Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mreže
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro 08.05.2016., 19:11   #991
Nikky
Moderator
 
Nikky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: St
Postovi: 17,071
Citiraj:
Autor smirnoff Pregled postova
Znaci mi koji smo natjerani na VOIP smo osudeni na t-kom nusproizvode???
Već smo govorili po forumu, jedno od rješenja je da njihovi "poluproizvodi" odrađuju VoIp i/ili MaxTv a za Internet se prebace u Bridge mode ili barem osposobi / upali PPPoE Pass-Trough.
Potom "iza" staviš svoj WAN (WiFi) Router sa kvalitetama / karakterisikama / opcijama ovisno o modelu kojeg nabaviš.
Nikky je offline   Reply With Quote
Staro 08.05.2016., 19:12   #992
smirnoff
Premium
Moj komp
 
smirnoff's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2009
Lokacija: nisam u ZG!!!!!!!!
Postovi: 989
dakle onda sav net/LAN/Wi-fi promet "hendla" taj novi??
__________________
VAŽNO: 1 2 3 4 5 6 7 8
9 10 11
smirnoff je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 08.05.2016., 19:23   #993
Nikky
Moderator
 
Nikky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: St
Postovi: 17,071
Yes
Nikky je offline   Reply With Quote
Staro 08.05.2016., 21:21   #994
Karlo666
Premium
Moj komp
 
Karlo666's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2010
Lokacija: Kaštel Lukšić
Postovi: 765
Citiraj:
Autor smirnoff Pregled postova
Znaci mi koji smo natjerani na VOIP smo osudeni na t-kom nusproizvode???

Ja bi rado neki Asus DSL modem/ruter ali vidim da nema VOIP
A možeš VoIP preko Asusa ali moraš nabaviti VoIP adapter.Točnije trebaš RT model jer DSL verzija nema mogućnost da taggaš VLAN ID za VoIP.

RT model ima opciju za LAN 3 i LAN 4 tag(zasebno).A DSL ima samo da biraš portove za IPTV i Internet.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
__________________
Pošten trgovac:
1,2,
Karlo666 je offline   Reply With Quote
Staro 08.05.2016., 22:03   #995
animATrIx
Premium
Moj komp
 
animATrIx's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2005
Lokacija: Vukovar-Osijek
Postovi: 485
ili odjavis telefon
veca je komplikacija imati 3 uredjaja zbog jednog telefona nego odjavit tel i imati samo 1 router koji je i bit cijele price
__________________
http://forum.pcekspert.com/signaturepics/sigpic5353_1.gif
animATrIx je offline   Reply With Quote
Staro 09.05.2016., 12:06   #996
sudy_freak
Registered User
Moj komp
 
sudy_freak's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2015
Lokacija: Stari Mikanovci
Postovi: 10
Pozdrav svima..

Ima li itko ovaj modem i Galaxy S7/S7 Edge?
Iskusio sam užasno spor Wi-Fi, kao da ima neki delay ili lagg.
Brzina nije problem jer Speedtest daje brzinu moje linije (10 mbps), al je problem što bilo što da radim na wi-fiu treba par sekundi kao da inicijalizra konekciju a već je povezan..

Hvala unaprijed, lp

U kući također imam D-Link router i snjim wi-fi radi bez problema.
sudy_freak je offline   Reply With Quote
Staro 09.05.2016., 13:33   #997
Prezime
Premium
 
Datum registracije: Aug 2013
Lokacija: Zagreb
Postovi: 2,985
Jesi probao kako radi s nekim drugim mobitelom/laptopom da vidis jel problem u tom routeru ili u tom mobitelu, ili njihovim podesavanjima.

Inace, taj router nema takvih problema, jer meni i drugima koje znam, radi uredno i jednako preko zice kao i preko wifi-a...
Prezime je offline   Reply With Quote
Staro 11.05.2016., 15:48   #998
kbkbkb
Registered User
 
Datum registracije: May 2016
Lokacija: Ri
Postovi: 4
Citiraj:
Autor sudy_freak Pregled postova
Pozdrav svima..

