Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Intel
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro 10.02.2012., 11:31   #451
Zvone2772
interferometar
Moj komp
 
Zvone2772's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: Zagreb
Postovi: 750
Citiraj:
Autor C128 Pregled postova
AM3(+/-) socketu je svoje vrijeme iscurilo.
Na AM3+ će ići novi, poboljšani buldožeri - tzv. piledriveri.
Tak da, nije iscurilo, ali s obzirom na performanse ovih sadašnjih, i najave o samo 10% povećanju performansi, nije baš ružičasta budućnost.
__________________


Thinkpad Yoga

Intel i5 6200U

4GB RAM

256GB SSD

12,5" HD



Win10 Ent 64bit
Zvone2772 je offline   Reply With Quote
Staro 06.03.2012., 13:13   #452
housel
aka Sizif
Moj komp
 
housel's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2008
Lokacija: požega
Postovi: 573
..nadovezujem se na temu nakon nekog vremena razmišljanja, komentiranja itd.
Buraz dulje vrijeme modelira na e4300 (3.6GHz), P5QL-E i 4*2gb PC 8500.
Znam da se najviše isplati prelazak na i5 (i7 je preskup) no treba mu minimalno 2700kn za takav pomak iliti 3400kn u Požegi.
S obzirom na to da mbo ima garu do rujna a ram još 2 godine, izbor je ipak pao na q9550 e0 za 900kn koji bi trebao raditi na 3.4GHz.
Po meni je to isplativije čisto zato jer je 3x jeftinije.
__________________
housel je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 07.04.2012., 13:55   #453
Cvrle
Registered User
Moj komp
 
Datum registracije: Apr 2012
Lokacija: Zagreb
Postovi: 31
Question Quad za 775 Socket

Ok stvar je relativno jednostavna

Uskoro izlazi Diablo 3 Igram betu i sve mi radi na max na 1920-1080 problem je kada puno monstera "drapnem" djelovi lete itd.. igra se uspori dosta ... skuzio sam da je problem sa physX koji dosta terete cpu kada sam spustio na low radilo je bolje al isto imam problema ...

Moj cpu je Intel Pentium D 935 3.2ghz mislio sam ga mjenjat za quad Q6600 bi bio cini mi se savrsen izbor za 775 sock ...

znam da je mbo i 775 sock zastarjelo ali za ono sta meni treba mi je taman .

tako da nemislim uzimat i5-i7 procesore jer bi trebo mjenat mbo rame i cpu to bi me doslo oko 4.5k kuna minimum vjerojano i novi psu .... ovako samo proc promjenim i dobijem performanse koje trebam ... dali itko zna di u hr ima za kupit dobar quad ?

hvala unaprijed.

Zadnje izmijenjeno od: Cvrle. 07.04.2012. u 23:25.
Cvrle je offline   Reply With Quote
Staro 07.04.2012., 14:11   #454
veve
woot!!!
Moj komp
 
veve's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2005
Lokacija: Varaždin
Postovi: 2,197
Zaboravljas da je igra jos u beta fazi i kad izade sigurno ce izbaciti nove drivere za graficke koji ce bolje optimizirati igru.
Sto se tice kupovine procesora potrazi na njuskalu.

btw koju graficku imas?
veve je offline   Reply With Quote
Staro 07.04.2012., 14:11   #455
tiki66
tiki
Moj komp
 
tiki66's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2007
Lokacija: Rijeka
Postovi: 1,705
Imaš za kupiti u oglasnicima, a prelazak na Q6600 bi vjerojatno bio i korak unatrag za igre (većina igri ne zna prepoznati sve jezgre, a njemu su jezgre malo sporije).

