Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Overclocking
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro 07.03.2014., 13:18   #91
Sam Fischer
Džabe si krečio!
Moj komp
 
Sam Fischer's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2004
Lokacija: Zagreb
Postovi: 4,942
Ne koristim inače HWMonitor, ali što nije to ta temperatura soketa?
A CPU Core mu je na 50, što je ok?
Sam Fischer je offline   Reply With Quote
Staro 07.03.2014., 14:39   #92
Flood
Into my head it goes
Moj komp
 
Flood's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2004
Lokacija: space de luxe
Postovi: 701
Citiraj:
Autor Sam Fischer Pregled postova
Ne koristim inače HWMonitor, ali što nije to ta temperatura soketa?
A CPU Core mu je na 50, što je ok?
Mudro i točno zboriš.
Socket se grije dosta pod Prime-om,budem stavio na vrh kućišta po sredini jedan 140mm vent za ispuh pa možda spusti temp.
__________________
...help me understand the best I can...
Flood je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 07.03.2014., 14:54   #93
Sam Fischer
Džabe si krečio!
Moj komp
 
Sam Fischer's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2004
Lokacija: Zagreb
Postovi: 4,942
Citiraj:
Autor Flood Pregled postova
Mudro i točno zboriš.
Socket se grije dosta pod Prime-om,budem stavio na vrh kućišta po sredini jedan 140mm vent za ispuh pa možda spusti temp.
Ma za soket te boli pipa
Bitno da ovaj core temp ne prelazi tih 62 *C (makar se po ulicama priča da se može tolerirati čak i 65-68 *C)

Meni je već na ovih 1,35V na rubu, i pod stress testingom zna mrvicu i preletit tih 62 *C pod H50, ali realno, u svakodnevnom korištenju i gejmanju ne dođe ni blizu.

Zadesio me dobar primjerak, ali za jači OC bih ga ipak trebao ugurat pod H110 ili slično nešto.

I BTW, dosta će pripimoći vent za ispuh, pogotovo gore. Griju se i VRMovi na ploči, pa sve to oko proca postane toplotna zona i puno pomaže da se taj vrući zrak izbaci van.

Samo za primjer, ja sam gore na ispuhu imao Schyte Slipstream 140, ali koji se vrtio na max 500 rpma (jebiga, volim tišinu kad mi je taj komp za sve, i glazbu - spojen na Hi-fi pojačalo i filmove - Lcd TV i gejmanje), i realno tih 500RPM-a nije baš imalo neki airflow. I onda kad sam ubacio FX-a u komp se podosta sve to ugrijalo, jel
Zamijenio sam ga onda sa Corsairom AirFlow series 140W (koji idla na nekih 600-650rpma a kad je load potegne 1150-1200Rpm) i spustile su se temperature čak 4-5 stupnjeva, samo zbog jačeg ispuha.

Tako da će ti svakako pomoći taj vent gore.

Zadnje izmijenjeno od: Sam Fischer. 07.03.2014. u 15:05.
Sam Fischer je offline   Reply With Quote
Staro 07.03.2014., 15:30   #94
Flood
Into my head it goes
Moj komp
 
Flood's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2004
Lokacija: space de luxe
Postovi: 701
Vjerujem da će pomoć.Skinuo sam gore poklopce sa otvora i pod rukama se osjeća kako izlazi topli zrak.Kad ga vent povuče biti će to prva liga.
Meni isto smeta buka,tako da kad vent od themisa počne puhat na full pod primeom,nije dobro.
Sva 3 venta od kućišta (Fractal SilentSeries 140mm R2) sam stavio na 7V,tako ću i ovoga gore i to bi trebalo biti ok za svakodnevnu upotrebu,jer fulku samo prime izvlači i kod mene.
Jel taj Corsair vent sa ledicama ili bez?Mislio sam ga uzeti,ali svagdje LED izdanja prodaju.Na kraju sam naručio Fractal ko i ova 3 šta imam.
__________________
...help me understand the best I can...

Zadnje izmijenjeno od: Flood. 07.03.2014. u 15:45.
Flood je offline   Reply With Quote
Staro 07.03.2014., 15:49   #95
Sam Fischer
Džabe si krečio!
Moj komp
 
Sam Fischer's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2004
Lokacija: Zagreb
Postovi: 4,942
Bez ledica verzija.
Ima one gumene podloske i kvalitetniji lezaj od verzije sa ledicama.

