Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mining
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro 27.02.2018., 22:35   #4381
zvjerko
Premium
 
Datum registracije: Oct 2017
Lokacija: Zagreb
Postovi: 110
Citiraj:
Autor Churta_Sia Pregled postova
sad idem istražit kaj je to, to se plaća po priključku ili po kWh?
po kWh
nakanada za prenesenu energiju
zvjerko je offline   Reply With Quote
Staro 27.02.2018., 22:48   #4382
dadoremix
Premium
Moj komp
 
dadoremix's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2006
Lokacija: Cakovec
Postovi: 2,953
tako je .. točan je
računaj samo mojih 585w .. x24hx31 dan = 435kwh=449kn
0,967 Kn po kwh
kako sam si i računao 0,161$
Jer več 8 godina si pišem potrosnju struje kuce.. pa sad ovo nadodao, i računica štima kao i račun
Kako bi bilo super da je 0,08$
Ili free
dadoremix je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 28.02.2018., 00:44   #4383
Churta_Sia
Registered User
 
Datum registracije: Feb 2018
Lokacija: Zagreb
Postovi: 50
Evo računice broj dva... istina, nisam računao naknadu za distribuciju, s time da i dalje nisam siguran koliko ona iznosi. Prekopao sam cijelu Hepi stranicu... i nigdje ni traga o toj naknadi... poslao sam im upit, pa me baš zanima što će odgovoriti. Na kraju sam izvukao cijenu iz kalkulatora koji je postao Facelessone.

Sad je cifra drugačija i to za dosta... (0,12 USD)

Churta_Sia je offline   Reply With Quote
Staro 28.02.2018., 01:23   #4384
Facelessone
Premium
Moj komp
 
Facelessone's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2006
Lokacija: Samobor
Postovi: 4,049
Prijenos i distribuciju uvijek plačaš HEP-u, zato si prije dobivao i 2 računa. Sada je sve objedinjeno u 1. Na kalkulatoru odabereš kvačicu kod "samo korištenje mreže" i izbaci ti iznos koji trebaš.
__________________


AMD Ryzen 5 3600
BQ Pure Rock
MSI B450 Tomahawk Max
16GB (2x8GB) HyperX 3200MHz HX432C18FB2K2/16
MSI GeForce® GTX1070Ti Armor 8GB
500GB Crucial MX500
240GB HyperX Fury
Fractal Define R4
Corsair HX850 Platinum
Roccat Suora
Logitech G502
Logitech Z2300
Logitech G930
Dell U2715H
Iskon VDSL 40/10 Mbps



Lenovo T500
15.4" 1680x1050
Intel P8600
4GB RAM
120GB SSD



HP Microserver N40L
AMD Turion II Neo Dual-Core 1.5GHz
4GB ECC DDR3 RAM
HP NC360T PCI Express Dual Port Gigabit Server Adapter
Seagate Barracuda LP 1.5 TB
Seagate Iron Wolf NAS 3 TB
WD Purple 2 TB
Seagate 2.5" 500GB
OS: Xpenology @ DSM 6.2.2-24922 Update 2

Facelessone je offline   Reply With Quote
Staro 02.03.2018., 12:03   #4385
Svemo
Registered User
 
Datum registracije: Aug 2017
Lokacija: Solin
Postovi: 106
Evo jedan problem, koji će me od sinoć dovest do ludila. Imam na bittrexu LTC, i treba ih prebacit na Coinbase. I sad:
Coinbase / account / LTC Wallet/ receive / LTC Wallet Address / copy
Bittrex / wallet / - pred LTC / address paste /Quantity strelica gore, sve / autorizacija / i dobijem invalid addres:

"Address: MSLR887Emdz6eejnKbV8Uen44wzX2K9Kvo
The address you submitted is not valid for the LTC network. Cancel this withdrawal and resubmit it."

