Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Razno > Iskustva s IT trgovinama
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 17.01.2025., 12:46   #7441
strikoo
Premium

strikoo's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Cekaj

hoces reci da si dobio odgovor od supporta ???!?!?!
strikoo je offline   Reply With Quote
Staro 17.01.2025., 13:30   #7442
kiki86
Tehničar
Moj komp

Datum registracije: Dec 2011
Nebi vjerovao al radi im mailing 🫣
kiki86 je offline   Reply With Quote
Staro 17.01.2025., 14:37   #7443
oxer
Premium
Moj komp

Datum registracije: Apr 2010
Nije da se hvalim, ali i ja sam dobio odgovor od supporta njihovog!

Ali istina, nisu nista pametno rekli.

Moj order od 27. i dalje stoji jer su pretrpani sa narudzbama od blagdana. A otvorili su nove narudzbe kraljevi
oxer je offline   Reply With Quote
Staro 20.01.2025., 11:35   #7444
RainZG
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2008
Moja stigla upravo. Cekam da se malo temperira jer je ledena, ovak naprvi mi se cini dobra, za sat-dva je ukljucim pa testiram
EDIT:
Uključena, malo tipke premekane, mozda se samo trebam priviknuti nakon svoje tipkovnice, ali generalno dobar osjecaj tipkanja, sve u svemu, za te pare odlicna tipkovnica, jos samo moram odluciti da li cu je koristiti na poslu ili doma

Zadnje izmijenjeno od: RainZG. 20.01.2025. u 12:16.
RainZG je offline   Reply With Quote
Staro 22.01.2025., 10:57   #7445
B0ss
Premium
Moj komp

B0ss's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Moja (everest max) zapela u Hamburgu s DHL-om, danas valjda stiže u mailbox (naručena 2.1., shipana 9.1.). Samo nek dođe sve naručeno i bit će super.

Edit: stiglo u mailbox, javim dojmove čim dođe do mene.

Edit2: stiglo doma napokon. Moram uhvatit vremena za vikend da sve poštekam i vidim da radi. Prvi dojam je da je ovo zbilja nevjerojatno dobar deal za uloženo/dobiveno

Zadnje izmijenjeno od: B0ss. 29.01.2025. u 16:02.
B0ss je offline   Reply With Quote
Staro 22.01.2025., 10:58   #7446
kiki86
Tehničar
Moj komp

Meni javili da ce mi poslat novi numpad kad budu mogli. Whatever that means. Al nisu trazili stari natrag. Jos
Staro 04.02.2025., 15:52   #7447
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
I zadnji update za Ozone shop. Kad sam vec pisao, a nemamo temu, neka pise do kraja.

Muljali su do kraja, tj zenska iz SZK se pravila luda i nikad nije provjerila sto je s mojom transakcijom i parama. Ja pare ne bi nikad ni dobio nazad da nisam eskalirao slucaj. Tek kad se PBZCard upleo u pricu i poslao upit preko Visa kanala, zenska iz szk-a je "pogurala slucaj kolegicama u knjigovodstvo".

Long story short, nakon skoro 2 mjeseca natezanja, vratili su mi pare na IBAN umjesto na kreditnu karticu. I ja i ovi iz PBZCarda smo se samo gledali u cudu.

Btw zvucnici su odlicni, zao mi sto nisam kupio dva seta i za dnevni!

Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Samo mali update vezano za Ozone shop. Na kraju su ispali malo pederi. Vec 20+ dana me zavlace da transakcija nije prosla, a ja cekam kad ce mi se te iste pare vratiti na karticu jer meni su pare otisle. Ispada da transakcija JE prosla, 3D potpis uredan, trgovac primio pare. Potvrdila karticarska kuca. SZK sere kvake da njima nije proslo (jedna dosta bahata zena vodi SZK mail i telefon).

