|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Vraćanje desktop, documents foldera u explorer prikazu
Pozdrav, prije par dana sam se igrao sa one driveom i nepažljivo kliknuo da mi napravi sinkronizaciju i defaultnih foldera windows-a (Documents/Desktop...). Kad sam skužio što radi prekinuo sam sinkronizaciju ali su mi nestali ti folderi u exploreru. Kako da ih vratim???
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
Misliš pod onaj Quick Access? Desna tipka miša na folder pa Pin to Quick Access A ako je to da su zamijenjeni s One Driveom, probaj ga isključiti ili negdje u postavkama staviti drugu lokaciju.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Da, mislim na to. Fora je u tome da sam još u One driveu amaterski pobrisao te foldere pa su "normalno" nestali i na quick accesu i desktopu i sad nemam pojma kako doći do njih.
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
Ček a kada odeš na C:\Users\Tvojkorisnik\ jel tamo postoje? Probaj u registriju pogledati https://data-recovery.wiki/recover-desktop-files/ Computer\HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\User Shell Folders
![]() |
#5 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Ma kakav registry, odeš desni klik na library koji ti fali, Location i tam move-aj default library folder kam hoćeš. Onedrive folderi su ti u C:\Users\username\Onedrive, i kopiraj si sadržaj foldera library-je. Ak si izbrisal onda srećom pa su na Onedriveu jer ih moreš restore-ati prek Recycle Bina. Logiraj se na svoj MSA, odi na onedrive i tam u recycle bin-u napravi restore.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|