LED verzija je i jeftinija...
__________________
Sam Fischer je offline   Reply With Quote
Staro 08.03.2014., 20:18   #96
Sam Fischer
Džabe si krečio!
Moj komp
 
Sam Fischer's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2004
Lokacija: Zagreb
Postovi: 4,942
Mislim da sam na baš dobar primjerak naletio.
Išao sam se nakratko poigrat i stavio 1,425V i 4900Mhz.
Vrti lijepo bencheve bez ikakvih problema, Prime sam odvrdio 15-ak min, ali sam prekinuo jer mi se ne sviđa kad mi Core temp dođe preko 62 *C (67 u mom slučaju :/ )

Dakle, ako želim probijat rekorde i 5Ghz moram neki H110 nabavit


__________________
Sam Fischer je offline   Reply With Quote
Staro 08.05.2014., 15:01   #97
ECHO
Banned
Moj komp
 
Datum registracije: Jul 2006
Lokacija: CROATIA-Vukovar
Postovi: 2,354
Evo i mene u AMD vodama opet sa X6 6300 dao sam otkaz Intelu.
Nisam ništa clockenjisao jer mi sve radi i ovako više nego dobro, a najbitnije je da igre rade ostalo manje bitno, cpu hladan ispod Jing-a i neoznoji se uopće.
Pogubio sam se u opcijama MBO-a jer sam naviko na Asrock već zadnje 3 mbo samo njihove koristim.A zadnje 2god sam bio na Intelu a prije na AMD X6 6100
te mi je ovo za igre i više nego dovoljno
ECHO je offline   Reply With Quote
Staro 08.05.2014., 15:27   #98
Smartic
Premium
Moj komp
 
Smartic's Avatar
 
Datum registracije: Mar 2011
Lokacija: Varaždin
Postovi: 2,611
Uf, M5A97 EVO i Jing, moraš se poigrati s tim
Smartic je online   Reply With Quote
Staro 12.05.2014., 12:22   #99
mpetr01
Registered User
Moj komp
 
mpetr01's Avatar
 
Datum registracije: May 2014
Lokacija: Wohlen,Aargau,Switzerland
Postovi: 7
pozdrav svima!

koristim AMD FX 8350 sa trenutnim TURBO ukljucenim na 4.30GHz, naime volio bih klokat processor bar na 4.50 ili mal vise, koristim Alpenföhn K2 CPU cooler. probavao sam par puta da ga klokujem i uvjek kad upalim prime mi se komp ugasi. a nemoguce da moj CPU cooler ne moze ni jedan klok podnijet. ipak sam ga dosta platio i izgleda dosta kvalitetno. u kucistu imam takodjer jos 2 velika 140mm i jedan manji ventilator + 800w PSU, kuciste koje koristim je Corsair 600T White. Uz procesor je GTX 770 MSI TwinFrozr + 16GB DDR3 1600MHz 4x4GB Kingstone hyperx grey series. maticna je asus sabertooth fx990 2.0
jednom prilikom sam klokao processor na 4.80 mislim, nisam siguran i igrao sam metro last light na najboljoj grafici sto naravno mogu i na stock-u al opce nisam nikakvih problema imao sa temp ili slicno. u idlu mi je pisalo 47-8'C te dok sam igrao bilo je tu do 53'C najvise 55'C eh sad mnogi mi govore da je to nemoguce, ja ne znam koristim AIDU64 i tako pise.
zamolio bih vas ako netko se bas dobro razumije u overclock nek mi pomogne zasto da ga drzim na stocku kad imam vec dobar komp nek izvuce maksimum iz tog prcessora

Hvala -LP.
mpetr01 je offline   Reply With Quote
Staro 12.05.2014., 17:02   #100
Albert Wesker
Premium
Moj komp
 
Albert Wesker's Avatar
 
Datum registracije: May 2010
Lokacija: Zagreb
Postovi: 507
jesi li dizao napon uopce?preporucio bih ti da pogasis sve opcije za stednju energije skupa sa TURBOM jer to ti moze samo donijeti nestabilnost.
__________________
Albert Wesker je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Staro 12.05.2014., 18:17   #101
dadosbcro
Premium
Moj komp
 
dadosbcro's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2010
Lokacija: SB
Postovi: 620
Slažem se sa Albertom, u BIOSU obavezno isključi turbo opciju i opcije za štednju energije, postavi voltažu na manualno, za početak recimo 1.35v i LCC na high i testiraj stabilnost sa primeom95....ako je sve OK, multy diži u malim koracima, po 1, ako ti se izbaci BSOD to ti je znak da smanjiš multy ili da podižeš voltažu...sa voltažom nemoj pretjerivati...svakako skini jedan od programa za pracenje temperature...
dadosbcro je offline   Reply With Quote
Staro 12.05.2014., 21:14   #102
Sam Fischer
Džabe si krečio!
Moj komp
 
Sam Fischer's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2004
Lokacija: Zagreb
Postovi: 4,942
Citiraj:
Autor mpetr01 Pregled postova
pozdrav svima!

koristim AMD FX 8350 sa trenutnim TURBO ukljucenim na 4.30GHz, naime volio bih klokat processor bar na 4.50 ili mal vise, koristim Alpenföhn K2 CPU cooler. probavao sam par puta da ga klokujem i uvjek kad upalim prime mi se komp ugasi. a nemoguce da moj CPU cooler ne moze ni jedan klok podnijet. ipak sam ga dosta platio i izgleda dosta kvalitetno. u kucistu imam takodjer jos 2 velika 140mm i jedan manji ventilator + 800w PSU, kuciste koje koristim je Corsair 600T White. Uz procesor je GTX 770 MSI TwinFrozr + 16GB DDR3 1600MHz 4x4GB Kingstone hyperx grey series. maticna je asus sabertooth fx990 2.0
jednom prilikom sam klokao processor na 4.80 mislim, nisam siguran i igrao sam metro last light na najboljoj grafici sto naravno mogu i na stock-u al opce nisam nikakvih problema imao sa temp ili slicno. u idlu mi je pisalo 47-8'C te dok sam igrao bilo je tu do 53'C najvise 55'C eh sad mnogi mi govore da je to nemoguce, ja ne znam koristim AIDU64 i tako pise.
zamolio bih vas ako netko se bas dobro razumije u overclock nek mi pomogne zasto da ga drzim na stocku kad imam vec dobar komp nek izvuce maksimum iz tog prcessora https://www.youtube.com/watch?v=MckeAmnDeTk

Hvala -LP.
Ja sam ti odgovorio na PM, sročio cijeli post, i onda mi je izbacilo da si ti disable-ao private message i da ne možeš primit?

U principu su ti i dečki već dosta rekli, imaš jedan od najboljih zračnih coolera, ali nije novost da se ti naši FX-evi griju kao ludi

Evo ti par dobrih tutoriala pa se poigraj malo

Link 1
Link 2

__________________
Sam Fischer je offline   Reply With Quote
Staro 13.05.2014., 00:34   #103
mpetr01
Registered User
Moj komp
 
mpetr01's Avatar
 
Datum registracije: May 2014
Lokacija: Wohlen,Aargau,Switzerland
Postovi: 7
pozdrav svima i decki hvala na odgovorima.

# Alber :
sve je pogaseno u BIOS-u ; TURBO, Cool n Quite, i HCP, i jos one neke opcije, pod napoj mislis voltazu jel ? to sam stavio na 1.47500V trenutno danas i radi mi sad na 4.63GHz. Kad ga god klokujem i provjerim sa primom uvjek se gasi na svakom kloku, a kod igrice se ni jedne nije ugasio jedino je jednom dok sam igrao metro na 5.01ghz ovako je ok radio i u igri je islo sve okej, al jednom se samo ugasio. tako da svaki put kad ga pregledavam sa primom UVJEK se ugasi.

# Dado :
sto je to LCC ? ili kako si vec rekao ? xD sory, ne razumijem se ja bas u to sve, gledao sam par vide-a po yt i tak sam neke opcije naredio, nemam pojma! :S

# SAM :
stvarno ? nisam znao da sam to iskljucio :S izvinjavam se, i hvala na linkovima ovog lika sa yt sam gledao al on ima bolju maticnu i hladenje od mene. ovaj prvi link cu razmotriti.