Anyway, ja sam na kraju dobio te zvucnike po toj smijesnoj cijeni, ali da su pokusali pecati u mutnom, vjerojatno jesu. Ocito je popust bio nerealan i ko fol "transakcija misteriozno nije prosla". Kasnije su i makli taj popust s weba sto smo vec i komentirali.
Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Ozone su malo pederasti... Narucio po akcijskoj cijeni, bilo dostupno, autorizirao karticu, ali kasnije odbili narudzbu jer "transakcija nije uspjela"
Zovem szk, nista pametno ne kazu osim narucite opet. U tom trenu stoje zvucnici po punoj cijeni, dostupno kod dobavljaca, ali nema popusta.
Poklopim slusalicu, stavljam u kosaricu, pisem napomenu da mi umanje iznos jer radim ponovljenu narudzbu itd... Odjednom artikl opet na akcijskoj cijeni ali rasprodan. Well played! Idemo do kraja, sad jako zelim te zvucnike

Edit: zvucnik je u medjuvremenu na webu par puta promjenio cijenu i dobavljivost i na kraju su prihvatili narudzbu.
Staro 05.02.2025., 18:27   #7448
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Ima li tko kakav komentar na ove eksterne hard diskove, ne mogu naći baš neke review-e za njih na internetu pa ne znam bi li se bacio u kupovinu takvih "no-name" hdd-ova. Ne mogu baš ni naći koja marka je unutra.

https://www.mediamarkt.de/de/product...146837935.html

https://www.mediamarkt.de/de/product...149050891.html

Sutra bi trebali biti na akciji bez poreza u mediamarktu kako je kolega stavio u drugom topiku pa bi možda uzeo.
Staro 06.02.2025., 13:27   #7449
gaggo
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2009
Ja nemam komentar na diskove, ali imam komentar na popust.
Nikako da poslozim da dobijem popust. Kak pise, popust se obracunava za regane korinike, i dosao sam do dijela placanja, pa se cijena nije smanjivala
gaggo je offline   Reply With Quote
Staro 06.02.2025., 13:47   #7450
axo
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2017
Citiraj:
Autor gaggo Pregled postova
Nikako da poslozim da dobijem popust. Kak pise, popust se obracunava za regane korinike, i dosao sam do dijela placanja, pa se cijena nije smanjivala
Koliko sam ja shvatio nije na sav asortiman.
Imaš iskazano sa crvenom oznakom i cijenom popust.
axo je offline   Reply With Quote
Staro 06.02.2025., 13:54   #7451
glazZ
Premium
Moj komp

glazZ's Avatar

Datum registracije: Jul 2010
Citiraj:
Autor gaggo Pregled postova
Nakon što se registriraš popust bude uračunat odmah na početku. Tipa JBL partybox 320 kosta 499e dok se ne registriraš, kasnije pokazuje 419e.
glazZ je offline   Reply With Quote
Staro 06.02.2025., 14:03   #7452
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Piše na artiklima za koje vrijedi "myMediaMarkt-Preis".
Staro 10.02.2025., 22:17   #7453
vlatko27
Premium
Moj komp

vlatko27's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Mene Samsung.hr opet bombardira sa kodovima, pa evo, ako nekome treba. Bujrum

V82-HEFY-HPDF-XPDA
V82-HEFE-5FAS-AE8G
V82-HAXF-9FFA-89ES
V82-HEXY-FS9E-PYW9
V82-HE85-Y8HW-8TNX

Kod za 25% popusta na Galaxy S24, S24+ ili S24 Ultra, Galaxy Z Flip6 i Fold6 ili još 10% popusta na već sniženu cijenu ostalog asortimana iz ponude. Ponuda traje do 16. 2. 2025. u 23:59 ili do isteka zaliha. www.samsung.com/hr/offer/valentines-day/

L67-911D-A3PL-3GX2
L67-91L3-315C-22G5
L67-91DX-5XTP-CXT2
L67-9GC1-3T2Z-9G5D
L67-9GC2-99L6-N3D2

Kod za 50 EUR popusta na: Sve QE1D, QNX1 i Lifestyle, kao i Q60/70/80 i UHD televizore veće od 65” ILI monitore iz Valentinovo ponude skuplje od 700 EUR. Samo do 16. 2. 2025. u 23:59 ili do isteka zaliha. www.samsung.com/hr/offer/valentines-day/
vlatko27 je offline   Reply With Quote
Staro 12.02.2025., 12:36   #7454
oxer
Premium
Moj komp

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Autor oxer Pregled postova
Nije da se hvalim, ali i ja sam dobio odgovor od supporta njihovog!

Ali istina, nisu nista pametno rekli.

Moj order od 27. i dalje stoji jer su pretrpani sa narudzbama od blagdana. A otvorili su nove narudzbe kraljevi

Ako netko još slučajno nešto očekuje od Mountaina: poslao sam im mail 10.02 da vidim sta ce mi rec, jer mi jos nisu poslali narudzbu.

"I’m afraid the parts you have ordered are not in stock anymore. We have cancelled the order and issued a full refund. Please accept our apologies for the inconveniences"

Stvarno customer support na mjestu. 45 dana cekanja i cancel. Legende.

