|
![]() |
#1771 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Kuda ti uvijek u krive vode bemu ![]()
![]() |
![]() |
#1772 |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
Čak i ako nije malware, ne znači da neće postati za tjedan, mjesec ili godinu dana kad mu hakiraju github account ili mu stanoviti gospodin s crnim šeširom da "ponudu koja se ne može odbiti". |
![]() |
![]() |
![]() |
#1773 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
tjebiga, nađem na netu nešto šta mislim da bi moglo pomoć ljudima i na kraju kur*ina. Ne pomažem više ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1774 | |
DIY DILETANT
|
Citiraj:
Moguće je, iako moj go-to za falsepositives Kaspersky kaže da nije. Ali ko što sam napisao u prethodnom postu napisao, mutne su Github vode. A adhominem trolove ignoriraj a nama nastavi pomagati! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1775 |
Premium
|
Ko što bi moj bivši šef reko - "zalaganje na krivi način i bez provjere informacija je k****a". U brdu dezinformacija po netu i uspon AI-a (ilitiga prijeđi brigo na kup pleha i kablovinja) pogotovo je u današnje vrijeme bitno da budemo samokritični i provjeravamo informacije pogotovo ako ih želimo prezentirati kao važeće. @Neo-ST > nemoj ovo shvatiti kao negativno kakanje, već opaskom, jedan si od "normalnijih" starojedioca foruma i super je što želiš pomagati, trebalo bi se više kolega ugledati u tvoj primjer, samo ako puštaš neku informaciju ili tutorijal radije dodatno provjeri jer ovako se "obični smrtnici" koji čitaju ovaj forum mogu lako opeći. Ja se recimo uvijek vodim po ovim pravilima: 1. Ako je predobro da bi bilo istinito > većinom je 2. Pouzdanost izvora informacija? 3. Jeli članak umjetno generiran ili je napisan od strane nekog tko zna što radi? @kopija - ja trol?
![]() |
#1776 |
DIY DILETANT
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1778 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
#1780 | |
univ.bacc.educ.math.
Datum registracije: Dec 2021
|
Citiraj:
Nastavno na temu, isprobao sam alat koji je kolega @Neo-ST objavio, izgleda da je odradio posao na virtualnom stroju. Što je konkretno bolje ne znam jer što se brzine tiče sve je isto, jedino je C: nešto prazniji. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1781 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
![]() |
#1783 | |
Premium
|
Third-party mod delivers the Start Menu Windows 11 deserves ![]() Citiraj:
![]() |
![]() |
#1784 | |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1786 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2021
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1787 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
StartAllBack je zakon, koristim ga godinama i preporučujem svaki piksel tog programa. Inače izašel je i File Pilot, bez premca najbrži file manager na Windowsima, možda i generalno. Napravil ga je naš čovjek tak kupujmo hrvatsko ![]() https://filepilot.tech/
95% of the world is retarded, I'm glad I am the 10%. Zadnje izmijenjeno od: Mario92. 18.02.2025. u 18:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1788 |
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
Jooj kaj sam alergičan na to micanje klasičnog titlebara dok danas imamo veeeeeeelike monitore i rezolucije.
![]() |
#1789 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Izasao dugoočekivani file Explorer: https://filepilot.tech/#section-features Autor je domaći čovjek. Za sada samo u beti ali izgleda jako obećavajuće! Pratim vec preko 1g pa nikako da dodze ta beta |
![]() |
![]() |
![]() |
#1790 | |
Premium
|
Here we go again ![]() Citiraj:
![]() |
![]() |
#1791 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
Za 15EUR vise mozes kupiti Directory Opus koji je kudikamo bolji i ima brdo vise funkcionalnosti... Ili ga nadjes skrekiranog pa nis ne platis... ![]()
![]() |
![]() |
#1792 |
1
Datum registracije: Dec 2005
|
Nakon 3 godine neformatiranja Win 10 i promijeni 3 kompletna kompa sustav je radio super bez ikakvih problema sve do nedavno kada su se počela dešavat neka sranja sa driverima, probao reinstall driver-a sveg mogućeg i nije bilo pomoći. Pa reko idem instalirat ja Win 11 na svoj komp ionako u 10om mj. prestaje support pa da tad ne moram i naravno kao šta sam i očekivao nisam baš nešto previše bio oduševljen. Poznati bug u file exploreru mi se počeo dešavat "See more" one tri točkice se otvaraju prema gore, ponekad desni klik na taskbaru ne radi od prve već od druge čak nekad i treće, često mi se desi da mi grupira ikonice u file exploreru kako se winsima hoće bez obzira šta sam ih ja zadnji put sortirao po svojoj želji i ima još takvih nekih mušica da sad sve ne nabrajam. Malo sam benchao neke igre koje sam benchao prije na Win 10, dobivam nešto veći score i mrvicu više fps-a. Moj kratki osvrt na Win 11 na mojem osobnom kompu.
P: Razne PC i serverske komponente, Laptope, Dijelove za laptope... Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. 19.02.2025. u 07:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1793 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1794 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1795 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1796 | |
DIY DILETANT
|
Do Intela je. Pa neće valjda MS preporučat procesore koji neće dobiti suport za 24H2. Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: kopija. 25.02.2025. u 21:06. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1798 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Moram priznati da mi se sviđa što su napravili sa Notepadom. 'em ima tabove pa ne moram otvarati više verzija, 'em pretraživanje radi na cijelom fileu, a ne da moram posebno tražiti gore pa dole, 'em ti stavi oznaku (točka uz ime) da nije snimljena verzija nakon neke promjene u fileu.
![]() |
#1799 | |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() https://www.tweaktown.com/news/10336...pad/index.html |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |