Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mreže
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro 28.01.2015., 14:44   #331
Prezime
Premium
 
Datum registracije: Aug 2013
Lokacija: Zagreb
Postovi: 2,985
Kaj nije vise ulaz u taj router?
Username: administrator
Password: !tc0MhtSERIJSKIBROJ (!tc0MhtZTEExxxxxxxxxx) (4. znak "0" je nula!)
Prezime je offline   Reply With Quote
Staro 28.01.2015., 14:51   #332
Nikky
Moderator
 
Nikky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: St
Postovi: 17,070
Zato sam ti rekao probaj kao user vulgaris otvoriti ZTE ...

Ovo drugo me ne čudi, mob / tab su Linux tj. Android based ...
Nikky je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 28.01.2015., 17:26   #333
smirnoff
Premium
Moj komp
 
smirnoff's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2009
Lokacija: nisam u ZG!!!!!!!!
Postovi: 989
ma kakvi...
a kak da probam kao user?
__________________
VAŽNO: 1 2 3 4 5 6 7 8
9 10 11
smirnoff je offline   Reply With Quote
Staro 28.01.2015., 17:36   #334
Prezime
Premium
 
Datum registracije: Aug 2013
Lokacija: Zagreb
Postovi: 2,985
Ne prihvaca ni kad resetiras router na "tvornicke" postavke, bez ukljucene DSL linije?
Normalni login bi trebao biti user/user, ako i to nisu promjenili. Ako to ne radi preostaje ti jedino da ih nazoves i pitas.
Prezime je offline   Reply With Quote
Staro 28.01.2015., 17:38   #335
smirnoff
Premium
Moj komp
 
smirnoff's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2009
Lokacija: nisam u ZG!!!!!!!!
Postovi: 989
napravio sam hard reset ali nisam otpajao DSL žicu...čak i da vrati stare parametre, nemre tak brzo primit novi .ini sa neta...
user/user ne vrijedi
__________________
VAŽNO: 1 2 3 4 5 6 7 8
9 10 11
smirnoff je offline   Reply With Quote
Staro 28.01.2015., 18:43   #336
Prezime
Premium
 
Datum registracije: Aug 2013
Lokacija: Zagreb
Postovi: 2,985
Jesi probao user/ZTEExxxxxxxxxx i pri tom pazio da "O" nije veliko slovo O nego broj 0?
Prezime je offline   Reply With Quote
Staro 28.01.2015., 19:13   #337
smirnoff
Premium
Moj komp
 
smirnoff's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2009
Lokacija: nisam u ZG!!!!!!!!
Postovi: 989
evo sad sam probao i nije...

čeko sam kraj tekme rukometa da vidim oće li mi naši spasit listić
__________________
VAŽNO: 1 2 3 4 5 6 7 8
9 10 11
smirnoff je offline   Reply With Quote
Staro 29.01.2015., 12:37   #338
Alph4Dawg
Addicted to music.
Moj komp
 
Alph4Dawg's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2009
Lokacija: Sisak
Postovi: 1,730
Citiraj:
Autor smirnoff Pregled postova
evo sad sam probao i nije...

čeko sam kraj tekme rukometa da vidim oće li mi naši spasit listić
Evo prije nekakvih cca 2 sata je bio tehnicar i dobio sam ZTE.
Login detalji koji su navedeni ovdje funkcioniraju savrseno.Dakle, user i administrator.
Ne znam sto tebe zeza, ali se nadam da ces uspjeti pronaci rjesenje.
__________________
The voice in your head is just me in your headphones.

All you have is your fire and the place you need to reach.
Don't you ever tame your demons, always keep them on a leash.
Alph4Dawg je offline   Reply With Quote
Staro 29.01.2015., 13:53   #339
smirnoff
Premium
Moj komp
 
smirnoff's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2009
Lokacija: nisam u ZG!!!!!!!!
Postovi: 989
i mneni je radilo u početku...pa sam kasnije promijenio na svoj pass, pa je onda ruter povuko opet defoltne postavke pa sam tako ušao meni, al sad neće ni sa time.
__________________
VAŽNO: 1 2 3 4 5 6 7 8
9 10 11
smirnoff je offline   Reply With Quote
Staro 14.02.2015., 21:23   #340
joedoe
Registered User
 
Datum registracije: Nov 2012
Lokacija: @sea
Postovi: 1
Rekonekcija sa jdownloaderom - kako je izvesti?

Pozdrav,
da li netko zna kako ovaj ruter upariti sa jdownloaderom da se automatski rekonekta?
Ima li negdje skripta, vec gotova?

