Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > Mreže
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro 12.12.2020., 19:46   #1621
Nikky
Moderator
 
Nikky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: St
Postovi: 20,145
Piše u temi, taj poznati decrypt konfiga manje - više radi za starije V1 - V2 - v3 verzije,
za zadnju V4 ne radi jer su konfig posebno zaštitili.
Nikky je online   Reply With Quote
Staro 24.01.2021., 15:55   #1622
Karlo666
Premium
Moj komp
 
Karlo666's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2010
Lokacija: Kaštel Lukšić
Postovi: 950
Uspio sam V4 decryptat.
Testirao sam sve passworde/usernameove i rade.

Alat koji sam koristio je
https://www.nirsoft.net/utils/router..._recovery.html

Skine se sa routera confing i onda otvoriš u programu i stavis pod Text Mode - Ascii i tražiš šta ti treba a u opcijama "Router File Information" može se vidjet na koji je način kriptirano.

Postoji još jedan tajni user kojeg sam otkrio s ovim alatom a to je "tech" ali zbog nekog razloga odbija login

EDIT#1

S ovim se da i decryptat A1 Ubee TVW625 i Iskratel V45(vide se usernameovi ali passwordi stoje sa onim znakovljem cryptxxxxxxxxxxxxxxxxx za kojeg treba volonter da ukuca u svoj V45 da pokaže password)
__________________
Pošten trgovac:
1,2,

Zadnje izmijenjeno od: Karlo666. 24.01.2021. u 16:36.
Karlo666 je offline   Reply With Quote
Staro 26.04.2021., 11:52   #1623
Darko_SWL
Registered User
 
Datum registracije: Jan 2010
Lokacija: Krizevci
Postovi: 3
Uredno pronađe user/password također probano u V4, mo mene zanima nešto drugo, kako zamjeniti adresu za DDNS server ?
To ni sa admin paswordom ne da se mjenjati.

Možda da postoji reverzan postupak iz decrypt pa editirati i onda ponovo crypt kao config i to gurnuti u ZTE !?
Ili ima neki normalniji postupak ?
Darko_SWL je offline   Reply With Quote
Staro 26.04.2021., 16:23   #1624
Nikky
Moderator
 
Nikky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: St
Postovi: 20,145
Možda i ne treba crypt config - a pri vraćanju, možda ga prihvati obzirom da vraćaš svoj tj. isti uređaj ... treba testirati / probati.

Inače, ovo šta pitaš u decrypt - anom je vidljivo:
Code:
"Server" val="http://www.dyndns.com"
Svakako uđi kao administrator pa vidi jeli tada možeš vidjeti / promijeniti kroz web konfig.
Nikky je online   Reply With Quote
Staro 26.04.2021., 17:41   #1625
Blagus
Premium
 
Datum registracije: Jun 2012
Lokacija: Zagreb
Postovi: 307
Zna li netko može li se na V4 modelu mijenjati serial i MAC?
Blagus je online   Reply With Quote
Staro 26.04.2021., 17:55   #1626
Darko_SWL
Registered User
 
Datum registracije: Jan 2010
Lokacija: Krizevci
Postovi: 3
Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
Možda i ne treba crypt config - a pri vraćanju, možda ga prihvati obzirom da vraćaš svoj tj. isti uređaj ... treba testirati / probati.

Inače, ovo šta pitaš u decrypt - anom je vidljivo:
Code:
"Server" val="http://www.dyndns.com"
Svakako uđi kao administrator pa vidi jeli tada možeš vidjeti / promijeniti kroz web konfig.

Da, ima dvije adrese:
Code:

DM name="Name" val="dyndns"/>
DM name="Server" val="http://www.dyndns.com"/>

DM name="Name" val="DtDNS"/>
DM name="Server" val="http://www.dtdns.com"/>
DM name="Request" val=""/>


Probao kao administrator, ne daje opciju da se mjenja, dakle jedino probati ovaj dekriptirani nazad kriptirati ali sa čime !?
Navodno ima nekih Linux alata ali tu nisam doma.




Darko_SWL je offline   Reply With Quote
Staro 26.04.2021., 19:22   #1627
Blagus
Premium
 
Datum registracije: Jun 2012
Lokacija: Zagreb
Postovi: 307
Citiraj:
Autor Blagus Pregled postova
Zna li netko može li se na V4 modelu mijenjati serial i MAC?
Da odgovorim sam sebi, moguće je. U mtdblock10 particiji su serial i MAC adresa, promijenio sam ih s hex editorom i napravio factory reset, ZTE se uredno provisionao s podacima novog seriala.
Blagus je online   Reply With Quote
Staro 01.05.2021., 23:54   #1628
Karlo666
Premium
Moj komp
 
Karlo666's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2010
Lokacija: Kaštel Lukšić
Postovi: 950
Citiraj:
Autor Darko_SWL Pregled postova
Da, ima dvije adrese:
Code:

DM name="Name" val="dyndns"/>
DM name="Server" val="http://www.dyndns.com"/>

DM name="Name" val="DtDNS"/>
DM name="Server" val="http://www.dtdns.com"/>
DM name="Request" val=""/>


Probao kao administrator, ne daje opciju da se mjenja, dakle jedino probati ovaj dekriptirani nazad kriptirati ali sa čime !?
Navodno ima nekih Linux alata ali tu nisam doma.




