|
![]() |
#151 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Pa jedno par sati crtanja u tinkercadu, stim da sam kuku posudio iz drugog modela a la sam napravio diskove i ostalo da se lakse printa.zato je ostao stozac prvi prototip je bio uspravan, i jako slab. Zapravo efektivnog crtanja je bilo po sata, ostalo su probni printovi @pupo, mas kobru? Petg je, i to azurefilm, ali osuseni, bambu odlicno tjesava stringing cak od petg-a Ovo i printam jer sam reka sa necu busit plafon vise, ostale su mi ikeine sa kotacicima. A nije mi se dalo, jos u sredjenoj sobi, uvik potrefim zeljezo u tarasi ![]() Evo za tome/vandale nevjerne Zadnje izmijenjeno od: OuttaControl. 16.09.2024. u 19:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Ma kad je PETG onda nema straha!!! Odlično mini riješava stringing, morati cu se ja malo poigrati na A1 ipak bude puno više toga pa moram fenom. To stock retraction?
ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | R* Social Club: vandal_zd | DayZ: VandaL | battle.net: VandaL #2220 |
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Ti si izgleda još pustio i on-the-fly flow calibration... Po mojem iskustvu PETG treba podesiti za malog bambija. Moram priznati da mi se isti takav bijeli Azure iznenađujuće dobro printa s generičkim bambi profilom, ali nisu svi takvi. Primjer eSun, prvo s generic PETG profilom i nakon toga nakon malo kalibracije u Orci. 50x40x15mm kutijica. Filament je za razliku od azurea došao suh, ali je svejedno osušen još 8h u sušaču = nije bilo bure tih dana ![]() Nisam fotkao iznutra, ali bilo je stringinga prije kalibracije poprilično ![]() Default generic PETG profil: ![]() ![]() Nakon malo kalibracije (Orca): ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Premium
Datum registracije: Dec 2014
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Premium
Datum registracije: Dec 2014
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Amiga fanboy
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#162 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Odlično rješenje. Ja imam drugo pitanje, koji je to Panasonic mobitel? Tražim za starog jedan takav.
![]() |
![]() |
#163 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Panasonic KX-TU150, sad je valjda aktualan KX-TU155 Taj sam i svojoj kupio, ali je bila zadovoljnija s Emporiom, iako ovom Panasonicu ništa ne fali. Draže joj je bilo kod Emporie mehaničko zaključavanje tipkovnice. |
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Amiga fanboy
Datum registracije: Oct 2007
|
@Pupo Kad sam pošarafio sam vidio da je malo šaka u oko, ali ne pada mi napamet ići kupovati crne šarafe. @2 die 4 KX-TU150EXR kupljen prije par godina, ne znam ima li ga još u ponudi. Držač za Nespresso kapsule, ovako izgleda kad ih je svih 10 komada stavljeno; drži se sa 4 komada fi 8 x 4 magneta koji sve skupa dobro drže. Napravljeno iz dva dijela da mogu isprintati na A1 mini: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Imaš gdje sheran držač za nespresso? tnx
![]() |
|
|