|
![]() |
#7441 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Cekaj hoces reci da si dobio odgovor od supporta ???!?!?! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7443 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Nije da se hvalim, ali i ja sam dobio odgovor od supporta njihovog! Ali istina, nisu nista pametno rekli. Moj order od 27. i dalje stoji jer su pretrpani sa narudzbama od blagdana. A otvorili su nove narudzbe kraljevi |
![]() |
![]() |
![]() |
#7444 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Moja stigla upravo. Cekam da se malo temperira jer je ledena, ovak naprvi mi se cini dobra, za sat-dva je ukljucim pa testiram ![]() EDIT: Uključena, malo tipke premekane, mozda se samo trebam priviknuti nakon svoje tipkovnice, ali generalno dobar osjecaj tipkanja, sve u svemu, za te pare odlicna tipkovnica, jos samo moram odluciti da li cu je koristiti na poslu ili doma ![]() Zadnje izmijenjeno od: RainZG. 20.01.2025. u 12:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7445 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Moja (everest max) zapela u Hamburgu s DHL-om, danas valjda stiže u mailbox (naručena 2.1., shipana 9.1.). Samo nek dođe sve naručeno i bit će super. Edit: stiglo u mailbox, javim dojmove čim dođe do mene. Edit2: stiglo doma napokon. Moram uhvatit vremena za vikend da sve poštekam i vidim da radi. Prvi dojam je da je ovo zbilja nevjerojatno dobar deal za uloženo/dobiveno
"Anything Less Than Immortality Is A Complete Waste Of Time." Zadnje izmijenjeno od: B0ss. 29.01.2025. u 16:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7447 | ||
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
I zadnji update za Ozone shop. Kad sam vec pisao, a nemamo temu, neka pise do kraja. Muljali su do kraja, tj zenska iz SZK se pravila luda i nikad nije provjerila sto je s mojom transakcijom i parama. Ja pare ne bi nikad ni dobio nazad da nisam eskalirao slucaj. Tek kad se PBZCard upleo u pricu i poslao upit preko Visa kanala, zenska iz szk-a je "pogurala slucaj kolegicama u knjigovodstvo". Long story short, nakon skoro 2 mjeseca natezanja, vratili su mi pare na IBAN umjesto na kreditnu karticu. I ja i ovi iz PBZCarda smo se samo gledali u cudu. Btw zvucnici su odlicni, zao mi sto nisam kupio dva seta i za dnevni! Citiraj:
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#7448 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Ima li tko kakav komentar na ove eksterne hard diskove, ne mogu naći baš neke review-e za njih na internetu pa ne znam bi li se bacio u kupovinu takvih "no-name" hdd-ova. Ne mogu baš ni naći koja marka je unutra. https://www.mediamarkt.de/de/product...146837935.html https://www.mediamarkt.de/de/product...149050891.html Sutra bi trebali biti na akciji bez poreza u mediamarktu kako je kolega stavio u drugom topiku pa bi možda uzeo.
![]() |
#7449 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Ja nemam komentar na diskove, ali imam komentar na popust. Nikako da poslozim da dobijem popust. Kak pise, popust se obracunava za regane korinike, i dosao sam do dijela placanja, pa se cijena nije smanjivala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7450 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2017
|
Citiraj:
Imaš iskazano sa crvenom oznakom i cijenom popust. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7451 |
Premium
Datum registracije: Jul 2010
|
Nakon što se registriraš popust bude uračunat odmah na početku. Tipa JBL partybox 320 kosta 499e dok se ne registriraš, kasnije pokazuje 419e. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7453 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Mene Samsung.hr opet bombardira sa kodovima, pa evo, ako nekome treba. Bujrum ![]() V82-HEFY-HPDF-XPDA V82-HEFE-5FAS-AE8G V82-HAXF-9FFA-89ES V82-HEXY-FS9E-PYW9 V82-HE85-Y8HW-8TNX Kod za 25% popusta na Galaxy S24, S24+ ili S24 Ultra, Galaxy Z Flip6 i Fold6 ili još 10% popusta na već sniženu cijenu ostalog asortimana iz ponude. Ponuda traje do 16. 2. 2025. u 23:59 ili do isteka zaliha. www.samsung.com/hr/offer/valentines-day/ L67-911D-A3PL-3GX2 L67-91L3-315C-22G5 L67-91DX-5XTP-CXT2 L67-9GC1-3T2Z-9G5D L67-9GC2-99L6-N3D2 Kod za 50 EUR popusta na: Sve QE1D, QNX1 i Lifestyle, kao i Q60/70/80 i UHD televizore veće od 65” ILI monitore iz Valentinovo ponude skuplje od 700 EUR. Samo do 16. 2. 2025. u 23:59 ili do isteka zaliha. www.samsung.com/hr/offer/valentines-day/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#7454 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Ako netko još slučajno nešto očekuje od Mountaina: poslao sam im mail 10.02 da vidim sta ce mi rec, jer mi jos nisu poslali narudzbu. "I’m afraid the parts you have ordered are not in stock anymore. We have cancelled the order and issued a full refund. Please accept our apologies for the inconveniences" Stvarno customer support na mjestu. 45 dana cekanja i cancel. Legende. Mozda i bolje, ovako bar nemam posla s njima vise. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7455 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Cekam i ja paket sa Planine. Kad sam uzimao, sve je bilo instock. 21.1 Od onda ni slova... EDIT, poslao im mail, otkazali narudzbu i vratili pare. Kazu da ih nemaju na stanju, no i dalje ih prodaju, i na stranici im stoji da su instock. Koji smiijeh od firme... Zadnje izmijenjeno od: jucca. 12.02.2025. u 13:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7457 |