Koja je točno konfiguracija? Možda bi više profitirao da promijeniš grafičku nego procesor.
tiki66 je offline   Reply With Quote
Staro 07.04.2012., 14:18   #456
Cvrle
Registered User
Moj komp
 
Datum registracije: Apr 2012
Lokacija: Zagreb
Postovi: 31
Citiraj:
Autor veve Pregled postova
Zaboravljas da je igra jos u beta fazi i kad izade sigurno ce izbaciti nove drivere za graficke koji ce bolje optimizirati igru.
Sto se tice kupovine procesora potrazi na njuskalu.

btw koju graficku imas?
nisam zaboravio da je u beta fazi i stvarno se nadam da ce optimizirat igru sa driverima e sad budem pogledo na njuskalu fala ... imam 560 ti amp! gtx od zotaca.


cisto sumljam da je do graficke posto sam graficku nedavno uzo a imam os 32 bitni 4 gige rama na 800 mhz kazem sve radi ko beba samo na vise objekata kada leti kada proc treba odvrtit ko da se uspori igra jel ... tako da vjerujem da je do procesora ... i cisto sumljam da bi bio korak nazad ? kako moze bit korak nazad sa dual core na quad ? O_o nerazumijem ...

Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 18.04.2012. u 21:46.
Cvrle je offline   Reply With Quote
Staro 07.04.2012., 14:40   #457
alen.s
Premium
Moj komp
 
alen.s's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2007
Lokacija: Split
Postovi: 1,337
ja sam nedavno preša sa e4300 ( koji je bio klokan na 3,2ghz ) na q6600 ( koji je takođe klokan na 3,2ghz ) i razlika je i više nego očita u 75% igrica koje ja igram.........korak unazad my ass
alen.s je offline   Reply With Quote
Staro 07.04.2012., 14:49   #458
housel
aka Sizif
Moj komp
 
housel's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2008
Lokacija: požega
Postovi: 573
...aj popuni moj komp u profilu pa će ti kolege s foruma lakše pomoći
__________________
housel je offline   Reply With Quote
Staro 07.04.2012., 15:17   #459
Cvrle
Registered User
Moj komp
 
Datum registracije: Apr 2012
Lokacija: Zagreb
Postovi: 31
Citiraj:
Autor housel Pregled postova
...aj popuni moj komp u profilu pa će ti kolege s foruma lakše pomoći
htjeo sam to ali nisam skuzio di i kako budem prošnjovo malo pa cu ukucat moju konfu ....


btw naso sam na ebayu NEW Intel Core 2 Quad Q8400 2.66GHz 1333MHz 4MB OEM CPU ovo dali je to ok proc ? O_o


Citiraj:
Autor alen.s Pregled postova
ja sam nedavno preša sa e4300 ( koji je bio klokan na 3,2ghz ) na q6600 ( koji je takođe klokan na 3,2ghz ) i razlika je i više nego očita u 75% igrica koje ja igram.........korak unazad my ass
znaci to je to koji os imas ? ja imam win vistu 32 bit ... mislim prec na win 7 32bit + ako uzmem quad gore navedeni trebalo bi sve radit kako spada ? O_o

Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 18.04.2012. u 21:47.
Cvrle je offline   Reply With Quote
Staro 07.04.2012., 15:50   #460
alen.s
Premium
Moj komp
 
alen.s's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2007
Lokacija: Split
Postovi: 1,337
win7 x64 ( piše pod "moj komp" )
alen.s je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 07.04.2012., 15:53   #461
Cvrle
Registered User
Moj komp
 
Datum registracije: Apr 2012
Lokacija: Zagreb
Postovi: 31
skino sam cpu-z i pogledao sam si spec i clokove ... onako osto sam laganini u šoku kada sam vidio kakvi su mi clokovi na memoriji ....
inace mem mi ima 800 mhz a ovdje na SPD tabu jedan keks je na 266 mhz a drugi na 400mhz dali ima nacina da se to podigne na 800 ili to tako treba bit ? O_o
Cvrle je offline   Reply With Quote
Staro 07.04.2012., 18:04   #462
tiki66
tiki
Moj komp
 
tiki66's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2007
Lokacija: Rijeka
Postovi: 1,705
Citiraj:
Autor alen.s Pregled postova
ja sam nedavno preša sa e4300 ( koji je bio klokan na 3,2ghz ) na q6600 ( koji je takođe klokan na 3,2ghz ) i razlika je i više nego očita u 75% igrica koje ja igram.........korak unazad my ass
Naravno da je razlika kad si prešao sa e4300 i overclockao q6600. Ako igra ne zna iskoristiti 4 jezgre, onda bi mu q6600 bio nešto sporiji od tog 3,2ghz kojeg ima pošto q6600 radi na 2.66ghz. Naravno to se može riješiti laganim overclockom.