Ima li itko ovaj modem i Galaxy S7/S7 Edge?
Iskusio sam užasno spor Wi-Fi, kao da ima neki delay ili lagg.
Brzina nije problem jer Speedtest daje brzinu moje linije (10 mbps), al je problem što bilo što da radim na wi-fiu treba par sekundi kao da inicijalizra konekciju a već je povezan..

Hvala unaprijed, lp

U kući također imam D-Link router i snjim wi-fi radi bez problema.
Problem je sa Ipv6 protokolom. Imao sam isti problem sa LG G4 kad je prešao na android 6.0. Kako nisam znao riješiti problem tražio sam drugi model rutera od HT-a. Ali ima negdje u ovoj temi kako to riješiti na ZTE, potraži malo.
kbkbkb je offline   Reply With Quote
Staro 11.05.2016., 16:02   #999
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp
 
mamutarka's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2005
Lokacija: Zagreb
Postovi: 9,375
jel netko u zadnje vrijeme prešao sa speedporta na novi zte? ako da nek napiše dojmove
__________________
mamutarka je offline   Reply With Quote
Staro 13.05.2016., 14:42   #1000
Krscho
Registered User
 
Datum registracije: Oct 2008
Lokacija: Rakov Potok
Postovi: 25
Meni došo dns od t-coma baš ZTE ZXDSL 931VII. Kakvi su dojmovi, iskustva ovdje s istime, port forwardanje, iskljuciti firewall na ruteru ili ne? ....
Krscho je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 13.05.2016., 14:44   #1001
geronimo_2
Premium
Moj komp
 
geronimo_2's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2005
Lokacija: Rijeka / Grobnik
Postovi: 2,928
meni je nedavno dosao taj i neki dan braticu.
ja jako zadovoljan. nekim cudom moze se u njega ko admin i mozes sve konfigurirat.

zasto bi iskljucio FW? ja sam ga bacio na high/max i nevidim neki problem.
geronimo_2 je online   Reply With Quote
Staro 13.05.2016., 14:48   #1002
Krscho
Registered User
 
Datum registracije: Oct 2008
Lokacija: Rakov Potok
Postovi: 25
Citiraj:
Autor geronimo_2 Pregled postova
meni je nedavno dosao taj i neki dan braticu.
ja jako zadovoljan. nekim cudom moze se u njega ko admin i mozes sve konfigurirat.

zasto bi iskljucio FW? ja sam ga bacio na high/max i nevidim neki problem.
Na prethodnom mi bio iskljucen pa ono, port forward tipovi i neke brze upute? Vidim da s emoze ko user/serialnumber uc u njega
Krscho je offline   Reply With Quote
Staro 13.05.2016., 14:50   #1003
geronimo_2
Premium
Moj komp
 
geronimo_2's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2005
Lokacija: Rijeka / Grobnik
Postovi: 2,928
sve je straigh forward kad udes u njega.
mozes uc ko admin.
ne vidim razlog za isklj FW-a. dapace roknuo ga na max postavku (default je srednja) i ne vidim probleme tako da cu ga tu i ostavit.
jedino sto mi nije jasno kod njega jest da ona tipka za Wi-Fi na njemu ne radi.
geronimo_2 je online   Reply With Quote
Staro 13.05.2016., 15:03   #1004
Krscho
Registered User
 
Datum registracije: Oct 2008
Lokacija: Rakov Potok
Postovi: 25
Citiraj:
Autor geronimo_2 Pregled postova
sve je straigh forward kad udes u njega.
mozes uc ko admin.
ne vidim razlog za isklj FW-a. dapace roknuo ga na max postavku (default je srednja) i ne vidim probleme tako da cu ga tu i ostavit.
jedino sto mi nije jasno kod njega jest da ona tipka za Wi-Fi na njemu ne radi.
Koji je admin sifra?
Krscho je offline   Reply With Quote
Staro 13.05.2016., 15:19   #1005
geronimo_2
Premium
Moj komp
 
geronimo_2's Avatar
 
Datum registracije: Jun 2005
Lokacija: Rijeka / Grobnik
Postovi: 2,928
username: administrator
password: !tc0Mht (dalje su oznake sa routera)
geronimo_2 je online   Reply With Quote
Staro 13.05.2016., 16:00   #1006
denied
Premium
Moj komp
 
