|
![]() |
#121 | |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Kad te neće, neće.
![]() |
![]() |
#122 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Imate preporuku neke folije za Magic5 Pro? Morao sam maknuti originalnu jer se oštetila. Stavio sam neku s Alija ali mi se lagano odlijepljuje gore i dolje. Poželjno isto s Aliexpressa, da nije baš pre skupa.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#123 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2017
|
Pozdrav, jel uspio netko riješiti problem s pozivima, ovo da me sugovornik cca 5 sekundi još ne čuje nakon što se javim? Moram još testirati ali koliko mi se čini, ja nakon što se javim, pozivatelj i dalje čuje zvuk da mi zvoni iako sam se javio, a ja njega normalno čujem, već sam par puta čuo kako pozivatelj priča s nekim do sebe tipa: "ne znam zašto se ne javlja" itd Radi se o Honor 70. Isto tako imam i ranije navedeni problem s pucanjem interneta, isto moram još malo testirati ali čini mi se da ima veze s gpsom/lokacijom. Kad neka app pokuša pristupiti lokaciji, konekcija pukne, ne svaki puta (primijetio kod korištenja Google maps i yr prognoze). Znači samo nestane ona 4g ikonica kraj signala i veza se izgubi. Paljenje i gašenje mobilnih podataka odmah riješi problem i veza se vrati, a dok mi je lokacija isključena nisam primijetio da mi ikada puca veza. Uglavnom jako iritantno, pogotovo ovo s pozivima. Imam dva sima unutra telemach i HT, oba pretplata, HT službeni od firme i događa se kod poziva na oba sima, tako da ne bih rekao da je do telemacha. A i cura mi ima isti telefon i istu pretplatu na telemachu i uopće nema nikakvih problema s pozivima tako da mi ništa više nije jasno. Kupio sam ga nedavno polovnog, garanciju nemam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() Uglavnom, neda mi se s njim natezati i tražiti novce nazad nakon mjesec dana pa evo tražim rješenje. (Hard reset i ponovno postavljanje svega svakih 10 dana mi nije rješenje) A tako mi i treba kad sam si rekao da više neću kupovati polovne mobitele pa sam opet kupio ![]() Zadnje izmijenjeno od: Thedarkborg. 05.02.2024. u 19:44. Razlog: Tipfeler |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |
Registered User
|
Citiraj:
Probao sam i to danas pa ćemo vidjeti. Kao što sam napisao već, djevojka mi isto ima honor 70 preko godinu dana i nikada nije imala tih problema. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#131 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2024
|
Honor danas u 13:30 predstavlja Honor Magic 6 seriju za globalno tržište |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Registered User
|
Specifikacije Honor Magic 6 Pro koji koristi Lithium polymer battery(HONOR Silicon-carbon Battery). Honor je obećao da će Honor Magic 6 Pro dobiti 4 android ažuiranja i 5 sigurnosnih ažuiranja. https://www.hihonor.com/global/phone...gic6-pro/spec/ Zadnje izmijenjeno od: Star Fox. 25.02.2024. u 18:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Premium
|
Recenzije https://www.gsmarena.com/honor_magic...eview-2674.php Nažalost, izbacili su punjač i maskicu. Samo kabel i zaštitna folija na ekranu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2023
|
Pa to sad vec postaje standard pogotovo kpd flagshipa |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Less is more ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Registered User
|
1299.99 eura, a uz mobitel dobijete na dar tablet Honor Pad X9 https://www.links.hr/hr/smartphone-h...d-x9-010301848 https://www.links.hr/hr/smartphone-h...d-x9-010301849 |
![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Registered User
|
Ovo je odlična vijest da Honor planira povećati svoju globalnu prisutnost u sljedeće 3 godine https://www.gizmochina.com/2024/02/2...-next-3-years/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Registered User
|
Nisu još ni blizu. Kad se priblize vrhu onda ce bit potencijalana prijetnja. Ne znam kaj misle sa serijom 100 jel to ide van kine ili se ceka nešto novo. Jedno u tom segmentu nije došlo ništa novo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Premium
|
Honor 90 je predstavljen prošle godine u 5. mjesecu, tako da ima vremena. Mislim da će pustiti samo Honor 100 i Lite verziju kao i prošle godine, ali ko zna... Edit: Honor Magic 6 Pro na Trading Shenzenu 877 eura 12/256 i u kutiji ide 80W punjač... https://tradingshenzhen.com/en/honor...256gb#idTab777 Zadnje izmijenjeno od: locks. 26.02.2024. u 23:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Registered User
|
Honor je izjavio da su njihovi mobiteli popularni u Europi, tj. da je prodaja njihovih mobitela u Europi porasla više od 200% u 2023. Honor ima šanse razbiti duopol u Europi koji drže Apple i Samsung. |
![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |
Registered User
|
Citiraj:
Zašto Honor ne otkriva frekvencije za 4G i 5G ako možda znaš |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#149 | |
Registered User
|
Citiraj:
Daleko od toga da Honor masivno raste. Ali imaju veću prodaju od 200% jer ih donedavno uopće nije bilo. Kasnije taj rast linearano pada ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Premium
|
Honor 100 se prodaje zasad samo u Kini.... |
![]() |
![]() |
|