Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro 02.02.2011., 22:49   #91
dedaWraith
Registered User
Moj komp
 
Datum registracije: Jan 2010
Lokacija: Zagreb
Postovi: 140
Meni je Samba proradila iz prve. ES imam odprije, on se nije htio spojit na drugi komp u mrezi, makar ga uredno vidi.
dedaWraith je offline   Reply With Quote
Staro 02.02.2011., 23:12   #92
Vuco
Moderator
Moj komp
 
Vuco's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2004
Lokacija: Zagreb, Tresnjevka
Postovi: 9,436
Citiraj:
Autor dedaWraith Pregled postova
Meni je Samba proradila iz prve. ES imam odprije, on se nije htio spojit na drugi komp u mrezi, makar ga uredno vidi.
Viš, meni se ES manager normalno spaja na burazov komp
__________________
"Everything with a heartbeat can knock you down"
Vuco je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 03.02.2011., 01:13   #93
A.J.
Premium
Moj komp
 
A.J.'s Avatar
 
Datum registracije: Dec 2006
Lokacija: Umag
Postovi: 1,154
Citiraj:
Autor trouble Pregled postova
Ček,nemoj se ljutit,al to je ko da ja s skoro soma postova na računalnom forumu odnosim PC u servis da mi instaliraju windoze,stave antivirus i preporuče koje web stranice(ili igre) su meni zanimljive(vjerovatno iz psihološkog profila ).

De malo sam razmišljaj glavom... ako nejde tu smo mi
ma znam.. i ja sam se bio iznenadio.. ali vjerojatno je samo htio prebacit krivicu na programe koje sam stavio jer je uzasno stekao.. rekao je da nisu optimizirani.. a znam da mi je vec na pocetku kad sam ga kupio stekao ko lud..

ali eto sad sam stavio programe koje "trebam" imati i polako cu stavljat nove

sad samo cekam da prodje 7.2. da mi pocne brojat preplatu za sljedeci mjesec (presao sam limit ) pa da isprobam betu verziju od apndroida.. ona koja se nudi na marketu mi nije radila kako treba

ali eto da vas pitam.. bojim se rootat i previse isprobavat te neke rom-ove koji se dosta spominju da nebi nesto pozlo po zlu. sve bi bilo lakse da znam da nije tesko vratit neki backup.. zanima me dali postoji koji nacin da se to napravit bez kies jer mi ga on nece prepoznat?

htio bih isprobat neke stvari za koje govore da stede bateriju
A.J. je offline   Reply With Quote
Staro 03.02.2011., 01:40   #94
Neo-ST
Premium
Moj komp
 
Neo-ST's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2007
Lokacija: Croatia
Postovi: 6,655
Citiraj:
Autor A.J. Pregled postova
sve bi bilo lakse da znam da nije tesko vratit neki backup.. zanima me dali postoji koji nacin da se to napravit bez kies
Citiraj:
Autor Neo-ST Pregled postova
ROM Manager - zahtjeva root, nezaobilazna aplikacija za kompletni backup mobitela. Backupira kompletno sve stvarajući sistemski image na sd kartici.
To ?
Neo-ST je offline   Reply With Quote
Staro 03.02.2011., 13:58   #95
viper
super user
Moj komp
 
viper's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2007
Lokacija: //ZAGREB\\
Postovi: 1,762
Dal postoji neki program preko kojeg je moguće slušat FM radio(bez WIFIa i 3G-a) ?

MOD-kriva tema..prebaci ovo u android aplikacije...
__________________
viper je offline   Reply With Quote
Staro 03.02.2011., 14:14   #96
coconut
Premium
Moj komp
 
coconut's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2006
Lokacija: Opatija
Postovi: 28,416
Skoro svaki Android mobitel ima mogućnost slušanja radija. Nađi na njemu 'FM Radio' i slušaj. Jedino što treba je ubosti sluške u njega jer mu služe kao antena za primanje signala.
__________________
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein
coconut je offline   Reply With Quote
Staro 03.02.2011., 14:58   #97
LorD ClockaN
od LemilicE
Moj komp
 