Tehničar
Datum registracije: Dec 2011
|
i moja planina prica ima nastavak...znaci numpad dio je doa. Javim se supportu posalju mi kao uputu za reset tipkovnice i update firmware, nista ne radi ni dalje. Numpad detektiran u softwareu al ne radi. Kazu oni poslat cemo novog. Ok odlicno, nisu ni ovog natrag trazili, malo mi cudno al ok. I posalju oni to dobijem tracking al vidim nema od mailboxa maila da nesto dolazi. Provjerim tracking kao dostavljeno, al vidim da je krivi zip code, jer od dhla tracking trazi zip code da bi prikazali detalje. Uglavnom od mailboxa je 02xxx, i ne prolazi. Probam utipkat 51000 i prođe mi. I onda skuzim da su ovi poslali na billing address a ne na shipping (al su i tu nes pomjesali jer nije ni izaslo iz Njemacke). Al u trackingu pise da je dostavljeno u Njemackoj nekamo i kao nije bilo osobe na dostavi, preuzeo Herr Erdinger. Ja gledam WTF je Herr Erdinger. Javljam se supportu di je taj paket zavrsio, oni kazu da neznaju da pitam mailbox. Pitam mailbox ni ovi neznaju di je, do njih nije dosao. Javljam se planina supportu nazad da provjere malo po trackingu jer meni kao recipientu nedaje detalje nikakve, posto su oni buisness user i sakriveni su detalji meni, oni mogu vidjet. Oni govore da nis ne vide, nego samo kao i ja (ime i prezime moje i krivi zip code). Javim se Dhlu direkt i zamolim da mi provjere di je ta posiljka zavrsila, oni posalju cjeli put paketa, koji je isao od mountain warehouse pa do centralne poste u njihovom gradu, pa do nekog drugog njemackog grada i natrag kod njih u warehouse jer naravno adresa na koju su slali ne postoji u njemackoj. Javljam se opet supportu da mi je dhl javio da je kod njih se vratio paket i da provjere kod njih u skladistu tko je taj Herr Erdinger koji je podigao paket. I napomenem da nije uredu da nisu minimum eforta ulozili da provjere tracking ako je vec javljeno da posiljke nema, a tracking pise da je dostavljen. Nakon 2 dana se javljaju da neznaju di je paket i da ce poslat novi, al nemaju brown switcheve vise dal mogu neki drugi. Rekao sam samo nek posalju nesto, j mi se koji su switchevi (sorry mozda ste radi mene popusili setove ![]() Sad cekam numpad, po mailboxu je dosao do njih i salju ga prema meni. Evo sad sam u iscekivanju. Btw ovo natezanje vec jedno mjesec dana traje ![]() samo se nadam da je numpad problem a ne sama tipkovnica, jer cu popi, ako ne bude radilo ni sa novim. ![]() edit: trebao sam narucit aula 75 kako sam i mislio kad sam krenuo u ovo i bit na miru, al neeeeeee |
![]() |
![]() |
![]() |
#7461 |
Dino Saur
Datum registracije: Jan 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7462 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Vezano uz Perplexity, kolega mi kaže da je besplatno dostupan i kroz Revolut Premium. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7463 |
Premium
Datum registracije: Apr 2015
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7464 |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Za Asus rog slušalice iz akcija, Instar se izvlači 🤣 Poštovani, Slušalice Asus ROG Delta II, bežične, gaming, mikrofon, over-ear, PC, PS4, PS5, Xbox, Switch, Black nažalost nisu dostupne dobavljači su imali krivo stanje te nam nisu u mogućnosti isporučiti taj model. Isprike na nastaloj situaciji. Možete si odabrati neki drugi model te vam možemo izmijeniti u narudžbi. Molim vas da nam se javite povratno. Poslano sa mog 2306EPN60G koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#7466 |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Da. Ništa drugo ne nude... Poslano sa mog 2306EPN60G koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#7467 |
Mirko, a ne Harry
|
![]() |
#7468 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Nude mu da si uzme bilo koje slušalice po važećem cjeniku. Nema popusta
![]() |
#7470 |
Mirko, a ne Harry
|
A ništa traži da ti daju tih 50+% na neke druge sluške. Mislim možeš ti njih dobiti ako imaš potvrdu narudžbe naravno, pitanje je samo želiš li ići u neke prijave i gluposti.
![]() |
Uređivanje | |
|
|