|
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Aprilia RS125 trenutno je u projektu i slaže se, Aprilia SR50 DiTech, dosada najbolji skuter koji sam vozio... za 50ccm |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
@BlackZOr najbolje ti je to pitati na: http://www.mojskuter.com/forum/index.php Tamo ces 100% dobiti odgovor i po koju rijec od nekoga o tim auspusima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ja sam sa 116kg, na Aprilia Scarabeo 50.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Ja sam vlasnik Apriliu RS 50 sa Top Perfomance Kit-om 75ccm... Planiram uzeti nesto,ali do 20 godine mogu zaboraviti na motore zbog nasega zakona... Tako da Aprilia ostaje,a u buducnosti Hyosung GT 650R u tome rangu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Vozio z750 do prije mjesec dana i sad trazim pravi mali gradski skuter i nrg mi je prvi izbor zbog mjesta izmedju nogu za nosenje stvari. Ima li tko takav skuter i opravdava li duplo vecu cijenu od kymca itd? |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() Ovo sam ja vozio 2 i kusur godine pa sam postao pješak. ![]() Zadnje izmijenjeno od: TomG. 12.08.2010. u 14:10. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
tha pilot
Datum registracije: May 2008
|
Maloprije slozio APN 4 MS, 83. god...hehe, inace slazem i Yamahu XS 500 78.god., a vozio sam puno motora, od Tomosa, Honde CR 125, CT 125, Kawasakia GPZ 500, Speedfight 1 i 2, Cagivu Mito... Zadnje izmijenjeno od: Mejzlik. 12.08.2010. u 20:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#44 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Ja imam skuterćić ![]() ![]() Ovako izgleda Od cvaji motora što sam vozio, najviše me se dojmila Cagiva Mito, 7brzina, malo naturpijana. Prebrutalan stroj ![]() Citiraj:
giannelli ti je bestbuy uvijek i nećeš pogriješit ako ga kupiš. leovince je isto dobar za serijalu il gus kao i taj model giannellija al ga ima svaka baba.
![]() |
![]() |
#48 | |
je gladan!
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Jel z750 može voziti osoba od 2m i 100kg? Ima li itko Tuona (starog ili novog) i kako se on drži s visinom i kilažom vozača?
![]() |
![]() |
#49 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Imao sam virago 535 super motorin za ljude koji nisu prekrupni, nakon toga kupio novi Pegaso 650i.e. mat crni i u 5 godina prešao 6000 km(oženio se i ključevi na klin) tak da nije više bilo smisla držati motor i otišao od mene prošlo ljeto.... no namjeravam opet vozit motor ak bog da kad djeca porastu kupuje se MT-01.(pa ak netko ima iskustava nek se pohvali-napiše nešto o njemu) |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Game, PC ,motobikes, bike
Datum registracije: Jan 2010
|
To ti najvise ovisi koji kit mislis stavit, Ja sam na Apriliji sonic zadnje ima TP Due+ kit, Mikuni VM20 karburator, Pollini Evo radilicu i Tehnigas RS 70 auspuh. Skuter je bija u rangu VXRa sta trenutno vozim, jedino krajnja desetak kilometara niza, a potrosnja 6 litara. Ovaj auspuh ti je isto ko i TP Top line samo drugo ime. Prije Due+ sam ima TP Trophy(to ti je base kit, a Due+ ti je midrace). Po meni ovaj tehnigas RS 70 je taman za neki base kit, a ako ces midrace onda uzmes Gianelli Shot, TP Nardo, Yasuni C16 ili Stage6 r1200. Ove tipa leovinci zx ili reverse nemoj ni pomisljat stavljat na kit jer nikkakve koristi od njih osim izgleda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() Inače sam yamaha fan i MT-01 mi je prejebena i ako će ikad bit prilike bit će u mojoj gharaži. Inače imal sam XT600E koju sam prodal pred par god. Sad tražim nešto cjenovno jako prihvatljivo (tipa aprilija pegaso) a ak se stvari još malo poprave XTX će kod mene u garažu... ![]()
![]() |
![]() |