LorD ClockaN's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2002
Lokacija: Veli Lošinj
Postovi: 4,588
Citiraj:
Autor A.J. Pregled postova
ma znam.. i ja sam se bio iznenadio.. ali vjerojatno je samo htio prebacit krivicu na programe koje sam stavio jer je uzasno stekao.. rekao je da nisu optimizirani.. a znam da mi je vec na pocetku kad sam ga kupio stekao ko lud..

ali eto sad sam stavio programe koje "trebam" imati i polako cu stavljat nove

sad samo cekam da prodje 7.2. da mi pocne brojat preplatu za sljedeci mjesec (presao sam limit ) pa da isprobam betu verziju od apndroida.. ona koja se nudi na marketu mi nije radila kako treba

ali eto da vas pitam.. bojim se rootat i previse isprobavat te neke rom-ove koji se dosta spominju da nebi nesto pozlo po zlu. sve bi bilo lakse da znam da nije tesko vratit neki backup.. zanima me dali postoji koji nacin da se to napravit bez kies jer mi ga on nece prepoznat?

htio bih isprobat neke stvari za koje govore da stede bateriju
To si radio update za galaxy S ili ovaj drugi??
__________________
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual
Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže???
Nemam više lema!!!
HTC HD OC 528@710MHz 24/7
Dell Strak OC 1000@1267MHz 24/7 +250mV
HTC Desire HD OC 1000@1800MHz
LorD ClockaN je offline   Reply With Quote
Staro 04.02.2011., 00:01   #98
A.J.
Premium
Moj komp
 
A.J.'s Avatar
 
Datum registracije: Dec 2006
Lokacija: Umag
Postovi: 1,154
za galaxy s na 2.2.1.. Napravljeno u ljubljani u servisu
Jedina zamjera na ovoj verziji je što mi browser ne želi otvarati više od 4 taba, prije sam mogao 8 i sad se često ruši. ali bar napokon mogu normalno koristiti neke programe koji su mi prije užasno štekali.

zašto nam i dalje ne prepoznaje 512mb rama?
A.J. je offline   Reply With Quote
Staro 04.02.2011., 01:21   #99
Neo-ST
Premium
Moj komp
 
Neo-ST's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2007
Lokacija: Croatia
Postovi: 6,655
Zato imaš alternativne browsere poput Miren, Opera, Dolphin, Skyfire, ...
Zato jer je dio tog RAM-a rezerviran za sistem, to što ga ne prikazuje ne znači da nije u upotrebi.
Neo-ST je offline   Reply With Quote
Staro 04.02.2011., 12:28   #100
A.J.
Premium
Moj komp
 
A.J.'s Avatar
 
Datum registracije: Dec 2006
Lokacija: Umag
Postovi: 1,154
hvala ti puno na odgovore..
mislio sam se drzat originalnog, ali eto idem pruzit priliku i ostalim
mislio sam da je sistem unutar onih cca 250mb od 340

kakva su vasa iskustva sa UltimateJuice i Juice Defender?
A.J. je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 04.02.2011., 13:21   #101
Vuco
Moderator
Moj komp
 
Vuco's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2004
Lokacija: Zagreb, Tresnjevka
Postovi: 9,436
Momci, ima koja aplikacija za resize slika na mobitelu ? I još da može vršiti upload na Picasu i nitko sretniji (ali može i bez ovog zadnjeg).

Šteta što ne mogu kupiti Image Resizer Pro, čini mi se da je to to od programa što tražim...
__________________
"Everything with a heartbeat can knock you down"
Vuco je offline   Reply With Quote
Staro 04.02.2011., 14:45   #102
LorD ClockaN
od LemilicE
Moj komp
 
LorD ClockaN's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2002
Lokacija: Veli Lošinj
Postovi: 4,588
Citiraj:
Autor A.J. Pregled postova
hvala ti puno na odgovore..
mislio sam se drzat originalnog, ali eto idem pruzit priliku i ostalim
mislio sam da je sistem unutar onih cca 250mb od 340

kakva su vasa iskustva sa UltimateJuice i Juice Defender?
Stvarno imaš čudna razmišljanja..
Cura od mog frenda koja se ne kuži šta je disketa, a šta CDROM sama napravila update OTA (Over The Air).. na tom mobu, baš sam zato i pitao..