Mozda i bolje, ovako bar nemam posla s njima vise.
oxer je offline   Reply With Quote
Staro 12.02.2025., 12:43   #7455
jucca
Premium
Moj komp

jucca's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
Cekam i ja paket sa Planine. Kad sam uzimao, sve je bilo instock.
21.1

Od onda ni slova...

EDIT, poslao im mail, otkazali narudzbu i vratili pare. Kazu da ih nemaju na stanju, no i dalje ih prodaju, i na stranici im stoji da su instock. Koji smiijeh od firme...

Zadnje izmijenjeno od: jucca. 12.02.2025. u 13:27.
jucca je offline   Reply With Quote
Staro 12.02.2025., 20:32   #7456
mkey
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2018
Dakle, nisu poništili narudžbu i vratili novac sve dok niste poslali mail x dana nakon?
But there’s a reason. There’s a reason. There’s a reason for this, there’s a reason education sucks, and it’s the same reason that it will never, ever, ever be fixed. It’s never gonna get any better. Don’t look for it. Be happy with what you got. Because the owners of this country don't want that. I'm talking about the real owners now, the real owners, the big wealthy business interests that control things and make all the important decisions. Forget the politicians. The politicians are put there to give you the idea that you have freedom of choice. You don't. You have no choice. You have owners. They own you. They own everything. They own all the important land. They own and control the corporations. They’ve long since bought and paid for the senate, the congress, the state houses, the city halls, they got the judges in their back pockets and they own all the big media companies so they control just about all of the news and information you get to hear. They got you by the balls. They spend billions of dollars every year lobbying, lobbying, to get what they want. Well, we know what they want. They want more for themselves and less for everybody else, but I'll tell you what they don’t want: They don’t want a population of citizens capable of critical thinking. They don’t want well informed, well educated people capable of critical thinking. They’re not interested in that. That doesn’t help them. Thats against their interests. Thats right. They don’t want people who are smart enough to sit around a kitchen table to figure out how badly they’re getting f*cked by a system that threw them overboard 30 f*cking years ago. They don’t want that. You know what they want? They want obedient workers. Obedient workers. People who are just smart enough to run the machines and do the paperwork, and just dumb enough to passively accept all these increasingly shittier jobs with the lower pay, the longer hours, the reduced benefits, the end of overtime and the vanishing pension that disappears the minute you go to collect it, and now they’re coming for your Social Security money. They want your retirement money. They want it back so they can give it to their criminal friends on Wall Street, and you know something? They’ll get it. They’ll get it all from you, sooner or later, 'cause they own this f*cking place. It's a big club, and you ain’t in it. You and I are not in the big club. And by the way, it's the same big club they use to beat you over the head with all day long when they tell you what to believe. All day long beating you over the head in their media telling you what to believe, what to think and what to buy. The table is tilted folks. The game is rigged, and nobody seems to notice, nobody seems to care. Good honest hard-working people -- white collar, blue collar, it doesn’t matter what color shirt you have on -- good honest hard-working people continue -- these are people of modest means -- continue to elect these rich c*cksuckers who don’t give a f*ck about them. They don’t give a f*ck about you. They don’t give a f*ck about you. They don't care about you at all -- at all -- at all. And nobody seems to notice, nobody seems to care. That's what the owners count on; the fact that Americans will probably remain willfully ignorant of the big red, white and blue dick that's being jammed up their assholes everyday. Because the owners of this country know the truth: it's called the American Dream, because you have to be asleep to believe it.
mkey je offline   Reply With Quote
Staro 12.02.2025., 20:59   #7457
kiki86
Tehničar
Moj komp

i moja planina prica ima nastavak...znaci numpad dio je doa. Javim se supportu posalju mi kao uputu za reset tipkovnice i update firmware, nista ne radi ni dalje. Numpad detektiran u softwareu al ne radi.

Kazu oni poslat cemo novog. Ok odlicno, nisu ni ovog natrag trazili, malo mi cudno al ok. I posalju oni to dobijem tracking al vidim nema od mailboxa maila da nesto dolazi. Provjerim tracking kao dostavljeno, al vidim da je krivi zip code, jer od dhla tracking trazi zip code da bi prikazali detalje. Uglavnom od mailboxa je 02xxx, i ne prolazi. Probam utipkat 51000 i prođe mi. I onda skuzim da su ovi poslali na billing address a ne na shipping (al su i tu nes pomjesali jer nije ni izaslo iz Njemacke). Al u trackingu pise da je dostavljeno u Njemackoj nekamo i kao nije bilo osobe na dostavi, preuzeo Herr Erdinger. Ja gledam WTF je Herr Erdinger.

Javljam se supportu di je taj paket zavrsio, oni kazu da neznaju da pitam mailbox. Pitam mailbox ni ovi neznaju di je, do njih nije dosao. Javljam se planina supportu nazad da provjere malo po trackingu jer meni kao recipientu nedaje detalje nikakve, posto su oni buisness user i sakriveni su detalji meni, oni mogu vidjet. Oni govore da nis ne vide, nego samo kao i ja (ime i prezime moje i krivi zip code). Javim se Dhlu direkt i zamolim da mi provjere di je ta posiljka zavrsila, oni posalju cjeli put paketa, koji je isao od mountain warehouse pa do centralne poste u njihovom gradu, pa do nekog drugog njemackog grada i natrag kod njih u warehouse jer naravno adresa na koju su slali ne postoji u njemackoj.

Javljam se opet supportu da mi je dhl javio da je kod njih se vratio paket i da provjere kod njih u skladistu tko je taj Herr Erdinger koji je podigao paket. I napomenem da nije uredu da nisu minimum eforta ulozili da provjere tracking ako je vec javljeno da posiljke nema, a tracking pise da je dostavljen. Nakon 2 dana se javljaju da neznaju di je paket i da ce poslat novi, al nemaju brown switcheve vise dal mogu neki drugi. Rekao sam samo nek posalju nesto, j mi se koji su switchevi (sorry mozda ste radi mene popusili setove ). Ja im napomenem da koriste mailbox ovaj put i nek paze di salju.

Sad cekam numpad, po mailboxu je dosao do njih i salju ga prema meni. Evo sad sam u iscekivanju. Btw ovo natezanje vec jedno mjesec dana traje

samo se nadam da je numpad problem a ne sama tipkovnica, jer cu popi, ako ne bude radilo ni sa novim.

edit: trebao sam narucit aula 75 kako sam i mislio kad sam krenuo u ovo i bit na miru, al neeeeeee
Staro 12.02.2025., 21:06   #7458
jucca
Premium
Moj komp

jucca's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor mkey Pregled postova
Dakle, nisu poništili narudžbu i vratili novac sve dok niste poslali mail x dana nakon?
Tako je. Barem kod mene

Sent from my SM-S928B using Tapatalk
jucca je offline   Reply With Quote
Staro 12.02.2025., 21:09   #7459
mkey
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2018
Moram kazati da mi je jako drago da sam preskočio tu akciju
But there’s a reason. There’s a reason. There’s a reason for this, there’s a reason education sucks, and it’s the same reason that it will never, ever, ever be fixed. It’s never gonna get any better. Don’t look for it. Be happy with what you got. Because the owners of this country don't want that. I'm talking about the real owners now, the real owners, the big wealthy business interests that control things and make all the important decisions. Forget the politicians. The politicians are put there to give you the idea that you have freedom of choice. You don't. You have no choice. You have owners. They own you. They own everything. They own all the important land. They own and control the corporations. They’ve long since bought and paid for the senate, the congress, the state houses, the city halls, they got the judges in their back pockets and they own all the big media companies so they control just about all of the news and information you get to hear. They got you by the balls. They spend billions of dollars every year lobbying, lobbying, to get what they want. Well, we know what they want. They want more for themselves and less for everybody else, but I'll tell you what they don’t want: They don’t want a population of citizens capable of critical thinking. They don’t want well informed, well educated people capable of critical thinking. They’re not interested in that. That doesn’t help them. Thats against their interests. Thats right. They don’t want people who are smart enough to sit around a kitchen table to figure out how badly they’re getting f*cked by a system that threw them overboard 30 f*cking years ago. They don’t want that. You know what they want? They want obedient workers. Obedient workers. People who are just smart enough to run the machines and do the paperwork, and just dumb enough to passively accept all these increasingly shittier jobs with the lower pay, the longer hours, the reduced benefits, the end of overtime and the vanishing pension that disappears the minute you go to collect it, and now they’re coming for your Social Security money. They want your retirement money. They want it back so they can give it to their criminal friends on Wall Street, and you know something? They’ll get it. They’ll get it all from you, sooner or later, 'cause they own this f*cking place. It's a big club, and you ain’t in it. You and I are not in the big club. And by the way, it's the same big club they use to beat you over the head with all day long when they tell you what to believe. All day long beating you over the head in their media telling you what to believe, what to think and what to buy. The table is tilted folks. The game is rigged, and nobody seems to notice, nobody seems to care. Good honest hard-working people -- white collar, blue collar, it doesn’t matter what color shirt you have on -- good honest hard-working people continue -- these are people of modest means -- continue to elect these rich c*cksuckers who don’t give a f*ck about them. They don’t give a f*ck about you. They don’t give a f*ck about you. They don't care about you at all -- at all -- at all. And nobody seems to notice, nobody seems to care. That's what the owners count on; the fact that Americans will probably remain willfully ignorant of the big red, white and blue dick that's being jammed up their assholes everyday. Because the owners of this country know the truth: it's called the American Dream, because you have to be asleep to believe it.
mkey je offline   Reply With Quote
Staro 13.02.2025., 19:46   #7460
kiki86
Tehničar
Moj komp