PS: ukljuceno mi je to sve, za poruke mislim, sad sam provjerio :S ne znam o cemu je rijec, mozda moramo bit frendovi na forumu ?
mpetr01 je offline   Reply With Quote
Staro 13.05.2014., 01:05   #104
Albert Wesker
Premium
Moj komp
 
Albert Wesker's Avatar
 
Datum registracije: May 2010
Lokacija: Zagreb
Postovi: 507
da mozda ne prelazi sigurnosnu temperaturu ako ti se gasi komp?pogledaj u BIOS-u na koliko je namjestena temperatura do koje se komp nece gasiti.Recimo,ako imas namjesteno na 62 stupnja onda ce ti se ugasiti ako dosegne 62 ili vise.
__________________
Albert Wesker je offline   Reply With Quote
Staro 13.05.2014., 01:07   #105
mpetr01
Registered User
Moj komp
 
mpetr01's Avatar
 
Datum registracije: May 2014
Lokacija: Wohlen,Aargau,Switzerland
Postovi: 7
Citiraj:
Autor Albert Wesker Pregled postova
da mozda ne prelazi sigurnosnu temperaturu ako ti se gasi komp?pogledaj u BIOS-u na koliko je namjestena temperatura do koje se komp nece gasiti.Recimo,ako imas namjesteno na 62 stupnja onda ce ti se ugasiti ako dosegne 62 ili vise.
joj ne znam ja di da to vidim imam pod tabom u biosu '' monitor '' i tam mi je ukljuceno nes 600rpm ne znam :S sori sori. fakat se ne kuzim bas najbolje. mogu ako zelis otic na brzaka slikat bios i poslat ti fotke ?
mpetr01 je offline   Reply With Quote
Staro 13.05.2014., 01:14   #106
Albert Wesker
Premium
Moj komp
 
Albert Wesker's Avatar
 
Datum registracije: May 2010
Lokacija: Zagreb
Postovi: 507
pogledaj malo po opcijama.MORAS imati tu opciju negdje.
__________________
Albert Wesker je offline   Reply With Quote
Staro 13.05.2014., 01:31   #107
mpetr01
Registered User
Moj komp
 
mpetr01's Avatar
 
Datum registracije: May 2014
Lokacija: Wohlen,Aargau,Switzerland
Postovi: 7












pogledajte sta sam uradio. ako sam sta krivo uradio isprvite me.
mpetr01 je offline   Reply With Quote
Staro 13.05.2014., 04:51   #108
dadosbcro
Premium
Moj komp
 
dadosbcro's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2010
Lokacija: SB
Postovi: 620
@mpetr

1.475v je poprilično visoka voltaža za taj procesor, meni fx8320 za 4.4Ghz traži 1.375v čini mi se, pa je moguće da ti temperatura prelazi 62 stupnja pod primeom ili na koliko je već namješteno da se komp gasi...inače kod tog procesora ako planiraš OC, gledaj da ti temperatura pod punim opterečenjem ne prelazi 60 stupnjeva, jer ako pod primeom ne prelazi 60 stupnjeva, onda ni u igrama neće preko 50, a to je sasvim solidna temp. za taj procesor...

najpametnije bi bilo da skineš core temp ili HW monitor ili neki sličan program za praćenje temperature, pokreni prime95 pa vidi kolike su temperature kada je procesor max opterećen...igre ne mogu opteretiti procesor isto kao i prime pa je logično da su temperature manje i to je razlog zašto ti se ne gasi u igrama, a pošto prime optereti svih 8 jezgri na 100%, temperatura brzo raste i vjerovatno pređe granicu na koliko je u biosu namještena max temperatura procesora, pa ti se komp ugasi da ne dođe do kuršlusa...

ako ti temperatura brzo dođe do 60 stupnjeva i ide preko, ugasi prime95 i provjeri da li je hladnjak dobro nasjeo na CPU/namontiran, ako je OK, onda prvo vrati BIOS na optimized settings i polako iz početka...pogasi sve opcije što su kolege iznad predložili i spusti voltažu na neku normalnu razinu, nemoj forsirati sa voltažom i definitivno je skini sa 1.475 na 1.375-1.4v i vidi koliki je stabilan OC na sa tom voltažom...

