|
![]() |
#13892 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Eh da, kod volte-a sam primjetio da bolje funkcionira kada ga obje strane imaju upaljenog. Ako jedna strana nema, iako je kod mene upaljen, losiji je zvuk.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13893 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Volte je bio upaljen na obje strane i iphone ima slabiji zvuk u slušalici. Malo prije isprobao.Ima jedna kvaka, ne znam koliko tu utječe ali činjenica je da svi noviji mobovi imaju zvučnik ispod stakla... Da budem jasan, slabije čujem i onda točno osjetim koji mob ima bolji zvuk u slušalici, znači ne da sad upalim zvučnike pa puknem jutub mjuzu nego baš u razgovoru. To me zapravo i hebe jer nemrem baš isprobati kvalitetu zvuka, a svi recezenti samo pucaju na fotke da mi dođe da ih priupitam za zdravlje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13894 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Samsung mobiteli - 2. dio
Iphone ima tendenciju prljanja mrežice zvučnika i mikrofona u roku par mjeseci. Treba adekvatnom četkicom dobro očistiti zvučnike i mikrofone svakih par mjeseci da bi zvuk bio odličan. Ako se to ne radi dugo vremena , vanjsko čisćenje ponekad ne pomaže te treba rastavljati uređaj i očistiti iznutra i po potrebi zamijeniti mrežicu na zvučniku i mikrofonu. Što se samsunga tiče , meni osobno ima lošiji zvuk svega u odnosu na iPhone ali svejedno s23/24/25 imaju jako dobar zvuk tako da s odabirom bilo kojeg od navedenih se neće pogriješiti. Zadnje izmijenjeno od: spawn. 11.02.2025. u 14:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13895 | ||
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Baš sam danas imao neugodan razgovor sa ekipom iz Slavonije (Valpovo) , pod HT mrežom (volte po defaultu uključen na Samsungu) čujem krckanje. Sve je to počelo s gašenjem 3G mreže. Iphone ipak imaju bolju kvalitetu zvuka Citiraj:
__________________ |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#13896 |
Premium
|
Evo, malo prije sam uspio testirati poziv i razgovor na S24U, imao sam Moto Edge 40 i Honor 70, definitivno je na S24U zvuk čišći. Pod ovo čišći mislim da je više podešen na više frekvencije. Sve je ista mreža, VPN, uključen volte. Sad nisam tu imao iphone14 da usporedim... Mene sada zanima da li je zvuk na S25 isti kao i na S24U. Dođe mi da zagnjavim prodajnog pa da uletim u centar da gurnem karticu i zovem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13897 |
Premium
|
Ako nije isti sigurno je sličan. Samsung ne kemija puno, vec 3-4 generacije ima isti zvučnik , mijenja se samo serija audio čipova koji su više manje tu negdje. I meni je bitno da zvuk nije predubok nego da ima “više “ zvukove jer ne razumijem osobe s dubljim glasom kada pričam s njima plus ljudi znaju imat prašnjav mikrofon pa ako telefon ima “dubok” zvuk jedva razumiješ što se priča. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13899 |
Premium
|
Evo da kažem da sam se odlučio za S25, igrom slučaja imao sam mogućnost isprobati S24 pa mi je zvuk bio čisto ok. Zanimljivost, prije isprobavanja morao sam restartati uređaj jer joj se ekran zamračio, ikone su se jako slabo vidjele, praktički sam ga morao napamet restartati, poslije restarta ko da ništa nije bilo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13900 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Ekipa netko uzeo S25,kako ste zadovoljno baterijom,kamerom ? Citam dosta dobre recenzije pa neki input bi dobro dosao jer sve vise naginjem S25 radi maniji dimenzija,kakav je finish ? Malo mi je konfuzno oko kamere,negdje hvale kamere,negdje da je mediocre i da se "muci" u low lightu ? Zadnje izmijenjeno od: blava. 20.02.2025. u 16:07. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13902 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#13903 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13904 |
Premium
Datum registracije: Jul 2017
|
Zna li netko da li je moguće narediti mobitel da se spaja na jedan bluetooth (BT1) uređaj za pozive, a na drugi (BT2) za glazbu, u isto vrijeme? I da bude tako naređeno, da ukoliko jedan nije dostupan npr. BT1, onda BT2 preuzima sve (pozive i glazbu), ali ukoliko BT1 postane dostupan mobitel se spaja na njega i od tada je on za pozive. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13905 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2023
|
Ne, imaš slušalice tipa Technics (bluetooth multipoint) koje mogu biti spojene na 2 uređaja istovremeno pa onda switchas. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13906 |