Isto se događa sa gdax i depositom i adresom!
Svemo je offline   Reply With Quote
Staro 02.03.2018., 13:03   #4386
dadoremix
Premium
Moj komp
 
dadoremix's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2006
Lokacija: Cakovec
Postovi: 2,953
Zakaj - pred ltc?
dadoremix je offline   Reply With Quote
Staro 02.03.2018., 13:09   #4387
maXonja
bu
Moj komp
 
maXonja's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2017
Lokacija: VŽ
Postovi: 1,634
Meni ovo ne izgleda kao LTC adresa
__________________
Nvidia u očima
Intel u duši
Alfa Romeo u srcu
maXonja je online   Reply With Quote
Staro 02.03.2018., 13:34   #4388
bez_komentara
Registered User
 
Datum registracije: Jul 2017
Lokacija: Split
Postovi: 238
Citiraj:
Autor Svemo Pregled postova

"Address: MSLR887Emdz6eejnKbV8Uen44wzX2K9Kvo


Isto se događa sa gdax i depositom i adresom!
To nije sigurno Litecoin adresa. LTC adrese počinju sa "L"
bez_komentara je offline   Reply With Quote
Staro 02.03.2018., 14:48   #4389
Svemo
Registered User
 
Datum registracije: Aug 2017
Lokacija: Solin
Postovi: 106
Evo!

P.S. i sad ti budi normalan! :-)

Zadnje izmijenjeno od: Svemo. 24.03.2018. u 17:22.
Svemo je offline   Reply With Quote
Staro 02.03.2018., 15:45   #4390
domy_os
EMP moderator
 
domy_os's Avatar
 
Datum registracije: Apr 2005
Lokacija: Osijek
Postovi: 16,435
To je LTC segwit adresa kako sam ti već napisao u drugoj temi. Moja na Ledgeru počinje s M8...
__________________
Member Of FKT Team


MBO: ASRock Z68 Pro3
CPU: Intel Core i5-2500 + Arctic Cooling Freezer 7 Pro
RAM: 2 x 4 GB G.Skill DDR3-1600
VGA: Intel HD Graphics
SB: Mackie Onyx Producer 2x2
TV Tuner: Leadtek WinFast DTV1800 H
Capture: Blackmagic Design Intensity Pro
SSD: Samsung 840 Pro 128 GB
HDD: 2 x WD Gold 8 TB
ODD: LG GSA-H62N
PSU: Corsair VX450W
Case: Sharkoon Rebel 9 Economy Edition > Link To Case Mod
OS: Windows 10 Home x64

LCD monitor: LG 27MA73D + LG L1920P Flatron
LCD TV: Philips 26PFL3312
Keyboard: Logitech Wave Cordless
Mice: Logitech MX1100 Cordless Laser
Remote: iMON Inside Black
Gamepad: Logitech Cordless Rumblepad 2
Speakers 1: JBL LSR305
Speakers 2: Aiwa P22 Amplifier + C22 Preamplifier & 2 x Pioneer 80 W @ 8 Ohm
Headphones: Canyon CN-HS2
Printers: Canon Pixma iP4300 + MP240
Scanner: Canon CanoScan 4400F + CanoScan LiDE 60
External storage: Sharkoon SATA QuickPort Pro + 12 x Hitachi/Samsung/Seagate/WD 1/2 TB

Connected To B.net



HP ENVY x360 - 15-w100nm

CPU: Intel Core i7-6500U @ 2.5 GHz
RAM: 2 x 8 GB Crucial DDR3-1600
VGA: Intel HD Graphics 520 + nVIDIA GeForce 930M
SSD: Samsung 850 Evo 1 TB
LCD: 15.6" LG Philips IPS @ 1920 x 1080
Other: Intel Dual Band Wireless-AC 7265, Realtek RTL8168/8111 Gigabit-LAN, Bluetooth 4.0, 2 x USB 3.0 + 1 x USB 2.0, HDMI, SD card reader, accelerometer, compass, gyroscope,...
OS: Windows 10 Home x64

Mice: Logitech VX Nano
External HDD: Maxtor M3 Portable 4 TB

domy_os je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 02.03.2018., 17:11   #4391
Svemo
Registered User
 
Datum registracije: Aug 2017
Lokacija: Solin
Postovi: 106
Citiraj:
Autor domy_os Pregled postova
To je LTC segwit adresa kako sam ti već napisao u drugoj temi. Moja na Ledgeru počinje s M8...
kasno sam vidija. Znači prebaciti u ETH pa poslati ili postoji nekakav 3 party wallet koji bi izvršija konverziju LTC adrese.

Zadnje izmijenjeno od: Svemo. 02.03.2018. u 17:54. Razlog: s
Svemo je offline   Reply With Quote
Staro 03.03.2018., 00:19   #4392
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp
 
Pupo's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2005
Lokacija: Vallis Aurea / ZG
Postovi: 6,341
Dal vam je pala profitabilnost na nicehashu u zadnjih 24 sata? Dobivam u prosjeku 20% manje, a isti hashrate kao i prije.

Ima tko ideju kakvu?
Pupo je offline   Reply With Quote
Staro 03.03.2018., 00:23   #4393
dadoremix
Premium
Moj komp
 
dadoremix's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2006
Lokacija: Cakovec
Postovi: 2,953
diff je poletio preko 3,1 nečeg
dadoremix je offline   Reply With Quote
Staro 04.03.2018., 21:34   #4394
Vladimir Lukic
Registered User
 
Datum registracije: Dec 2017
Lokacija: O
Postovi: 25
Kada na bitpandi pokušam prodati ETH i prebaciti ga na svoj devizni račun izbaci mi:
Non sepa ibans are not supported
Međutim tri puta prije toga sam prebacio eure na račun bez ikakvih problema, jel tko drugi imao ovakvih problema, naravno na mail korisničkoj podršci nemam nikakvog odgovor.
Vladimir Lukic je offline   Reply With Quote
Staro 04.03.2018., 22:32   #4395
livada2
Registered User
 
livada2's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2017
Lokacija: zagreb
Postovi: 323
Koristi li netko uticnicu koju mozes palit i gasit mobitelom za reset rigova.
Moze na wifi ili da ima sim karticu samo da se moze androidom pristupit i ugasit pa,upalit ak mi zbloka rig.
livada2 je offline   Reply With Quote
Staro 04.03.2018., 22:35   #4396
maXonja
bu
Moj komp
 
maXonja's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2017
Lokacija: VŽ
Postovi: 1,634
Možda bi ti bolja/jeftinija opcija bili SONOF osigurači sa kojima se može upravljati preko wirelessa
__________________
Nvidia u očima
Intel u duši
Alfa Romeo u srcu
maXonja je online   Reply With Quote
Staro 04.03.2018., 22:40   #4397
lit
Premium
 
Datum registracije: Oct 2009
Lokacija: hr
Postovi: 881
Kako reset rigova s tim utičnicama radit na Windowsima? netko mora i dalje kliknut on/off gumb.
lit je offline   Reply With Quote
Staro 04.03.2018., 22:47   #4398
luzer80
Premium
 
Datum registracije: Jun 2017
Lokacija: Istra
Postovi: 54
U biosu maticne namjestis da se comp upali kad se vrati napajanje. Napisi koju maticnu imas pa ce ti netko odgovoriti gdje je ta opcija

Poslano sa mog LG-H815 koristeći Tapatalk
luzer80 je offline   Reply With Quote
Staro 04.03.2018., 23:08   #4399
dfranc
Premium
 
Datum registracije: Nov 2011
Lokacija: Daruvar
Postovi: 281
Citiraj:
Autor livada2 Pregled postova
Koristi li netko uticnicu koju mozes palit i gasit mobitelom za reset rigova.
Moze na wifi ili da ima sim karticu samo da se moze androidom pristupit i ugasit pa,upalit ak mi zbloka rig.
https://www.ebay.de/itm/Wifi-Cell-Ph....c100675.m4236


Ja ovo koristim za palit,gasit nadzornu kameru,ili inverter,kad nisam doma.Lp
dfranc je offline   Reply With Quote
Staro 04.03.2018., 23:10   #4400
dadoremix
Premium
Moj komp
 
dadoremix's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2006
Lokacija: Cakovec
Postovi: 2,953
Citiraj:
Autor maXonja Pregled postova
Možda bi ti bolja/jeftinija opcija bili SONOF osigurači sa kojima se može upravljati preko wirelessa


Tocnije napisano
Sonoff pow
Spaja se na internu wifi mrezu
Prati potrosnju watt
A upravljas sa tim prekidacem preko njihovog app
Dal da si u svojoj mrezi ili preko neta
Dakle nema obavezu da ste u istoj mrezi
Sonoff i tvoj mob
Ponekad imaju ispad tog njihovg servera
Pa nista ne radi
dadoremix je offline   Reply With Quote
Staro 05.03.2018., 02:51   #4401
livada2
Registered User
 
livada2's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2017
Lokacija: zagreb
Postovi: 323
Citiraj:
Autor dadoremix Pregled postova
Tocnije napisano
Sonoff pow
Spaja se na internu wifi mrezu
Prati potrosnju watt
A upravljas sa tim prekidacem preko njihovog app
Dal da si u svojoj mrezi ili preko neta
Dakle nema obavezu da ste u istoj mrezi
Sonoff i tvoj mob
Ponekad imaju ispad tog njihovg servera
Pa nista ne radi
Dal je to ovaj EU taypF da bude ŠUKO ? 11$.
https://www.ebay.com/itm/Sonoff-S20-....c100033.m2042
livada2 je offline   Reply With Quote
Staro 05.03.2018., 09:15   #4402
dadoremix
Premium
Moj komp
 
dadoremix's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2006
Lokacija: Cakovec
Postovi: 2,953
Da
I to ti je klasicna uticnica
Nema u sebi, da vidis potrosnju struje
Sto je inace zgodna stvar
dadoremix je offline   Reply With Quote
Staro 05.03.2018., 10:22   #4403
skrgahr
Registered User
 
Datum registracije: Dec 2017
Lokacija: Čakovec
Postovi: 88
ja koristim ovo :

http://forum.pcekspert.com/showpost....0&postcount=30

a sad sam pred neki dan uzeo novi sa energy monitorom:

https://www.ebay.com/itm/BroadLink-S...53.m2749.l2649
skrgahr je offline   Reply With Quote
Staro 07.03.2018., 11:13   #4404
smurf
Registered User
 
Datum registracije: Jul 2008
Lokacija: Cakovec
Postovi: 32
Citiraj:
Autor skrgahr Pregled postova
ja koristim ovo :

http://forum.pcekspert.com/showpost....0&postcount=30

a sad sam pred neki dan uzeo novi sa energy monitorom:

https://www.ebay.com/itm/BroadLink-S...53.m2749.l2649
Ja koristim https://www.ebay.com/itm/Wi-Fi-Smart...-/172312829430

mogu remote ugasiti rig, radi stabilno i pouzdano, jedina mana je nepregledna potrošnja. Naime, ima prikazanu potrošnju za zadnjih 7 odnosno 30 dana. Bilo bi super da može prikazati potrošnju po mjesecima da se lakše refundiram sa starcima za struju
smurf je offline   Reply With Quote
Staro 07.03.2018., 12:04   #4405
lit
Premium
 
Datum registracije: Oct 2009
Lokacija: hr
Postovi: 881
Citiraj:
Autor smurf Pregled postova
Ja koristim https://www.ebay.com/itm/Wi-Fi-Smart...-/172312829430

mogu remote ugasiti rig, radi stabilno i pouzdano, jedina mana je nepregledna potrošnja. Naime, ima prikazanu potrošnju za zadnjih 7 odnosno 30 dana. Bilo bi super da može prikazati potrošnju po mjesecima da se lakše refundiram sa starcima za struju
Pa šalji supportu to što želiš, tako puno ljudi priča priče a nitko se ne sjeti najosnovnije stvari. Ako hoćeš nešto promijeniti šalji proizvođaču da nisi zadovoljan i da tražiš bolji softver, jer mi ovdje možemo samo pričati o tome.

Ja sam im isto to već slao i još par drugih stvari, gnjavi ko i ja pa možda nešto i bude od toga. To su već trebali ugraditi, dok na iOS-u se uopće ne osvježava u realnom vremenu a na Androidu radi.