Neznam gdje gledaš ali ja sam u svom uredno promjenio

https://i.imgur.com/1Y5NkN4.jpg
__________________
Pošten trgovac:
1,2,
Karlo666 je offline   Reply With Quote
Staro 01.05.2021., 23:59   #1629
Darko_SWL
Registered User
 
Datum registracije: Jan 2010
Lokacija: Krizevci
Postovi: 3
Da tu ali uredno promjenio u što?
Ja trebam ovo: http://dynupdate.no-ip.com
javi kada uspiješ to upisati i kako !
Darko_SWL je offline   Reply With Quote
Staro 03.05.2021., 14:06   #1630
Icoo
Registered User
Moj komp
 
Datum registracije: Jul 2008
Lokacija: Zagreb
Postovi: 33
Zna tko koji IP blok channel/control adresa HT koristi za MAXtv?
Icoo je offline   Reply With Quote
Staro 03.05.2021., 15:29   #1631
Nikky
Moderator
 
Nikky's Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: St
Postovi: 20,145
Negdje su u 10.x.y.z nizu
Nikky je online   Reply With Quote
Staro 04.05.2021., 12:47   #1632
Icoo
Registered User
Moj komp
 
Datum registracije: Jul 2008
Lokacija: Zagreb
Postovi: 33
Ima neki način na koji bih mogao saznati, pretp. da sam uređaj okida odmah requestove pa možda mogu na switchu snimati promet.
Icoo je offline   Reply With Quote
Staro 19.09.2021., 16:00   #1633
pogi
aka Mali Mirko
Moj komp
 
pogi's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2001
Lokacija: Rijeka
Postovi: 2,586
Koji je zadnji FW za ovaj ruter od T-coma?

Moj je
Manufacturer:ZTE;
ProductClass:ZXDSL 931VII V4.0;
SerialNumber:ZTEEG8LG1xxxxxx;
IP:192.168.1.1;
HWVer:V1.1.0;
SWVer:V1.0.11_B_CROATIA;

Da li to T-Com updejta?

Zadnje izmijenjeno od: Nikky. 19.09.2021. u 18:57. Razlog: Maknut serial
pogi je online   Reply With Quote
Staro 19.09.2021., 16:19   #1634
segregator
Propali Amigaš
Moj komp
 
segregator's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2003
Lokacija: Nin
Postovi: 6,457
Citiraj:
Autor pogi Pregled postova
Koji je zadnji FW za ovaj ruter od T-coma?

Moj je
Manufacturer:ZTE;
ProductClass:ZXDSL 931VII V4.0;
SerialNumber:ZTEEG8LG1Lxxxxx;
IP:192.168.1.1;
HWVer:V1.1.0;
SWVer:V1.0.11_B_CROATIA;

Da li to T-Com updejta?
Model ZXDSL 931VII
Batch Number p8
Hardware Version V1.0.0
Software Version V2.0.00.CROATT02
Boot Loader Version V1.0.03


kod mene

Zadnje izmijenjeno od: Nikky. 19.09.2021. u 18:57. Razlog: Maknut serial
segregator je offline   Reply With Quote
Staro 25.09.2021., 13:44   #1635
Karlo666
Premium
Moj komp
 
Karlo666's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2010
Lokacija: Kaštel Lukšić
Postovi: 950
Citiraj:
Autor pogi Pregled postova
Koji je zadnji FW za ovaj ruter od T-coma?

Moj je
Manufacturer:ZTE;
ProductClass:ZXDSL 931VII V4.0;
SerialNumber:ZTEEG8LG1xxxxxx;
IP:192.168.1.1;
HWVer:V1.1.0;
SWVer:V1.0.11_B_CROATIA;

Da li to T-Com updejta?
Jesu prije cca 2 tjedna je flashano sa ACSa.
Inače na ovoj liniji je TPLink VR600V.

Device Type:ZXDSL 931VII V4.0

Device Serial No.:XXXXXXXXXXX

Batch No.:T1

HW Version:V1.1.0

SW Version V1.0.11_B_CROATIA

BOOT Version V1.0.4

EDIT#1
Izgleda da FW upgrade je radi podrške G.INPa da se mogu pustiti otvoreni profili.Drugo ništa nije promjenjeno.
__________________
Pošten trgovac:
1,2,

Zadnje izmijenjeno od: Karlo666. 26.09.2021. u 11:30.
Karlo666 je offline   Reply With Quote
Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na