DDR je skraćenica od Double Data Rate, znaći množiš sa 2.

400mhz x 2 = 800 mhz, radi kako bi i trebala raditi.
tiki66 je offline   Reply With Quote
Staro 07.04.2012., 19:06   #463
Rino
[ZA DOM]Rino
Moj komp
 
Rino's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2007
Lokacija: Kutina
Postovi: 753
266Mhz x 9 = 2.4GHz
__________________

Rino je offline   Reply With Quote
Staro 07.04.2012., 22:07   #464
Mar
Suit up!
Moj komp
 
Mar's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2004
Lokacija: Šibenik
Postovi: 5,632
Ja bi ti preporučio Q9550 - u biti ista stvar kao svojedobno brutalni Q9650 samo sa zaključanim množiteljem koji je opet dovoljno visok za lagano OC-anje.

Ja ga imam već nekoliko godina (radi na 3.5GHz i to blago undervoltan) i sve 5
__________________
"When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story."
- Barney Stinson
Mar je offline   Reply With Quote
Staro 07.04.2012., 22:23   #465
Cvrle
Registered User
Moj komp
 
Datum registracije: Apr 2012
Lokacija: Zagreb
Postovi: 31
Citiraj:
Autor Mar Pregled postova
Ja bi ti preporučio Q9550 - u biti ista stvar kao svojedobno brutalni Q9650 samo sa zaključanim množiteljem koji je opet dovoljno visok za lagano OC-anje.

Ja ga imam već nekoliko godina (radi na 3.5GHz i to blago undervoltan) i sve 5
pozdrav , naso sam Intel Core2 Quad Q9400 2.66GHz LGA 775 95W Quad-Core Processor BX80580Q9400

dali ovaj valja sto ? jer q9550 kosta oko 200-300$

josh jedna stvar imam psu 550W dali to moze tjerat moju konfu sa navedenim gore procesorima ili cu i psu morat mjenjat ?

btw nemam namjeru clockat graficku mozda procesor ali niti to vjerojatno necu clockat ...


mada q9550 ima 12 mg casha... sto mi se cini vise nego dovoljno

koja je razlika od gore navedenog i q9400 ili q6600 ?

atm imam pentium d 935 skuzio da nije dual core .... ima 2 jezgre al nije novija teh ... tako da cak i da uzmem q6600 ce mi radit 10x bolje nego sto mi sljaka sada konfa.... ili ?

Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 18.04.2012. u 21:47.
Cvrle je offline   Reply With Quote
Staro 07.04.2012., 23:06   #466
veve
woot!!!
Moj komp
 
veve's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2005
Lokacija: Varaždin
Postovi: 2,197
Ma i da uzmes dobar c2d radit ce ti bolje nego s ovim, ali daj tocan model maticne da kasnije nebi otkrio da maticna ne podrzava procesor.
veve je offline   Reply With Quote
Staro 07.04.2012., 23:16   #467
Cvrle
Registered User
Moj komp
 
Datum registracije: Apr 2012
Lokacija: Zagreb
Postovi: 31
Gigabyte Technology co. , Ltd.
965p-S3
chipset Intel P965/G965

pfft upravo sam skuzio da mi je bios laganini prastari... 26.04.2007 T_T shame on me .


cito sam na newegg da supporta moja mbo Core 2 Quad / Core 2 Extreme / Core 2 Duo ,
FSB je 1066/800MHz

pihh znaci radit ce q6600 taj model mi se cini najprimamljiviji od svih cjenom i performansama koje ja trebam jer nemislim igrat nista drugo osim diablo3 , nadam se da cu naletit na dobar koji

u svakom slucaju bit ce puno bolje nego moj Intel Pentium D 935 na 3.2ghz ... mada je q6600 na 2.4ghz ?

Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 18.04.2012. u 21:48.
Cvrle je offline   Reply With Quote
Staro 08.04.2012., 00:32   #468
veve
woot!!!
Moj komp
 
veve's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2005
Lokacija: Varaždin
Postovi: 2,197
U obje revizije maticne Q6600 je 100% podrzan (barem tako pise na njihovim stranicama), samo treba staviti noviji bios. Da, Q6600 je najisplativiji buduci da je oko 600kn ako se ne varam?
Sto se tice Pentium D 935 vs Q6600, Q6600 je daleko bolji od tvojeg procesora.
veve je offline   Reply With Quote
Staro 08.04.2012., 00:46   #469
Lewis
Freelancer
Moj komp
 
Lewis's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2007
Lokacija: Bilje (Osijek)
Postovi: 3,438
Citiraj:
Autor tiki66 Pregled postova
Imaš za kupiti u oglasnicima, a prelazak na Q6600 bi vjerojatno bio i korak unatrag za igre (većina igri ne zna prepoznati sve jezgre, a njemu su jezgre malo sporije).
Pa ne bas. C2Duo je jaci od tog D9xx ajme a kamo li C2Quad. Zaboravljas da te procesore razlikuje proizvodni proces i totalno su razliciti tako da u njihovoj brzini nemozes usporedit recimo 3GHz D9xx serije vs 3GHz C2D ili C2Q serije jer C2Quad je daleko brzi CPU od bilo kojeg D9xx.

Plust cinjenica da se C2D i C2Q clockaju bolje nego D9xx serije tako da jedan E6600 ili Q6600 bez problema radi na 3.4-3.6Ghz pa cak i one igre koje ne kontaju vise jezgri profitiraju dosta.
__________________
RS1 - MB: WS X299 Asus Sage, CPU: i7 9800X, RAM:64GB, GPUs: 2*GTX 1080Ti + GTX 1080
RS2 - MB:Asus X99-E WS, CPU: i7 6850K, RAM:64GB, GPUs: GTX 2*1080Ti + RTX 2080Ti
Lewis je offline   Reply With Quote
Staro 08.04.2012., 03:16   #470
Cvrle
Registered User
Moj komp
 
Datum registracije: Apr 2012
Lokacija: Zagreb
Postovi: 31
Hvala momci pozdrav kupujem q6600 javim se kada ga upiknem u mbo .

Dali itko ima kakav dobar savjet oko coolera za taj cpu ? ja imam na svom D 935 blue orb cooler od thermaltake dali je taj dovoljan ili da uzmem neki drugi ?

pozdrav!


Oh josh jedno pitanjce duno dali sam ga pito vec kasno je al eto ... dali ce q6600 cuclat vise powera nego moj D 935 ? i ako hoce imam PSU 550 W Chieftecovo dali je to dovoljno za taj proc... i moju grafu koju koristim ... hvala unaprijed! .

idem ubit oko nemogu gledat vise sutra dodjem procitat malo vasih mudrosti !

noc!

Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 18.04.2012. u 21:48.
Cvrle je offline   Reply With Quote
Staro 08.04.2012., 03:46   #471
Veki-os
Premium
Moj komp
 
Veki-os's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2004
Lokacija: Osijek
Postovi: 3,930
Citiraj:
Autor Cvrle Pregled postova
Hvala momci pozdrav kupujem q6600 javim se kada ga upiknem u mbo .

Dali itko ima kakav dobar savjet oko coolera za taj cpu ? ja imam na svom D 935 blue orb cooler od thermaltake dali je taj dovoljan ili da uzmem neki drugi ?

pozdrav!
Citiraj:
Autor Cvrle Pregled postova
Oh josh jedno pitanjce duno dali sam ga pito vec kasno je al eto ... dali ce q6600 cuclat vise powera nego moj D 935 ? i ako hoce imam PSU 550 W Chieftecovo dali je to dovoljno za taj proc... i moju grafu koju koristim ... hvala unaprijed! .

idem ubit oko nemogu gledat vise sutra dodjem procitat malo vasih mudrosti !