radosne vijesti sa planine, stigao novi numpad i radi ko urica od prve!kostao me samo mjesec dana zivaca i 13€ postarine dodatne preko mailboxa
Staro 17.02.2025., 13:34   #7461
dinos3
Dino Saur

dinos3's Avatar

Datum registracije: Jan 2012
Citiraj:
Autor robert7 Pregled postova
Ne znam da li ide tu, ali imate u Moj Telekom aplikaciji od T-coma priliku za besplatno otkljucavanje Perplexity Pro na 12mjeseci. Ponuda je mislim limitirana.
Hvala za ovo
Btw ako nekog zanima ne treba se posjedovati nikakav HT usluga da se dobije kod.
dinos3 je offline   Reply With Quote
Staro 17.02.2025., 16:28   #7462
Newmie
Premium

Datum registracije: Aug 2006
Vezano uz Perplexity, kolega mi kaže da je besplatno dostupan i kroz Revolut Premium.
Newmie je offline   Reply With Quote
Staro 17.02.2025., 16:40   #7463
franzD
Premium

Datum registracije: Apr 2015
Citiraj:
Autor Newmie Pregled postova
Vezano uz Perplexity, kolega mi kaže da je besplatno dostupan i kroz Revolut Premium.
Je.
franzD je offline   Reply With Quote
Staro 18.02.2025., 10:33   #7464
buljaka
Premium

Datum registracije: Aug 2014
Za Asus rog slušalice iz akcija, Instar se izvlači 🤣

Poštovani,

Slušalice Asus ROG Delta II, bežične, gaming, mikrofon, over-ear, PC, PS4, PS5, Xbox, Switch, Black nažalost nisu dostupne dobavljači su imali krivo stanje te nam nisu u mogućnosti isporučiti taj model.

Isprike na nastaloj situaciji.

Možete si odabrati neki drugi model te vam možemo izmijeniti u narudžbi.

Molim vas da nam se javite povratno.

Poslano sa mog 2306EPN60G koristeći Tapatalk
buljaka je offline   Reply With Quote
Staro 18.02.2025., 10:40   #7465
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Pa jesi ih pitao što to točno znači? Ako će dodati isti postotak popusta na druge slušalice onda je to oke deal.
Staro 18.02.2025., 12:45   #7466
buljaka
Premium

Datum registracije: Aug 2014
Da. Ništa drugo ne nude...

Poslano sa mog 2306EPN60G koristeći Tapatalk
buljaka je offline   Reply With Quote
Staro 18.02.2025., 13:35   #7467
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Citiraj:
Autor buljaka Pregled postova
Da. Ništa drugo ne nude...
Šta da? Ne razumijem na koji dio mog posta si odgovorio tj. ne razumijem što ti nude ili ne nude na kraju?
Staro 18.02.2025., 13:39   #7468
Morpheous
Premium

Morpheous's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Nude mu da si uzme bilo koje slušalice po važećem cjeniku. Nema popusta
Staro 18.02.2025., 14:05   #7469
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Tako je, greška kod formiranja cijene.
Uzmite druge ili ti vratimo novce.
Mommistake je offline   Reply With Quote
Staro 18.02.2025., 14:30   #7470
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

A ništa traži da ti daju tih 50+% na neke druge sluške.

Mislim možeš ti njih dobiti ako imaš potvrdu narudžbe naravno, pitanje je samo želiš li ići u neke prijave i gluposti.

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Isključeno

Idi na