|
![]() |
#19807 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
da da, već 4 epizode izašle. Apsolutno su nepovezane kao i sve ostale, ali količina krvi sve to nadmaši. Stvarno autori imaju ozbiljnih problema. ![]()
![]() |
#19809 |
another brick in the wall
Datum registracije: Feb 2008
|
Kao kad sam pred dvadesetak godina prvi put zaigrao SoF (Soldier of fortune) pa me količina nasilja i sakaćenja iznenadila tako nekako sam se iznenadio i ovdje : ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#19811 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Valja sta taj Yellowjackets? Jedna od onih serija koju sam posudio prije skoro 2 godine i jos stoji na polici. Je previse girly, glupava? U principu tad kad mi se dijete rodilo sam dosta toga posudio u nadi "sad cu ja to odgledati, dete i ovako spava". Gledajuci dvije godine unazad, to je bila dosta neizvediva ideja ![]()
![]() |
![]() |
#19812 | |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() Na prvu crtic je onako, pun glupe akcije, krvi, lose animacije al' zapravo ima dublju pricu i izvrsnu razradu likova. Btw, procitao sam cijeli strip ![]()
![]() |
![]() |
#19813 | |
The mighty pirate
|
Citiraj:
Op, prve 2 epizode S03 su već vani
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 14.02.2025. u 19:35. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19814 |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Pridružujem se dobrim šogun recenzijama Poslano sa mog REA-NX9 koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#19815 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Reacher 2. sezona, bolja od prve ali meni i dalje to nije za 8/10. Jedna tipična akcijska serija, s masu glupih propusta gdje se se svodi oko toga da nabildani lik ubija masovno po gradu bez policije, bez problema. Uglavnom, preporuka ako u moru dobrih serija nemate što gledati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19816 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
![]() |
#19817 |
49%winner
|
Ne događa se često, ali ne bi rekao da je mongolka bila nezanimljiv lik u S02. Čak štoviše, kao da je sazrela. U S01 je bila iritantna skoro ko Bella iz TLOU. Ok dobro, ne baš toliko... Gledaćese iako će ga Netflix ukenjati ko koljena. Sreća da nije Disney, ajde!
![]() |
![]() |
#19818 |
Premium
Datum registracije: Jul 2019
|
Nisam bio ljubitelj Halo igara, pa nisam niti uooznat sa pričom. Koliko sam vidio, vecina hejta ide prema izmjenama kod likova i priče naspram igara. Meni je serija čisto ok kao neki SF flik, i veseli me treća sezona |
![]() |
![]() |
![]() |
#19823 | |
Kostolomac
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Završio Cobra Kai. Sve u svemu, dobar blast from the past za nas koji smo odrasli uz Karate Kida. Uspjeli su biti interesantni svih 6 sezona i kraj je kakav treba biti za ovakav tip serije. Ali nije još gotovo, dolazi film Karate Kid: Legends. Daniel-san i Jackie Chan skupa treniraju novog Karate Kida ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19825 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Meni katastrofa od serije. Glavni glumac mi je nekako antipatican uopce mi nije doslo ni u jednom trenu a jedva cekam sljedecu epizodu. Jedva pogledao sve od komada jer sam letio 10 sati u komadu i nisam imao drugi izbor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19826 |
Registered User
|
A Thousand Blows https://m.imdb.com/title/tt21874900/?ref_=vp_close Svaka serija sa Stephenom Grahamom je must watch. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19827 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
From S03 - komotno preskočiti na zadnju epizodu, ništa propustiti nećete. Cliffhanger na kvadrat btw. Ništa rečeno, ništa objašnjeno, samo još više zakomplicirano. Mrzim tu seriju, gluma je očajna, radnja nikakva i svejedno jedva čekam 4. sezonu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19830 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2017
|
Preporuka za The Pitt https://m.imdb.com/title/tt31938062/ Tko je volio ER, ovo je serija za njega. Čak je i glavni glumac Noah Wyle koji je glumio tamo. |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|