Hvala
joedoe je offline   Reply With Quote
Oglas
 
Oglas
Oglasni prostor

Staro 14.02.2015., 21:27   #341
smirnoff
Premium
Moj komp
 
smirnoff's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2009
Lokacija: nisam u ZG!!!!!!!!
Postovi: 989
pa ja nisam ništa posebno namještao...ak imaš premium acc onda radi ko i torrent.
__________________
VAŽNO: 1 2 3 4 5 6 7 8
9 10 11
smirnoff je offline   Reply With Quote
Staro 15.02.2015., 09:48   #342
tintin
Premium
Moj komp
 
tintin's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2007
Lokacija: negdje
Postovi: 1,330
Jel taj modem ima wifi N na 150mbits ili 300mbit/s ?
tintin je offline   Reply With Quote
Staro 15.02.2015., 19:55   #343
gustavko
Registered User
 
Datum registracije: Feb 2015
Lokacija: zagreb
Postovi: 8
Evo još jednog novog sa pitanjem. Instalirali mi ULTRA MAX 3 m optički paket sa prva tri promotivna mjeseca brzine 100Mbit/ s download, i 20 Mbit/s upload. Kad sam spojen sa kabelom brzina je 95 Mbit za download i 20 Mbit za upload što je OK. Međutim kad sam na wirelesu download je oko 15 Mbit, a upload je isto tu negdje. Ruter je ZTE ZDXSL931VII. Zvao sam i korisničku službu da pokušamo ubrzati ali nije išlo. Sad kažu da će mi doći tehničar i eventualno zamijeniti ruter pa će vidjeti što je. Pokušao sam i u postavkama mode promijeniti u N ali mi onda veza sasvim rikne pa moram resetirati modem. Pitanje je kolika se realna brzina wirelesa može postići sa ovim ruterom i kako ga namjestiti ( iz podrške mi kažu da mora biti na tvorničkim postavkama ) ??
gustavko je offline   Reply With Quote
Staro 15.02.2015., 21:36   #344
dadoremix
Premium
Moj komp
 
dadoremix's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2006
Lokacija: Cakovec
Postovi: 2,922
Na wifi ak dobijes 35-45mbit vise ne
A ako si negdje dalje tj losiji signal i manje mbits
dadoremix je offline   Reply With Quote
Staro 15.02.2015., 21:41   #345
gustavko
Registered User
 
Datum registracije: Feb 2015
Lokacija: zagreb
Postovi: 8
Ali 35-45 Mbit i mojih 15 je velika razlika. Laptop je dobar, Windowsi 7, i5 procesor, 8 GB rama, a ruter je 3 metra ispred mene i vidim ga. A on ipak potegne samo 15 Mbit ??
gustavko je offline   Reply With Quote
Staro 15.02.2015., 21:45   #346
Nikky
Moderator
 
Nikky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: St
Postovi: 17,070
Pa ako si 3 M od routera onda stavi Lan kabel i stvar riješena
Nikky je offline   Reply With Quote
Staro 15.02.2015., 21:47   #347
dadoremix
Premium
Moj komp
 
dadoremix's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2006
Lokacija: Cakovec
Postovi: 2,922
Nebi znao. Ja imam max opciju 20/1 od tht i tako i radi preko wifi
Ali primjetio sam da taj isti zte modem se posvađa sa laptopom i daje mu samo 10mbit do 12 max.
A mobitel na speedtestu odere 20
A lap je spojen na 65mbit po statusu i naravno 2m od modema mjereno. Samo ja spojen.
dadoremix je offline   Reply With Quote
Staro 15.02.2015., 21:51   #348
gustavko
Registered User
 
Datum registracije: Feb 2015
Lokacija: zagreb
Postovi: 8
Teoretski da, ali ruter je konstrukcijski poprilično nježan i ako ga slučajno potegnem ode u 3 p . . . A i bežično je puno zgodnije naročito za laptop kojeg negdje i ponesem po stanu.
gustavko je offline   Reply With Quote
Staro 15.02.2015., 21:55   #349
hrki
Banned
Moj komp
 
Datum registracije: May 2007
Lokacija: ZG - VŽ - KR
Postovi: 279
Pa promjeni postavke wifi u modemu Mode bgn
Meni ide max 31 na 30/3
hrki je offline   Reply With Quote
Staro 15.02.2015., 22:01   #350
gustavko
Registered User
 
Datum registracije: Feb 2015
Lokacija: zagreb
Postovi: 8
Postavke u modemu i jesu mixed b+g+n, a kad stavim samo na n onda mi rikne veza pa moram resetirati modem ?
gustavko je offline   Reply With Quote
Staro 15.02.2015., 22:02   #351
hrki
Banned
Moj komp
 