Premium
|
Samsung mobiteli - 2. dio
Isprobano na poco x3: Soundpeats air 3 i Jbl Vibe flex - uparis jedne i potvrdis i medije i pozive - uparis druge i potvrdis samo pozive ( ako nisu bitni mediji) - zatvoris obje da se odspoje s moba - sada spojis najprije one s medijima i pozivima - pa spojis one na koje zelis da pozivi budu primarni Znaci ako zelis da sve radi uvijek moras ZADNJE spojiti one koje zelis da budu primarni za pozive Nazalost trenutno nemam Samsung u blizini da probam ali probaj ovako pa napisi da li radi. Zadnje izmijenjeno od: spawn. 24.02.2025. u 13:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13909 |
Premium
|
Uzeo sam S24U pa može preporuka kaljenog stakla i da ga odmah postave,bitno da radi senzor otiska. Držite li punjenje da ne ide preko 80% radi zdravlja baterije,čitao sam da to ima smisla jedino ako se uređaj drži duže na punjacu,a vidim zamjena baterije cca 60-70 eura pa ono koliko to znači ako nakon 2 godine mijenjaš . I ako netko ima viška običnu foliju za ekran,neka se javi dok ne riješim kaljeno ![]() Poslano sa mog SM-S928B koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#13911 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13912 | |
Premium
|
Citiraj:
Jako je dobro staklo, otisak radi. Nema mjehurića. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13915 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Evo ovo staklo sam uzeo. https://www.amazon.de/-/en/Glas-tR-P...49&sr=1-4&th=1 Vidim ima i za S24U. S ovim je prednost što ima taj okvir za postavljanje. Laganica. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13917 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Nedavno sam nabavija Fold 5 da malo isproban kako je to i imam par pitanja i problemčića pa da pitam ako imate iskustva. Primjećujem da mi slabije hvata wifi signal nego S23. Primjerice u garaži nemam signala dok sam na S23 imao relativno slabi ali funkcionalni, je li to do folda? Neke aplikacije (AliExpress recimo) izgledaju zumirano i nepregledno na foldu, pretpostavljam da je to do aplikacije ponaosob ali opet malo čudno. Je li bolje koristiti desktop ili mobile verziju pogleda u browseru (Samsung internet) i da li je moguće prebacivati automatski između ovisno o tome koji je režim aktivan (mobile za folded i desktop za otvoreni)? Prilikom gledanja YouTubea (Vanced) da li je moguće gledati malo zumirano, trenutno mogu samo 16:9 ili Fullscreen, ne bi bilo loše nešto između. I zadnje, da li je moguće koristiti forward funkciju preko gesti, trenutno lijevi i desni dio ekrana funkcionira kao back što mi je glupo jer mi treba i forward funkcija.
"When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story." - Barney Stinson Zadnje izmijenjeno od: Mar. 02.03.2025. u 21:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13918 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Moram staviti nesto na njuskalo. Htio bih da kad me zovu nepoznati brojevi da mi uopce ne zvoni niti radi vibra osim u nekom periodu, recimo od 3-5. Se to moze izkonfat "regularno" ili samo preko rutina? Ako netko zna mozda Probao sam preko rutina ali imam samo calls i calls from phonebook, tako da mislim da ni nis od toga. Zadnje izmijenjeno od: Master_Hrc. 10.03.2025. u 15:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13919 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Da li netko ima S24 Ultra i ima problema s whatsapp video pozivima na mobilnoj mreži? Naime, kad god idem obaviti whatsapp video poziv javlja mi da je unstable connection i video šteka i prekida. Isto se događa i na 4g i na 5g. Speedtest je odličan, signal i brzina bi trebali biti i više nego dovoljni za whatsapp poziv. Da stvar bude bolja, ostale aplikacije (telegram, signal,.. ) rade kako treba na tom polju... Na wifi se problem ne dešava, a kartice koje imam u uređaju su bonbon i ht. Obrisao sam mrežne postavke, cache pd whatsapp-a... Ima još kakvih ideja osim da probam kompletnu aplikaciju izbrisati i ponovno postaviti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13920 |
Premium
|
Prebacujem acc sa S23 na S23+, jel ima neko nova metoda kojom najlakse sve prebaciti, sa fokusom na App-ove i postavke, slike i ostale mediaa stvari su mi nebitne. Zadnji put kad sam to radio sa P30P na S23 sam morao prakticki sve rucno, a predzadnji put sa s10 na p30p je sve proslo bez ikakvih problema, doslovno mi je wallpaper i raspored ikona bio isti na novom telefonu ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|