noc!
Cooler če za stock voltažu poslužiti ali za overclock češ morati kupiti neki malo bolji.
Ne znam koji proc troši više struje ali Chif od 550W če ti biti sasvim dovoljan.
Veki-os je offline   Reply With Quote
Staro 08.04.2012., 09:40   #472
housel
aka Sizif
Moj komp
 
housel's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2008
Lokacija: požega
Postovi: 573
Cvrle, s koliko novca raspolažeš?
Mislim da bi ti pametnije bilo uzeti i3 i mbo tipa Asrock pro usb 3 i 4gb ddr3 a ovo svoje staviti u prodaju. Cijena bi te izašla kao da q9550 kupuješ, dakle cca 1000kn a imao bi novu cijelu platformu.
__________________
housel je offline   Reply With Quote
Staro 08.04.2012., 10:20   #473
Cvrle
Registered User
Moj komp
 
Datum registracije: Apr 2012
Lokacija: Zagreb
Postovi: 31
Citiraj:
Autor housel Pregled postova
Cvrle, s koliko novca raspolažeš?
Mislim da bi ti pametnije bilo uzeti i3 i mbo tipa Asrock pro usb 3 i 4gb ddr3 a ovo svoje staviti u prodaju. Cijena bi te izašla kao da q9550 kupuješ, dakle cca 1000kn a imao bi novu cijelu platformu.
pa i nije da imam extra para posto sam se istrosio nedavno podosta a netrebam bash mjenajt sve posto za ono sta meni treba samo da promjenim proc radit ce mi na maxu ... a za god dve ili 3 ako cu htjet nesto vise kupit cu cjelu novu konfu ....

tako da mislim da q6600 mi je najlogicniji izbor za sada ...

hvala postu tho svako misljenje se cjeni !

lijepi pozdrav !

Citiraj:
Autor Veki-os Pregled postova
Cooler če za stock voltažu poslužiti ali za overclock češ morati kupiti neki malo bolji.
Ne znam koji proc troši više struje ali Chif od 550W če ti biti sasvim dovoljan.
thnx pozdrav !

mislim da cu clocknut q6600 na 3.0 ili slicno ako ce za time bit potrebe prvo cu vidjet kako ce se ponasat d3 sa stockom ako ce trebat novi cooler ce ic unutra ali cisto sumljam da ce trebat ista vise od 2.4ghz za diablo

posto recommended za cpu veli da je dual core 2.4ghz a ja bi u ovom slucaju imao quad

ocistio sam cooler od prasine itd.. sada se puno manje cuje ... mislim da cu ipak morat neki cooler gledat ako itko zna kakav dobar a da nije previse glasan bio bi zahvalan !


pozdrav !

Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 18.04.2012. u 21:45.
Cvrle je offline   Reply With Quote
Staro 08.04.2012., 12:05   #474
housel
aka Sizif
Moj komp
 
housel's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2008
Lokacija: požega
Postovi: 573
Citiraj:
Autor Cvrle Pregled postova
pa i nije da imam extra para posto sam se istrosio nedavno podosta a netrebam bash mjenajt sve posto za ono sta meni treba samo da promjenim proc radit ce mi na maxu ... a za god dve ili 3 ako cu htjet nesto vise kupit cu cjelu novu konfu ....

tako da mislim da q6600 mi je najlogicniji izbor za sada ...

hvala postu tho svako misljenje se cjeni !

lijepi pozdrav !
Gore navedeno sam ti napisao jer sam imao istu mbo. Ipak je riječ o jednoj od starijih 775 mbo, moja nije dala podizati e4300. Često je bsod izabacivala. Mislim da joj je q6600 još veći zalogaj.
Ne mora biti no nemoj se previše iznenaditi ako to i kod tebe bude slučaj.
__________________
housel je offline   Reply With Quote
Staro 08.04.2012., 14:32   #475
Cvrle
Registered User
Moj komp
 