denied's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2005
Lokacija: Zagreb
Postovi: 1,108
Citiraj:
Autor kbkbkb Pregled postova
Problem je sa Ipv6 protokolom. Imao sam isti problem sa LG G4 kad je prešao na android 6.0. Kako nisam znao riješiti problem tražio sam drugi model rutera od HT-a. Ali ima negdje u ovoj temi kako to riješiti na ZTE, potraži malo.
Jel imaš koji je to post? Ja sam shvatio da je jedino riješenje promijeniti DNSove na mobu (što mogu samo ako je rootan)....Što bi trebalo na ruteru?
denied je offline   Reply With Quote
Staro 13.05.2016., 16:35   #1007
D/G
Premium
Moj komp
 
D/G's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2010
Lokacija: Ploče
Postovi: 872
"....ne vidim razlog za isklj FW-a. dapace roknuo ga na max postavku (default je srednja) i ne vidim probleme tako da cu ga tu i ostavit."

Ako budeš imao problema sa logiranjem npr igre WoW, LOL itd. vrati FW na ruteru na defoult srednju postavku.
D/G je offline   Reply With Quote
Staro 13.05.2016., 16:46   #1008
kbkbkb
Registered User
 
Datum registracije: May 2016
Lokacija: Ri
Postovi: 4
Citiraj:
Autor denied Pregled postova
Jel imaš koji je to post? Ja sam shvatio da je jedino riješenje promijeniti DNSove na mobu (što mogu samo ako je rootan)....Što bi trebalo na ruteru?
Evo ovdje piše
http://forum.pcekspert.com/showpost....&postcount=920
nisam probao jer sad imam Speedport.
Mogu se promijeniti DNSovi na mobu i ako nije rootan, ali meni ni to nije pomoglo. Jedino ako je rootan možeš isključiti IPv6 i to navodno rješava problem.
kbkbkb je offline   Reply With Quote
Staro 15.05.2016., 23:23   #1009
dddarin
Registered User
Moj komp
 
Datum registracije: Jun 2012
Lokacija: zagreb
Postovi: 67
Ovako dobio sam u petak optiku i ZTE router.Uz optiku imam i MaxTV i telefon . Svoj PC sam spojio cat5e zicom i net je uredno radio, brzina sa HT centralom je 93/22 sto je u redu.

No sve dalje servere koje bih testirao maks brzina koju bi dobio je tipa 35mbit/s. Isto tako i kada bih skidao nesto ne bih nikad dobivao pune brzine max 7MByte/s.

Danas sam nesto prckao po laptopu od starog i on je spojen wifi te speedtest za server u londonu ispada 82/7.

No pazi sad, ako spojim isti taj laptop zicom brzina pada na 30/10. Medutim brzina sa serverom HT-a je punih 93/22. (I zicom i prek wifia)

Meni to nista nema smisla i ne znam kak je moguce da wifi radi bolje od zice. Medutim zica radi ok sa HT serverom ali sve dalje se iz nekog razloga gusi.

Tako da ako netko zna u cemu bi mogao biti problem te sto da mu dodatno napisem , ja bih bio zahvalan za pomoc.
dddarin je offline   Reply With Quote
Staro 15.05.2016., 23:29   #1010
_saiko
system kaiser
Moj komp
 
Datum registracije: Dec 2008
Lokacija: zg
Postovi: 194
HT i linkovi prema van...
Probaj nesto skinuti sa carneta (npr http://ubuntu.grad.hr/16.04/ubuntu-1...ktop-amd64.iso)

Ovo sa wifiem i utp-om... vjerovatno si potrefio bas kad je link prema van bio malo manje opterecen.
__________________
<FLEET>


MBO: Gigabyte GA-X58A-UD7 (rev. 2.0)
CPU: Intel Core i7-950 @ 3.2 GHz
Chipset: Intel X58
RAM: 6 x 4 GB DDR3-1600 (PC3-12800)
VGA: HD4850
HDD(OS): OCZ Vertex3 120GB
HDD(local storage): WD WD2002FAEX 2TB, 2x Seagate 500GB (RAID0@IRST/ICH10R)
ODD: Optiarc (?)
PSU: Silverstone SST-ST60F-P Corsair VX450
Display: Samsung Syncmaster 930BF @ 1280 x 1024
Display2: Panasonic TC-P55VT60 @ 1920x1080
Other: eSata dock
OS: Windows 7 Ultimate x64

Input:
Logitech MX1000 + Logitech UltraX cordless


Model: HP Z420
CPU: Intel Xeon E5-1650 6x core @ 3.2 GHz
Chipset: Intel Sandy Bridge-E
RAM: 4 x 16 GB DDR3-1600 (PC3-12800)
VGA: Nvidia
HDD(OS): Seagate ST500DM002 500GB
HDD(local storage): 2x WD WD5000AAKX (RAID1@C600 SAS/SATA ctrl)
Display: 2x HP LA2205wg 22" @ 1680 x 1050
OS: Windows 7 Enterprise x64


Model: HP Elitebook 8570
CPU: Intel i5 3360M
Chipset: Intel Ivy Bridge
RAM: 2 x 8 GB DDR3-800 (PC3-12800)
VGA: Intel HD4000
HDD: Samsung SSD 850Pro 512GB
ODD: DVD+/-RW
Display: 15.4" (1366 x 768)
Other: Fingerprint reader
OS: Windows 7 Enterprise x64

Input:
Logitech V500 cordless


MBO: GA-P35-DS3P (rev. 2.0)
CPU: Intel C2Q Q6600 @ 2.4 GHz
RAM: 4 x 2 GB DDR2-800 @ 533 MHz
VGA: ATI Rage 3D @ PCI
HDD(OS): Seagate ST380815AS 80GB / Seagate ST3500418AS 500GB
HDD(storage01): 2x WD RE WD4000FYYZ 4TB (RAID10,f2@mdadm)
HDD(storage02): WDC WD20EARX-00P 2TB
HDD(storage_cctv): Seagate ST3250824AS 250GB
ODD: NEC DVD-RW ND-4551A
PSU: Corsair GS800
Display: -
LAN: Intel 82571EB @2x1Gbps LACP
Controllers: RS232 Oxford Semiconductor Ltd OXuPCI952
OS: Linux x64 (Ubuntu 14.04 LTS)


MBO: HP ProLiant DL120 G7
CPU: Intel Xeon E3-1220 @ 4x 3.10GHz
Chipset: Intel i875P-ICH5
RAM: 4 x 4096 MB DDR3-667 (PC3-10600)
HDD1: 2x MB2000EBUCF HUA723020ALA640 2TB 7200RPM (RAID1@P410)
Display: -
LAN: 82574L @ 1000Mbps FD
OS: Linux x86_64 (Ubuntu 14.04 LTS)


MBO: ASRock 4Core1333-FullHD
CPU: Intel Core 2 Duo E84000 @ 3.0 GHz
Chipset: ATI RS600+SB600
RAM: 1 x 512 MB DDR2-800
VGA: -
HDD: Seagate 500GB
ODD: DVD-RW
PSU: Corsair VX450(?)
Display: Panasonic TH-50PY800
LAN: @1Gbps FD
OS: Windows 8.1 Pro x64

Input:
Logitech Cordless DiNovo Edge


MBO: Intel D201GLY2 (ITX)
CPU: Intel Celeron 220 @ 1.2GHz
Chipset: SiS662
RAM: 1 x 512 MB DDR2-533
VGA: Intel
HDD: Sandisk 1GB CF @ CF2IDE
ODD: -
PSU: miniITX type(?)
Display: -
LAN1-Uplink: @1000Mbps FD
LAN2: @100Mbps FD
OS: Mikrotik OS 6.28



Model: Mikrotik RB2011UAS-2HnD
OS: Mikrotik OS 6.28

</FLEET>

cat.7 - where crosstalk is not an issue anymore.
_saiko je offline   Reply With Quote
Staro 15.05.2016., 23:48   #1011
dddarin
Registered User
Moj komp
 
Datum registracije: Jun 2012
Lokacija: zagreb
Postovi: 67
Jucer sam valjda skinuo 134515 ubuntu imagea dok sam testiro download. Ugl. vecinu vremena skida brzinom od 7.5MB/s a max kaj je bilo je 9.3MB/s

