|
![]() |
#91 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2023
|
Honor 90 Lite Telemach ![]() Zadnje izmijenjeno od: Tualatin. 08.11.2023. u 10:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Da li ima netko problema sa nestajanjem Data konekcije na Honoru? Konkretno, Magic5 Pro. Vozim se autom i koristim Waze, mobitel ugasi data, whatsappy gmail poruke znaju kasniti po 15-20min. Data upali tek 10-20 sekundi nakon kaj upalim ekran. Ne mogu naći kaj treba ugasiti. Power saver ne koristim Na Whatsappu i Gmailu su ugašeni battery optimization i app launch je stavljen na manual.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#93 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Pod postavkama baterije imaš opciju da se konekcija isključi zajedno s ekranom pa to makni. Ne znam napamet putanju, kod mene je Harmony OS.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 | ||
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
![]() |
#98 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#103 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Jel ima netko Honor 90? Jel dolazi punjač i maska u paketu? I kakva su iskustva? Uletio po dobroj cijeni, pa čekam da dođe...
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Kinezi i dalje uz svaki Honor i Huawei daju punjač, kabel, slušalice i masku, za manje love. Hvala EU.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Laughing Man
|
Oh well, koristim Honor 90 par dana. Za kameru me ne pitajte, nijesam školovala. OS ima jadnjikavih bugova i fali funkcija, Xiaomi ih šije jedno desetljeće. Podsjeća me na Realme koji sam imao po tom pitanju. Također više bloatvera od žaomije (Xiaomi 12 lite s kojeg sad dolazim). Uglavnom, od svega pogledanog na netu za mobitel, niže je link, i točno opisuje probleme sa softwerom, po meni taj jedini nije plaćena reklama. Bugovi, tipa YT baci smart download notifikaciju, UI ju sakrije iza navigation bar-a pa rotiraš ekran u nadi da možeš potvrdit ili odbaciti. Ili suggestions odjednom u app drawer odluče slijedit skrol, pa to i search bar zauzmu pola ekrana dok skrolaš po aplikacijama. Uglavnom loše. Prevelike ikone, long press na ikonu ne otvara opciju za app info. Ako je i Huawei takav stvarno neznam što ljudi imaju protiv Xiaomi mobitela. https://www.xda-developers.com/honor-90-review/ EDIT: Widgets se ne zove widgets, bikoz rizons, nego cards ![]() Ekran na suncu stvarno odličan. Nisam u životu imao flagship, uvijek midrange, i ovo je valjda najbolje što sam imao. Za dual sim ekipu, nemožeš po kontaktu sim dodijelit, uvijek biraš s kojeg sima ćeš nazvat. To mi je bilo super za najčešće kontakte. -> ovo nije točno, samo se zblesilo... Ima za dual sim jedna odlična caka, automatski call forward, ako pričaš na SIM1, automatski preusmjerava pozive koji dođu na SIM2 na SIM1. Ne ovisiš onda o propušteni pozivi SMS-u, imaš propušten poziv u popisu. Uglavnom, promijenio launcher, to nisam odavno morao raditi...
Zadnje izmijenjeno od: Pomo. 22.01.2024. u 21:40. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
Laughing Man
|
Nastavak priče o Horor, pardon Honor 90. Neobjašnjiva usporavanja prilikom paljenja stock kamere. Ako je upaljen VoWifi dešava mi se da uredno ne čujem ništa kad me netko nazove. Brzo punjenje mi fali više nego što sam mislio, na kraju sam popustio i naručio original punjač za 36€. 66W ćete vidjet samo sa kompatibilnim punjačem od Huawei ili Honora. Ako mislite kupit "original" punjač sa Aliexpressa za 15€, razmislite opet. Ne mogu vjerovat da ih ima baš toliko da su lažna roba. Da nebi gasili požar od falične robe...
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Huawei/Honor imaju vlastiti standard punjenja i logično je da tu ništa drugo ne prolazi. Sviđa mi se kod njihovog 66W što nije nasilan i ne puni prebrzo, tako da nema pregrijavanja. Inače Magic UI meni radi bezgrešno. Samo se nadam da će 8.0 konačno omogućiti swipe gestu po sredini ekrana za control centar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
Laughing Man
|
I treći dio Horor priče, ko za vraga razbio mi se ekran sinoć. Znači pao je sa 30cm visine, doslovno, kvrcno je ekran kod selfi kamere. Jel mi može netko yebeno objasnit kako mobitel od 400€ nema GG? Direktna konkurencija ima. Realme i Honor (kojem već drugi put dajem šansu) mi više neće u butigu sigurno. Sreća pa ga nisam platio po punoj cijeni.
Zadnje izmijenjeno od: Pomo. 23.01.2024. u 06:49. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
nema još nikakav info. prodaja Magic 6 telefona počinje krajem prvog mjeseca, pa ako je gledati po prijašnjoj godini, početkom trećeg mjeseca bi trebao doći update.
![]() |
#119 | |
Laughing Man
|
Zaobljeni ekran na sve 4 strane. Staklo koje sam imao ima ljepilo samo po boku. Rezultat je taj da ti fingerprint slabije očitava. I skuplja se prašina pod tim staklom s vrha i dna ekrana. Pa reko idem hidrogel stavit, doslovno jučer. A original maska ima izrez za zvučnik i točno tu je kresno. Znači, yebešmisve, izmjerio sam. Pad od doslovno 36cm visine.
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
jedan i jedini :D
|
E jbg. Bas jeben peh. |
![]() |
![]() |
|
|