Forumi


Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Kriptovalute > Mining
Ime
Lozinka

Odgovori
 
Uređivanje
Staro 15.09.2021., 22:29   #3121
RokoV1
Registered User
 
Datum registracije: Aug 2020
Lokacija: Zadar
Postovi: 5
Zanima me kakav OC imate na 6600xt?
Imam XFX speedster QICK 308 i imam 32 MH/s.
Min Frequency- 0%
Max Frequency- 50%
Voltage- 100%
Max Frequency (MHz)- 2274
Temperatura bude na cca. 58*C, 61w piše u radeon software.


Sent from my iPhone using Tapatalk
RokoV1 je offline   Reply With Quote
Staro 21.09.2021., 09:03   #3122
Daedalus
Sir Paški
Moj komp
 
Daedalus's Avatar
 
Datum registracije: May 2007
Lokacija: Split/Rijeka
Postovi: 327
Asrock Challenger RX6600XT (ona s dva venta) core voltage 662 mV, core clock 1100 MHz, memory clock 2100 MHz i imam 31-32 MH/s, 55 W i 51 degC pri 57% fan (fan je po krivulji, ovo su podaci iz minera). Nesto me NBminer za*ebava pa sam se prebacio na gminer jer sam koristio i 1660s u istom kompu al sad sam s 1660s poceo majnat RVL.
Sa RVL je hashrate posvuda, od 12 do 25 na 1660s.
__________________
Daedalus je offline   Reply With Quote
Staro 22.09.2021., 09:10   #3123
VandaL.pr!
Premium
Moj komp
 
VandaL.pr!'s Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: zaDAR
Postovi: 563
Tražim 8Pin u 6+2Pin kabele na aliexpressu ili neki drugi EU store, jel imate neku preporuku?
Da su provjereno dobri i da ne lažu za AWG...
__________________
ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | R* Social Club: vandal_zd | DayZ: VandaL | battle.net: VandaL #2220
VandaL.pr! je offline   Reply With Quote
Staro 22.09.2021., 09:27   #3124
thunder11
Premium
Moj komp
 
thunder11's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2013
Lokacija: Umag
Postovi: 1,471
Za provjereno dobre necu znati, dok ne dodu...ali ima jedne sa FR skladišta, ja narucio i cekam pa vidim.

https://www.aliexpress.com/item/1005...5f264c4dlBQ5KN
thunder11 je offline   Reply With Quote
Staro 22.09.2021., 15:04   #3125
Ante697
Registered User
 
Datum registracije: Mar 2008
Lokacija: zg
Postovi: 30
Pozdrav ekipa, imam jedan problem i ne znam više šta da probam.
Dva minera dva različita coina (rvn, eth) i oba od neki dan javljaju problem da nemaju interneta iako su oba dostupna na control dashboardovima.
Radi se o HiveOS i minerstat OSovima i oba istu grešku. Možeš ih remote kontrolirat, restartat updatat sve lijepo ali neće minat s greškom
"no network connection" (HiveOS) a drugi "EHOSTUNREACH Waiting for static server" (minerstat).
Imam i dva net providera i na oba isto. Probao sve što mi pada na pamet od fleshanja usbova na novo par puta, mjenjanja kablova, switcheva, restart i reset rutera i više nemam ideja.
Godinama sve radi bez sličnih problema

EDIT: Čak sam probao i druge poolove
Ante697 je offline   Reply With Quote
Staro 22.09.2021., 15:54   #3126
exzzy
Premium
Moj komp
 
exzzy's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2014
Lokacija: Zagreb
Postovi: 697
Da ti nisu portovi zatvoreni?

Sent from my RMX2001 using Tapatalk
__________________
exzzy je offline   Reply With Quote
Staro 22.09.2021., 17:43   #3127
Ante697
Registered User
 
Datum registracije: Mar 2008
Lokacija: zg
Postovi: 30
Citiraj:
Autor exzzy Pregled postova
Da ti nisu portovi zatvoreni?

Sent from my RMX2001 using Tapatalk
Doduše jesam zvao provajdera da mi se omogući otvaranje portova jer ruter nije htjeo slušat.
Oni su javili da je rješeno ali u ruteru su i dalje otvoreni portovi ali portchecker kaže da nisu. Baš sam ih maloprije opet zvao da ih pitam šta su radili.
Trebaju mi dozvolit da si sam mogu otvarat portove i ako slučajno to srede koje portove trebam otvorit? Iako je sve palo dva dana nakon poziva provajderu.
Ante697 je offline   Reply With Quote
Staro 22.09.2021., 17:56   #3128
exzzy
Premium
Moj komp
 
exzzy's Avatar
 
Datum registracije: Aug 2014
Lokacija: Zagreb
Postovi: 697
Da nisi iza CGNATa, usporedi su IP u routeru i onaj prema van, ak nisu isti to ti je to.