A ovo da se "potrefilo" nije. Testiro sam valjda 20 puta prek zice tokom dana i uvijek isto ispada. Krene sa 10mbit/s i linearno se dize do 25, max 35. Dok prek laptopa od starog instant download pokazuje 70mbita i dize se do 80.
dddarin je offline   Reply With Quote
Staro 26.05.2016., 02:02   #1012
Sn4k3
Premium
Moj komp
 
Sn4k3's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2008
Lokacija: Zd
Postovi: 3,497
Jedno kratko pitanje, imam priliku birati tj. zadrzati jedan od 2 routera. Radi se naravno o ZTE ZXDSL 931VII i Siemens Gigaset SX763. Koji je bolji i zasto? Voip i slicno me ne zanima, bitnija mi je stabilna veza i mogucnost konfiguriranja (portovi, firewall, wifi signal i sl.)... Imam samo net (10Mbit), bez maxTv-a. Hvala

Zadnje izmijenjeno od: Sn4k3. 26.05.2016. u 02:47.
Sn4k3 je offline   Reply With Quote
Staro 26.05.2016., 02:39   #1013
Prezime
Premium
 
Datum registracije: Aug 2013
Lokacija: Zagreb
Postovi: 2,985
ZTE ima vise/bolje mogucnosti konfiguriranja (recimo, jednim klikom dodjeljujes internet na sva 4 ethernet porta), bolje drzi vezu na losim paricama i ima "n" wifi...
Prezime je offline   Reply With Quote
Staro 26.05.2016., 03:07   #1014
Sn4k3
Premium
Moj komp
 
Sn4k3's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2008
Lokacija: Zd
Postovi: 3,497
Citiraj:
Autor Prezime Pregled postova
ZTE ima vise/bolje mogucnosti konfiguriranja (recimo, jednim klikom dodjeljujes internet na sva 4 ethernet porta), bolje drzi vezu na losim paricama i ima "n" wifi...
Ok, zahvaljujem... Bas sam ga maloprije spojio, vidim da ima n standard jer wifi signal pokazuje 108Mbit umisto 54... Ali nikako ne mogu naci neki status screen di pisu detalji vezani uz konekciju. Na speed testu dobivam 6Mbit down a 1Mbit up sto je slabo jer sam sa starim routerom konstantno ima 10,8 down dok je up bio nesto manji na 0.7... Izgleda da cu morati zvati SZK opet.

Edit: trebalo se logirati kao admin da dobijem detaljne podatke o konekciji...
Moze li ko baciti pogled na ovaj SS pa komentirati.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_20160526-103341~01.png‎
Views:	173
Size:	122.0 kB
ID:	16632  

Zadnje izmijenjeno od: Sn4k3. 26.05.2016. u 11:37.
Sn4k3 je offline   Reply With Quote
Staro 26.05.2016., 13:49   #1015
X-Plosiv
Premium
Moj komp
 
X-Plosiv's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2007
Lokacija: Pula
Postovi: 1,794
Citiraj:
Autor kbkbkb Pregled postova
Evo ovdje piše
http://forum.pcekspert.com/showpost....&postcount=920
nisam probao jer sad imam Speedport.
Mogu se promijeniti DNSovi na mobu i ako nije rootan, ali meni ni to nije pomoglo. Jedino ako je rootan možeš isključiti IPv6 i to navodno rješava problem.
Što je poprilično glupo, jer imam S6e i S7e koje ne želim rootati (makar jesam sve prijašnje do tada). Doma mi je bolje pustiti mobilni 4g net na mobitelu nego wifi, iako imam 40/7
X-Plosiv je offline   Reply With Quote
Staro 26.05.2016., 22:55   #1016
Prezime
Premium
 
Datum registracije: Aug 2013
Lokacija: Zagreb
Postovi: 2,985
Citiraj:
Autor Sn4k3 Pregled postova
Izgleda da cu morati zvati SZK opet.

Edit: trebalo se logirati kao admin da dobijem detaljne podatke o konekciji...
Moze li ko baciti pogled na ovaj SS pa komentirati.
Nisi spojen na 12.5 Mbits potrebnih za 10mbit brzinu, nego na 7.1 sto ti daje bas tu izmjerenu brzinu od 6Mbits.