Uz to reci im da hoćeš cijeli kalkulator za izračune potrošnje struje sa cijenama. To imaju oni jeftini wattmetri a ovaj skupi to nema, udavi ih zahtjevima
lit je offline   Reply With Quote
Staro 07.03.2018., 19:04   #4406
gloginjaR
Premium
Moj komp
 
gloginjaR's Avatar
 
Datum registracije: May 2008
Lokacija: st
Postovi: 589
Danas mi provider (tele 2 pokućni) prominija ip adresu! Nako ko zna koliko vremena, i
Claymore prestao radit! Tek kad sam ponovo pokrenuo i upisa novu ip, počea je prikazivat.
Može li se to kako izbeć?


tipkano sa mog T98 4G八核(C6R3)



Edit.
SAD vidim da čili dan teza Tele 2 mreža!
__________________
MinigRig*H110-D3A*5*rx570nitro8GB OC.

Zadnje izmijenjeno od: gloginjaR. 07.03.2018. u 21:58.
gloginjaR je offline   Reply With Quote
Staro 09.03.2018., 18:17   #4407
dfranc
Premium
 
Datum registracije: Nov 2011
Lokacija: Daruvar
Postovi: 281
Konačno sam krenuo, sa jednom gtx 1060,u HP 7900 CMT,kanti.Na nicehashu kopa oko,23.657432 lyra2rev2 ili equihash 250.945783 H/s.Dali je to u redu,na win: 7, CPU Name Intel Pentium E5200 ram 2gb ddr2 800,gtx 1060 3gb inno3d,tjerana napajanjem Antec 1300 platinum ,owerkill,ostalo mi je od knc neptunaa, druga ide na riser kupljen od kolege sa foruma,ima ploča onaj mali valjda x1 slot.Što bi još morao dotjerati,i gdje vidim koja je memorija,navodno je SAMSUNG.lp

CPU Code Name Wolfdale
Platform Name Socket 775 LGA
Revision R0
Technology 45 nm
Instructions MMX, SSE, SSE2, SSE3, SSSE3, ET64, XD, EST
Original Clock 2500 MHz

Motherboard

Property Value
Manufacturer Hewlett-Packard
Model 3032h
Serial Number CZC93180YL

North Bridge Intel Q45/Q43 Revision 03
South Bridge Intel 82801JB (ICH10) Revision 03

CPU Pentium(R) Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz
Cpu Socket Socket 775 LGA

System Slots 5 PCI

Memory Summary
Maximum Capacity 4096 MBytes
Memory Slots 4



Zadnje izmijenjeno od: dfranc. 09.03.2018. u 20:46. Razlog: slika
dfranc je offline   Reply With Quote
Staro 09.03.2018., 22:11   #4408
Churta_Sia
Registered User
 
Datum registracije: Feb 2018
Lokacija: Zagreb
Postovi: 50
Citiraj:
Autor dfranc Pregled postova
i gdje vidim koja je memorija,navodno je SAMSUNG.lp

skini GPU-Z i pogledaj, ostale odgovore prepuštam iskusnijima
Churta_Sia je offline   Reply With Quote
Staro 10.03.2018., 02:09   #4409
dfranc
Premium
 
Datum registracije: Nov 2011
Lokacija: Daruvar
Postovi: 281
Ova je ipak hynix,drugu još nisam stavio,tražim rama još 2gb ddr2 800.Dali će raditi obadvije na 2gb rama,može li se još više izvući iz njih i kako?Pomagajte vi sa gtx 1060.Antmineri s7,i D3,su na ćekanju,jedino mi je, Innosilicon A4 Dominator u profitu jednak sa jednom gtx 1060.





Zadnje izmijenjeno od: dfranc. 10.03.2018. u 02:17. Razlog: slike
dfranc je offline   Reply With Quote
Staro 11.03.2018., 02:18   #4410
dfranc
Premium
 
Datum registracije: Nov 2011
Lokacija: Daruvar
Postovi: 281
Stavio i drugu,samsung mema,pri 267 wata,iz zida daju ,ne klokane, 43.794432 lyra2rev2 ili equihash 504.745783 H/s,temperatura 58 i 77* C. lp
dfranc je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Isključeno

Idi na