|
![]() |
#122 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
Zadnje izmijenjeno od: Vejita. 25.03.2007. u 03:21. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#123 | |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Uglavnom 300 je "iscurio" ![]()
![]() |
![]() |
#124 |
Hurr durr
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
![]() |
#126 |
Doktor Olja
Datum registracije: Nov 2006
|
screener kvalitete ima na torrentima i ja sam se dosad uspio suzdržat, pa mogu i još tri dana do 29og kada starta u kinima... frank miller, povijesni spektakli... takve stvari se gledaju samo u najboljim uvijetima...
X2Terror Epox 9NDA3J; AMD Athlon64 x2 4200+; AC Freezer64Pro; 2x512 Mb Kingmax DDR400 (SC); ATI Radeon 9600 Pro 256 Mb; Seasonic S12-380W WD Caviar 250 Gb, WD Caviar 160 Gb otopio se, hehe Old_Skool MSI KT3 Ultra VIA KT333; AMD Athlon 1700 XP @ 1959 MHz + Falcon Rock 2; 2x256 Mb Kingmax DDR333; MSI Nvidia GeForce FX5200T 64 Mb; Maxtor DiamondMaxPlus9 120 Gb, WD Caviar 80 Gb; |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Imam ga doma al ga još nisam pogledao. Inače u subotu sam bio pogledati "Tinejdž Mjutant Ninđa Turtls" ![]() Vodio sam sina (4.5g) u kino, voli te ninje. Film počinje u 17:00, a blagajna se otvarala u 16:30. Takav red za karte nisam doživio od TopGuna tamo negdje 1986g. i sad nedavno prije par godina za prvi dio Gospodara Prstenova. Inače film je super. AFAIK 100% kompjuterska animacija. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#131 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#132 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
btw. silent hill mi je odličan baš sam ga neki dan opet pogledao |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Premium
|
Bez obzira kaj vec ima za skinut 300, idem u petak ga gledat u kino. Kaj se tice Silent Hilla, odlican film, atmosfera do bola, bolesno su sve napravili, jedino kaj me zivcirala je ona plavusha glavni lik, koja onak trckara okolo i skvichi kad ugleda neke gnjusnog, dok je inace uber hrabra kad trci za svojom kceri...
![]() |
#136 |
Rambus 3xtr1m
|
El pogledo netko nove ninđa kornjače? Prijedlozi tj što sam u zadnjih mjesec dana korisno pogleado: Stranger than fiction - zanimljiv obiteljski film Smokin aces - ok akcija Man of the year - tipična komedija robina williamsa The last king of scottlan - fenomenalna drama zaslužili su oskare Altered - začudo dobar niskobuđetni sf hororčić Crank - već drugi put pogledao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Premium
|
![]() |
#139 |
overpowered
|
Gledao ja ,ok mi je bio,sam mislim da mi dio filma "fali" ![]() anyways ako si igrao igru(ili bar upoznat s tematikom i pričom silent hilla) trebao bi ti bit ok,pyramid head anyone? A što se tiče 300 mislim da ću do cinestara ,film se čini dostojan toga ![]() p.s KNez Tame mislim da je bad cat zapravo pitala "platiš mi ulaznicu" ![]()
![]() |
#140 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
daysleeper
Datum registracije: Apr 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
zloČesta maČka
|
apocalypto... mrak film ![]() od početka do kraja film me držao u napetosti kakvu već dugo nisam proživila. mel gibson je CAR silent hill... pa tak-tak. ima nekih skeri scena, priča je ok ali je film nekako, kao da mu "nešto" fali. 300.. knez me vodi u kino ![]()
![]() |
#143 | |
daysleeper
|
Citiraj:
![]() silent hill je i meni bio nekak nedorečen... ![]() iduće godine bi trebala doć dvojka...baš me zanima na što će to ličit ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
daysleeper
|
Citiraj:
![]() enivej, ovaj vikend ga gledam... nisam dosad čula nijednu negativnu kritiku na račun filma, pa se nadam da će bit dobar ![]() gledala sam par del torovih filmova i sviđa mi se ![]() bit će filmski maraton ovaj vikend ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Premium
|
Pa 300 se neide gledat zbog povijesne tematike vec: zene idu gledat jer u filmu ima brdo golih glumaca s talijanskim plocicama na trbuhu u bez i jedne dlake na tijelu ![]() muzhi idu glet tije film jer ima brdo klanja i vitlanja macevima, kopljima itd.
![]() |
#148 | |
daysleeper
|
Citiraj:
![]() baš sam i gledala jel ima koga zbog kog bi se isplatilo pogledat film...al čini se da baš i nema ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
daysleeper
|
nope... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|