|
![]() |
#361 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Root explorer isto (koristim ga godinama jer mi se svidja kako hendla tabove - u svakom tabu drive, lokalni smb, mob pa pristupam svemu sto trrbam). Ima to cini mi se i fx explorer, ali njega rijetko koristim
![]() |
![]() |
#362 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Vi koji imate magic 7 pro koju verziju softwarea imate ? Kod mene je 9.0.0.128 i ne pronalazi nista novo, koliko vidim vani ima novijih verzija koje donose još jeke ai gluposti kod kamere i itd. Kakav je honor po pitanju updatea uopće , koliko čitam obećano je 5 god nadogradnji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#364 | |
Registered User
Datum registracije: Aug 2023
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#366 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Sad pročitah i recenziju PcEksperta Mene samo zanima kako se nosite sa ovim 8" ekranom kako je navedeno u specifikacijama recenzije? ![]() ![]() On a serious note, nema 8K snimanje videa? WTF? Pa to ima moj odron sa SD870. Da li je autonomija baterije zaista tako loša, sa svime mogu raditi, ali hoću da baterija traje beskonačno, ok, 1 radni dan, dakle cca 15 sati. Ako to ne može, onda je to JAKO puno love za taj uređaj. Gledam da ga uzmem, ali dajte mi iskustva vi što ste ga nabavili, kakva je baterija? Tenks. @recenzentica, mislim da morate popraviti taj tipfeler ![]()
![]() |
#367 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Nadoknadujemo sa tim 8" ekranom to sto smo kratki na drugim mjestima Nema 8k da, nije mi deal breaker jer i svi drugi koji imaju 8k imaju samo 24 fps, ali i da je 30fps sumnjam da bi snimao u 8k radi zauzimanja memorije Meni je baterija dobra, bolja nego na oneplus 12 za nekih 40 min screen on time...doduse vecinom sam na wifi, ali imam dvije sim kartice...od jutra do ponoci ostane mi 20-25% Btw nasa EU verzija nije 223g, zaboravio sam na to pa nisam na kraju izmjerio, ali verzija sa 5850mAh baterijom je 223g |
![]() |
![]() |
![]() |
#368 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
jel netko snima u 8K filmiće? Ima neki razlog, future proofing možda ili? Meni se čini ko nepotreban waste prostora na disku. Čak i 4K video, nakon backupa automatski transkodiram da mi uzima manje prostora.
![]() |
#369 |
Registered User
|
To je više ovak da stoji na papiru da ima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#370 | |||
Premium
|
![]() Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
![]() Tako je, ali, isto tako da se vidi da je taj SOC i kombinacija ostalog hardwarea u mogućnosti to raditi bez problema, kao što ih recimo ima 1+ koji ima microzastajkivanja kod snimanja, ono WTF. ![]() Uglavnom, naručen. ![]()
![]() |
![]() |
#372 |
Registered User
|
To je radi nove EU regulative pojedinih zemalja. Jedino VIVO radi razliku od države do države u veličini baterije dok ostali svi svima smanje pa vrijedi za sve isto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#376 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#378 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#379 |
Registered User
|
Dolazi 9.0.0.157 update za Magic6 i 7 Pro, donosi doube tap za zaključavanje ekrana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#381 |
Premium
|
Evo stigla pila. prva dva dana korištenja i danas nakon 12h smjene u firmi od 97% kada je maknut sa bežičnog punjača ujutro do povratka doma nakon cca 15 sati baterija je bila na 56%. Sve ostalo naravno dela ko podmazano, odvikavam se polako od gašenja (micanja iz memorije) otvorenih aplikacija što sam uredno do sada radio prilikom svakog korištenja mobitela, dakle 100x na dan minimalno ![]() ![]() Naručio sam i Nillkin masku za njega. Sramota je što više ni vulgaris prozirnu masku ne daju radi EU gluposti, pa sam kupio jučer najjeftiniju za nemalih 8€, a ista takva na aliji 1,65$. Sramota. Ali ne želim da bude bez zaštite jer ga namjeravam dugo koristiti. Da li netko ima preporuku dobrog stakalca, obzirom da je na rubovima zakriljen ekran pa je ponuda škrta?
![]() |
#382 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
Prestrašno ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#383 | |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#384 |
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
Ja sam koristio Magic 6 Pro mjesec dana i nikako se nisam mogao naviknuti prvo na dimenzije (ne leži u ruci nikako ok, pogotovo sa maskicom) pa onda na njihov UI - previše mi je "kinezast". Vratio se natrag na Nothing Phone 2 dok nisam uzeo OnePlus 13 nedavno, kao prijelaz dok ne iziđe NP3 na ljeto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#385 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#386 |
Registered User
|
Stigao danas update .147, običa security update |
![]() |
![]() |
![]() |
#388 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
vidio sam na redditu da kasni update jer operater nesto kao treba potvrditi i da ako uzmes kineski esim dode ti odmah isao sam probati i stvarno radi, ali opet nije zadnja verzija .157 (tu je double tap) nego mi je sa .138 dignulo na .145 ![]() ![]() ![]() prije nego sam aktivirao esim ugasio sam hrv sim, a esim sam uzeo ovdje za 0.44e https://www.trip.com/things-to-do/detail/53873746? |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|