda? kaj mu onda vent puse po stranici od kucista??
__________________
"I can resist everything except temptation"
Denzil je offline   Reply With Quote
Staro 20.11.2005., 14:55   #16
domy_os
EMP moderator
 
domy_os's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2005
Lokacija: Osijek
Postovi: 16,274
Citiraj:
Originally posted by Denzil
Pa koja korist od toga onda? kaj mu onda vent puse po stranici od kucista??
Nisi skužio. Na kućište je tvornički postavljen vent, negdje u razini procesora. On je probušio stol kako bi taj vent imao odakle vuć zrak.
__________________
Member Of FKT Team


MBO: ASRock Z68 Pro3
CPU: Intel Core i5-2500 + Arctic Cooling Freezer 7 Pro
RAM: 2 x 4 GB G.Skill DDR3-1600
VGA: Intel HD Graphics
SB: Creative X-Fi Xtreme Music
TV Tuner: Leadtek WinFast DTV1800 H
Capture: Blackmagic Design Intensity Pro
SSD: Samsung 840 Pro 128 GB
HDD: 2 x WD Gold 8 TB
ODD: LG GSA-H62N
PSU: Corsair VX450W
Case: Sharkoon Rebel 9 Economy Edition > Link To Case Mod
OS: Windows 10 Home x64

LCD monitor: LG 27MA73D + LG L1920P Flatron
LCD TV: Philips 26PFL3312
Keyboard: Logitech Wave Cordless
Mice: Logitech MX1100 Cordless Laser
Remote: iMON Inside Black
Gamepad: Logitech Cordless Rumblepad 2
Speakers 1: Creative Labs Inspire T6100
Speakers 2: Aiwa P22 Amplifier + C22 Preamplifier & 2 x Pioneer 80 W @ 8 Ohm
Headphones: Canyon CN-HS2
Printers: Canon Pixma iP4300 + MP240
Scanner: Canon CanoScan 4400F + CanoScan LiDE 60
External storage: Sharkoon SATA QuickPort Pro + 12 x Hitachi/Samsung/Seagate/WD 1/2 TB

Connected To B.net



HP ENVY x360 - 15-w100nm

CPU: Intel Core i7-6500U @ 2.5 GHz
RAM: 2 x 8 GB Crucial DDR3-1600
VGA: Intel HD Graphics 520 + nVIDIA GeForce 930M
SSD: Samsung 850 Evo 1 TB
LCD: 15.6" LG Philips IPS @ 1920 x 1080
Other: Intel Dual Band Wireless-AC 7265, Realtek RTL8168/8111 Gigabit-LAN, Bluetooth 4.0, 2 x USB 3.0 + 1 x USB 2.0, HDMI, SD card reader, accelerometer, compass, gyroscope,...
OS: Windows 10 Home x64

Mice: Logitech VX Nano
External HDD: Maxtor M3 Portable 4 TB

domy_os je offline   Reply With Quote
Staro 20.11.2005., 14:57   #17
Denzil
Secret Undercover Agent
Moj komp
 
Denzil's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2004
Lokacija: Parallel Universe
Postovi: 1,126
Citiraj:
Originally posted by domy_os
Nisi skužio. Na kućište je tvornički postavljen vent, negdje u razini procesora. On je probušio stol kako bi taj vent imao odakle vuć zrak.
Ahaaaa, nisam skuzio trecu dimenziju one slike
__________________
"I can resist everything except temptation"
Denzil je offline   Reply With Quote
Staro 20.11.2005., 20:24   #18
komer
motocross
Moj komp
 
komer's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2003
Lokacija: Kutina
Postovi: 2,311
Citiraj:
Originally posted by Seagate
Postoji par mogućnosti:


2-Nemaš ništa paste za proc?

ja nemam nikaj paste i sve hladi kak se spada...


@snoopy btw nekaj si prico o nabavci novog coolera,pa sad reci kolko para mislis spizdit da ti se neki adekvatan coller preporuci!
komer je offline   Reply With Quote
Staro 05.12.2005., 12:45   #19
atha
Moderator
Moj komp
 
atha's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2005
Lokacija: Rijeka
Postovi: 8,916
i...jesi rijeshio sta sa onim astronomskim temperaturama? cak moj palomino po ljeti radi na 15stupnjeva manje.
__________________
___________
HTPC: Intel Core2Duo E8500 × ATI Sapphire HD4670 HDMI × 2x 1GB DDR2 × Samsung 160GB ×
Lenovo Key+Mouse
× Philips 49PFS5501 LED TV × Technics SA-EH780 5.1 × Windows 10
Laptop1: Lenovo x100e w/Windows 10
atha je offline   Reply With Quote
Staro 05.12.2005., 13:06   #20
sNNooPY
Premium
Moj komp
 