Ja ti toplo preporučujem Dolphin HD. Probao sam sve i ovaj je definitivno najbolji! i još si moraš instalirat adobe flash player sa marketa i imaš fino flash svuda!
Onda si lijepo rootaš telefončić i izbrišeš default aplikacije koje ne koristiš i evo ti viška memorije
ja pobrisao brdo toga iz /system/app foldera i sve super... Šta će ti recimo Google Talk kad ga se može koristiti samo u USA
__________________
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual
Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže???
Nemam više lema!!!
HTC HD OC 528@710MHz 24/7
Dell Strak OC 1000@1267MHz 24/7 +250mV
HTC Desire HD OC 1000@1800MHz
LorD ClockaN je offline   Reply With Quote
Staro 04.02.2011., 17:22   #103
Omerta
Premium
Moj komp
 
Omerta's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2007
Lokacija: Grobnik - Rijeka
Postovi: 3,154
Citiraj:
Autor Vuco Pregled postova
Momci, ima koja aplikacija za resize slika na mobitelu ? I još da može vršiti upload na Picasu i nitko sretniji (ali može i bez ovog zadnjeg).

Šteta što ne mogu kupiti Image Resizer Pro, čini mi se da je to to od programa što tražim...
PicSay (pro) ali čini mi se da to može i free verzija.. Evo upravo probao i uspješno..

EDIT: samo da potvrdim, može se resizat i u free verziji.. (makar pored 'Resize' u zagradi piše PRO)..
__________________
We are the best, *uck all the rest.. MiR
Odgovoran trgovac:1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Zadnje izmijenjeno od: Omerta. 04.02.2011. u 17:31.
Omerta je offline   Reply With Quote
Staro 04.02.2011., 17:30   #104
rendula
Registered User
 
Datum registracije: Oct 2003
Lokacija: Zagreb, Trešnjevka
Postovi: 5,438
Otkud skinuti adobe flash player? Market mi ga ne nalazi..
rendula je offline   Reply With Quote
Staro 04.02.2011., 17:31   #105
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp
 
LAcy's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2001
Lokacija: Santa Clara, CA
Postovi: 4,315
Citiraj:
Autor rendula Pregled postova
Otkud skinuti adobe flash player? Market mi ga ne nalazi..
https://market.android.com/details?i...be.flashplayer
__________________




Gigabyte Z170MX-Gaming 5 LGA1151
Core i7-6700K LGA1151 Skylake
Thermalright Le Grand Macho RT
Patriot Viper 4 Series DDR4 64GB (4 x 16GB) 3200MHz
Gigabyte GeForce GTX 1070 WINDFORCE OC 8GB 256-Bit GDDR5
Samsung 850 EVO M.2 1TB SSD
Moto Z Play
Motor X Force
-----------------
DFI LP DK P35 T2RS, Q6600, Xigmatek HTD-S1238, Kingmax DDR2 800 4x2GB
Gigabyte GF 8800GTS 512MB G92, (GV-NX88S512H-B), DELL UltraSharp U2412M, Fujitsu Siemens L22-1W
SEAGATE Barracuda 320 GB, 7200.10, 16 MB, Samsung SP2504C, BENQ DW1670
Logitech MX 518 blue, Trust 4000P 5.1 Home theatre system, Gigabyte Theater Hybrid TV card
Corsair VX550W



LAcy je offline   Reply With Quote
Staro 04.02.2011., 17:34   #106
Omerta
Premium
Moj komp
 
Omerta's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2007
Lokacija: Grobnik - Rijeka
Postovi: 3,154
Citiraj:
Autor rendula Pregled postova
Otkud skinuti adobe flash player? Market mi ga ne nalazi..
Meni ga nudi, točnije stoji mi Update već par mjeseci ali necu ga inst. jer zauzima brdo prostora makar tako ne pise pod info..
__________________
We are the best, *uck all the rest.. MiR
Odgovoran trgovac:1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Omerta je offline   Reply With Quote
Staro 04.02.2011., 18:05   #107
A.J.
Premium
Moj komp
 
A.J.'s Avatar
 
Datum registracije: Dec 2006
Lokacija: Umag
Postovi: 1,154
Citiraj:
Autor LorD ClockaN Pregled postova
Stvarno imaš čudna razmišljanja..
Cura od mog frenda koja se ne kuži šta je disketa, a šta CDROM sama napravila update OTA (Over The Air).. na tom mobu, baš sam zato i pitao..