Datum registracije: May 2007
Lokacija: ZG - VŽ - KR
Postovi: 279
onda modem drugi
hrki je offline   Reply With Quote
Staro 15.02.2015., 22:05   #352
gustavko
Registered User
 
Datum registracije: Feb 2015
Lokacija: zagreb
Postovi: 8
Nadam se da će mi doći tehničar HT-a sa drugim modemom koji će pokazivati bolje rezultate, sad samo pokušavam naći je li netko imao sličan problem i kako ga riješiti :-).
gustavko je offline   Reply With Quote
Staro 15.02.2015., 22:09   #353
hrki
Banned
Moj komp
 
Datum registracije: May 2007
Lokacija: ZG - VŽ - KR
Postovi: 279
osim toga razlika između 10 i 30 kod surfanja nema osim kod Down/Up aplikacija
hrki je offline   Reply With Quote
Staro 15.02.2015., 22:12   #354
gustavko
Registered User
 
Datum registracije: Feb 2015
Lokacija: zagreb
Postovi: 8
Citiraj:
Autor hrki Pregled postova
osim toga razlika između 10 i 30 kod surfanja nema osim kod Down/Up aplikacija
Naravno da nema, ali ako nešto kupim onda očekujem da i dobijem to što kupim .
gustavko je offline   Reply With Quote
Staro 15.02.2015., 22:17   #355
hrki
Banned
Moj komp
 
Datum registracije: May 2007
Lokacija: ZG - VŽ - KR
Postovi: 279
Nema ti druge nego biti strpljiv.
Ovo sam napisao samo kao info, da vidiš da puno sada ne gubiš
hrki je offline   Reply With Quote
Staro 15.02.2015., 23:21   #356
dadoremix
Premium
Moj komp
 
dadoremix's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2006
Lokacija: Cakovec
Postovi: 2,922
Ali ako ocekujes 95mbit tj 100mbit na wifi... Nečeš
A to što gubis vezu kada stavis na n standard only, jel se modem pogubi totalno ili izgubis vezu preko wifi a kabel i dalje radi?
Uređaji koji se spajaju na wifi podržavaju n standard ili su b/g only?
Stavi na b/g ili g only pa probaj mjerit preko wifi
Pa javi stanje
dadoremix je offline   Reply With Quote
Staro 15.02.2015., 23:27   #357
Nikky
Moderator
 
Nikky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: St
Postovi: 17,070
Također je važno "snimiti" situaciju na lokaciji sa inSSIDer - om ili sl. alatom, a kako bi pronašao / odabrao radni kanal wireless - a na kojem nema ili je signal susjeda minimalan.
Nikky je offline   Reply With Quote
Staro 16.02.2015., 01:53   #358
d0d6e
Registered User
Moj komp
 
d0d6e's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2007
Lokacija: 2 metra pod zemljom
Postovi: 10
Jučer mi je Tcom uvalio ovaj ruter mjesto dobrog starog 763, kao ovaj podržava VDSL i zato je bolji od 763. E sad ja koristim TP linkov router kao range extender. Uspio sam napraviti universal repeater i na laptopu se uredno spojim preko tplinka na internet i čak dobijem i dobre brzine. Ali iz nekog razloga druge uređaje neće da spoji na tplink preko wifi, primarno govorim o mobitelu (android 4.2) i ipodu (ios8). Na mobitelu stalno pokušava dobiti IP adresu i bezuspješno a ipod mi izbacuje grešku da sam krivu šifru upisao iako je točna.
Napominjem da nisam još ništa dirao po ZTEu jer sam tek stigao doma pa sam na brzinu naštelo repeater da imam net na laptopu.
Pa me zanima šta moram riješiti u opcijama ZTE da sve ostalo radi?
d0d6e je offline   Reply With Quote
Staro 16.02.2015., 09:32   #359
AlexZG
Registered User
Moj komp
 
AlexZG's Avatar
 
Datum registracije: Jul 2011
Lokacija: Zagreb, Dubrava
Postovi: 20
Probaj se igrati sa vrstom zaštite na router na koji se spajas. Imao sam skoro istu situaciju nedavno.
AlexZG je offline   Reply With Quote
Staro 16.02.2015., 12:38   #360
Prezime
Premium
 
Datum registracije: Aug 2013
Lokacija: Zagreb
Postovi: 2,985
Ako imas WEP zastitu onda je to vjerojatni uzrok. Stariji uredjaji kao laptop s njom nemaju problema, a mnogi novi uredjaji, osobito noviji mobiteli, ju vise ne porzavaju radi nesigurnossti.
Prezime je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na