LCC ili load line calibration ti laički rečeno održava napon stabilnijim, nema vdropa ili je jako malo prisutan kada je uključen...stavi ga na medium ili high...
dadosbcro je offline   Reply With Quote
Staro 13.05.2014., 10:17   #109
Sam Fischer
Džabe si krečio!
Moj komp
 
Sam Fischer's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2004
Lokacija: Zagreb
Postovi: 4,942
LLC utječe i na povećano zagrijavanje, ali poboljšava stabilnost.
Nije isto igranje igara u kojem opterećenje procesora varira od 20-50% (bubam, vjerojatno nije niti toliko za recimo za Metro LL) i Prime u kojem je procesor zakucan na plafon sa 100% konstantnog loada.

Pažljivo s voltažama, nemoj nikako ići znad 1,4V (to je po meni plafon za ove naše serijske hladnjake, možda i previše).
Zato mi nikad nije jasno kad vidim po stranim forumima da ih ekipa drži na 1,45V ili 1,5V, a ja ga jedva sa H50 i relativno dobro provjetrenim kućištem obuzdavam na 1,365V
__________________
Sam Fischer je offline   Reply With Quote
Staro 13.05.2014., 11:14   #110
mpetr01
Registered User
Moj komp
 
mpetr01's Avatar
 
Datum registracije: May 2014
Lokacija: Wohlen,Aargau,Switzerland
Postovi: 7
OK hvala ljudi, otici cu u BIOS staviti sve default, i polako ispoceteka znaci voltazu cu staviti prvo na 1.375 pa cemo vidjeti. sto se tice processora tj hladnjaka sigurno je nasjeo kak treba, pomogao mi je kolega oko toga, i uradili smo sve kako treba. imam HW monitor i neki FanSpeed i AIDU64. znaci, uvjek moram kad kokujem pokrenut taj prime par minuta da vidim da mi se ne ugasi komp i da mi ne predje temp preko 60 ? dobro! skuzio sam. hvala puno. odoh probati.
mpetr01 je offline   Reply With Quote
Staro 13.05.2014., 13:36   #111
dadosbcro
Premium
Moj komp
 
dadosbcro's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2010
Lokacija: SB
Postovi: 620
1. udji u BIOS klikom na delete
2. U biosu klikni na Advanced settings u donjem lijevom kutu
3. AI overclock tuner postavi na- MANUAL
4. CPU ratio za početak stavi na 20 20x200=4000MHz/4.0GHz
5. AMD TURBO CORE TECHNOLOGY - Disabled
6. Epu power saving mode - Disabled
7. CPU&NB voltage - Manual mode
8. CPU manual voltage - 1.375v

Cool n quiet - Always disabled
C1E - Disabled
Core 6 state - disabled

Klikni F10 i sejvaj promjene

Zatim pokreni prime i prati temperature
Ako je sve OK, ponovno udji u BIOS i promjeni samo CPU ratio na 21 i sa time ćeš dobiti 4.2GHz...nakon toga opet spremiš promjene u biosu, pa ponovno prime95 i praćenje temperature...ako prime prolazi bez problema, ponovi sve isto samo promjeni CPU ratio na 22 s čime ćeš dobiti 4.4GHz...ako se pod primeom95 ruše jezgre ili imas BSOD, podizi voltazu u sitnim koracima...nemoj forsirati i nemoj ici preko 1.4v-1.425v
dadosbcro je offline   Reply With Quote
Staro 13.05.2014., 13:47   #112
Sam Fischer
Džabe si krečio!
Moj komp
 
Sam Fischer's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2004
Lokacija: Zagreb
Postovi: 4,942
Nakon sto pronađe željeni stabilni overclock, slobodno neka uključi nazad Cool'n'quiet jer nema smisla da procesor chilla na 4,5Ghz cijelo vrijeme...
__________________
Sam Fischer je offline   Reply With Quote
Staro 13.05.2014., 15:52   #113
dadosbcro
Premium
Moj komp
 
dadosbcro's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2010
Lokacija: SB
Postovi: 620
Napiši kako je prošlo i kakve su temperature pod primeom
dadosbcro je offline   Reply With Quote
Staro 14.05.2014., 01:24   #114
mpetr01
Registered User
Moj komp
 
