|
![]() |
#721 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
![]() |
#725 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#726 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Da, ali do nedavno kad sam nešto tražio, stranica im je imala naziv Santa Domenica. Sad piše Big bang. Znam od prije da su slovenci ušli u vlasništvo. Kupovao sam često kod njih u Sloveniji. Možda sad kad su to sve riješili, nebudu kasnili više s dostavama ![]()
![]() |
#727 | |
Premium
|
Citiraj:
Mislim da krajem 2022. su ih kupili. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#729 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#732 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Ja bi apsolutno reka da SD vise ne postoji vec neko vrijeme, SD je bio debelo najbolja trgovina u nas za kupovinu vecih stvari, sad su na razini mall.hr mozda i gori. |
![]() |
![]() |
![]() |
#734 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
![]() |
#735 | ||
Premium
|
Citiraj:
Što njima fali? Imam preko 15 kupnji kod njih, nikad jednog problema nisam imao, od povrata do kupnje. SD s druge strane, uvijek nešto s njima. Još tamo od 2022. kad sam PS5 kupovao, samo problemi s njima. Čekanje, otkazi, kriva pošiljka itd. Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#736 | |
Premium
|
Citiraj:
tvrdo Č je ispravno ![]()
![]() |
![]() |
#737 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
![]() |
#738 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2021
|
Sancta Domenica je bila izvrsna firma s kojom sam uvijek imao samo pozitivna iskustva. Bilo da sam nešto kupovao preko webshopa ili kod njih u poslovnici sve je išlo uvijek brzo i jednostavno, a kupovao sam dosta toga. Osoblje na par lokacija u Zagrebu ljubazno i uslužno, dostava se mogla dogovoriti i da veće i teže komade bijele tehnike unesu u stan i spoje, tako sam za vešmašinu od skoro 100 kg koju su dečki bez pogovora nosili na 2. kat, a plus je i što su bar na području Zagreba imali svoju dostavu. Kako je sad ne znam jer nisam imao s njima doticaja unazad dvije godine baš otkad je došlo do ovog preuzimanja, no dosta komentara koje čujem i nailazim po netu su više nego zabrinjavajući, od toga da su istovjetni artikli tipa određen televizor i slično po dvostruko skuplji nego u drugim dućanima, do problema oko dostave, neljubaznih prodavača i problema kod reklamacija itd. Velika šteta ako su se tako srozali. I ovo rebrandiranje je totalna glupost i potpuno nepotreban potez, ne znam ni zašto su se uopće prodali Slovencima jer koliko je vidljivo po svim dostupnim podacima poslovali su iz godine u godinu izvrsno s višemilijunskom dobiti, nisu bili u nekim minusima, dugovima ili blokadama. Ostaje za vidjeti kako će se stvari dalje razvijati, no ne očekujem baš ništa u biti, jer ovdje je jedina konstanta da se sjebe i uništi baš sve što je bilo dobro i valjalo, jednostavno nema sreće i prokleti smo po tom pitanju. |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|