Sent from my RMX2001 using Tapatalk
__________________
exzzy je offline   Reply With Quote
Staro 22.09.2021., 19:06   #3129
Ante697
Registered User
 
Datum registracije: Mar 2008
Lokacija: zg
Postovi: 30
Citiraj:
Autor exzzy Pregled postova
Da nisi iza CGNATa, usporedi su IP u routeru i onaj prema van, ak nisu isti to ti je to.

Sent from my RMX2001 using Tapatalk
Ista mi je adresa u ruteru i na whatsmyip i drugim servisima.
Ali portovi i dalje zatvoreni kaže portchecker i canyouseeme
Ante697 je offline   Reply With Quote
Staro 22.09.2021., 21:48   #3130
grudobran
Unregistered user
Moj komp
 
grudobran's Avatar
 
Datum registracije: May 2017
Lokacija: Dwarfpool
Postovi: 118
Citiraj:
Autor Ante697 Pregled postova
Pozdrav ekipa, imam jedan problem i ne znam više šta da probam.
Dva minera dva različita coina (rvn, eth) i oba od neki dan javljaju problem da nemaju interneta iako su oba dostupna na control dashboardovima.
Radi se o HiveOS i minerstat OSovima i oba istu grešku. Možeš ih remote kontrolirat, restartat updatat sve lijepo ali neće minat s greškom
"no network connection" (HiveOS) a drugi "EHOSTUNREACH Waiting for static server" (minerstat).
https://minerstat.com/help/error-ehostunreach
grudobran je offline   Reply With Quote
Staro 23.09.2021., 21:36   #3131
VandaL.pr!
Premium
Moj komp
 
VandaL.pr!'s Avatar
 
Datum registracije: Sep 2006
Lokacija: zaDAR
Postovi: 563
Koristi li netko 6pin u 8pin(2 x 6+2) kabele?
Budala sam krive naručio pa dok čekam prave (8pin u 2x 8pin) da iskoristim ove, imam 2 grafe od 120w, jedu od 55w i sad bi trebao ubaciti jos jednu od 90w
__________________
ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | R* Social Club: vandal_zd | DayZ: VandaL | battle.net: VandaL #2220

Zadnje izmijenjeno od: VandaL.pr!. 23.09.2021. u 21:43.
VandaL.pr! je offline   Reply With Quote
Staro Jučer, 08:30   #3132
Bradobradi
Registered User
 
Datum registracije: Dec 2020
Lokacija: Visegrad, BiH
Postovi: 77
Citiraj:
Autor VandaL.pr! Pregled postova
Koristi li netko 6pin u 8pin(2 x 6+2) kabele?
Budala sam krive naručio pa dok čekam prave (8pin u 2x 8pin) da iskoristim ove, imam 2 grafe od 120w, jedu od 55w i sad bi trebao ubaciti jos jednu od 90w

koristim ja... i to neke kineze tanke... cak sam jedan i spalio (potegao puno struje)
u svakom slucaju neidem preko 130-140w na oba kraka (tamo gdje trazi dva konektora kao rx 5700xt)... na jednom sam spojio kartu i riser... ali i tu je bilo nekih 100w karta (ovo je sve softverski sti pokaze)



nisam ih koristio za napajanje dvije razlcite karte (bas tanki kablovi mi stigli)


u svakom slucaju... spoji pusti u rad i prati temperaturu kabla i spoja na kablovima.... ako je vruce da nemozes drzati gasi....
Bradobradi je offline   Reply With Quote
Staro Jučer, 18:03   #3133
Ante697
Registered User
 
Datum registracije: Mar 2008
Lokacija: zg
Postovi: 30
Ma je da znam za to al kad to upises on ne pozna naredbu
Zanimljivo je da miner koji je na windowsu radi bez problema svo ovo vrijeme
Zvao sam provajdera da mi vrati postavke kako su i bile kako njihov ruter neće otvorit portove.
Ante697 je offline   Reply With Quote
Odgovori


Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Isključeno

Idi na