Datum registracije: Apr 2012
Lokacija: Zagreb
Postovi: 31
Citiraj:
Autor housel Pregled postova
Gore navedeno sam ti napisao jer sam imao istu mbo. Ipak je riječ o jednoj od starijih 775 mbo, moja nije dala podizati e4300. Često je bsod izabacivala. Mislim da joj je q6600 još veći zalogaj.
Ne mora biti no nemoj se previše iznenaditi ako to i kod tebe bude slučaj.
kod podizanja mislis na overcloakanje ? jer ako je do toga iskreno se nebrinem jer mislim da ce mi za sto kupujem proc radit i bez clokanja ...
i to ne radit nego fino terat sve na max

hvala za info tho
Cvrle je offline   Reply With Quote
Staro 08.04.2012., 15:40   #476
tiki66
tiki
Moj komp
 
tiki66's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2007
Lokacija: Rijeka
Postovi: 1,705
Citiraj:
Autor Lewis Pregled postova
Pa ne bas. C2Duo je jaci od tog D9xx ajme a kamo li C2Quad. Zaboravljas da te procesore razlikuje proizvodni proces i totalno su razliciti tako da u njihovoj brzini nemozes usporedit recimo 3GHz D9xx serije vs 3GHz C2D ili C2Q serije jer C2Quad je daleko brzi CPU od bilo kojeg D9xx.

Plust cinjenica da se C2D i C2Q clockaju bolje nego D9xx serije tako da jedan E6600 ili Q6600 bez problema radi na 3.4-3.6Ghz pa cak i one igre koje ne kontaju vise jezgri profitiraju dosta.
Istina, stvar je u tome da autor u pocetku nije znao koji tocno procesor ima, nego je pisalo samo core2duo. Što god da uzme biti će bolje od tog njegovog procesora, a q6600 je way to go.
tiki66 je offline   Reply With Quote
Staro 08.04.2012., 18:30   #477
Cvrle
Registered User
Moj komp
 
Datum registracije: Apr 2012
Lokacija: Zagreb
Postovi: 31
Citiraj:
Autor tiki66 Pregled postova
Istina, stvar je u tome da autor u pocetku nije znao koji tocno procesor ima, nego je pisalo samo core2duo. Što god da uzme biti će bolje od tog njegovog procesora, a q6600 je way to go.
zboris tocno i istinito !

q6600 mi je nekako naj finiji

pozdrav !


bash sam gledo malo procesore q6600 je radjen u 65nm jel to igra kakvu ulogu ? q8400 je u 45nm koliko to igra ulogu ? ....

vidio sam q6700 isti je ko i q6600 samo ovaj ima vise mhz 2.6 ima 700 dok 600 ima 2.4... iskreno mislim da cu ipak ostat na q6600 samo me zanima 45 vs 65 nm sto to tocno znaci ? mislim da trazim atm dlaku u jajetu jer ipak q6600 ce radit puno puno bolje od ovoga sta ja trenutno teram ...

Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 18.04.2012. u 21:44.
Cvrle je offline   Reply With Quote
Staro 08.04.2012., 22:27   #478
tiki66
tiki
Moj komp
 
tiki66's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2007
Lokacija: Rijeka
Postovi: 1,705
To oznacava proizvodni proces. Što je manji proizvodni proces, manje je zagrijavanja, manje troši itd. Što tehnologija ide dalje, to je proizvodni proces manji (najnoviji Intelovi procesori Ivy Bridge će biti rađeni u 22 nm)

To ne igra veliku ulogu, razlike su male.
Možeš uzeti Q6700 umjesto Q6600 ali jedino ako je razlika u cijeni nikakva, jer i Q6600 mozes overclockati tih 200mhz sa 2 opcije u biosu.
tiki66 je offline   Reply With Quote
Staro 09.04.2012., 01:24   #479
lolofuxy
Premium
 
lolofuxy's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2010
Lokacija: Zagreb
Postovi: 3,319
Ne znam baš di ćeš nać Q6700 ,a ako tražiš Q6600 gledaj da je GO verzija, a ne starija B3 verzija.
lolofuxy je offline   Reply With Quote
Staro 29.05.2012., 19:57   #480
kian
Premium
 
kian's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2001
Lokacija: Velika Gorica
Postovi: 600
Zanimljiv test baziran na clockanoj GIGABYTE HD 7970 OC.

Procesori u testu:
Citiraj:
AMD Phenom II 960T, FX-4100, FX-6100, FX-8150
Intel Core i3 2100, Core i5 2500K, Core i7 3820, Core i7 3960X
Još jedan...

Zadnje izmijenjeno od: kian. 06.06.2012. u 23:27. Razlog: Još jedan...
kian je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na