sNNooPY's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2001
Lokacija: ZG
Postovi: 1,853
Citiraj:
Originally posted by atha
i...jesi rijeshio sta sa onim astronomskim temperaturama? cak moj palomino po ljeti radi na 15stupnjeva manje.
ne josh. nemam sad vremena za to. za Bozic ja to sve fino sredim. I coolere i nova grafa.
thnx na brizi.
ispast ce to na kraju dobro. hvala na prijedlozima jos jednom.
sNNooPY je offline   Reply With Quote
Staro 05.12.2005., 14:20   #21
atha
Moderator
Moj komp
 
atha's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2005
Lokacija: Rijeka
Postovi: 8,916
nema na cemu, samo si cuvaj proc jer se nije za igrati sa tim temp...
ajd pa javi rezultate.
__________________
___________
HTPC: Intel Core2Duo E8500 × ATI Sapphire HD4670 HDMI × 2x 1GB DDR2 × Samsung 160GB ×
Lenovo Key+Mouse
× Philips 49PFS5501 LED TV × Technics SA-EH780 5.1 × Windows 10
Laptop1: Lenovo x100e w/Windows 10
atha je offline   Reply With Quote
Staro 05.12.2005., 15:13   #22
zwer54
Premium
Moj komp
 
zwer54's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2005
Lokacija: Dublin
Postovi: 1,340
treba stavit AC MX-1 pastu... pise na njoj da tek nakon 200 sati daje najbolje performanse... i stavio ja nju na grafu i na proc i fakat svaki dan mi temp za 1 stupanj manje... na grafi dok sam stavio NV6 bila temp 39 a sad je max 32 stupnja... znaci pasta igra veliku ulogu...
__________________
zwer54 je offline   Reply With Quote
Staro 06.12.2005., 00:49   #23
buljo
Strichek Moderator
Moj komp
 
buljo's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2005
Lokacija: Zg
Postovi: 8,908
Citiraj:
Originally posted by zwer54
i stavio ja nju na grafu i na proc i fakat svaki dan mi temp za 1 stupanj manje...
Dobra...
daj javi rezu za mjesec i pol:clap: :clap:
buljo je online   Reply With Quote
Staro 06.12.2005., 20:16   #24
Marks
Premium
 
Marks's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2005
Lokacija: Zagreb
Postovi: 198
nabavi si verti cool ako ga ima tu kod nas(vani je oko 20€).
i svakako pasta AS 5.
al ako dugo nisi dirao po cooleru i pasti garant je pasta.
to ti je svega 15ak min posla ako ti je drag tvoj barton
Marks je offline   Reply With Quote
Staro 08.12.2005., 14:36   #25
sNNooPY
Premium
Moj komp
 
sNNooPY's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2001
Lokacija: ZG
Postovi: 1,853
eo idem danas po falconrock i pastu.
sNNooPY je offline   Reply With Quote
Staro 08.12.2005., 21:26   #26
sNNooPY
Premium
Moj komp
 
sNNooPY's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2001
Lokacija: ZG
Postovi: 1,853
evo stavio cooler.
LOL, prijasnja pasta (neka žnj marka) se skorila oko jezgre a jos je i ona guma od cooler bila tamo+TONA prasine bas tamo oko coolera gdje usisivac nemoze doci. sve sam fino ocistio. stavio falconrock+AS 5. sad je u idleu oko 30-tak stupnjeva. MAX load (u toploj sobi) i onom mom.."boxu" gdje se nalazi, oko 48.
ja zadovoljan.cooler je ipak 57kn.
sNNooPY je offline   Reply With Quote
Staro 08.12.2005., 22:41   #27
Marks
Premium
 
Marks's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2005
Lokacija: Zagreb
Postovi: 198
kao sto sam rekao.
cak bi ti radlio dobro i da nisi kupovao novi cooler.
Marks je offline   Reply With Quote
Staro 09.12.2005., 13:35   #28
sNNooPY
Premium
Moj komp
 
sNNooPY's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2001
Lokacija: ZG
Postovi: 1,853
hm da...jos jedno pitanjce u vezi FanEQ-a.
trenutno je on ukljucen i postavljen na:
low: 25
high: 35
vent trenutno radi na ~2500rpm-a. jel to pametno?
sNNooPY je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na