Ja ti toplo preporučujem Dolphin HD. Probao sam sve i ovaj je definitivno najbolji! i još si moraš instalirat adobe flash player sa marketa i imaš fino flash svuda!
Onda si lijepo rootaš telefončić i izbrišeš default aplikacije koje ne koristiš i evo ti viška memorije
ja pobrisao brdo toga iz /system/app foldera i sve super... Šta će ti recimo Google Talk kad ga se može koristiti samo u USA
ako je over the air opcija tamo u postavkama "o telefonu" onda niasm ni mogao jer mi se tek sad pojavila ta opcija..

a sto se tice google talka.. ja sam ga uvijek mogao koristit tako da neznam zasto tebi nece.. ocito nemamo svi isto

poceo sam koristit dolphin hd jer sam negdje vidio da ga hvale.. flash nisam trebao instalirat.. radi mi vec
A.J. je offline   Reply With Quote
Staro 04.02.2011., 18:12   #108
Vuco
Moderator
Moj komp
 
Vuco's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2004
Lokacija: Zagreb, Tresnjevka
Postovi: 9,436
Citiraj:
Autor Omerta Pregled postova
PicSay (pro) ali čini mi se da to može i free verzija.. Evo upravo probao i uspješno..
EDIT: samo da potvrdim, može se resizat i u free verziji.. (makar pored 'Resize' u zagradi piše PRO)..
Probao, no program spada u one koji su naporni za koristiti. Njegova primarna svrha je editiranje fotki. I to jedne po jedne. Nema nešto tipa preko Gallery pa onda na share i da se ubaci u program.

Velika većina programa ima upravo tako - jednu po jednu (što je zamorno za raditi). Jedino Image Resizer ima da se može batch cijeli folder, a i ako se želi jedna po jedna, onda se tu radi puno brže - ima svoj file manager pa se dužim klikom na ime slike ona resize-a.

Samo što je negativno što su vrijednosti postavljene na 480px visinu (valjda za MMS), pa se sa svakom slikom to mora mijenjati na tipa 768px ili slično . I free verzija Image Resizera nema thumbnail prikaz slika.
__________________
"Everything with a heartbeat can knock you down"
Vuco je offline   Reply With Quote
Staro 04.02.2011., 19:59   #109
LorD ClockaN
od LemilicE
Moj komp
 
LorD ClockaN's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2002
Lokacija: Veli Lošinj
Postovi: 4,588
Citiraj:
Autor A.J. Pregled postova
ako je over the air opcija tamo u postavkama "o telefonu" onda niasm ni mogao jer mi se tek sad pojavila ta opcija..

a sto se tice google talka.. ja sam ga uvijek mogao koristit tako da neznam zasto tebi nece.. ocito nemamo svi isto

poceo sam koristit dolphin hd jer sam negdje vidio da ga hvale.. flash nisam trebao instalirat.. radi mi vec
Settings -> About -> Software Updates
to si imao i prije

Krivo sam napisao, ne Google Talk, nego Google Voice.. my bad

a i talk sam maknuo jer ga ne koristim
__________________
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual
Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže???
Nemam više lema!!!
HTC HD OC 528@710MHz 24/7
Dell Strak OC 1000@1267MHz 24/7 +250mV
HTC Desire HD OC 1000@1800MHz
LorD ClockaN je offline   Reply With Quote
Staro 04.02.2011., 20:12   #110
rendula
Registered User
 
Datum registracije: Oct 2003
Lokacija: Zagreb, Trešnjevka
Postovi: 5,438
Nece ga instalirati, kaze da nije compatible with my device :S (HTC Legend, Froyo)
rendula je offline   Reply With Quote
Staro 04.02.2011., 22:39   #111
A.J.
Premium
Moj komp
 
A.J.'s Avatar
 
Datum registracije: Dec 2006
Lokacija: Umag
Postovi: 1,154
Citiraj:
Autor LorD ClockaN Pregled postova
Settings -> About -> Software Updates
to si imao i prije

Krivo sam napisao, ne Google Talk, nego Google Voice.. my bad

a i talk sam maknuo jer ga ne koristim
stvarno nisam imao.. vidio sam na xda forumu da su neki rekli da imaju tu opciju pa sam ju trazio.. uvijek prvo pogledam sve postavke kad koristim nesto novo. nema veze, glavno da ju sad imam i da radi bez stekanja jer me prije izludivao..