#52 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#53 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
dobar izbor kolega ![]() Inače sam yamaha fan i MT-01 mi je prejebena i ako će ikad bit prilike bit će u mojoj gharaži. Inače imal sam XT600E koju sam prodal pred par god. Sad tražim nešto cjenovno jako prihvatljivo (tipa aprilija pegaso) a ak se stvari još malo poprave XTX će kod mene u garažu... ![]() pegaso ti je super motor onaj prije s rotaxovim motorom a bogme i novi s yamahinim, v-max je isto u izboru no nema ga kod nas (novog, a stari nisu baš sigurni) tak da mt-01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Evo jos malo pa 18-esta godina,polazem A2 kategoriju i ozbiljnije ulazim u svijet motociklizma! Sto biste mi preporucili,do 50KS koliko je A2 kategorija ogranicena? Gledo sam,nema bas puno izbora,skutere ne bi uzimao,nesto tipa naked/sport/enduro. Aprilia RS 125 mi lijepo izgleda i odlicna je sto se tice ostaloga,RS 250 vidim trosi puno i dijelovi su skupi... U tu kategoriju ulazi i Kawasaki ZX250R,kao i Kawasaki ER5,ali cujem da ima lose kocnice i par jos zamjerki... Ili najbolje pricekati 20 godina pa A kategoriju da polozim i vozim sto me volja? |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Game, PC ,motobikes, bike
Datum registracije: Jan 2010
|
Citiraj:
Motor je fenomenalan za voznju zato sta je lagan i ima dobre kocnice i ovjes, ali to ti je ono vikend motor. Ponajvise zbog potrosnje(umjereno brza voznja 12 do 14 litara plus litra ulja od stotinjak kuna svakih 300 kilometara). Ja bi ti preporucija ER5, ovi drugi su ti preslabi pa brzo dosade. Ili ako nades Suzuki DRZ 400 supermoto. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
a da napravis ne tako velik korak i ubodes neki mz ? recimo mz 250 etz . kolko vidim samo gledas brze i skupe motore . neznam bas sto si vozio do sada ... na tvom mjestu nebih radio veliki skok u snazi ...
![]() |
#57 | ||
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
ER5 se preko 20 godina proizvodi takav kakav je. To je savršeno uravnotežen motor za normalnu vožnju. Ovi dvotatkni usisivači tipa rs se nemogu bacat u istu kategoriju s time,neznam kako nekome može bit opće takva dilema? To je isto kao da uspoređuješ playstation i pc... Citiraj:
V-max je isto hebena pilana
![]() |
![]() |
#58 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
najbolje je uzeti neki motor od 500 ccm, jer je cijena povoljna, rega nije skupa, potrosnja je ok i s motorom se mozes normalno voziti i ak treba otici na neki put. imas er5, kle, gpz500, gs500, cb500... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
E stari moj, kad bi to bili usisavači onda bi ih electrolux proizvodil, Honda RS 125 http://www.youtube.com/watch?v=ZU1ppcLJjO8 malo pogledaj kako kawaski i drugi motori 600ccm/1000ccm naked/sportaki padaju ko kruške na stazi, to je SAMO 125ccm. Netreba ih podcjenjivati, te su to za mene itekako motori, ako APN 6 može proći 600 km u 2 dana pod FULL gasom od Ivanić Grada do Novog Vinodolskog, onda može RS 125 puno više... ![]() Aprilia Rs 250 normalne vožnje troši 8-10 litara na 100km. Zadnje izmijenjeno od: kasko. 24.08.2010. u 11:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
sve cvajtare koje su nafrizirane nisu za normalnu voznju. em puno trose, em se dijelovi trose. jest da su gust, ali to nisu "ozbiljni" motori za svakodnevnu voznju. jedan veci cetverotaktni motor, malo konzervativnije snage zahtijeva puno manje brige i odrzavanja... sto se tice skokova u snazi, ja sam imao poprilican, sa tomosa na Husqvarnu te400, ali eto, da pokucam u drvo, na cesti nikakvih problema. samo treba bit malo pametniji... sto se tice tih vozackih dozvola i ogranicenja, provjeri malo, jer sam nesto cuo da sada do 24 god. ima nekih ogranicenja... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|