|
![]() |
#121 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Podrzavaju i kreditne kartice sa obrocnim placanjem online.. LG G4 leather black |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#123 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Preporuka za smartphone: Galaxy S5 ili?
Namjeravam uskoro kupiti novi sm.phone i ne želim dati vise od 2800 kn. Za to se moze kupiti galaxy s5. A moje pitanje je da li postoji za tu lovu nesto bolje? Prvenstveno mislim na procesor, kameru i grafiku! |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Imaš s4, rootas staviš custom rom i još ti ostane para.
![]() |
#127 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Pa za tu lovu su ti 3 vječna rivala: LG g3, Sony z3 i Samsung Galaxy S5. Možeš kupiti OnePlus One za tu lovu i još to love ostane. Osobna preporuka: OnePlus One, ako gledaš od ova 3, LG - S5 i Z3, neki moj redoslijed. Pogledaj si i nexus. |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Premium
|
Po mom mišljenju ovako, s5 ako ti se sviđa, menj baš i nije neki, ona plastika okolo, ako ne onda ti ostaje lg g3. Znam da je i lg g3 plastika ali to mi izgleda bolje nego na s5 i možeš radit root te vratiti na tvorničke postavke radi even. reklamacije. Kod s5 je knox u pitanju tako da od custom romova i garancije ništa. Mada ne mogu reći navikao sam na samsung, samo taj obrub kod s5 mi ne leži, sve ostalo je mrak.
http://www.youtube.com/watch?v=-A7BD...eature=related Zadnje izmijenjeno od: catroot. 15.09.2015. u 23:44. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#132 |
Premium
|
Da je naravno koje reko da nije? Ma s5 je mrak samo ako ti se sviđa.
![]() |
#133 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Pa gore si rekao da od custom romova i garancije nista? S5 Mi se najvise svidja. Ali nisam pratio trziste zadnje vrijeme pa sam pitao ovdje da li je izaslo nesto novo bolje od s5 ali otprilike za isto love. Da se ne zaletim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Premium
|
Ma nemam pojma šta smo pričali. Uglavnom mislim da ako staviš custom rom na s5 ode garancija, aktivira se onaj knox counter, dok kod lg tog nema. Nemam pojma za druge modele, vjerojatno imaju ovi samsunzi ostali a serija ili tako nešto, samo je pitanje kolko ima izbora romova za njih.
![]() |
#136 |
Banned
Datum registracije: Feb 2013
|
postoji shema da se flasha custom rom bez okidanja knoxa.. ali mora biti tw based, aosp ne.. http://forum.xda-developers.com/show...06&postcount=6 |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Iako kazes da ne moze bez SD kartice, jos jedan glas za OnePlus One. U svemu osim po pitanju kamere i ekrana je bolji mob od S5. Imao sam oba. Od gore ponudjenih isao bih na G3. S5 bi meni osobno bio zadnji izbor, no ti si se ocito vec odlucio, pa sad samo trazis potvrdu misljenja. No u svakom slucaju ces tesko pogrijesiti, mada jos jednom razmisli o OnePlus One. 64GB storagea nije malo (ok, zavisi od korisnika do korisnika...), a baterija + build quality + brzina uredjaja = cista desetka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2015
|
Citiraj:
Ima 1gb RAM. Podaje ga Neutrino web shop za 699 kn. https://neutrinomobile.hr/acer-liqui...ual-black.html |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Da biram sebi, izabrao bi L630, ako radi niceg drugog, onda sigurno radi baterije. Usporedba. |
![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Premium
|
Hvala vam ! ![]() Vidim sa je baterija na Acer katastrofa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Pozdrav, moze neki savjet za mob oko 3 soma (moze i koja stotka gore), R1 trebam. Kad sam gledao prije koji mjesec z3c mi se cinio no brainer al vidim sad da ljudi imaju problema s njim, a i da mu je cijena skocila otad (?). Pa reko da pitam nekog ko je u tome puno vise od mene ![]() Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Kolike veličine mob želiš, koja će mu biti glavna namjena itd. Daj malo info ![]()
![]() |
#146 |
Registered User
|
Jel svi novi iphone dolaze zapakirani sa papirima izvan kutije, pod papire mislim na racun i garanciju. Jer vidim na njuskalu da prodaju odvojeno a kutija je zapakirana jos, neotvorena pa me je strah ako kupim tako novi da me unutra ne doceka neugodno iznenadenje. Jel imao tko iskustava takvih ili je sve dobro prošlo? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Novi iPhone dolazi zapakiran u kartonskoj kutiju zamotanoj u celofan, a račun je odvojen. Za garanciju se više ne mogu sjetiti da li dolazi odvojena ili u kutiju, ali znam da ti račun može važiti umjesto nje.
![]() |
#148 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2014
|
Pozdrav forumasi , Molio bih malu pomoc , frend trazi mobitel do 1000kn i volio bi probati s kinezom posto sam ja imao dobro iskustvo sa svojim f1 , a ja nisam dugo pratio trziste pa ne znam sto je aktualno niti sto je izlazilo. Pa eto ako imate nesto na umu bio bih zahvalan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|