EDIT: predlazem Timeriffic za automatsko mijenjanje profila... evo sta sve moze mijenjati

Zadnje izmijenjeno od: A.J.. 04.02.2011. u 23:06.
A.J. je offline   Reply With Quote
Staro 06.02.2011., 01:08   #112
dekky
Premium
Moj komp
 
dekky's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2009
Lokacija: pula
Postovi: 563
Definitivno probajte panoplanet live wallpaper...
Koristi panoramske slike od 360 stupnjeva i kad vrtis mob vrti se i slika...
Predobro, barem meni.

http://www.youtube.com/watch?annotat...Di8&feature=iv

Zadnje izmijenjeno od: dekky. 07.02.2011. u 21:00.
dekky je offline   Reply With Quote
Staro 07.02.2011., 20:26   #113
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp
 
LAcy's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2001
Lokacija: Santa Clara, CA
Postovi: 4,315
__________________




Gigabyte Z170MX-Gaming 5 LGA1151
Core i7-6700K LGA1151 Skylake
Thermalright Le Grand Macho RT
Patriot Viper 4 Series DDR4 64GB (4 x 16GB) 3200MHz
Gigabyte GeForce GTX 1070 WINDFORCE OC 8GB 256-Bit GDDR5
Samsung 850 EVO M.2 1TB SSD
Moto Z Play
Motor X Force
-----------------
DFI LP DK P35 T2RS, Q6600, Xigmatek HTD-S1238, Kingmax DDR2 800 4x2GB
Gigabyte GF 8800GTS 512MB G92, (GV-NX88S512H-B), DELL UltraSharp U2412M, Fujitsu Siemens L22-1W
SEAGATE Barracuda 320 GB, 7200.10, 16 MB, Samsung SP2504C, BENQ DW1670
Logitech MX 518 blue, Trust 4000P 5.1 Home theatre system, Gigabyte Theater Hybrid TV card
Corsair VX550W



LAcy je offline   Reply With Quote
Staro 08.02.2011., 22:21   #114
potemkin.hr
Akutna lijenčina
Moj komp
 
potemkin.hr's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2006
Lokacija: Međimurje
Postovi: 1,799
Danas stavio na mob Google Goggles
Obavezno staviti na mob, čudo čita QR kodove (Odlična zamjena za Barcode reader app), prepoznaje sve živo iz fotografija knjiga, slika, moguća pretraga i po bar-kodu.
__________________


| HARDVER |

MDL\\ Acer Aspire 6930ZG
CPU\\ Intel Pentium T3400
2.16Ghz 1MB L2 FSB 667
RAM\\ 3 GB DDR2 667MHz
VGA\\ nVidia 9600m GS 512MB DDR2
SSD\\ SATA-3 128GB Kingston HyperX 3K
PER\\ Logitech G100
OS\\ Windows 10 Education x64


MBO\\ ASRock Z77 Extreme3
CPU\\ Intel Core i5 3470
RAM\\ 2x 8GB DDR3 1600MHz Corsair
VGA\\ ASUS Strix GTX 970
CSE\\ Corsair Carbide 300R Windowed
PSU\\ Cooler Master G750M
HDD\\ SATA-3 750GB WD Caviar Blue
SSD\\ SATA-3 128GB Samsung 840 EVO
SSD2\\ SATA-3 480GB Kingston V300
MON\\ Philips 274E5QHAB 27inch 1080p, Philips 190C 19inch SXGA
PER\\ SteelSeries 7G, SteelSeries Diablo mouse
SND\\ Logitech G430
OS\\ Windows 10 Education x64



MBO\\ ASRock N3150-ITX
PSU\\ be quiet! System Power 7 300W
RAM\\ 4GB SO-DIMM 4GB 1600MHz Kingston
HDD\\ SATA 250GB Hitachi, 2x SATA 1.5TB WD Caviar Green (RAID1), SATA 3TB WD Caviar Green
OS\\ Windows Server 2012 R2 Standard x64