Mozes probat dvije stvari, prvo iskljucit DSL liniju iz routera na 15sek pa ju vratit, da se modem ponovno sinkronizira. Ako to ne urodi plodom, resetiraj router iskljucivanjem iz struje na 15sek.
Ako ni to ne povrati vezu na 10(12,5)Mbits, zovi i SZK zali se i prijavljuj smetnju dok ti to ne rijese...
Prezime je offline   Reply With Quote
Staro 27.05.2016., 02:24   #1017
Sn4k3
Premium
Moj komp
 
Sn4k3's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2008
Lokacija: Zd
Postovi: 3,497
Citiraj:
Autor Prezime Pregled postova
Nisi spojen na 12.5 Mbits potrebnih za 10mbit brzinu, nego na 7.1 sto ti daje bas tu izmjerenu brzinu od 6Mbits.

Mozes probat dvije stvari, prvo iskljucit DSL liniju iz routera na 15sek pa ju vratit, da se modem ponovno sinkronizira. Ako to ne urodi plodom, resetiraj router iskljucivanjem iz struje na 15sek.
Ako ni to ne povrati vezu na 10(12,5)Mbits, zovi i SZK zali se i prijavljuj smetnju dok ti to ne rijese...
Resetirana je linija jutros ali nije pomoglo. Vec sam zva SZK, nesto je do centrale. Otkad je nedavno grom pogodija u blizini iste poremetilo se dosta toga, skoro svi u susjedstvu ostali bez linije... Kazu da tehnicari rade na tome i da ce se brzina vratiti za koji dan...
Sn4k3 je offline   Reply With Quote
Staro 27.05.2016., 21:00   #1018
Doktor-X
Doktor-X NetWork
Moj komp
 
Doktor-X's Avatar
 
Datum registracije: Jul 2006
Lokacija: .
Postovi: 207
vidio sam nekoliko stranica prije korisnik memory je pokušavao probuditi pc preko interneta evo ja sa uspio

ovako: prvo sam pod Network-LAN-DHCP Binding "sljubio" ip pc-a kojeg želim probuditi sa njegovom mac adresom te onda pod Application-Port Forwarding prosljedio i tcp i udp port 9 (mada vjerojatno treba samo udp) ne na lan ip nego kliknuo na Enable MAC Mapping i upisao mac umjesto ip adrese

za buđenje pc-a sam koristio
https://play.google.com/store/apps/d...webb.wakeonlan

i moram napomenuti da ja svoj pc kada je ugašen imam u hibernaciji
Doktor-X je offline   Reply With Quote
Staro 27.05.2016., 21:09   #1019
X-Plosiv
Premium
Moj komp
 
X-Plosiv's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2007
Lokacija: Pula
Postovi: 1,794
Citiraj:
Autor denied Pregled postova
Jel imaš koji je to post? Ja sam shvatio da je jedino riješenje promijeniti DNSove na mobu (što mogu samo ako je rootan)....Što bi trebalo na ruteru?
Vidi ovako, zvuči glupo, ali sam u opcijama pod WLAN maknuo QoS sa WMM na disabled, dragoj radi cijeli dan wifi normalno na mobitelu.
X-Plosiv je offline   Reply With Quote
Staro 03.06.2016., 09:04   #1020
cyrus
Registered User
Moj komp
 
cyrus's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2016
Lokacija: Split
Postovi: 91
Pozdrav.



Imam problem s ovim routerom (ne ja, prijatelj al...) pa ako mi netko može pomoći:



Router je od Tcomov. Upaljen je wifi, mixed mode (bng), wpa2-psk (tkip). Svi uređaji vide wifi i mogu se pojiti (tv, moj mobitel itd.). Na laptopu (adapter broadcom 802.11g - netsh wlan show driver pokazuje da podrzava b i g standarde i da podrzava wpa2-personal tkip) se sve mreže pojavljuju, ali ove od zte routera nema! Ne znam šta da uradim. Ako netko ima kakav prijedlog, hvala mu unaprijed na pomoći.



Pozdrav forumašima
cyrus je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na