mpetr01's Avatar
 
Datum registracije: May 2014
Lokacija: Wohlen,Aargau,Switzerland
Postovi: 7
trenutno sam na 4.60Ghz na 1.38500V radi sve ok, prime mi je rekao da je sve ok temp mu se popela na 65, u idli je na 37'C dal da ukljucim cool n quite ?
mpetr01 je offline   Reply With Quote
Staro 14.05.2014., 02:42   #115
mpetr01
Registered User
Moj komp
 
mpetr01's Avatar
 
Datum registracije: May 2014
Lokacija: Wohlen,Aargau,Switzerland
Postovi: 7
Citiraj:
Autor mpetr01 Pregled postova
trenutno sam na 4.60Ghz na 1.38500V radi sve ok, prime mi je rekao da je sve ok temp mu se popela na 65, u idli je na 37'C dal da ukljucim cool n quite ?
PS. evo uspio sam ga naterati na 4.70Ghz na 1.4125V prime mi nije izbacio nikakvu gresku.
mpetr01 je offline   Reply With Quote
Staro 14.05.2014., 12:28   #116
ECHO
Banned
Moj komp
 
Datum registracije: Jul 2006
Lokacija: CROATIA-Vukovar
Postovi: 2,354
Trebao bi odraditi Prime test duže vrijeme i par passova min 2h jer sa 15-30min nećeš baš istestirati kako treba i to nije pokazatelj stabilnosti vrti se i po 12h min za stabilnost.
Ali ako se u igrama neruši 3-4h onda je to OK, testovi su ionako samo testovi i komp vrlo vjerojatno ni u jednoj aplikaciji neće biti pod tolikim opterećenjem pa se nemaš što brinuti, ali nepotrebno ga je kuriti na više od 4.5GHz jer sa 200/300MHz nećeš dobiti ništa osim topline i potrošnje i nemoj preko 1.4V ali već si dobio taj savijet.
Možeš za stabilnost opaliti i OCCT 1-2h on nakuri isto sistem.

Zadnje izmijenjeno od: ECHO. 14.05.2014. u 12:34.
ECHO je offline   Reply With Quote
Staro 14.05.2014., 12:28   #117
Albert Wesker
Premium
Moj komp
 
Albert Wesker's Avatar
 
Datum registracije: May 2010
Lokacija: Zagreb
Postovi: 507
sorry sto ti nisam odgovorio na zadnju poruku,bio sam poprilicno zauzet i umoran...najvjerojatnije ti se procesor pregrijavao jer njegova najvisa sigurna temperatura je 62 stupnja.nikako iznad toga.
__________________
Albert Wesker je offline   Reply With Quote
Staro 14.05.2014., 12:48   #118
Sam Fischer
Džabe si krečio!
Moj komp
 
Sam Fischer's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2004
Lokacija: Zagreb
Postovi: 4,942
Kaj, i Vama salje Petr PM-ove?

@ECHO, nisam ni ja neki preveliki fan tih cjelodnevnih kurenja procesora (pogotovo kad čupa preko 200W ), OCCT ako vrti 1h, 99,5% da je to sve "ne mrda". I nedaj Bože da se sruši u svakodnevnim aplikacijama ili igrama, onda znaš da je u banani
__________________
Sam Fischer je offline   Reply With Quote
Staro 14.05.2014., 12:54   #119
Albert Wesker
Premium
Moj komp
 
Albert Wesker's Avatar
 
Datum registracije: May 2010
Lokacija: Zagreb
Postovi: 507
Nemora znaciti da procesor koji prolazi OCCT/Prime 6 sati da ce raditi stabilno i u igrama.Ja sam imao slucajeva gdje na OCCT prolazi vise od 6 sati a u igri se rusi u roku sat vremena i manje.Zato sam i prestao overclockati
__________________
Albert Wesker je offline   Reply With Quote
Staro 14.05.2014., 13:09   #120
Sam Fischer
Džabe si krečio!
Moj komp
 
Sam Fischer's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2004
Lokacija: Zagreb
Postovi: 4,942
Ako mi se ikada sruši igra na kompu, gotovo uvijek se zblesira driver od grafičke i to u nekom glupom trenutku tipa switchanje između 2d-3d clockova kod loadanja i slično, rijetko da je ikad išta drugo
__________________
Sam Fischer je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas
 
Oglas
Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na