MOB\\ Nokia Lumia 640 LTE
TAB\\ ASUS VivoTab Note 8

| TUTORIALS |Windows Remote Desktop


Zadnje izmijenjeno od: potemkin.hr. 08.02.2011. u 22:28.
potemkin.hr je offline   Reply With Quote
Staro 11.02.2011., 14:45   #115
Dr_faca
Premium
Moj komp
 
Dr_faca's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2010
Lokacija: Zagreb
Postovi: 286
Da li ima aplikacija,kao na iphone-u...football manager i championship manager,da li postoji tak nešto za android?!?
Dr_faca je offline   Reply With Quote
Staro 13.02.2011., 13:06   #116
LAcy
Pink Floyd fan
Moj komp
 
LAcy's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2001
Lokacija: Santa Clara, CA
Postovi: 4,315
Konačno je unreal engine zaživio i na Androidu

__________________




Gigabyte Z170MX-Gaming 5 LGA1151
Core i7-6700K LGA1151 Skylake
Thermalright Le Grand Macho RT
Patriot Viper 4 Series DDR4 64GB (4 x 16GB) 3200MHz
Gigabyte GeForce GTX 1070 WINDFORCE OC 8GB 256-Bit GDDR5
Samsung 850 EVO M.2 1TB SSD
Moto Z Play
Motor X Force
-----------------
DFI LP DK P35 T2RS, Q6600, Xigmatek HTD-S1238, Kingmax DDR2 800 4x2GB
Gigabyte GF 8800GTS 512MB G92, (GV-NX88S512H-B), DELL UltraSharp U2412M, Fujitsu Siemens L22-1W
SEAGATE Barracuda 320 GB, 7200.10, 16 MB, Samsung SP2504C, BENQ DW1670
Logitech MX 518 blue, Trust 4000P 5.1 Home theatre system, Gigabyte Theater Hybrid TV card
Corsair VX550W



LAcy je offline   Reply With Quote
Staro 14.02.2011., 02:18   #117
viper
super user
Moj komp
 
viper's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2007
Lokacija: //ZAGREB\\
Postovi: 1,762
Sada je i sluzbeno na Mireo-vim stranicama Dont Panic (HRV. GPS program )

Prognoza je bila da ce krajem veljače pustit program za neke OS-eve .Vise informacija ce navodno bit na MWC-u .

Evo šta kaže Mireo:
Don’t Panic je aplikacija za cestovnu GPS navigaciju kompatibilna s nizom mobilnih platformi: Apple iPhone, Android, Samsung Bada, Symbian i Windows CE. Aplikacija je razvijena kao otvorena navigacijska platforma pogodna za jednostavnu i brzu nadogradnju ili promjene. Funkcionalno ekvivalentna navigacijskim sustavima na svjetskom tržištu, aplikacija se izdvaja izuzetnom brzinom određivanja cestovnih puteva (do 100 puta brže od konkurentskih proizvoda), vrlo detaljnim kartama i animiranim korisničkim sučeljem.
__________________

Zadnje izmijenjeno od: viper. 14.02.2011. u 23:36.
viper je offline   Reply With Quote
Staro 14.02.2011., 06:41   #118
coconut
Premium
Moj komp
 
coconut's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2006
Lokacija: Opatija
Postovi: 28,416
Ne vidim ništa spektakularno u odnosu na druge navigacije, ali od još jedne viška ne boli glava. Dobra je vijest da Mireo ima dobre karte i za naše krajeve.
__________________
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein
coconut je offline   Reply With Quote
Staro 14.02.2011., 10:17   #119
Gumby
Premium
 
Gumby's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2003
Lokacija: Velika Gorica
Postovi: 477
Podržava li i niže rezolucije?
__________________
Doctor!!!...
Doctor!!!...
MY BRAIN HURTS...
Gumby je offline   Reply With Quote
Staro 14.02.2011., 13:28   #120
Corporal Clegg
Outlaw Torn
Moj komp
 
Corporal Clegg's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 401
Sto se aplikacija tice, preporucujem:
ConvertPad - pretvara razne jedinice iz imperijalnog u metricki sustav, i jos puno vise, strava detaljan.
eBuddy - chat klijent.
Trambus - domaca pamet, mislim da je vec netko naveo. Raspored tramvajskih linija u Zagrebu, par puta mi se pokazalo korisnim.
Urban Dictionary - sve je receno
__________________
The sun sets forever over Blackwater Park
Corporal Clegg je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na