|
![]() |
#62 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Ni to nije problem, M sad po difoltu podržava Sonyev RRO, a čini mi se da zapravo i Samsung koristi isto barem kod s6 ( nisam sto posto za ovo) . Dakle samo je pitanje koliko će toga dopustiti da se mijenja temom. Meni osobno jako fali layers app, koja koristi malo ako reći prošireni RRO. U poprilično malo kilobajta i klikova može se promjeniti od cijele teme pa do pojedinih dijelova. Znači mogućnosti su na pladnju, e sad, koji će proizvođač kako to riješiti, pitanje je. |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Ovo me podsjeća na onu priču iz nekog vrtića u Sloveniji kad su roditelji rekli da se neka tu i tamo prolufta prostorija u kojoj su djeca, da nije suh zrak zbog radijatora te da će djeca biti zdravija. Tetama u vrtiću je u interesu da djeca ne budu zdravija nego bolesnija tako da ih je manje u vrtiću. A cijena je ista ![]() Tako i ovo sa Samsungovim Androidom. Bolje napraviti manje za jednako puno novaca ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Banned
Datum registracije: May 2015
|
Ljudi sam ja lud ili s6 edge je totalni srot...napokon fa se docepao u ruci i testirao..pa taj zaslon rub je proljev..uzeo bih prije s6 bez razmisljanja... |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Nisi, nisi. Meni se ne svidja ni koncept ni izvedba. Na tim rubovima su stalno refleksije i zeleni/zuti tint jer se gleda pod kutem. Ostavlja totalno jeftin dojam zbog toga, za razliku od S6 koji je vise classy i ne kvari inace vrlo dobar display. |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Da barem ne bude takav. Po meni je Samsungova izvedba androida bogatija i kvalitetnija. Nije ni Sonyeva loša, ali mi je gol sustav, ko da je čisti android. A brzina u radu je ista, na istom hardveru rade identično (Z1 i Note 3).
![]() |
#70 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#71 |
Premium
|
![]() |
#72 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
http://www.nextpowerup.com/news/2479...and-galaxy-s4/ Eto, jos jedna kajla, pa stvarno su dno dna ![]()
![]() |
#73 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2008
|
![]() |
#74 |
Premium
|
Touchwiz na Note seriji je nešto drugo za razliku od ostalih Samsunga modela. Na prvu se učini da je Z1 brža od Notea 3, ali to je zato što su animacije ubrzane. U opciji za razvojne programere isključiš ili ubrzaš animaciju i rade isto. A na Noteu sustav star gotovo 8 mjeseci, s memorijskom od 32gb unutra i memorijom popunjenom više od 80%, dakle na njemu je oko 50gb.
![]() |
#75 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Pojavile se i prve procjene cijene S7 serije http://www.sammobile.com/2016/01/05/...zes-confirmed/ Kao i specifikacije verzije sa SD820 čipsetom http://www.nowhereelse.fr/samsung-ga...antutu-111846/
![]() |
#77 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
Kakve se cijene mogu ocekivati za s7 u pretplatama, iste kao sto su trenutno za s6 ili ce biti više? Mislim odustati od ajfona, bezobrazno koliko kostaju sada.. Sacekao bih ako ce cijene biti kao od s6 a ako ce biti vece, i s6 je dobar mob.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Premium
Datum registracije: Sep 2010
|
Žena i sestra hoće samsunga (za drugo neće i ne žele čuti), pa me zanima za oko 1k kn, ima li štogod bolje od A3 (njuška, novo). Namjena klasična ženska; pozivi, puno poruka, slike i sebičnjaci, multimedija... |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
S obzirom da je u pitanju novo, onda je tu definitivno A3 kao što si i naveo. Ostali modeli od oko 1000 imaju manji RAM/ROM, i lošije kamere. |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Premium
|
Evo nakon mjesec dana koristenja S6 vec su mi se pojavili obrisi tipkovnice na ekranu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
A za AMOLED vs IPS - samo onaj tko nije gledao u zadnju generaciju AMOLED ekrana može tvrditi da je IPS dobar.
![]() |
![]() |
#89 |
Premium
|
"Zadnja generacija" AMOLEDa nije donijela nista posebno novo. I LCD i OLED i dalje imaju iste prednosti i mane bas kao i prije. Samo netko tko nema pojma o kvaliteti prikaza moze reci da ijedan "ne valja". |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Jel zna netko tj jel ima gdje na netu koje baterije pašu na koji mobitel, naručio bih s ebay-a za Samsung Galaxy mini GT6500D, a ne znam jel pašu od drugih verzija, mini young sam probao i paše. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|