|
![]() |
#61 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2013
|
Citiraj:
Hvala ti na preporuci, mislim da ću onda taj, ali je li me treba brinuti što Samsung nema 4g a ako uskoro svi polako pređemo na to? Lg Magna to ima naravno... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Zbog toga se stvarno ne moraš brinuti. Kod nekih ISP-ova, 4G se posebno ugovara i posebno naplaćuje tako da će ti i 3G biti sasvim dovoljan. Da ne spominjem da 4G nemilice cucla bateriju i dodatno zagrijava mobitel.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Banned
Datum registracije: Aug 2012
|
Da nije to s5 kopija možda ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Premium
|
Za nostalgičare http://www.index.hr/black/clanak/pon...na/837606.aspx
![]() |
#70 | |
Premijum
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#72 |
Premijum
|
Moze savjet oko dileme, Lg Manga ili Sony XZ, lg potpuno nov, xperia stara godinu dana, sa jos godinu dana jamstva, super stanje. Koju rade, vrijednoat jednaka, tnx ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Premijum
|
To i mene muci ![]() ![]() Na mangi me najvise muci samo giga rama i nedostatak notification ledice, a plus knock code i baterija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Casual gamer
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
Meni je bila zvjer svaka od Xperia kada sam koristio, ali Z je prirasla srcu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Antimićanin
|
E sad, mene je razlika izašla 400tinjak kn. S time da je XZ bila stara godinu i pol a Z1 nova zapakirana. No bilo kako bilo, XZ1 je much much bolja od XZ. A kolika je sada razlika u cijenama, zbilja ne znam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Registered User
|
Da li je bolje uzeti S3 neo za 1500 kn ili Acer Liqid Jade pojačanu verziju sa dve gige rama za 1100 kn? |
![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Mislim da to sve nije vrijedno 500-600kn više cijene. http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=jade+plus Taj Acer je definitivno best buy Android u rangu oko 1000kn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Kupili ga ženi za 950kn prije 4-5 dana u linksu, webshop. Mob bio spreman u poslovnici iduci dan. Mobitel je iznad mojih ocekivanja, izrada ok, super izgleda mob a i sucelje je lako za koristenje i super izgleda. Zadovoljavajuce performanse. Jedino mi zenu baterija muci, ali mislim da je to ok za ovaj mob. Za sat vrrmena na 3Gu ode baterija sa 100 na 80%. Punjen je tek 4-5 puta. Ali mislim nakon jos nekoliko ciklusa punjenja da ce baterija bit jos bolja. Imala je prethodno Lumiu 630, tako da.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Imam trenutno navedeni mobitel i moram upozoriti sve njegove potencijalne kupce koji žešće multitaskaju da se taj stroj opako grije kad ga natjerate da radi nešto konkretno. S3 mi se znao ugrijati, ali ovaj se zagrije duplo. Nemojte ni pomišljati na napredno korištenje dok vam je na punjaču jer će izbaciti poruku da se punjenje prekida zbog prevelikog zagrijavanja i prestati puniti bateriju. Koristim isključivo originalne Samsung punjače i pripadajuće kablovinje pa sigurno nije kriv punjač nego neadekvatno hlađenje uređaja (nema ni jednog ventilatora unutra?!) zbog čega na momente postaje gotovo neupotrebljiv i možete ga staviti babi u grah. Osim ovoga što sam naveo telefon je sasvim ok (ako vam ne smeta izostanak OTG podrške) i malom Perici iz kvarta će biti skroz oukej za igranje i surf, a i njegova sestra Marica će biti zadovoljna s njim kao mašinom za selfije i fejsanje. Ozbiljni ljudi neka radije ušparaju malo i uzmu nešto ozbiljnije i hladnije.
![]() |
#84 | |
Premijum
|
Citiraj:
![]() ![]() On topic, jucer imao XZ, danas sam na Magni. Ispravak netocnog navoda, Magna ima notification LED, ali to je Mediatek chipset sa dual sim opcijom, meh ![]() XZ fluidnije radi, makar nemam vecih zamjerki ni Magni, ali imam opcenito averziju prema Mediateku i 8gb interne ![]() Takoder, XZ, izdrzao radni dan sa nesto preko 2h SOT-a sa 40% jos baterije, od 7 - 00, nelose ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Antimićanin
|
Pa šta nisi ti imao XZ kad je izašla pred 2 i pol godine? Ako se sjećam bili smo aktivni po tom pitanju u Sony temi... Nego, u svakom slučaju bi radije uvijek uzeo 2 godine star flagship nego nekakav trenutno midrange segment. I danas XZ šije šete mnoge midrangere po svemu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
http://www.ebay.com/itm/171855373654 Koliko bi se isplatilo uzeti ovo, ako se uzme da carini nece proc neopazeno
![]() |
#88 |
Premium
|
Meni taj 'Amazon OS' nekako ne ulijeva previše povjerenja. Mislim da sam negdje čitao da s njim ne možeš na GP već samo na Amazon Store koji je daleko siromašniji od GP-a po broju aplikacija.
![]() |
#90 |
Premium
Datum registracije: Jan 2013
|
Lg L90 dual sim |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|